2009 Nisan Anneleri buraya

ayy biz daha kahvaltı yapmadık.. benim iştahım kapandı bu aralar.... neden ki... hiç bişiy yiyesim gelmiyo.. acıkıyom ama ne yicemi bilmiyom... sırf bebiş için yiyom az az.... sizde de ööle mi

sorma benimde pek iştahım yok halbuki oburum normalde ama bi de bu çarpıntı çıktı meydana yiyince bi garip oluorum iyice of yaaaaaaaaa

slm kızlar umarım herkes iyidir ben idare ediyorum şişliklerle uğraşıyorum bide ayaklarımın ağrısından hareket bile edemiyorum

ben yiyeceklerle ilgili ne hissettiğimi bile bilmiyorum artık..onu yeme bunu yeme dediği için dr sanki herşeyi cnm istiyomuş gibi geliyo belki kendi halime bıraksaydı cnm hiç bişii istemicektimirmirmirmir

şaka maka benimde sabah kalkınca bakıyom elim yüzüm şiş.................................

bende son gittiğimde dr a sordum ödem yapmamak için ne yapmam lazım diye..10 kiloyu geçince ödem yapmaya başlıcaksın yapılabilcek bişey yok dedi Çok üzgünüm çoook

mrh arkadaşlar size bi sorum olacak ben 33 haftadayım 2 haftadan belli kalça kemiğim ağrıyor geceleri saatte bir uyanıyorum özelikle sağ ayağımın üzerine basınca kalça kemiğimimdeki ağrıdan duramıyorumm sizde de bu sorunlar oluşutumu benneyaptımki

hepinize günaydın arkadaşlar.mart ayımız hayırlı olsun.artık biz de başlarız 2 haftaya kadar doğum listesi hazırlamaya.

TUĞÇE hoşgeldin.nerelerdeydin.merak ettik seni.geçmiş olsun sanırım tansiyon yükselmesine bağlı olarak şişmeler oluoyr öyle mi?

GEDA çok sevindim kadroya geçmene hayırlı olsun.Benim iştahım hiç açılmadı.en baştan beri zorla yiyorum.ama doğumdan sonra açılır heralde.çünkü normalde çok iştahlıyımdır.

İYÜKSEL geçmiş olsun.inşallah ameliyat falan olmana gerek kalmaz.

benim de kalçamda ağrı oluyor ama uyutmayacak düzaeyde değil.sabahları ve gece çok çıtır çıtır ses geliyor belimden .ama o çıtrdamalar rahatlatıyor sanki.

ben daha kendi çantamı hazırlamadım.bi türlü elim varmıyo.bu arada arkadaşlar evy baby nin yeni doğan bezi var mı?ben kaç market dolaştım bulamadım.ne yapsam ki

herkese merhaba kızlar... ayyy haftasonu amma muhabbet olmuş, ben gezmekten muhabbete pak katılamadım... cumartesi fuardaydım ama çok beğenmedim açıkçası... dönence henüz almadım ama pek yoktu olanlarda 130 un üstündeydi açıkçası o fiyatada almak istemedim.. siz bu dönence olayını ne yaptınız??? bebek şekerimiz için çok süslü bi kutu aldım ilerde kızımın tokalarını filan koyabiliriz belki...çiçeğinde dediği gibi kızlar için çok süslü ayakkabılar vardı dayanamadım 3 çift ayakkabı aldım biri yazlık sandalet şeklinde... bir de puseti için titreşimli oyuncaklardan aldık... dün de çengelköyde sahilde kahvaltı yaptık, sonra beykoz sahiline gittik...öğleden sonra alışveriş merkezine gittik... paşabahçede süper bebek odası süsleri var ne alaka demeyin ama gerçekten... duvar stickerları, boy ölçüm cetvelleri, raf süsleri neler neler... dün gene dünyaları aldık kıza... ama süslü olsun kızımızın odası değil mi??? bu arada süslerin fiyatı acaip uygun...

merhaba kızlar umarım herkes iyidir bende allahıma şükür iyiyim bugünlerde
bugünlerde bende acayip hareket arttı bebeğim çok hareketli gümbür gümbür :) korkuyorum bazen

ben daha kendi çantamı hazırlamadım.bi türlü elim varmıyo.bu arada arkadaşlar evy baby nin yeni doğan bezi var mı?ben kaç market dolaştım bulamadım.ne yapsam ki
canım bende molfixin yeni doğanını aldım göbek bağı için oyuntusuda var

ohhhhhhhhhhh keyifler yerinde maşallah güle güle kullan canım aldıklarını

Günaydın hanımlar
mart ayımız güzel geçer umarım. ayın sonuna doğru sağlıklı sorunsuz doğumlar bekliyoruz inşallah
ben daha geçmişi okumadım. hepsini okuyamasamda bir bakayım neler konuşulmuş.
galateacım aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. bu arada paşabahçenin neresinde dediğin dükkan

benim de diz kapaklarım ağrıo gece ağrısından uyuyamıorum çok fazla süt içiorum magnezyumumuda ihmanl etmiorum bu bebişler sömürüo bizim kemikleri bence ondan oluo canım

benim de diz kapaklarım ağrıo gece ağrısından uyuyamıorum çok fazla süt içiorum magnezyumumuda ihmanl etmiorum bu bebişler sömürüo bizim kemikleri bence ondan oluo canım

evet canım ya kendimi 75 yaşındaki nine gibi hisediyorum kafamçokkarıştı o kadar süt içiyorum ilaçlarıda kullanıyorum ama yinede çok ağrıyor yarın hastaneye gidecem belki magnezyumu artır normalde günde 1 tane içiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…