2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar bu şifa ya da karataş ın fiyatları bi gece için di mi ameliyathane falan içinde değil ya da refakatçi???

canım telefonda sormadım ama

1 gün sanırım ve refaketci içinde degıl diye tahmın edıyoum

bugun dogum yaptın..........
yarın cıkışın olur.... diye dğüşünüyorum yarın gidince sorucam

dogum yapıcan bi gece refaketcinle kalıcan 350 yada 400 falan ödersin herhalde

urla bu fiyatlar oranın dr unu kullanırsan di mi kendi dr unu kullansanda fiyat değişmez sanırım..bi de sezeryanda iki gece yatırıyolar o zamanda 900 mü yani oof neyse bende bi hastaneleri arayayım çoook sorum var

Son 3 ay içinde karşılaşılan problemler
Bu dönem, gebeliğin, 27.-40. haftalarını kapsar. Artık, doğum ile ilgili endişeler de başlamıştır ve bu nedenle anne adayında bazı psikolojik şikayetler de baş göstermeye başlar. Bebekle ilgili riskler de bu dönemde fazladır.

Bu son döneme özgü şikayetler arasında;

Halsizlik, yorgunluk
Çarpıntı
Nefes darlığı
Psikolojik problemler, gerginlik
Karın, sırt, bel, kasık ağrıları
Mide ekşime ve yanmaları
Bacak krampları
Uykusuzluk
Sık idrara çıkma ve idrar kaçırma problemleri
El ve ayak parmak uçlarında uyuşmalar
Varisler

şeker hamişler görüşmeyeli herkesin iyi olduğunu düşünerek herkese selam... Ben baya koptum forumdan ama okuyorum arada sırada. Henüz doğuran yok anladığım kadarıyla umarımda olmaz daha çok vaktimiz var. Benim sıpa artık ne yana döneceğini şaşırmış bir halde ciddi anlamda ağrı ve acı vermeye başladı. Uyku hiç yok! sabahları özellikle çok ağrılarım oluyo. Artık sancımı, kasılmamı ayırt edemiyorum. Yarın kısmetse dr.a gidicez malum 34. hafta randevumuzda geldi:) Yine kan vericekler sanırım bana. Yine stres yaşicam yani. Bakalım bebişim ne halde, taşınırken farkında olmadan umarım onu incitmemişimdir:uhm: Şimdilik burdayım biraz okumaya çalişim sayfaları yazarım yine. Bu arada bizim odamızda bu hafta içi gelicek sanırım:lepi:

urla bu fiyatlar oranın dr unu kullanırsan di mi kendi dr unu kullansanda fiyat değişmez sanırım..bi de sezeryanda iki gece yatırıyolar o zamanda 900 mü yani oof neyse bende bi hastaneleri arayayım çoook sorum var

canım kendi doktorunu getırırse gibi sorular sormadım cunku ben ordan bi doktor bulucam artık

şifa hastanesinin telini falan netten bulabılırsın ara sor..............

benide haberdar et...:içelim:

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
urla, april16, dinozzo, eda_edanur+, Esennn, etoprak, köfte:)), RUMELİLİ, sev_rey, şen_ay

ya neden kimse konuşmuyor...................

kızlar bu şifa ya da karataş ın fiyatları bi gece için di mi ameliyathane falan içinde değil ya da refakatçi???

karataşta; benim gittiğim doktor kendi ücreti dahil normal epidural 2000tl fiyat vermişti.
bende sgk ile anlaşması olduğunda 350tl olduğunu duydum oradaki bir doktor doğuma giriyormuşşş.... bide özel izmir hastanesi var orda da bu civarlarda doğumdan önce 1 kere gidip muayene olmak gerekyor ama...

urla beni görmüyonmu kıs bende burdayım...............

canım kendi doktorunu getırırse gibi sorular sormadım cunku ben ordan bi doktor bulucam artık

şifa hastanesinin telini falan netten bulabılırsın ara sor..............

benide haberdar et...:içelim:

ok sordum cnm normal:260
epidural normal:900
zorunlu sezeryan:275
isteğe bağlı sezeryan:1200
ya refakatçiye ya da 1 gece fazladan kalmaya 130 dedi ama hangisi hatırlamıyorum

Urla bu arada senin ,için sormuş oldum çünkü sonra kendi dr u mu aradım o sadece ege sağlık ve karataş la anlaşmalıymış kaydirigubbakcemile3 ama dediğin gibi telefonda olmuyo yüzyüze görüşmek lazım

Son düzenleme:
çoğumuz yaptık köftecim................................yada aldık...

ok sordum cnm normal:260
epidural normal:900
zorunlu sezeryan:275
isteğe bağlı sezeryan:1200
ya refakatçiye ya da 1 gece fazladan kalmaya 130 dedi ama hangisi hatırlamıyorum

zorunlu sezeryan nasıl oluyor yani bebegin dönmemesi şeklindemi

ay yarın ola hayrola ne olacak bakalım.......

hüsranla cıkmayayım hastanedende

bana yine özel hayat hastanesi... görüncek gibi

kıslar bebek şekeri yapıcakmısınız hastanede dağıtmak için yada alıcakmısınız ?

canım ben aldım 30 tane hazır 20 tane daha yarın alıcam............

sagol cnm

BURSASU,ÇİÇEK,ŞİRVAN NERDESİNİZ YAAAAAAAAAAA
BURDAKİLER konuşmuolar eheeee

oy ne cici ben geç kalmışım bayatlar diye korktum karar veremedim badem şekerimi olsun çikolatamı olsun içinde diye seninkilerin resmi varmı

zorunlu sezeryan sanırım normal doğum esnasında bi sorun çıktığında ve işte bebek tersse ya da 4 kilo üzerindeyse falan yapılıyodur diye tahmin ediyorum

şifa basmane deki şşfa hastanesi mi iyimis. oda+refakatçi+doğum dimi
küvez varmıymışş..

karataşta bizim doktoe yaptirirsa 2000tl dedi ben kulaktasn duyma 350tl gidip öğreneceğim...
yolarda doğurmazsak hastane belli değil yaww...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…