günaydın çiçekcim iyiki evdeyiz valla çalışanlardan daha fazla mesai harcıyoz burada
ay sorma sinehas geçen gün şirvnda enerji geliyomuş falan dedi korkuyorum kendimi ii hissettiğim zamanlar şafak 36. hafta bitişine 19 ama bilemiyorumki
ay sorma sinehas geçen gün şirvnda enerji geliyomuş falan dedi korkuyorum kendimi ii hissettiğim zamanlar şafak 36. hafta bitişine 19 ama bilemiyorumki
valla sorma yaa ama aslında benim popomu kaldırıp biraz ortalık toplamam lazım ya
yok ya istemiyorum normal doğum zaten drumda cinayet olur dedi
sevgili mıhtarım kusura bakma kahvaltı yapmaya gitmiştim yeni gördüm.. iyiyim biraz yorgunluk var ama iyiyim şükür...
bu arada ben bu gece seni ve bursasu'yu ruyamda gördüm senin eve gelmişiz anneni falan görüyorum. zaten sen guya kayınvalidenle aynı ev ya da apartmandasın aynı avlu içerisinde karşı bina annenlerin... ayyy evin çooook büyüktü yürü yürü bitmiyodu:):) devasa bişiy yanı:) bursasu ya sadece evi gezerken konuşuyoz ööle gördüm.. heralde sizin bu ev işi hayırlısıyla iyi olcak diye yoralım da olsun....
günaydın kızlar ,geçmiş olsun çiçek........................
bende grip oldum çok kötüyüm valla..............................
güzel bi duygudur ondan eminim kızlar oldu biliyomusunuz annem gecen gün geldiğinde chicko nun göğüs ucu çıkarma pompası var küçük bişey onu getirdi kardesime aldıkta kullanmamıştı bende bi deneyim nasıl olcak amanııııın süt cıkmasınmı su gibiydi gerçi ödüm koptu hemen cıkardımm bi dahada denemedim sevindim ama cabuk gelcek demekki ama benim uç problemim var cok küçük alabilir inşallah görseniz südyen 105 beden uç yok zavallı kızm inşallah emer
Merhaba Nisan ayı anne adayları.
Ben 2 Aralık 2008'de doğum yaptım.Allah'a şükür bebeğim sağlıklı doğdu ve sütüm doğumdan hemen sonra geldi.Hala bebeğimi sadece anne sütüyle besliyorum.Umarım hepinizin sütü bol olur ve bebeklerinizi emzirirsiniz.
Bu konuda size bir tavsiye vermek istiyorum.İlk bir ay göğüs uçlarım yara olduğu için emzirirken çok acı çektim.İki saatte bir emzirmem gerekiyordu ve o dakikalar işkence gibiydi.Tavsiyem şimdiden hergün göğüs uçlarınıza,(çok fazla masaj yapmadan) göğüs uçları için özel satılan kremlerden sürmeniz.
Daha yeni doğum yapmış olan bir arkadaşıma,doğumuna 1 ay kala benim kullanmadığım kremi götürmüştüm ve mutlaka sürmesini söylemiştim.Bir ayın sonunda nasıl yumuşadığını kendisi de farketti.Şimdi bana çok teşekkür ediyor.Çünkü rahat emzirebiliyor.
Fazla uzattım sanırım ama ben sürmediğime çoook pişman olmuştum ve sizin için hala geç değil diye düşündüğüm için yazmak istedim.
Bir de göğüs uçları çok çıkık olmayanlar,eczaneden silikon göğüs ucu alıp hastane çantalarına koyabilirleryerimsenibenBen ilk birkaç gün kullanmıştım.
Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerima.s.
didemcim sanırım hepimiz aynı dertten muzdaribiz bizimkide baskı yapıo aşağılara hatta ben altıma kaçırıorum bazen
selam arkadaşlar ...uzun suredir giremedim...annem geldi izmirden malum onunla ilgilendim okulun işleri derken ancak yine sadece girip arada okudum ama her gece sizin için dualar ettim :) Umarım herkes iyidir...Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın...
Benim kızımın son kontrol sonucları iyi çıktı teyzeleri....fakat ara ara çektiğim sağ taraf ağrılarının nedeni belli oldu safra kesemde taş varmış ve hamilelikle daha da artarmış bu ağrılar yarın yine dahiliye dr. gidecez umarım bi müdahale falan gerekmez...
Uzun oldu ama sizleri özlemişiz...optuk hepinizi
merhaaba kızlar
1mart geldide geçti bile
hepimize hayırlı uğurlu olsun
bu aylarda bizim topik çok popüler olacak söylemedi demeyein ihhihi:)
bugün bende çeyiz sermesindeydim kendimi yormadım ama
bir ara bei bir sanvı tuttu ama nasıl yerimden doğrulmadım herkes panikledi
erken doğum sandık sacılarda adet sancısı gbiydi
hemen hastaneye giittik
sonunda benide nstye bağladılar :))
aama Allaha şükür bişey çıkmadı
sancılarım 50lilerde görünüyor
valla tırstım
doğum çok yakın kızlar ya
Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın...
yarında sağlık ocağına gidiyorum tetanoz 2 vurulmata sanırım ağrılarım üşütmekten olmuşş
gecmiş olsun cnmgeda sorma ya oğlum 1. sınıfya ona bulaşıyo oda bana bulaştırıyo.............................
maşallah snada aman olma ya çok zor gebelikte grip................................
benım gögüs uclarım yok teşekkürleeeeeeeeeerMerhaba Nisan ayı anne adayları.
Ben 2 Aralık 2008'de doğum yaptım.Allah'a şükür bebeğim sağlıklı doğdu ve sütüm doğumdan hemen sonra geldi.Hala bebeğimi sadece anne sütüyle besliyorum.Umarım hepinizin sütü bol olur ve bebeklerinizi emzirirsiniz.
Bu konuda size bir tavsiye vermek istiyorum.İlk bir ay göğüs uçlarım yara olduğu için emzirirken çok acı çektim.İki saatte bir emzirmem gerekiyordu ve o dakikalar işkence gibiydi.Tavsiyem şimdiden hergün göğüs uçlarınıza,(çok fazla masaj yapmadan) göğüs uçları için özel satılan kremlerden sürmeniz.
Daha yeni doğum yapmış olan bir arkadaşıma,doğumuna 1 ay kala benim kullanmadığım kremi götürmüştüm ve mutlaka sürmesini söylemiştim.Bir ayın sonunda nasıl yumuşadığını kendisi de farketti.Şimdi bana çok teşekkür ediyor.Çünkü rahat emzirebiliyor.
Fazla uzattım sanırım ama ben sürmediğime çoook pişman olmuştum ve sizin için hala geç değil diye düşündüğüm için yazmak istedim.
Bir de göğüs uçları çok çıkık olmayanlar,eczaneden silikon göğüs ucu alıp hastane çantalarına koyabilirleryerimsenibenBen ilk birkaç gün kullanmıştım.
Bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almanızı dilerima.s.
bende artık tuvaletteyım hep....ii geceler büyülü bahceler
geldim, iiyim tekmil vereyim dedim
2 gündür nete giremedim
yarın da iste olacagım merak etmeyinnn
bu arada DEMİR asagıya iniyor her gecen gün
ve sürekli tuvalete gidiyorum:::::))
EVET EBRARTUBA YOK ARTIK......... NEDEN ACABAayyyyyyyyyy 44 gün kalmış... 1.5aydan az................. ebrartuba uzuuuuuuuun zamandır girmiyo... ben de merak etmiştim hemşerimi....
şirvancım hayırlısı olsun artık ev işiniz de..... şenay maşallah de ki nazar değmesin uykuna....
oy maşallahhhhhhhhhhehe bende mart annelerine bi doğum haberi verdim melto doğurdu gece sancılanmış hastaneye gitmişler bizimki normal doğum diye diretmiş kalp atışları zayıflamış drlar riske atamayız demişler szeryanla gece 1 kırkta almışlar 3660 gr kızımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?