kızlar ben bi rüya gördüm.
dogumhanedeyım eşim yanımda elimi tutuoooo
benı bayıltıyorlar dogumum öle olacak.....
igne atıyorlar kolumdan ama benim başşım agrıoo gözlerım kararıoo ama ben uyumuyorum bi türlü
diyorumki eşime uyanınca bebegim kollarımda olucak..............
uyuyamıyorum bi türlü sonra uyumuşum uyanmışım bebegim yok...............
aglayarak uyandırdı eşim beni.....................
baak bebeğin daha doğmadan uğurlu gelmiş ne güzel gözün aydın o zaman..
evet geceleri bende terliyoum neden acaba ya................
inşallah hayırlısıyla canım...........
canım bu ayki maaşımıda almak için maddi yönde malesef............
bende evimde sabaları uyumak isterım ama
cok sevındım canım......................allahım kabine göre vermiş.....
evet ya bende sizleri cok sevıyorum herseyı burda paylaşmak cok güzel....
Gözünaydın canım çok sevindim. EEE ne olacak şimdi sende mi taşınan hamişlerden olacaksın.delikafadulden
günaydın kızlarr ee nolcak artık dogum yaklaştı gece dogumla yatar dogumla kalkarız bişey sorcam yaa sizin bebişlerinde hareketlerinde yavaşlama var mı eskisi gibi hareketli degil hissediyorum ama o kadar fazla degl acaba aşagı indi yeride iice daraldı ondan olabilir mii
hayırlı olsun ,, allah sağlık sıhat versin....
yaaa benim aklıma takılan bir şey var...
bugünlerde bu doğum şeklini çok sık duyar oldum.... .
hatta dün gece arkadaşlarla muhabett ederken bu konuyu konuşmuştuk..
gerçekten bebeğin kalp atışları zayıflıyormu,, yoksa sezaryan olsun diye yapılan bir bahanemi,,,,
kimse o anda bunu riske atamaz,, bebeğe bişey olmasın diye....
o kadar acı çektikten sonrada sezeryan olmak bence hoş değil,,,
bu olay bahaneyse başta açıkça konuşulmadı,, kimse stres olmadan doğum gerçekleşebilir.
ay bende kestırmeyi düşünüyorum ama bende duydum ömrüü kısalırmış falan psikolojim bozuluoo kendimi cırkın hissedıyorum degışıklık lazım... ama kararsızımayy kızlar bişey daha sorcam bugn saçımı kestrcem eskilerin lafı vardr ya aklı kısa olur ne biliyim nee birsürü laffbunlara inanıyım mı inanmayım mı anam iice papaza döndüm kaydirigubbakcemile3 hamilelikten dolayı saçlarda bi uzadıı
ayy bu kadar düşünme canım Allah korusun..
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişine inş.:Saruboceq:
kıslar aslında ben sizlerle bi sevincimi paylaşmak istiyorum... konu dışı olduğu için kararsız kalmıştım... ama dayanamıcam:)
malumunuz geçen çarşamba öğretmen atamaları oldu...
ben de burda sözleşmeli öğretmendim... ve puanımla son hakkımdı il dışı da olsa yazayım kadroya geçeyim dedim ve çok şükür oldu... artık sözleşmeli değil kadrolu oldum ama başka il, sakarya...
işte onun için çarşamba perşembe cuma giremedim resmi işlerle ( sağlık raporu almakla) uğraştım....
işte böyle yani çoook mutluyum... sizle de paylaşayım dedim...
kıslar aslında ben sizlerle bi sevincimi paylaşmak istiyorum... konu dışı olduğu için kararsız kalmıştım... ama dayanamıcam:)
malumunuz geçen çarşamba öğretmen atamaları oldu...
ben de burda sözleşmeli öğretmendim... ve puanımla son hakkımdı il dışı da olsa yazayım kadroya geçeyim dedim ve çok şükür oldu... artık sözleşmeli değil kadrolu oldum ama başka il, sakarya...
işte onun için çarşamba perşembe cuma giremedim resmi işlerle ( sağlık raporu almakla) uğraştım....
işte böyle yani çoook mutluyum... sizle de paylaşayım dedim...
çok teşekkürler kıslar.... ben de sizi çok seviyom..
yok dozkancım zaten hazirana kadar doğum izninde olacağım için burdayım.... sonra yaz tatili.... isteyebiliryorsam eş tayini olmazsa da eylülde sakarya ya ben gidecem eşim burda kalacak... sakarya da abim var bekar henüz düğün olmazsa onla kalırım artıkdelikafadulden
şirvancım görümcemede şöyle oldu sancılandı hastaneye gitti oda illa normal diye diretenlerdendi yeteriince açılma olmadı uzun sürdü bebişimizin kalbi durdu ama artık sezeryan olamıcak durumdaydı doğurdu bebiş şimdi çok sağlıklı maşallahama dr doğum gerçekleşsin diye resmen çart diye yırttı bayaa dikiş atıldı tuvalette falan çok zorlandı
ŞİRVAN bencede dediğin gibi.Nitekim ben ilk bebeğimi doğurduğumda sezeryan sonrası katta beni yürütürlerken her odayı sordum hemşireye buda mı sezeryan diye ne hikmetse hepsi sezeryandı laf şu'' 4 cm açılma oldu sonra bebeğin kalp atışları zayıfladı riske girmemek için sezeryan oldu'' tabi bide o zaman öğle özel hastanelere ssk falanda geçmiyodu milleti soyuyolardı. Biyandanda oh mesaide bitiyodu işleri.-tatlicadiarzu-
çok sevindim canım.
Allah hakkında hayırlısını versin.
sakarya çok güzel biyer.bu arada bizim bebişin menşei sakarya
o yüzden ayrıca seviyorum.şimdi eşim orada yaşayacaz dese koşa koşa giderim yani kaydirigubbakcemile2
ayy kızlar bişey daha sorcam bugn saçımı kestrcem eskilerin lafı vardr ya aklı kısa olur ne biliyim nee birsürü laffbunlara inanıyım mı inanmayım mı anam iice papaza döndüm kaydirigubbakcemile3 hamilelikten dolayı saçlarda bi uzadıı
eğer öyleyse biz mahvolduk. Nisan anneleri boyatmadı ama kestirdi saçlarını delikafadulden
eğer öyleyse biz mahvolduk. Nisan anneleri boyatmadı ama kestirdi saçlarını delikafadulden
herkese günaydın kızlar...cnm bişey sorucam park yatağın içine nasıl yatak aldınız sanırım sadece sünger yatak oluyomuş di mi süngerlerinde yarı ortopedikleri varmış galiba.ama yaylı yatak olmuyo di mi park yatak içine??
artık zaman azalınca böyle rüyaları devamlı göreceğiz,,, sabah akşam doğumu düşünür oldum...
bende bu gece rüya gördüm....
eşimin yanında başka bir hatun vardı,, açıkcası kıskandım....
eşimde gece yatağa girdik,, artık karıma sarılamıyorum bile demişti,,,, ,,,,
ondanmı etkilendim acaba ????
azzzz kaldı kocişim biraz daha sabır et,,,,
canım hayırlı olsun ,, kızın iyi günlerde kullanmayı nasip etsin,,,
kız bigünde bizim için bişeyler hazırla ......
mart sonu olan ne kız ,,, ben kaçırdıö herhalll..
ben kestirdim canım böle şeylere inanmıyorum,bende hiçbi hurafe tutmadı şimdiye kadar,bişey olmaz içini ferah tut..
tamm canm kesin kesildi bu saç ama boyanın içinde birsürü yabancı madde var normalde bile adamın genzini yakıyo ya ondan zararlıdr diye düşünüyorum ama inşş bişey olmaz yaaa yinede bekleyim şurda 1 ay kaldı doguma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?