kızlar bana da bugün görümcem gelecek. Şimdilik çıkıyorum biraz alışveriş yapıp geleyim yemek kek börek lazım. sonra yine girerim by by.
bu sorum kaynadı bi daha sorayım:)
ayy biz daha kahvaltı yapmadık.. benim iştahım kapandı bu aralar.... neden ki... hiç bişiy yiyesim gelmiyo.. acıkıyom ama ne yicemi bilmiyom... sırf bebiş için yiyom az az.... sizde de ööle mi??
ben kestirdim canım böle şeylere inanmıyorum,bende hiçbi hurafe tutmadı şimdiye kadar,bişey olmaz içini ferah tut..
tamm canm kesin kesildi bu saç ama boyanın içinde birsürü yabancı madde var normalde bile adamın genzini yakıyo ya ondan zararlıdr diye düşünüyorum ama inşş bişey olmaz yaaa yinede bekleyim şurda 1 ay kaldı doguma
aynen bende bööle düşünüyorum ve sadece bu değil hamileliğim boyunca söölenen tüm hurafeleri yaptım sonunda sağlıkla çocuğumu kucağıma alayım da inşallah herkes ne kadar saçma olduğunu görsün diye sengözlerimebaksanab
boyattım ohhhhhhhhh çatlayında patlayın sefam olsun ohhhhhh ohhhhhhhhh
kızlar bişi dicem ama kızmayın ben doğumdan korkmuyorum
sezeryandan daha çok korkuyorum..
bazen insanın başına hiç beklemediği anda öyle şeyler geliyoki acıda çeksen katlanıyosun.
hamilelikteki sorun bu acıyı düşünmek sanırım,aslında düşünmeseniz çok daha kolay geçiyomuş doğum,hiç acı çekmeden pırt diye doğurcam hiç bişey anlamıyacağım diye düşünürseniz daha kolay olur.
kızlar bişi dicem ama kızmayın ben doğumdan korkmuyorum
sezeryandan daha çok korkuyorum..
bazen insanın başına hiç beklemediği anda öyle şeyler geliyoki acıda çeksen katlanıyosun.
hamilelikteki sorun bu acıyı düşünmek sanırım,aslında düşünmeseniz çok daha kolay geçiyomuş doğum,hiç acı çekmeden pırt diye doğurcam hiç bişey anlamıyacağım diye düşünürseniz daha kolay olur.
ayyy ben dogumu düşünmeyince hiç korkmuyom :roflol: ama birde ya şöle olursa ya böle olursa ya ıkınamssam diye düşünnce eşime diyom ki ben kendimi doguma hazır hissetmiyom ne saçma şurda 1 ay kaldı delikafadulden eşimin cevabı hissetsende hissetmesende onu bi şekilde çıkartıcan diyoo adam haklı tırsıyorumm :1shok:
kızlar bu arada geçmişi okurken dikkatimi çekti Rumelili nin tickerı 9. bebeğe geçmiş,heyecan yaptım şimdi bu aralar gelmezse iyice meraklanacam..
bu sorum kaynadı bi daha sorayım:)
ayy biz daha kahvaltı yapmadık.. benim iştahım kapandı bu aralar.... neden ki... hiç bişiy yiyesim gelmiyo.. acıkıyom ama ne yicemi bilmiyom... sırf bebiş için yiyom az az.... sizde de ööle mi??
:roflol: adam haklı bende öle diyom bazen kendime korkunun ecele faydası yok öyle yada böyle bu bebekler çıkacak,içimizde kalacak hali yokya..delikafadulden
ya ben dogurm kısmetse 1 ay sonra ama bu tickeri nasl yapıyonz hiç anlamdım ne kadar çahalım bana yardmcı olun bari yavrumu 1 olsun oraya koyayım :çok üzgünüm:
sanada geçmiş olsun bacım.herkes hastalanıyor dikkat edın kendınıze.banada ara sıra adet sancısı gibi hafıften bıseyler oluyo.doğum sancısının nasıl oldugunu bılmıyorum valla sancı gelınce anlarmıyım acaba:roflol:
ya bende bugün eşimle arabada giderken aşağılarda yoğun baskı hissettim hayır olsun ya:)
selinay anacım ne sancısı ya,dur hele ne olur erken yahu,zaten annem sen mart ortası doğuracak gibisin deyip duruyor valla,altta baskı var çiçekcim normaldir diyorum bende,hele birde yürüyünce nasıl oluyor anlatamam yani korkuyla yürürmü insan acaba sancım gelirmi ne yaparım felan diye
Merhaba
Hafa sonu pek giremedim ama yazdıklarınızı okudum.Dün gece burası kalabalıkmış ama bugün ses seda yok benim şansıma diyelim.
Çiçek, Selinay, İ.yüksel çok geçmiş olsun.İyi bakın kendinize:))
merhaaba kızlar
1mart geldide geçti bile
hepimize hayırlı uğurlu olsun
bu aylarda bizim topik çok popüler olacak söylemedi demeyein ihhihi:)
bugün bende çeyiz sermesindeydim kendimi yormadım ama
bir ara bei bir sanvı tuttu ama nasıl yerimden doğrulmadım herkes panikledi
erken doğum sandık sacılarda adet sancısı gbiydi
hemen hastaneye giittik
sonunda benide nstye bağladılar :))
aama Allaha şükür bişey çıkmadı
sancılarım 50lilerde görünüyor
valla tırstım
doğum çok yakın kızlar ya
Allah hepimizi hayırlısıyla kurtarsın...
yarında sağlık ocağına gidiyorum tetanoz 2 vurulmata sanırım ağrılarım üşütmekten olmuşş
ayyy canım benim inşallah diyecem,,,
ama bizim ev sahibinden bir ses seda yok,, adam geçen hafta birşey söyledi,,,
bir daha kendisini görmedik,,,
canım geçmiş olsun,, dikkat et kendine,,, havalar bir iyi bir kötü olunca hepimiz dökülüyoruz.....
canım sakın bir daha yapma ,, gögüs ucunu sıkmak ,,, erken doğumu tetikliyormuş,,,
annenin göğsünde denesene şeker :)))
canım bizleri bilgilendirdiğin için teşekkür ederiz...
bebişinde hayırlı olsun,, allah uzun ömürler versin...
sidikli seni :))))
canım geçmiş olsun,, umarım çok önemli bir durum çıkmaz...
kız sen nst girmek için bahane yapmış olmayasın,,,
gitmiştir artık merakın ....
gecmiş olsun cnm
benım gögüs uclarım yok teşekkürleeeeeeeeeer
bende artık tuvaletteyım hep....
EVET EBRARTUBA YOK ARTIK......... NEDEN ACABA
oy maşallahhhhhhhhh
kızlar 35. sayfayı okudum ama arada netım kesildi alıntılarımın hepsi gitti bunları yenı okumuştuum...
doguran yok şükür..........
ama artık bende cok yoruluyorum evde olmak istıyorum..........
ama ben mart sonuna kadar buralardayım sanırım..........
allahım yardımızımız olsun......................
Günaydın Kızlar.
Mart ayına eksiksiz girdik doğuran yok maşallah akıllı bebişler şimdilik bekliyolar.
Umarım herkes enazından 36 haftayı dolduracak.
Şenay ya göbeğim küçüldümü ne rahatladım diyosun ya bende aynı şeyleri hissediyorum ikigündür
sanki göbeğim artık daha aşağıda. Ama eşime sorduğumda aynı gibi diyo .Zaten ne anlar erkekler ona kalsa ben zaten hiç kiloda almadım hehehehe.
Bu arada çiçek ,selinay ,iyüksel, bursasu,bütün rahatsızlanan hamişler geçmiş olsun kızlar.
Sıkın dişinizi az kaldı biraz daha dikkat edin kendinize.
Fuardan bebişlerine ciciler alanlar güle güle kullanın hepsini.
Ayyy bu ter basma işi çok fena yaaaa.
Doktora ter basıyo bazen neden acaba dedim.Ohh ne şanslısın biz üşüyouz sen terliyosun ne güzel diyo.
Yani yine herşey normal herşey hamilelikten ofofofof.
ŞİRVAN bencede dediğin gibi.Nitekim ben ilk bebeğimi doğurduğumda sezeryan sonrası katta beni yürütürlerken her odayı sordum hemşireye buda mı sezeryan diye ne hikmetse hepsi sezeryandı laf şu'' 4 cm açılma oldu sonra bebeğin kalp atışları zayıfladı riske girmemek için sezeryan oldu'' tabi bide o zaman öğle özel hastanelere ssk falanda geçmiyodu milleti soyuyolardı. Biyandanda oh mesaide bitiyodu işleri.-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?