Ay benim tarihim olmadı :)
Ay benim tarihim olmadı :)
sefamız olsun şekerimmmmmMerhabalar kızlar,
muhtarım cezamı çektim di mi artık :)))
c.tesi bende gittim fuara, bir sürü promosyon verdiler, birazda alışveriş yaptım. fiyatlar piyasa fiyatlarını altında değildi açıkçası, hatta biçok şeyi dışarda daha ucuza bulmak mümkün..ama tekstil olayına sinir oldum..çok güzel kıyafetler vardı, ama satışlar hep toptandı!o gün akşama kadar gezdim, :dance: fuardan sonra alışverişe falan gittik..pazarda şileye gittik hava güzel diye, ilk kez gittiğim bi yer ama güzel bi yermiş..yani bütün haftasonunu gezerek geçirdim..
bu arada şenaycım takma kafanı, çünkü bende boyadım saçlarımı dayanamayıp..eğer bi tehlikesi varsa ilk 3 ay oluyo falan yazıyodu internette, ki şuana kadar bilinen bi tehlikesi yok demişler bende boyadım..ama amonyaksız boya aldım, çok kokmasın diye..benim koca önce izin verdi, sonrada niye boyadın diye söylendi..ama değişikliğe ihtiyacım vardı, valla biraz moralim düzeldi ne yalan söyliyeyim.çok çirkinim demi deyip deyip ağlıyodum :bbo: ayrıca ilk aylarda kestirmiştim, yakında yine kestiricem uçlarından :)) kaydirigubbakcemile
canım sen 10 yıldır hamilesin sanırım
herkese merhaba kızlar... ayyy haftasonu amma muhabbet olmuş, ben gezmekten muhabbete pak katılamadım... cumartesi fuardaydım ama çok beğenmedim açıkçası... dönence henüz almadım ama pek yoktu olanlarda 130 un üstündeydi açıkçası o fiyatada almak istemedim.. siz bu dönence olayını ne yaptınız??? bebek şekerimiz için çok süslü bi kutu aldım ilerde kızımın tokalarını filan koyabiliriz belki...çiçeğinde dediği gibi kızlar için çok süslü ayakkabılar vardı dayanamadım 3 çift ayakkabı aldım biri yazlık sandalet şeklinde... bir de puseti için titreşimli oyuncaklardan aldık... dün de çengelköyde sahilde kahvaltı yaptık, sonra beykoz sahiline gittik...öğleden sonra alışveriş merkezine gittik... paşabahçede süper bebek odası süsleri var ne alaka demeyin ama gerçekten... duvar stickerları, boy ölçüm cetvelleri, raf süsleri neler neler... dün gene dünyaları aldık kıza... ama süslü olsun kızımızın odası değil mi??? bu arada süslerin fiyatı acaip uygun...
kızlar bu arada geçmişi okurken dikkatimi çekti Rumelili nin tickerı 9. bebeğe geçmiş,heyecan yaptım şimdi bu aralar gelmezse iyice meraklanacam..
kahvaltımı güzel yapmıştım ama karnım acıktı dışarı gidip bi bogaca falan alayım bari........
ya sizlere soruyom huuuuuuuuuuuuu neden yoksunuz uyuyormusunuzzz
EBRARTUBA VARDI O NERDE NE OLDU BİLEN VARMI?
EVET CANIMdelikafadulden DOĞURAMADIM GİTTİM
tam aklım dan geçeni yazmışşın....
ama ben yaaaşşaaaa demicem
çünkü ben beşiktaşlıyım...
sayfa 1907 yaşaaaaaaaaaaa fenerbahçeeeeeeeee
koptumdelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldenkız seninki halen kasemi benimki çamaşır leğeni oldukaydirigubbakcemile3
oy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhkızlar hiç üzülmeyin 33+5 ve ben tam 20 kg aldım:)) 60 la başladım hey maaşallah 80 oldum! her hafta 1 kilo alıyorum:))) gülüyorum artık ağlanacak halime!
canım dikkat et kendine allahım yardımcın olsun.............herkese iyi akşamlar biz evde yatış halinde beklemedeyiz.5 cm açılmam var ama allaha şükür şu an iyiyim sancım felan yok.mesgulcum geçmişi okurken gördüm gop hastanesi kezban hanıma gitmeyi düşünüyormusun o benim en başından hatta hamilelik öncesinden doktorum çok memnunum
gerçekten çok bilgili işinin ehli bi doktor tavsiye ederim hastane süper zaten çok ilgili alakalılar.hatta bende doğurmazsam salı kontrole gidicem.belki karşılaşırız.
hım dogruu........ ebrartuba işyerınde degıl artıkselam kızlar.....bu hafta işyerinde son haftam olduğu için işlerimi,görevlerimi devretmekle meşgulüm....bu hafta içi çok paylaşımda bulunamasamda gün içinde haber veririm doğurmadığımıkaydirigubbakcemile3
evet artık iyiden iyiye az kaldı ben elimden geldiğince haberdar etmeye çalışırım sizi....bu arada özel çapaya gittiğini söylemişsin başka bir başlıkta....altay bey sanırım doktorun....ben cumartesi günü olacak kontrolümden sonra doktor değiştime fikrinde olursam beni kabul eder mi bu haftadan sonra onu merak ediyorum sinem....ben normal doğum istiyorum
ebrartubanın işleri azdı melekcim,haftada bir uğruyordu eskiden ame belki işyerleri kapanmış olabilir diye tahmin ediyorum bende....
maşallah....merhaba annişler nasılsınız...
geçen cuma doktora gittim kızım tam 2000 gr olmuşşş... çalışabilir raporumu aldımm inşallh çalışabilirim... 10kg almışım doktor çok iyi dediii..:)
.. doktor 10 nisandan sonra bekleyin bebişinizi dedi doğum tarihi 24 nisan gibi olabilir denmişti...
2gündür uyuamıyorumm.... için midemde boğazımda yanma var çok kötüüü .... ığğğğğğğ....:çok üzgünüm:
Tarih olarak bebeğin doğum tarihi girecek sanırım,ben de yapmaya çalıştım,seninki gibi çıktı,sonradan doğacak olduğu günü girince oldu,ama ben de kopyalamayı beceremedim sanırım ben de tickeri yapamadımdelikafadulden
hım dogruu........ ebrartuba işyerınde degıl artık
ya sende cıkıon izne hadi hayırlısı
evinde olacaksın artıkk
ee
bi zahmet cantalarıda hazırlarsındelikafaduldendelikafadulden
maşallah....
bizde yarın gidicez doktora bu ayrı doktor şifada esmacım
esmaaa
izmrlisin senınde haberın olsun
şifada dogum artık 300 tl... araştırdım yarın oraya gidecegız kocişle bakalım......
sende git bi şifaya ögren............
maşallah bebişineeemerhaba annişler nasılsınız...
geçen cuma doktora gittim kızım tam 2000 gr olmuşşş... çalışabilir raporumu aldımm inşallh çalışabilirim... 10kg almışım doktor çok iyi dediii..:)
.. doktor 10 nisandan sonra bekleyin bebişinizi dedi doğum tarihi 24 nisan gibi olabilir denmişti...
2gündür uyuamıyorumm.... için midemde boğazımda yanma var çok kötüüü .... ığğğğğğğ....:çok üzgünüm:
urlacım teşekkür ederim... benim adım esma değil kii.....:1shok:
Esen....
karataş da 350 miymiş galiba bizde oraya bakicaz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?