herkese merhaba kızlar... ayyy haftasonu amma muhabbet olmuş, ben gezmekten muhabbete pak katılamadım... cumartesi fuardaydım ama çok beğenmedim açıkçası... dönence henüz almadım ama pek yoktu olanlarda 130 un üstündeydi açıkçası o fiyatada almak istemedim.. siz bu dönence olayını ne yaptınız??? bebek şekerimiz için çok süslü bi kutu aldım ilerde kızımın tokalarını filan koyabiliriz belki...çiçeğinde dediği gibi kızlar için çok süslü ayakkabılar vardı dayanamadım 3 çift ayakkabı aldım biri yazlık sandalet şeklinde... bir de puseti için titreşimli oyuncaklardan aldık... dün de çengelköyde sahilde kahvaltı yaptık, sonra beykoz sahiline gittik...öğleden sonra alışveriş merkezine gittik... paşabahçede süper bebek odası süsleri var ne alaka demeyin ama gerçekten... duvar stickerları, boy ölçüm cetvelleri, raf süsleri neler neler... dün gene dünyaları aldık kıza... ama süslü olsun kızımızın odası değil mi??? bu arada süslerin fiyatı acaip uygun...
merhaba kızlar umarım herkes iyidir bende allahıma şükür iyiyim bugünlerde
bugünlerde bende acayip hareket arttı bebeğim çok hareketli gümbür gümbür :) korkuyorum bazen
merhaba mesgulcum geçmişte yazmıştım ama yine belirtiyim gop kezban hanıma gitmeyi düşünüyormusun ben gebelik öncesi olmak üzere ona gidiyorum gerçekten çok iyi bi doktor işinin ehli tavsiye ederim
canım bende molfixin yeni doğanını aldım göbek bağı için oyuntusuda var
ohhhhhhhhhhh keyifler yerinde maşallah güle güle kullan canım aldıklarını
Günaydın hanımlar
mart ayımız güzel geçer umarım. ayın sonuna doğru sağlıklı sorunsuz doğumlar bekliyoruz inşallah
ben daha geçmişi okumadım. hepsini okuyamasamda bir bakayım neler konuşulmuş.
galateacım aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde kullanmanız dileğiyle. bu arada paşabahçenin neresinde dediğin dükkan
ohh amma gezmişsin.ne güzel alışveriş yapmışsın.güle güle kullanın herbişeylerinizi inşallah.bu arada bu paşabahçe nerde ki paşabahçe?
tesekküler kızlar... nautilus taki paşabahçe mağazasından aldım bu süsleri... paşabahçenin içinde yani...bardakların karşısında..
kızlar o yarattığınız ticker kodunu profilinizdeki kilo takibi yerine kopyaliicaksınız basit bişey
çiçek baksana bi profilime kopyaladım ama çıkmadı
selam kızlar
hani size arkadaşımdan bahsediyodumya. dr.u salı günü kontrolde bugün yarın doğurursun demişti. 1 haftadır doğuramadı. bugün tekrar gitti hastaneye yatırdılar. galiba sezeryan olucak. kordona dolanmış bebek. eşi kreçlenmeye başlamış dr. kakasını yeme tehlikesi falan. bahane mi gerçek mi bilmiyorum ama güvenmek zorundayız işte. ben şimdi yanına gidiyorum. sizden isteğim arkadaşım için dua edin kızlar. Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bebeğine. hoşçakalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?