2009 Nisan Anneleri buraya

ay sorma sinehas geçen gün şirvnda enerji geliyomuş falan dedi korkuyorum kendimi ii hissettiğim zamanlar şafak 36. hafta bitişine 19 ama bilemiyorumki

ay sorma sinehas geçen gün şirvnda enerji geliyomuş falan dedi korkuyorum kendimi ii hissettiğim zamanlar şafak 36. hafta bitişine 19 ama bilemiyorumki

hayırlısı olsun canım sıkma kendini.sen iki tane taşıyosun artık ağır geldiler aşağı inişe geçtiler besbelli.
kafana takma sende sık gidiyosun dr a bu hafta bakalım ne diyecek ona göre hazırlanırsın.normal doğum düşünmüyomusun,aslında bırak normal doğsunlar
benim ailemde çok var ikizi olan sezeryan yaptırınca ikizlere bakmak ilk zamanlar zor oluyo ama sağlık daha önemli tabi,risk varsa almaya değmez.

günaydın canım adaşız sanırsam
bu arada benim adımda sinem kızlar sinehas demek zor gelenler sinem diyebilir.

arkadaşlar hayırlısıyla mart ayına da geldik bu ay başlar bizimde doğum listemiz oluşmaya (hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde dünyaya) günler geçtikçe heycan çoğalıor bende daha hala doğum çantam hazır değil bebeğin kıyafetleride yıkanmadı bu hafta iş yerinde son haftam kısmetse hafta sonu yapıcam tüm işleri....

ayyy canım benim inşallah diyecem,,,
ama bizim ev sahibinden bir ses seda yok,, adam geçen hafta birşey söyledi,,,
bir daha kendisini görmedik,,,

günaydın kızlar ,geçmiş olsun çiçek........................

bende grip oldum çok kötüyüm valla..............................

canım geçmiş olsun,, dikkat et kendine,,, havalar bir iyi bir kötü olunca hepimiz dökülüyoruz.....

canım sakın bir daha yapma ,, gögüs ucunu sıkmak ,,, erken doğumu tetikliyormuş,,,
annenin göğsünde denesene şeker :)))

canım bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz...
bebişinde hayırlı olsun,, allah uzun ömürler versin...

didemcim sanırım hepimiz aynı dertten muzdaribiz bizimkide baskı yapıo aşağılara hatta ben altıma kaçırıorum bazen

sidikli seni :))))

canım geçmiş olsun,, umarım çok önemli bir durum çıkmaz...

kız sen nst girmek için bahane yapmış olmayasın,,,
gitmiştir artık merakın ....

hehe bende mart annelerine bi doğum haberi verdim melto doğurdu gece sancılanmış hastaneye gitmişler bizimki normal doğum diye diretmiş kalp atışları zayıflamış drlar riske atamayız demişler szeryanla gece 1 kırkta almışlar 3660 gr kızımız

günaydıııııııııııııııınnnnnnnnnnn... herkese sğlıklı mutlu günlerrr.... çalışanlara kolay gelsin.. herkes iyidir inşallah......

ayyyyyyyyyy 44 gün kalmış... 1.5aydan az................. ebrartuba uzuuuuuuuun zamandır girmiyo... ben de merak etmiştim hemşerimi....
şirvancım hayırlısı olsun artık ev işiniz de..... şenay maşallah de ki nazar değmesin uykuna....

aaa huzur da burda... demek ki hala doğmamışl bebiş.. maşallah.. Allah yard olsun

geda sorma ya oğlum 1. sınıfya ona bulaşıyo oda bana bulaştırıyo.............................

maşallah snada aman olma ya çok zor gebelikte grip................................
gecmiş olsun cnm

benım gögüs uclarım yok teşekkürleeeeeeeeeer

ii geceler büyülü bahceler
geldim, iiyim tekmil vereyim dedim
2 gündür nete giremedim
yarın da iste olacagım merak etmeyinnn

bu arada DEMİR asagıya iniyor her gecen gün
ve sürekli tuvalete gidiyorum:::::))
bende artık tuvaletteyım hep....

EVET EBRARTUBA YOK ARTIK......... NEDEN ACABA

oy maşallahhhhhhhhh

kızlar 35. sayfayı okudum ama arada netım kesildi alıntılarımın hepsi gitti bunları yenı okumuştuum...

doguran yok şükür..........

ama artık bende cok yoruluyorum evde olmak istıyorum..........

ama ben mart sonuna kadar buralardayım sanırım..........

allahım yardımızımız olsun......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…