2009 Nisan Anneleri buraya

kıslar ben geldim,annemle market alışverişine gittim ama bittim yaw resmen,geçmiş bendenki bişeyde taşımadım yani,ben bi geçmişi okiim geliyorum şekerler

Merhaba tatlı anneler
Bizim bugün kontrolümüz vardı.Oğlum 2350 gr olmuş.Kilosu biraz az ama doktorumuz yeterli olduğunu söyledi.Diğer herşeyi de iyiymş maşallah.

Geda çok sevindim.Ben de öğretmenim.Hayırlı olsun tatlım.En kısa zamanda tainin de olur umarım.

Kızın cicilerine iyi günlerde kullansın canım.

Canım arkadaşın sağlıkla kucağına alsın bebeğii inşallah.

offf yine çıktı tansiyonum noluo bööle yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Çiçek tatlım tansiyona dikkat et.Hamilelikte çok önemli biliyorsun.

şanslısın o zaman doktor yönünden,zaten 5.200 gibi kilolar çok ekstrem örnekler yada bebeğin gidişi baştan belli olabiliyor......doktorlar önce normal doğumun risklerini sıralıyor onu anlamıyorum.....ben doktoruma 30.haftada sorduğumda normal doğum için yapmam gerekenler var mı yada normal doğumu engelleyen bişey var mı diye,bana söylediği şimdiden bişey söylemek etik olmaz lafıydı.....oysaki sezaryan deseydim böyle demesi gerekmezmiydi...işin doğal olanı normal olan değil miydi......benim dananın kuyruğu bu cumartesi kopacak sanırım....bana hala doğum şeklim konusunda bişey demezse yicem o doktorucokacimcoook

Dr.lar hep kendilerince düşünüyolar doğum konusunu ama teslim ettik başından bi kere kendimiz ne derlerse uyuyoruz:) Benim dr. doğum konusunda hiç yorum yapmıyo konuştuk 1-2 kez. Sen nasıl istersen öyle olur dedi. Hiç bişekilde mecbur değilsin normal doğurmaya ama vücut yapın, kilon çok müsait dedi bebeğin duruşuda şu ana kadar iyiydi ama tabi mart ayı sonuna doğru bu konuda konuşmak daha doğru olur dedi. Bide benim malum kan sorunum var ya o nedenlede henüz karar veremedik. Dr.da son haftalarda sorunların devam ediyosa normal zor olur dedi ama ben elimden geleni yapıcam dedi herşeyin normal olması için...
Ben tam anlamıyla karar vermiş değilim ama çokda strese sokmak istemiyorum kendimi. Eğer normal doğuracak kadar güçlü hissetmezsem çok da sorun değil sezaryan olmayada karar verebilirim.

Merhaba tatlı anneler
Bizim bugün kontrolümüz vardı.Oğlum 2350 gr olmuş.Kilosu biraz az ama doktorumuz yeterli olduğunu söyledi.Diğer herşeyi de iyiymş maşallah.
maşallah canım bebişine

slm kızlar
umarım herkes iyidir
benim biraz cnm sıkkın geçmişi bile okumadım

Bursasu canım hayırdır? niye canın sıkkın?

Bu arada bebek şekerinden bahsetmişsiniz bende dolaba koymuştum şekerleri bi baktım ıslanmış bazıları erimiş çok üzldümbenneyaptımki Keşke kavanoza koysaydım... Nezaman yapmak lazım karar veremiyorum. Şimdiden çok erken erirler ev sıcak

bugün sağlık ocağındaydım
tetanoz oldum 2.dozu
yanlarım ağrıyodu diye yazmıştım
idrar tahili yapıldı
protein ve iltihap çıktı değerleri baya yüksekmiş antibiyotik verdi
şimdi hastaneye gidicem idrar kültürü yaptırcam bide rapor işini halletçem
eşime gıcık oldum herşeye ben koşturuyorum bana amcasının oğlunu göndercekmiş beni hastaneye götürmesi için
çok sinirlendim
kendi işi bırakıp gelmiyor ben onun amcasının oğluyla hastaneye gitmek zorundamıyım ya benim kocam yokmu
kaç gün önce ceviz al demiştim hala alcak hep 2.plandayım
varsa yoksa iş güç
tamam onun işinde dertleri problemleri olabilir ama benim de şu an birine eşime ihtiyacım var(

oyyyyyyyy kıyamam canım benimm:teselli: geçmiş olsun canım önce şu sağlık olayını hallet kim olursa olsun yanında takma akşam koçişin gelincede uygun bi dille neyden rahatsız olduğunu anlatırsın erkekler böyle bizim gibi hissedemiyolar bizimkide 2 gündür cezerye getircek bana unutuyo dün hani cezerye dedim ay valla unuttum ne olur işten çıkmadan hatırlat falan biz bi kere söyleyince olsun istiyoruz onlar hatırlatılmak istiyolar farklılar işte bizden ee birazda biz iyice alıngan olduk tabi

ay geçmişide okuyamadım burayada yazamadım hatta hiçbişey okumadım misafir geldi ben kaçtım akşam okur yazarım öptüm siziiiiii

Geçmiş olsun Bursasu.Canını da sıkma,şurada çok az kaldı,bebeklerimiz de bizimle birlikte etkileniyor,biliyorsun.Bu arada dün gezerken nerede Pooh lu birşeyler gördüysem sen aklıma geldin
Tetanos aşısı oldum demişsin,ben sadece 1 doz vuruldum,2.yi vurmuyoruz artık dediler sağlık Ocağında.Ama bir arkadaşıma da yine Bursa da 2 doz vuruldu.hiç anlamıyorum aynı bakanlığa bağlı sağlık ocakları nasıl farklı uygulamalar yapıyor,üstelik aynı şehirde?
klava:

canım benim hepimize zaman zaman oluyor inan bana.....
bizim kadar ilgili olmaları çok güç ama eminim ki oda yanında olmak istiyordur senin...
elimizde olmadan bazı hatalara düşebiliyoruz ve işler kimi zaman sarpa sarıyor...
sen sağlığına her daim dikkat et endişe etme.....
hele bebişler gelsin sağlıkla bak nasıl unutacağız sinirli anlarımızı

kızlar,
az önce eşim aradı..virütük bi salgın varmış, hastanelerde bir sürü insan varmış bu yüzden..bizimde bi arkadaş cuma gelmemişti işe,bugünde gelmeyince merak edip aradık..tüm haftasonunu hastanede geçirmiş, serum veriyorlarmış..hastalık belirtisi olarak boğazda gıcık gibi bi his ve kuru öksürükle başlıyomuş..sonra yüksek ateş yapıyomuş,burun akıntısı vs..aynı belirtiler eşimde de var şuanda, iş yerinde 5 kişiyiz eşimde dahil 3 ü hasta şuanda..dikkat edin diye yazıyorum..kimseye yaklaşmayın,çok ağır geçen bi rahatsızlık...son haftalara geldik,şurda doğuma bişey kalmadı..

size söylüyorum ama bakalım ben nasıl başa çıkıcam (( allahım inşallah bana bulaşmaz, arkadaşın annesi (hastanede hemşire) eşime "dikkat et, sakın bulaştırma, serap kaldıramayabilir bu haldeyken " demiş!! uff çok canım sıkıldı..

geçmiş olsun canım benzer belirtiler benim koçiştede var sanki

geçmiş olsun tatlım sıkma canını olabilecek şeyler antibiotikle geçiyor zaten
kocuşlarda bazen sopa istiyolarklava: ancak söylenince anlıyolar bizişakkıdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…