2009 Nisan Anneleri buraya

ana ben 34 haftalık olmuşum.................. amannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

cok korktum ya 36.da dogurusak 2 hafta var aman 40.haftada saglıkla doguralım...........

ay felaket heyecan bastı...............

kızlar ben bi rüya gördüm.

dogumhanedeyım eşim yanımda elimi tutuoooo

benı bayıltıyorlar dogumum öle olacak.....

igne atıyorlar kolumdan ama benim başşım agrıoo gözlerım kararıoo ama ben uyumuyorum bi türlü

diyorumki eşime uyanınca bebegim kollarımda olucak..............

uyuyamıyorum bi türlü sonra uyumuşum uyanmışım bebegim yok...............

aglayarak uyandırdı eşim beni.....................

günaydın arkadaşlar,
bana bugün bi arkadaşım gelecek. Ay gündüz misafir ağırlamak ne farklı olacak. Ben bu ev kadınlığına iyice alışmam umarım. Haftasonu bebek arabasını falan aldık. Graco marka kırmızılı kahveli. Çok heyecanlı. PArk yatak içine yatak ve yastık da aldık nerdeyse tamam gibi herşeyi odası da gelse artık iyi olacak. Ancak havalanır.

urlacım son aylar dinlenmek bebek için çok önemliymişş.... neden mart sonuna kadar?

hayırlı olsun ,, allah sağlık sıhat versin....

yaaa benim aklıma takılan bir şey var...

bugünlerde bu doğum şeklini çok sık duyar oldum.... .
hatta dün gece arkadaşlarla muhabett ederken bu konuyu konuşmuştuk..
gerçekten bebeğin kalp atışları zayıflıyormu,, yoksa sezaryan olsun diye yapılan bir bahanemi,,,,

kimse o anda bunu riske atamaz,, bebeğe bişey olmasın diye....
o kadar acı çektikten sonrada sezeryan olmak bence hoş değil,,,
bu olay bahaneyse başta açıkça konuşulmadı,, kimse stres olmadan doğum gerçekleşebilir.

urlaaa doğumu düşünmeden uyu bi dahaaaa sonra bööle ruyalar göruyosun... hayırdır inşallah.. ama tamamen bilinçaltı..... ayyy 34 bitmiş... maşallah... sen erken doğumdan korkuyodun... ağzını hayra aç bacım... ne iki haftası.... hayırlısıyla 4 hafta inşalah:)

herkese günaydın kızlar...cnm bişey sorucam park yatağın içine nasıl yatak aldınız sanırım sadece sünger yatak oluyomuş di mi süngerlerinde yarı ortopedikleri varmış galiba.ama yaylı yatak olmuyo di mi park yatak içine??

Günaydın Kızlar.
Mart ayına eksiksiz girdik doğuran yok maşallah akıllı bebişler şimdilik bekliyolar.
Umarım herkes enazından 36 haftayı dolduracak.
Şenay ya göbeğim küçüldümü ne rahatladım diyosun ya bende aynı şeyleri hissediyorum ikigündür
sanki göbeğim artık daha aşağıda. Ama eşime sorduğumda aynı gibi diyo .Zaten ne anlar erkekler ona kalsa ben zaten hiç kiloda almadım hehehehe.
Bu arada çiçek ,selinay ,iyüksel, bursasu,bütün rahatsızlanan hamişler geçmiş olsun kızlar.
Sıkın dişinizi az kaldı biraz daha dikkat edin kendinize.
Fuardan bebişlerine ciciler alanlar güle güle kullanın hepsini.

Ayyy bu ter basma işi çok fena yaaaa.
Doktora ter basıyo bazen neden acaba dedim.Ohh ne şanslısın biz üşüyouz sen terliyosun ne güzel diyo.
Yani yine herşey normal herşey hamilelikten ofofofof.

kıslar aslında ben sizlerle bi sevincimi paylaşmak istiyorum... konu dışı olduğu için kararsız kalmıştım... ama dayanamıcam:)

malumunuz geçen çarşamba öğretmen atamaları oldu...
ben de burda sözleşmeli öğretmendim... ve puanımla son hakkımdı il dışı da olsa yazayım kadroya geçeyim dedim ve çok şükür oldu... artık sözleşmeli değil kadrolu oldum ama başka il, sakarya...
işte onun için çarşamba perşembe cuma giremedim resmi işlerle ( sağlık raporu almakla) uğraştım....
işte böyle yani çoook mutluyum... sizle de paylaşayım dedim...

şirvancım görümcemede şöyle oldu sancılandı hastaneye gitti oda illa normal diye diretenlerdendi yeteriince açılma olmadı uzun sürdü bebişimizin kalbi durdu ama artık sezeryan olamıcak durumdaydı doğurdu bebiş şimdi çok sağlıklı maşallah ama dr doğum gerçekleşsin diye resmen çart diye yırttı bayaa dikiş atıldı tuvalette falan çok zorlandı

baak bebeğin daha doğmadan uğurlu gelmiş ne güzel gözün aydın o zaman..

ŞİRVAN bencede dediğin gibi.Nitekim ben ilk bebeğimi doğurduğumda sezeryan sonrası katta beni yürütürlerken her odayı sordum hemşireye buda mı sezeryan diye ne hikmetse hepsi sezeryandı laf şu'' 4 cm açılma oldu sonra bebeğin kalp atışları zayıfladı riske girmemek için sezeryan oldu'' tabi bide o zaman öğle özel hastanelere ssk falanda geçmiyodu milleti soyuyolardı. Biyandanda oh mesaide bitiyodu işleri.-tatlicadiarzu-

günaydın kızlarr ee nolcak artık dogum yaklaştı gece dogumla yatar dogumla kalkarız bişey sorcam yaa sizin bebişlerinde hareketlerinde yavaşlama var mı eskisi gibi hareketli degil hissediyorum ama o kadar fazla degl acaba aşagı indi yeride iice daraldı ondan olabilir mii

evet geceleri bende terliyoum neden acaba ya................

inşallah hayırlısıyla canım...........
urlacım son aylar dinlenmek bebek için çok önemliymişş.... neden mart sonuna kadar?
canım bu ayki maaşımıda almak için maddi yönde malesef............
bende evimde sabaları uyumak isterım ama

cok sevındım canım......................allahım kabine göre vermiş.....

evet ya bende sizleri cok sevıyorum herseyı burda paylaşmak cok güzel....

ayy kızlar bişey daha sorcam bugn saçımı kestrcem eskilerin lafı vardr ya aklı kısa olur ne biliyim nee birsürü laffbunlara inanıyım mı inanmayım mı anam iice papaza döndüm kaydirigubbakcemile3 hamilelikten dolayı saçlarda bi uzadıı

Gözünaydın canım çok sevindim. EEE ne olacak şimdi sende mi taşınan hamişlerden olacaksın.delikafadulden

artık zaman azalınca böyle rüyaları devamlı göreceğiz,,, sabah akşam doğumu düşünür oldum...

bende bu gece rüya gördüm....
eşimin yanında başka bir hatun vardı,, açıkcası kıskandım....

eşimde gece yatağa girdik,, artık karıma sarılamıyorum bile demişti,,,, ,,,,
ondanmı etkilendim acaba ????

azzzz kaldı kocişim biraz daha sabır et,,,,

canım hayırlı olsun ,, kızın iyi günlerde kullanmayı nasip etsin,,,
kız bigünde bizim için bişeyler hazırla ......

mart sonu olan ne kız ,,, ben kaçırdıö herhalll..

eğer öyleyse biz mahvolduk. Nisan anneleri boyatmadı ama kestirdi saçlarını delikafadulden

hayırlı olsun maşallah bebişine
Allah sağlık uzun ömürle analı babalı büyütsün inş.:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…