kıslar aslında ben sizlerle bi sevincimi paylaşmak istiyorum... konu dışı olduğu için kararsız kalmıştım... ama dayanamıcam:)
malumunuz geçen çarşamba öğretmen atamaları oldu...
ben de burda sözleşmeli öğretmendim... ve puanımla son hakkımdı il dışı da olsa yazayım kadroya geçeyim dedim ve çok şükür oldu... artık sözleşmeli değil kadrolu oldum ama başka il, sakarya...
işte onun için çarşamba perşembe cuma giremedim resmi işlerle ( sağlık raporu almakla) uğraştım....
işte böyle yani çoook mutluyum... sizle de paylaşayım dedim...
herkese merhaba kızlar... ayyy haftasonu amma muhabbet olmuş, ben gezmekten muhabbete pak katılamadım... cumartesi fuardaydım ama çok beğenmedim açıkçası... dönence henüz almadım ama pek yoktu olanlarda 130 un üstündeydi açıkçası o fiyatada almak istemedim.. siz bu dönence olayını ne yaptınız??? bebek şekerimiz için çok süslü bi kutu aldım ilerde kızımın tokalarını filan koyabiliriz belki...çiçeğinde dediği gibi kızlar için çok süslü ayakkabılar vardı dayanamadım 3 çift ayakkabı aldım biri yazlık sandalet şeklinde... bir de puseti için titreşimli oyuncaklardan aldık... dün de çengelköyde sahilde kahvaltı yaptık, sonra beykoz sahiline gittik...öğleden sonra alışveriş merkezine gittik... paşabahçede süper bebek odası süsleri var ne alaka demeyin ama gerçekten... duvar stickerları, boy ölçüm cetvelleri, raf süsleri neler neler... dün gene dünyaları aldık kıza... ama süslü olsun kızımızın odası değil mi??? bu arada süslerin fiyatı acaip uygun...
selam kızlar
hani size arkadaşımdan bahsediyodumya. dr.u salı günü kontrolde bugün yarın doğurursun demişti. 1 haftadır doğuramadı. bugün tekrar gitti hastaneye yatırdılar. galiba sezeryan olucak. kordona dolanmış bebek. eşi kreçlenmeye başlamış dr. kakasını yeme tehlikesi falan. bahane mi gerçek mi bilmiyorum ama güvenmek zorundayız işte. ben şimdi yanına gidiyorum. sizden isteğim arkadaşım için dua edin kızlar. Allah hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bebeğine. hoşçakalın.
offf yine çıktı tansiyonum noluo bööle yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ewet allahtan benim dr da normali destekleyenlerden ama 5200 de çok yaa..benim eşim 5 kilo doğmuş normal doğum kayınvalidem 30sene sonra dr a alttan muayeneye gidince ne bu içinin hali paramparça olmuş demiş dr u o kadar da anne için de kötü sanki
selinay sen benden bi hafta öndesin benimkiler azıcık sabrederse aynı gün doğuruyomuşuzkaydirigubbakcemile3[/QUOT
olabilir şenaycım benim arkadaş ikizleri 37. haftada doğurmuş bende 38 de doğurursam tamamdır heheh.....................
aynı hastanede olursan görüşürmüşüz......................
maşallah canım bebişineMerhaba tatlı anneler
Bizim bugün kontrolümüz vardı.Oğlum 2350 gr olmuş.Kilosu biraz az ama doktorumuz yeterli olduğunu söyledi.Diğer herşeyi de iyiymş maşallah.
sen gebelikten alışkınsın ya çaylara günlere bizim odaya çaya gelirsiniz bebişinlekaydirigubbakcemile3selinay sen benden bi hafta öndesin benimkiler azıcık sabrederse aynı gün doğuruyomuşuzkaydirigubbakcemile3[/QUOT
olabilir şenaycım benim arkadaş ikizleri 37. haftada doğurmuş bende 38 de doğurursam tamamdır heheh.....................
aynı hastanede olursan görüşürmüşüz......................
slm kızlar
umarım herkes iyidir
benim biraz cnm sıkkın geçmişi bile okumadım
slm kızlar
umarım herkes iyidir
neyin var şekerim hayırdır inşallahslm kızlar
umarım herkes iyidir
oyyyyyyyy kıyamam canım benimm:teselli: geçmiş olsun canım önce şu sağlık olayını hallet kim olursa olsun yanında takma akşam koçişin gelincede uygun bi dille neyden rahatsız olduğunu anlatırsın erkekler böyle bizim gibi hissedemiyolar bizimkide 2 gündür cezerye getircek bana unutuyo dün hani cezerye dedim ay valla unuttum ne olur işten çıkmadan hatırlat falan biz bi kere söyleyince olsun istiyoruz onlar hatırlatılmak istiyolar farklılar işte bizden ee birazda biz iyice alıngan olduk tabibugün sağlık ocağındaydım
tetanoz oldum 2.dozu
yanlarım ağrıyodu diye yazmıştım
idrar tahili yapıldı
protein ve iltihap çıktı değerleri baya yüksekmiş antibiyotik verdi
şimdi hastaneye gidicem idrar kültürü yaptırcam bide rapor işini halletçem
eşime gıcık oldum herşeye ben koşturuyorum bana amcasının oğlunu göndercekmiş beni hastaneye götürmesi için
çok sinirlendim
kendi işi bırakıp gelmiyor ben onun amcasının oğluyla hastaneye gitmek zorundamıyım ya benim kocam yokmu
kaç gün önce ceviz al demiştim hala alcak hep 2.plandayım
varsa yoksa iş güç
tamam onun işinde dertleri problemleri olabilir ama benim de şu an birine eşime ihtiyacım var(
bugün sağlık ocağındaydım
tetanoz oldum 2.dozu
idrar tahili yapıldı
eşime gıcık oldum herşeye ben koşturuyorum bana amcasının oğlunu göndercekmiş beni hastaneye götürmesi için
çok sinirlendim
kendi işi bırakıp gelmiyor ben onun amcasının oğluyla hastaneye gitmek zorundamıyım ya benim kocam yokmu
varsa yoksa iş güç
tamam onun işinde dertleri problemleri olabilir ama benim de şu an birine eşime ihtiyacım var(
geçmiş olsun canım benzer belirtiler benim koçiştede var sankikızlar,
az önce eşim aradı..virütük bi salgın varmış, hastanelerde bir sürü insan varmış bu yüzden..bizimde bi arkadaş cuma gelmemişti işe,bugünde gelmeyince merak edip aradık..tüm haftasonunu hastanede geçirmiş, serum veriyorlarmış..hastalık belirtisi olarak boğazda gıcık gibi bi his ve kuru öksürükle başlıyomuş..sonra yüksek ateş yapıyomuş,burun akıntısı vs..aynı belirtiler eşimde de var şuanda, iş yerinde 5 kişiyiz eşimde dahil 3 ü hasta şuanda..dikkat edin diye yazıyorum..kimseye yaklaşmayın,çok ağır geçen bi rahatsızlık...son haftalara geldik,şurda doğuma bişey kalmadı..
size söylüyorum ama bakalım ben nasıl başa çıkıcam(( allahım inşallah bana bulaşmaz, arkadaşın annesi (hastanede hemşire) eşime "dikkat et, sakın bulaştırma, serap kaldıramayabilir bu haldeyken " demiş!! uff çok canım sıkıldı..
geçmiş olsun canım benzer belirtiler benim koçiştede var sanki
bugün sağlık ocağındaydım
tetanoz oldum 2.dozu
idrar tahili yapıldı
çok sinirlendim
varsa yoksa iş güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?