ayy biz daha kahvaltı yapmadık.. benim iştahım kapandı bu aralar.... neden ki... hiç bişiy yiyesim gelmiyo.. acıkıyom ama ne yicemi bilmiyom... sırf bebiş için yiyom az az.... sizde de ööle mi
tuğçecim ödemmi oldu sende?
canım bende molfixin yeni doğanını aldım göbek bağı için oyuntusuda varben daha kendi çantamı hazırlamadım.bi türlü elim varmıyo.bu arada arkadaşlar evy baby nin yeni doğan bezi var mı?ben kaç market dolaştım bulamadım.ne yapsam ki
ohhhhhhhhhhh keyifler yerinde maşallah güle güle kullan canım aldıklarınıherkese merhaba kızlar... ayyy haftasonu amma muhabbet olmuş, ben gezmekten muhabbete pak katılamadım... cumartesi fuardaydım ama çok beğenmedim açıkçası... dönence henüz almadım ama pek yoktu olanlarda 130 un üstündeydi açıkçası o fiyatada almak istemedim.. siz bu dönence olayını ne yaptınız??? bebek şekerimiz için çok süslü bi kutu aldım ilerde kızımın tokalarını filan koyabiliriz belki...çiçeğinde dediği gibi kızlar için çok süslü ayakkabılar vardı dayanamadım 3 çift ayakkabı aldım biri yazlık sandalet şeklinde... bir de puseti için titreşimli oyuncaklardan aldık... dün de çengelköyde sahilde kahvaltı yaptık, sonra beykoz sahiline gittik...öğleden sonra alışveriş merkezine gittik... paşabahçede süper bebek odası süsleri var ne alaka demeyin ama gerçekten... duvar stickerları, boy ölçüm cetvelleri, raf süsleri neler neler... dün gene dünyaları aldık kıza... ama süslü olsun kızımızın odası değil mi??? bu arada süslerin fiyatı acaip uygun...
herkese merhaba kızlar... ayyy haftasonu amma muhabbet olmuş, ben gezmekten muhabbete pak katılamadım... cumartesi fuardaydım ama çok beğenmedim açıkçası... dönence henüz almadım ama pek yoktu olanlarda 130 un üstündeydi açıkçası o fiyatada almak istemedim.. siz bu dönence olayını ne yaptınız??? bebek şekerimiz için çok süslü bi kutu aldım ilerde kızımın tokalarını filan koyabiliriz belki...çiçeğinde dediği gibi kızlar için çok süslü ayakkabılar vardı dayanamadım 3 çift ayakkabı aldım biri yazlık sandalet şeklinde... bir de puseti için titreşimli oyuncaklardan aldık... dün de çengelköyde sahilde kahvaltı yaptık, sonra beykoz sahiline gittik...öğleden sonra alışveriş merkezine gittik... paşabahçede süper bebek odası süsleri var ne alaka demeyin ama gerçekten... duvar stickerları, boy ölçüm cetvelleri, raf süsleri neler neler... dün gene dünyaları aldık kıza... ama süslü olsun kızımızın odası değil mi??? bu arada süslerin fiyatı acaip uygun...
mrh arkadaşlar size bi sorum olacak ben 33 haftadayım 2 haftadan belli kalça kemiğim ağrıyor geceleri saatte bir uyanıyorum özelikle sağ ayağımın üzerine basınca kalça kemiğimimdeki ağrıdan duramıyorumm sizde de bu sorunlar oluşutumu benneyaptımki
benim de diz kapaklarım ağrıo gece ağrısından uyuyamıorum çok fazla süt içiorum magnezyumumuda ihmanl etmiorum bu bebişler sömürüo bizim kemikleri bence ondan oluo canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?