2009 Nisan Anneleri buraya

keşke...
maalesef canım herşeyden bol bol yiyiyorum,evde kimse yokken daha çok yiyiyorum yoksa bana tuhaf tuhaf bakıyolar :1shok:

bende artık normal dogum olursa olsun diyorum korkmuyorum ama benım sorunum var bakalım ne olacak..............

GEDA VALLA bennim arada oluyorr soruna cevap gelmedıyse bizim tombikler demekki... hep yıyorlar istedıklerı için...:teytey::teytey:

kızlar bu arada geçmişi okurken dikkatimi çekti Rumelili nin tickerı 9. bebeğe geçmiş,heyecan yaptım şimdi bu aralar gelmezse iyice meraklanacam..

ayyy ben dogumu düşünmeyince hiç korkmuyom :roflol: ama birde ya şöle olursa ya böle olursa ya ıkınamssam diye düşünnce eşime diyom ki ben kendimi doguma hazır hissetmiyom ne saçma şurda 1 ay kaldı delikafadulden eşimin cevabı hissetsende hissetmesende onu bi şekilde çıkartıcan diyoo adam haklı tırsıyorumm :1shok:

sinehas ve urla teşekkürler.. ben mutfağa bi gideyim... şimdilik hoşçakalın...
bu arada eşim evde bugün kahvaltıdan sonra dışarı çıkcaz akşama girerim ancak heralde.... size iyi muhbbetler... kendinize iyi bakın Allah aemanet oln

:roflol: adam haklı bende öle diyom bazen kendime korkunun ecele faydası yok öyle yada böyle bu bebekler çıkacak,içimizde kalacak hali yokya..delikafadulden

GEDA VALLA bennim arada oluyorr soruna cevap gelmedıyse bizim tombikler demekki... hep yıyorlar istedıklerı için...:teytey::teytey:[/QUOTE]

aaay koptum sırnaşık şey çok güzel söölemişsin valla bende aynen senin gibiyim yani hiç iştahım yok demek çok isterdim...ama rejimde gibi yediklerime çok dikkat etmek zorundayım şakkıdı

kızlar bu arada geçmişi okurken dikkatimi çekti Rumelili nin tickerı 9. bebeğe geçmiş,heyecan yaptım şimdi bu aralar gelmezse iyice meraklanacam..

ya ben dogurm kısmetse 1 ay sonra ama bu tickeri nasl yapıyonz hiç anlamdım ne kadar çahalım bana yardmcı olun bari yavrumu 1 olsun oraya koyayım :çok üzgünüm:

kahvaltımı güzel yapmıştım ama karnım acıktı dışarı gidip bi bogaca falan alayım bari........

ya sizlere soruyom huuuuuuuuuuuuu neden yoksunuz uyuyormusunuzzz

EBRARTUBA VARDI O NERDE NE OLDU BİLEN VARMI?

BEN FAZLA AÇIKMIYORUM,, SADECE YEMEK SAATLERİM GELİNCE YEMEK HİSSİM OLUYOR O KADAR...

:roflol: adam haklı bende öle diyom bazen kendime korkunun ecele faydası yok öyle yada böyle bu bebekler çıkacak,içimizde kalacak hali yokya..delikafadulden

ÇIKACAKTA NASIL ÇIKACAK...

ya ben dogurm kısmetse 1 ay sonra ama bu tickeri nasl yapıyonz hiç anlamdım ne kadar çahalım bana yardmcı olun bari yavrumu 1 olsun oraya koyayım :çok üzgünüm:

tickershack coma gir
pregnancy due data yı tıkla
1. basamaktan seçimini yap
2. basamaktan seçimini yap
3. basamakta your last mensturual period yazan yere selecte basarak son adet tarihini gir

create ticker bas

en altta image url yazan yeri profilindeki doğum takip çizelgesi yazan yere kopyala

bu kadar..........

ay sağol canım benim,bendede adet sancısı gibi oluyo işte gaz sancısı değil yani.................

ya bende bugün eşimle arabada giderken aşağılarda yoğun baskı hissettim hayır olsun ya:)

o baskı bende ne zamandır var özellikle akşam otururken.....................

böle belimden giriyo artık doğuma yaklaşıyozya ondan canım baksana nstye bağlayacaklar sancılar başlamışmı diye ztn...................

sağol canım benim....................

bende bağlanacam 1 hafta sonra bakalım nasıl çıkacak...............................

sağol canım benim...........................

sağol canım...................

ay dozkan evet ya devlet hastanesinemi gitsem ne özelde 1 tane normal doğum yok valla..................

gedacım yok anacım yok benim iştah miştah kapanmıyo valla aksine artıyo.........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…