bu benim ikizleri şekerleri köftecim
selinay drla hiç doğum konusunu konuştunuzmu
ben niye kararsız kaldım yanası bişiler aldın resmi varmıdır
Son 3 ay içinde karşılaşılan problemler
Bu dönem, gebeliğin, 27.-40. haftalarını kapsar. Artık, doğum ile ilgili endişeler de başlamıştır ve bu nedenle anne adayında bazı psikolojik şikayetler de baş göstermeye başlar. Bebekle ilgili riskler de bu dönemde fazladır.
Bu son döneme özgü şikayetler arasında;
Halsizlik, yorgunluk
Çarpıntı
Nefes darlığı
Psikolojik problemler, gerginlik
Karın, sırt, bel, kasık ağrıları
Mide ekşime ve yanmaları
Bacak krampları
Uykusuzluk
Sık idrara çıkma ve idrar kaçırma problemleri
El ve ayak parmak uçlarında uyuşmalar
Varisler
kıslar bebek şekeri yapıcakmısınız hastanede dağıtmak için yada alıcakmısınız ?
kuzucum aslında buralardayım ama hiç keyfim yok 2 gündür çarpıntı tutuo ateşler basıo ter boşanıo tansiyonum da bi çıkıp bi iniyo of yaaaasagol cnm
BURSASU,ÇİÇEK,ŞİRVAN NERDESİNİZ YAAAAAAAAAAA
BURDAKİLER konuşmuolar eheeee
şifa basmane deki şşfa hastanesi mi iyimis. oda+refakatçi+doğum dimi
küvez varmıymışş..
karataşta bizim doktoe yaptirirsa 2000tl dedi ben kulaktasn duyma 350tl gidip öğreneceğim...
yolarda doğurmazsak hastane belli değil yaww...
şenay seninkide çok güzel valla...........içinde lavanta var..............
konuştuk canım ben normal istiyorum biliyorsunuz,ama o sürekli bebek çok büyük nasıl normal doğuracan diyo bende doğururm diyorum bakalım hayırlısı orda doğum yapan arkadaşlarım hepsi sezeryanla yaptı bu arada baklaım normal doğurabilecemmi heheh...............
benimki yanda resmi var içi lavnta üzerinde emzikle mavi kurdela var ama belli olmuyo pek................
Merhaba, hastane fiyatlarını konuşmuşsunuz. Ankara'daki rakamlar daha fazla özel için... Ben de haftasonu muayeneden sonra bir kaç yerle görüştüm. Bebeğim hala ters duruyor zorunlu olarak sezeryan olacak. Ankara'da hastane fiyatı öğrenen var mı?
teşekkürederim canım bayaa uğraştırdı ama değdi
sinan bey sezeryan taraftarı sanırım biraz benimde orda yapan arkadaşım sezeryan oldu bebek iri diye aa bide kordon falan dolanmıştı onunkine
çok güzelmiş maviş maviş.lavantada iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile2
zorunlu sezeryan nasıl oluyor yani bebegin dönmemesi şeklindemi
ay yarın ola hayrola ne olacak bakalım.......
hüsranla cıkmayayım hastanedende
bana yine özel hayat hastanesi... görüncek gibi
canım ben aldım 30 tane hazır 20 tane daha yarın alıcam............
zorunlu sezeryan nasıl oluyor yani bebegin dönmemesi şeklindemi
ay yarın ola hayrola ne olacak bakalım.......
hüsranla cıkmayayım hastanedende
bana yine özel hayat hastanesi... görüncek gibi
canım ben aldım 30 tane hazır 20 tane daha yarın alıcam............
canım urlacım öael izmir hastanesi de güsel orayada birbak istersen... yenişehirde.
urla yaa bu şikayetlerin nerdeyse hepsi bende var şaka gibi sanki bunu ben yazmışım gibi hissettim kendimi.
canım aldık fotoğrafkını bulursam koycam bide annem mevlüt için minyatör patikler ördü onları da süsledik içine şeker koycaz tüle sarıp
kuzucum aslında buralardayım ama hiç keyfim yok 2 gündür çarpıntı tutuo ateşler basıo ter boşanıo tansiyonum da bi çıkıp bi iniyo of yaaaa
yenişehir bana cok uzak...............
ben ta urladan gelicem çeşmeden.......
dikkat et kendine canım..............
ya kızlarr şaka maka dogum zamanlarımız geldi sizlerle necok sey paylaştık ya.............
ben korkuyorum.......
dogum anı geldiginde haydi doguma..................
dediklerinde ben bayılırım............
gercektende bayılırım şaka degıl ne yapcam cok korkuyorum cok aglarım.............
offfffffffffffff
BEN CIKIYORUM YARIN YOKUM CARŞAMBA GÖRÜŞMEK ÜZERE
ALLAHA EMANET OLUN..............
özel 100. yıl hastanesi 1200 tl canım.....
Medicana 1600 doktor ve anestezi hariç.....
Güven 2100 doktor ve anestezi hariç . Anestezi doktoru kendilerindense 500 de ona...
Hrs tam hatırlamıyorum ama anestezi dahil 2100...???? gibi...
Önemli olan aslında yenidoğan doktorları ama güven hst. sırf o yüzden fiyatı yüksek sanırım.......
Bizim doktor 3 üyle de çalışıyor.....
Bakalım ne yapacağız. 2 hafta sonra Allah nasip ederse 34 haftalık olucağız o zamana kadar karar vereceğiz...
Bu arada kordon kanı konusunda ne düşünüyorsunuz. Eğer istiyorsanız gerekli hazırlıklar için önceden haber vermek gerekiyormuş (3 hafta önce...)
çok idealist doktorlar hariç hiçbirinin normal doğumu teşvik ettiğini pek duymadım...herkes işin kolayında ve bu beni acayipp sinir ediyor....takmışlar bir kilolu çocuk muhabbeti gidiyor onlara göre 3.500 bebek bile kilolu...iyide diğer topiclerden doğuran arkadaşlarımız var 4 kilo ve üzeri hatta ismini hatırlamıyorum ama ocak annelerinde 5.200 normal doğum var.....Allah sonumuzu hayır etsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?