hehe bende mart annelerine bi doğum haberi verdim melto doğurdu gece sancılanmış hastaneye gitmişler bizimki normal doğum diye diretmiş kalp atışları zayıflamış drlar riske atamayız demişler szeryanla gece 1 kırkta almışlar 3660 gr kızımız
günaydın arkadaşlar,
bana bugün bi arkadaşım gelecek. Ay gündüz misafir ağırlamak ne farklı olacak. Ben bu ev kadınlığına iyice alışmam umarım. Haftasonu bebek arabasını falan aldık. Graco marka kırmızılı kahveli. Çok heyecanlı. PArk yatak içine yatak ve yastık da aldık nerdeyse tamam gibi herşeyi odası da gelse artık iyi olacak. Ancak havalanır.
kıslar aslında ben sizlerle bi sevincimi paylaşmak istiyorum... konu dışı olduğu için kararsız kalmıştım... ama dayanamıcam:)
malumunuz geçen çarşamba öğretmen atamaları oldu...
ben de burda sözleşmeli öğretmendim... ve puanımla son hakkımdı il dışı da olsa yazayım kadroya geçeyim dedim ve çok şükür oldu... artık sözleşmeli değil kadrolu oldum ama başka il, sakarya...
işte onun için çarşamba perşembe cuma giremedim resmi işlerle ( sağlık raporu almakla) uğraştım....
işte böyle yani çoook mutluyum... sizle de paylaşayım dedim...
hayırlı olsun ,, allah sağlık sıhat versin....
yaaa benim aklıma takılan bir şey var...
bugünlerde bu doğum şeklini çok sık duyar oldum.... .
hatta dün gece arkadaşlarla muhabett ederken bu konuyu konuşmuştuk..
gerçekten bebeğin kalp atışları zayıflıyormu,, yoksa sezaryan olsun diye yapılan bir bahanemi,,,,
kimse o anda bunu riske atamaz,, bebeğe bişey olmasın diye....
o kadar acı çektikten sonrada sezeryan olmak bence hoş değil,,,
bu olay bahaneyse başta açıkça konuşulmadı,, kimse stres olmadan doğum gerçekleşebilir.
evet geceleri bende terliyoum neden acaba ya................Günaydın Kızlar.
Mart ayına eksiksiz girdik doğuran yok maşallah akıllı bebişler şimdilik bekliyolar.
Umarım herkes enazından 36 haftayı dolduracak.
Şenay ya göbeğim küçüldümü ne rahatladım diyosun ya bende aynı şeyleri hissediyorum ikigündür
sanki göbeğim artık daha aşağıda. Ama eşime sorduğumda aynı gibi diyo .Zaten ne anlar erkekler ona kalsa ben zaten hiç kiloda almadım hehehehe.
Bu arada çiçek ,selinay ,iyüksel, bursasu,bütün rahatsızlanan hamişler geçmiş olsun kızlar.
Sıkın dişinizi az kaldı biraz daha dikkat edin kendinize.
Fuardan bebişlerine ciciler alanlar güle güle kullanın hepsini.
Ayyy bu ter basma işi çok fena yaaaa.
Doktora ter basıyo bazen neden acaba dedim.Ohh ne şanslısın biz üşüyouz sen terliyosun ne güzel diyo.
Yani yine herşey normal herşey hamilelikten ofofofof.
inşallah hayırlısıyla canım...........urlaaa doğumu düşünmeden uyu bi dahaaaasonra bööle ruyalar göruyosun... hayırdır inşallah.. ama tamamen bilinçaltı..... ayyy 34 bitmiş... maşallah... sen erken doğumdan korkuyodun... ağzını hayra aç bacım... ne iki haftası.... hayırlısıyla 4 hafta inşalah:)
canım bu ayki maaşımıda almak için maddi yönde malesef............urlacım son aylar dinlenmek bebek için çok önemliymişş.... neden mart sonuna kadar?
kıslar aslında ben sizlerle bi sevincimi paylaşmak istiyorum... konu dışı olduğu için kararsız kalmıştım... ama dayanamıcam:)
ben de burda sözleşmeli öğretmendim... ve puanımla son hakkımdı il dışı da olsa yazayım kadroya geçeyim dedim ve çok şükür oldu... artık sözleşmeli değil kadrolu oldum ama başka il, sakarya...
işte onun için çarşamba perşembe cuma giremedim resmi işlerle ( sağlık raporu almakla) uğraştım....
kızlar ben bi rüya gördüm.
dogumhanedeyım eşim yanımda elimi tutuoooo
benı bayıltıyorlar dogumum öle olacak.....
igne atıyorlar kolumdan ama benim başşım agrıoo gözlerım kararıoo ama ben uyumuyorum bi türlü
diyorumki eşime uyanınca bebegim kollarımda olucak..............
uyuyamıyorum bi türlü sonra uyumuşum uyanmışım bebegim yok...............
aglayarak uyandırdı eşim beni.....................
günaydın arkadaşlar,
bana bugün bi arkadaşım gelecek. Ay gündüz misafir ağırlamak ne farklı olacak. Ben bu ev kadınlığına iyice alışmam umarım. Haftasonu bebek arabasını falan aldık. Graco marka kırmızılı kahveli. Çok heyecanlı. PArk yatak içine yatak ve yastık da aldık nerdeyse tamam gibi herşeyi odası da gelse artık iyi olacak. Ancak havalanır.
urlacım son aylar dinlenmek bebek için çok önemliymişş.... neden mart sonuna kadar?
ayy kızlar bişey daha sorcam bugn saçımı kestrcem eskilerin lafı vardr ya aklı kısa olur ne biliyim nee birsürü laffbunlara inanıyım mı inanmayım mı anam iice papaza döndüm kaydirigubbakcemile3 hamilelikten dolayı saçlarda bi uzadıı
hehe bende mart annelerine bi doğum haberi verdim melto doğurdu gece sancılanmış hastaneye gitmişler bizimki normal doğum diye diretmiş kalp atışları zayıflamış drlar riske atamayız demişler szeryanla gece 1 kırkta almışlar 3660 gr kızımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?