2009 Nisan Anneleri buraya

selinay drla hiç doğum konusunu konuştunuzmu

konuştuk canım ben normal istiyorum biliyorsunuz,ama o sürekli bebek çok büyük nasıl normal doğuracan diyo bende doğururm diyorum bakalım hayırlısı orda doğum yapan arkadaşlarım hepsi sezeryanla yaptı bu arada baklaım normal doğurabilecemmi heheh...............

ben niye kararsız kaldım ya nası bişiler aldın resmi varmıdır

benimki yanda resmi var içi lavnta üzerinde emzikle mavi kurdela var ama belli olmuyo pek................

şenay seninkide çok güzel valla...........içinde lavanta var..............

urla yaa bu şikayetlerin nerdeyse hepsi bende var şaka gibi sanki bunu ben yazmışım gibi hissettim kendimi.

kıslar bebek şekeri yapıcakmısınız hastanede dağıtmak için yada alıcakmısınız ?

canım aldık fotoğrafkını bulursam koycam bide annem mevlüt için minyatör patikler ördü onları da süsledik içine şeker koycaz tüle sarıp

sagol cnm

BURSASU,ÇİÇEK,ŞİRVAN NERDESİNİZ YAAAAAAAAAAA
BURDAKİLER konuşmuolar eheeee
kuzucum aslında buralardayım ama hiç keyfim yok 2 gündür çarpıntı tutuo ateşler basıo ter boşanıo tansiyonum da bi çıkıp bi iniyo of yaaaa

evet canım basmanedeki şifaa.............
küvez var......

Merhaba, hastane fiyatlarını konuşmuşsunuz. Ankara'daki rakamlar daha fazla özel için... Ben de haftasonu muayeneden sonra bir kaç yerle görüştüm. Bebeğim hala ters duruyor zorunlu olarak sezeryan olacak. Ankara'da hastane fiyatı öğrenen var mı?

çok güzelmiş maviş maviş.lavantada iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile2

özel 100. yıl hastanesi 1200 tl canım........

teşekkürederim canım bayaa uğraştırdı ama değdi
sinan bey sezeryan taraftarı sanırım biraz benimde orda yapan arkadaşım sezeryan oldu bebek iri diye aa bide kordon falan dolanmıştı onunkine

benimde arkadaşlarıma hep iri bebek dedi ama 3.500 geçen olmadı daha hehe..............

çok güzelmiş maviş maviş.lavantada iyi fikirmiş hiç aklıma gelmemişti kaydirigubbakcemile2

sağol canım evet lavanta iyi oluyo kalıcı oluyo bide madlen çilkolata tamadır.....................

canım urlacım öael izmir hastanesi de güsel orayada birbak istersen... yenişehirde.

canım urlacım öael izmir hastanesi de güsel orayada birbak istersen... yenişehirde. web adreside var incele:)

canım urlacım öael izmir hastanesi de güsel orayada birbak istersen... yenişehirde.

yenişehir bana cok uzak...............

ben ta urladan gelicem çeşmeden.......

dikkat et kendine canım..............

ya kızlarr şaka maka dogum zamanlarımız geldi sizlerle necok sey paylaştık ya.............

ben korkuyorum.......

dogum anı geldiginde haydi doguma..................

dediklerinde ben bayılırım............
gercektende bayılırım şaka degıl ne yapcam cok korkuyorum cok aglarım.............

offfffffffffffff

BEN CIKIYORUM YARIN YOKUM CARŞAMBA GÖRÜŞMEK ÜZERE
ALLAHA EMANET OLUN..............

niye bayılıyon kıs senin iş 25 dkda tamam,biz napak normal doğum yapanlar hehe........................

çok idealist doktorlar hariç hiçbirinin normal doğumu teşvik ettiğini pek duymadım...herkes işin kolayında ve bu beni acayipp sinir ediyor....takmışlar bir kilolu çocuk muhabbeti gidiyor onlara göre 3.500 bebek bile kilolu...iyide diğer topiclerden doğuran arkadaşlarımız var 4 kilo ve üzeri hatta ismini hatırlamıyorum ama ocak annelerinde 5.200 normal doğum var.....Allah sonumuzu hayır etsin...

ewet allahtan benim dr da normali destekleyenlerden ama 5200 de çok yaa..benim eşim 5 kilo doğmuş normal doğum kayınvalidem 30sene sonra dr a alttan muayeneye gidince ne bu içinin hali paramparça olmuş demiş dr u o kadar da anne için de kötü sanki

100. yılda yeni doğan dr u dışarıdan geliyo sanırım çünkü hastanede başka çocuk dr vardı doğuma serdar bey giriyo dedi nasıl görürüz dedik doğumlarda geliyo dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…