2009 Nisan Anneleri buraya

ayy bu kadar düşünme canım Allah korusun..
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişine inş.:Saruboceq:

baak bebeğin daha doğmadan uğurlu gelmiş ne güzel gözün aydın o zaman..

Gözünaydın canım çok sevindim. EEE ne olacak şimdi sende mi taşınan hamişlerden olacaksın.delikafadulden

çok teşekkürler kıslar.... ben de sizi çok seviyom..
yok dozkancım zaten hazirana kadar doğum izninde olacağım için burdayım.... sonra yaz tatili.... isteyebiliryorsam eş tayini olmazsa da eylülde sakarya ya ben gidecem eşim burda kalacak... sakarya da abim var bekar henüz düğün olmazsa onla kalırım artıkdelikafadulden

yerleri daralıyormuş ondan canım

şirvancım mart sonuna kadar çalışcam yazmış urla ona dedim...
teşekkürler şenaycım... evet artık üvey evlat değilim:):)

şirvancım benim dr anlayamadığım bi sebebten dolayı normal doğum taraftarı,malum türkiyede sezeryan daha ön planda ama benimkiside riskli olmama rağmen normal doğum dedi.
doğumhanede nst ye bağlı oluyosun sanırım ve bebeğin kalp atışları yavaşlarsa alıyolar sezeryana,banada öyle dedi dr senin ve bebeğin sağlığında herhangi bişey olmazsa almayız diye.
hakkımızda hayırlısı olsun..

ayy biz daha kahvaltı yapmadık.. benim iştahım kapandı bu aralar.... neden ki... hiç bişiy yiyesim gelmiyo.. acıkıyom ama ne yicemi bilmiyom... sırf bebiş için yiyom az az.... sizde de ööle mi

ay bende kestırmeyi düşünüyorum ama bende duydum ömrüü kısalırmış falan psikolojim bozuluoo kendimi cırkın hissedıyorum degışıklık lazım... ama kararsızım

ayy bu kadar düşünme canım Allah korusun..
Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişine inş.:Saruboceq:

inşaallah cnm

kızlar bana da bugün görümcem gelecek. Şimdilik çıkıyorum biraz alışveriş yapıp geleyim yemek kek börek lazım. sonra yine girerim by by.

çok sevindim canım.
Allah hakkında hayırlısını versin.
sakarya çok güzel biyer.bu arada bizim bebişin menşei sakarya
o yüzden ayrıca seviyorum.şimdi eşim orada yaşayacaz dese koşa koşa giderim yani kaydirigubbakcemile2

canım senin adına çok sevindim,, hayırlı olsun...

tam ben nasıl yapacaksın gitme işini diyecektim.... sen cevaplamışsın....
İNŞALLAH TAYİN İŞİNİZDE BİRAN ÖNCE OLUR...

zor valla bu doğum işi ,,,,,
doğumdan çok ,, nasıl doğuracağımı merak eder oldum....

teşekkürler canım ben de sevdim sakarya yı.... gittim bi kaç kez abime.... gerçekten güsel yer..

ben kestirdim canım böle şeylere inanmıyorum,bende hiçbi hurafe tutmadı şimdiye kadar,bişey olmaz içini ferah tut..

eğer öyleyse biz mahvolduk. Nisan anneleri boyatmadı ama kestirdi saçlarını delikafadulden

yanılıyosun şenay boyattı hemde platine,çiçekte boyatıyooooo

amin muhatrım... teşekkür ediyorum... inşallah uğraşmayız...

ben oyun parkları için visco yataklar var ondan aldım. Alırken satıcı park yatağın ilk katını mı kullanacaksınız diye sordu. Çünkü ilk katını kullanırsan yaylı yatak kullanamıyorsun. Çok yüksek oluyor neredeyse yatağın kenarlarına kadar geliyor. Ama senin park yatak daha alçaksa bilemicem. Yaylı yatakların kalınlığı çok oluyor çünkü.

çok becerikli değilimdir ama olur hazırlarım tabi siz isteyin yeter ki... cokacimcoook

bu sorum kaynadı bi daha sorayım:)

ayy biz daha kahvaltı yapmadık.. benim iştahım kapandı bu aralar.... neden ki... hiç bişiy yiyesim gelmiyo.. acıkıyom ama ne yicemi bilmiyom... sırf bebiş için yiyom az az.... sizde de ööle mi??

kızlar bişi dicem ama kızmayın ben doğumdan korkmuyorum
sezeryandan daha çok korkuyorum..
bazen insanın başına hiç beklemediği anda öyle şeyler geliyoki acıda çeksen katlanıyosun.
hamilelikteki sorun bu acıyı düşünmek sanırım,aslında düşünmeseniz çok daha kolay geçiyomuş doğum,hiç acı çekmeden pırt diye doğurcam hiç bişey anlamıyacağım diye düşünürseniz daha kolay olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…