2009 Nisan Anneleri buraya

ohh amma gezmişsin.ne güzel alışveriş yapmışsın.güle güle kullanın herbişeylerinizi inşallah.bu arada bu paşabahçe nerde ki paşabahçe?

merhaba kızlar umarım herkes iyidir bende allahıma şükür iyiyim bugünlerde
bugünlerde bende acayip hareket arttı bebeğim çok hareketli gümbür gümbür :) korkuyorum bazen

iyi olduğuna sevindim.bazen benim bebşim de çok hareketleniyor korkuyorum hatta canım acıyor bağırdığım bile oluyor.ama bazen de sattlrce tık yok.şimdi olduğu gibi.CADIARZU

merhaba mesgulcum geçmişte yazmıştım ama yine belirtiyim gop kezban hanıma gitmeyi düşünüyormusun ben gebelik öncesi olmak üzere ona gidiyorum gerçekten çok iyi bi doktor işinin ehli tavsiye ederim

merhaba mesgulcum geçmişte yazmıştım ama yine belirtiyim gop kezban hanıma gitmeyi düşünüyormusun ben gebelik öncesi olmak üzere ona gidiyorum gerçekten çok iyi bi doktor işinin ehli tavsiye ederim

canım çok sağolasın.yarın ilk randevum var.tanışacaz.tavsiyen çok iyi oldu.kendimi daha iyi hissettim.a.s.

canım bende molfixin yeni doğanını aldım göbek bağı için oyuntusuda var

ohhhhhhhhhhh keyifler yerinde maşallah güle güle kullan canım aldıklarını

dinozzo çıkmaması imkansız canım yaaaaaaaaaaaaaaaaakilo takip yerinemi kopyaladın................................

selam kızlar
hani size arkadaşımdan bahsediyodumya. dr.u salı günü kontrolde bugün yarın doğurursun demişti. 1 haftadır doğuramadı. bugün tekrar gitti hastaneye yatırdılar. galiba sezeryan olucak. kordona dolanmış bebek. eşi kreçlenmeye başlamış dr. kakasını yeme tehlikesi falan. bahane mi gerçek mi bilmiyorum ama güvenmek zorundayız işte. ben şimdi yanına gidiyorum. sizden isteğim arkadaşım için dua edin kızlar. Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bebeğine. hoşçakalın.

kız çiçek dikkat et kendine tuzlu fln yeme varsa muz ye dengeler tansiyonu canım................................

Merhabalar kızlar,

muhtarım cezamı çektim di mi artık :)))
c.tesi bende gittim fuara, bir sürü promosyon verdiler, birazda alışveriş yaptım. fiyatlar piyasa fiyatlarını altında değildi açıkçası, hatta biçok şeyi dışarda daha ucuza bulmak mümkün..ama tekstil olayına sinir oldum..çok güzel kıyafetler vardı, ama satışlar hep toptandı!o gün akşama kadar gezdim, :dance: fuardan sonra alışverişe falan gittik..pazarda şileye gittik hava güzel diye, ilk kez gittiğim bi yer ama güzel bi yermiş..yani bütün haftasonunu gezerek geçirdim..

bu arada şenaycım takma kafanı, çünkü bende boyadım saçlarımı dayanamayıp..eğer bi tehlikesi varsa ilk 3 ay oluyo falan yazıyodu internette, ki şuana kadar bilinen bi tehlikesi yok demişler bende boyadım..ama amonyaksız boya aldım, çok kokmasın diye..benim koca önce izin verdi, sonrada niye boyadın diye söylendi..ama değişikliğe ihtiyacım vardı, valla biraz moralim düzeldi ne yalan söyliyeyim.çok çirkinim demi deyip deyip ağlıyodum :bbo: ayrıca ilk aylarda kestirmiştim, yakında yine kestiricem uçlarından :)) kaydirigubbakcemile

allah yardımcısı olsun canım, inşallah hayırlısıyla alır bebeğini kucağına..allah hepimize yardım etsin, kolay doğumlar nasip eder inşallah..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…