2009 Nisan Anneleri buraya

mrb kıslar
hepimizde başladı dökezlemeler heryerimizde bi ağrı çıkıyo ya kendimizi çok dinliyoruz ondan fazlalaştı yada dedikleri gibi son ay diğer aylara göre farklı ve yorucu oluyormuş :) Allah daha kötülerden saklasın .

sefamız olsun şekerimmmmm

oh maşallah senin gibi bebişlerine ciciler alanlar hayırlı olsun güle güle kullanın..............

selam kızlar.....bu hafta işyerinde son haftam olduğu için işlerimi,görevlerimi devretmekle meşgulüm....bu hafta içi çok paylaşımda bulunamasamda gün içinde haber veririm doğurmadığımıkaydirigubbakcemile3

kızlar bu arada geçmişi okurken dikkatimi çekti Rumelili nin tickerı 9. bebeğe geçmiş,heyecan yaptım şimdi bu aralar gelmezse iyice meraklanacam..

evet artık iyiden iyiye az kaldı ben elimden geldiğince haberdar etmeye çalışırım sizi....bu arada özel çapaya gittiğini söylemişsin başka bir başlıkta....altay bey sanırım doktorun....ben cumartesi günü olacak kontrolümden sonra doktor değiştime fikrinde olursam beni kabul eder mi bu haftadan sonra onu merak ediyorum sinem....ben normal doğum istiyorum

ebrartubanın işleri azdı melekcim,haftada bir uğruyordu eskiden ame belki işyerleri kapanmış olabilir diye tahmin ediyorum bende....

merhaba annişler nasılsınız...
geçen cuma doktora gittim kızım tam 2000 gr olmuşşş... çalışabilir raporumu aldımm inşallh çalışabilirim... 10kg almışım doktor çok iyi dediii..:)
.. doktor 10 nisandan sonra bekleyin bebişinizi dedi doğum tarihi 24 nisan gibi olabilir denmişti...
2gündür uyuamıyorumm.... için midemde boğazımda yanma var çok kötüüü .... ığğğğğğğ....:çok üzgünüm:

EVET CANIMdelikafadulden DOĞURAMADIM GİTTİM

Tarih olarak bebeğin doğum tarihi girecek sanırım,ben de yapmaya çalıştım,seninki gibi çıktı,sonradan doğacak olduğu günü girince oldu,ama ben de kopyalamayı beceremedim sanırım ben de tickeri yapamadımdelikafadulden

tam aklım dan geçeni yazmışşın....
ama ben yaaaşşaaaa demicem
çünkü ben beşiktaşlıyım...

sayfa 1907 yaşaaaaaaaaaaa fenerbahçeeeeeeeee

ehehhe benımde aklıma gelmedi degıl ama bizde GALATASARAYLIYIZZZZ

kız seninki halen kasemi benimki çamaşır leğeni oldukaydirigubbakcemile3
koptumdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
kızlar hiç üzülmeyin 33+5 ve ben tam 20 kg aldım:)) 60 la başladım hey maaşallah 80 oldum! her hafta 1 kilo alıyorum:))) gülüyorum artık ağlanacak halime!
oy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
canım dikkat et kendine allahım yardımcın olsun.............

hım dogruu........ ebrartuba işyerınde degıl artık

ya sende cıkıon izne hadi hayırlısı

evinde olacaksın artıkk
ee
bi zahmet cantalarıda hazırlarsındelikafaduldendelikafadulden
maşallah....

bizde yarın gidicez doktora bu ayrı doktor şifada esmacım

esmaaa
izmrlisin senınde haberın olsun
şifada dogum artık 300 tl... araştırdım yarın oraya gidecegız kocişle bakalım......

sende git bi şifaya ögren............

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, cacaca, ceyo16, demet1, dinozzo, Esennn, köfte:)), megul, sev_rey, şen_ay

muhabbetinize doyum olmuyorrrrrrrrrrrr

benimde oldu canım şimdi yaşasın süprizzzzz sonunda becerebildim

urlacım teşekkür ederim... benim adım esma değil kii.....:1shok:
Esen....
karataş da 350 miymiş galiba bizde oraya bakicaz..

33. Hafta

• Amnion sıvısı hamilelik döneminizdeki en üst düzeyine ulaştı.
• Bebeğinizin başı hızla büyüyor: Sebebi de hızlı beyin gelişimi.
• Sinir yolları gelişimi: Çok sayıda sinir hücreleri (nöronlar) ve kavşak bölgeleri (sinapsis) oluşur. Bebeğinizin beyni ile olan iletimi sağlarlar ve doğuma kadarki sürede bu sinirler aracılığıyla öğrenirler. Bu hafta solunumla koordineli bir şekilde emme ve yutma hareketlerini gerçekleştirir.
• Kafa kemikleri hala yumuşak: Birçok kemiği sertleşmesine rağmen kafatası hala esnek ve tam anlamıyla birleşmemiş. Buradaki kemikler doğumu kolaylaştırmak için rahat hareket ederler.
• Bebeğiniz kesik kesik derin nefesler alıyor: Su içinde bu normal. Bu tür solunum egzersizleri ciğerlerin daha fazla sülfaktan (akciğerlerin sağlıklı gelişimi için gerekli protein) üretmesini sağlıyor. Zaten plasentadan oksijeni geliyor.
• Bebeğiniz erkek ise testisleri karnından erbezi torbalarına (skrotum) doğru iner. Bazen bir ya da iki testis doğumdan sonra bile yerine yerleşmemiş olabilir (inmemiş testis).
• Yavrunuz 43.7 cm ve 1918 gr. ağırlığında.

34. Hafta

• Bebeğiniz tamamen yeni doğan gibi hareket etmeye başlar: Gözleri uyanıkken açık, uyurken kapalıdır. Siz de uyku saatlerinin belli bir rutine girdiğini fark edersiniz.
• Göz kırpmayı öğrenir: Karnınıza parlak bir ışık tuttuğunuz zaman bu ışığı izleyerek iç organlarınızın tümünü gözler.
• Kanınızdaki antikorlar O'na transfer olur: Bu sistem doğuma kadar oluşur. Bu antikorlar doğum sonrası emzirme dönemi de hastalıklara karşı bir koruma sağlar.
• Bebeğiniz baş aşağı pozisyonuna geçti. Doğum için hazırlık yapıyor ! Eğer ilk bebeğinize gebeyseniz pelvise yerleşir ve kafası doğum kanalına baskı yapar. Bu da sizin kasık bölgenizde sürekli bir dolgunluk hissi duymanıza ve de sık sık idrara çıkmanıza sebep olacaktır.
• El tırnakları oluşumu tamamladı: Doğmadan önce bile yüzünü tırmalayabilir.
• Küçüğünüzün uzunluğu 45 cm ağırlığı 2115 gr.

35. hafta

Kilo alıyor: Ortalama bir bebek bu haftada iki kiloyu geçer.
• Prematurite açısından riskiniz azaldı: Bu haftada prematur olarak doğan bebekler genelde yaşarlar ve uzun dönemde bir sağlık problemi yaşamazlar.
• Cilt altında yağlanma artıyor: Bu hafta cilt altı yağ tabakası kolları ve bacakları kaplar. Bu tabaka vücut ısısının korunmasına yardımcı olur. Dirsek ve dizlerdeki küçük çukurları oluşturur.
• İşitme duyusu tamamen oluşur: Çocuğunuzla konuşurken dikkat edin. Kendinizi hiç yüksek sesle konuşurken fark ettiniz mi? Bu çok iyidir, çünkü bazı araştırmalar bebeklerin yüksek sese daha çabuk cevap verdiğini gösteriyor.
• İçerisi iyice kalabalıklaştı: Bebeğiniz rahminizin büyük bir kısmını kaplıyor. Siz de göğsünüz yerinden fırlayacakmış gibi hissediyorsunuz. Kısa bir süre sonra bebek aşağı doğru inecek, böylece siz rahat bir nefes alabileceksiniz.
• Erkeklerde testisler aşağıya inişini tamamladı.
• Ufaklık 46.2 cm uzunluğunda ve 2383 gr. ağırlığında.

36. Hafta

• Bebeğiniz hazır hale geldi: Siz de tabi ki... Hala gelişmesini sürdüren bir organı varsa o da akciğerler. İkiniz de buluşmak için heyecanlı olsanız da bebeğin rahminizde geçirdiği her gün kendi başına nefes alma şansını ikiye katlayacaktır.
• Başın yerleşimi: Bebeğinizin başı bu hafta sonunda doğum kanalına doğru inecektir. Böylelikle nefes almanız kolaylaşsa da yürüyüş yaparken daha çok yorulacaksınız.
• Cildi pürüzsüz hale geldi: Buna "bebek yumuşaklığı" diyebiliriz.
• İç organlar hemen hemen tamam: Oluşumunu tamamlamış bir çift böbreği var. Karaciğeri de safra üretimine başladı.
• Bu hafta yavrunuz ortalama olarak 2400gr. Kilosunda ve 47.4 cm boyunda.

kızlar bu şifa ya da karataş ın fiyatları bi gece için di mi ameliyathane falan içinde değil ya da refakatçi???

maşallah bebişineee

urlacım teşekkür ederim... benim adım esma değil kii.....:1shok:
Esen....
karataş da 350 miymiş galiba bizde oraya bakicaz..

ayyyyy pardon esen yazıcaktım..............

şifa hastanesi cok temız biliyorsun
aradım sorduum skklıyım dedim normal dogum ne kadar sezeryan ne kadar dedim.

300 tl dedi kendi istedıgınız üzere sezeryan istersenız dedi 900 tl

karataş hastaneside 350 tlymiş heee
oda iyi.....

bizler doguracagız daha haastaneler belli degil...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…