maşallah canım bebişine
sen gebelikten alışkınsın ya çaylara günlere bizim odaya çaya gelirsiniz bebişinlekaydirigubbakcemile3
AY GELİRİM VALLA HİÇ AFFETMEM.................
bugün sağlık ocağındaydım
tetanoz oldum 2.dozu
yanlarım ağrıyodu diye yazmıştım
idrar tahili yapıldı
protein ve iltihap çıktı değerleri baya yüksekmiş antibiyotik verdi
şimdi hastaneye gidicem idrar kültürü yaptırcam bide rapor işini halletçem
eşime gıcık oldum herşeye ben koşturuyorum bana amcasının oğlunu göndercekmiş beni hastaneye götürmesi için
çok sinirlendim
kendi işi bırakıp gelmiyor ben onun amcasının oğluyla hastaneye gitmek zorundamıyım ya benim kocam yokmu
kaç gün önce ceviz al demiştim hala alcak hep 2.plandayım
varsa yoksa iş güç
tamam onun işinde dertleri problemleri olabilir ama benim de şu an birine eşime ihtiyacım var(
geçmiş olsun canım kocanıda boşver hepsi aynı valla.................................
Kızlar merhaba
bugün bende hastaneye rapor almaya gittim..
Aldım raporumu
Bebişede baktı doktor
Herşey gayet yolunda..
2 kiloya yaklaşmış benim oğlum maşallah
Artık kontrollere 15 günde bir gideceğim
Bu gittiğimdede nsteye bağlanacağım
Allahım sağlıkla kurtarsın bütün anneleri ...
iyi olmanıza sevindim canım.........................................
Kızlar merhaba
Aldım raporumu
Bebişede baktı doktor
Herşey gayet yolunda..
tetanoz oldum 2.dozu
idrar tahili yapıldı
eşime gıcık oldum herşeye ben koşturuyorum bana amcasının oğlunu göndercekmiş beni hastaneye götürmesi için
çok sinirlendim
kendi işi bırakıp gelmiyor ben onun amcasının oğluyla hastaneye gitmek zorundamıyım ya benim kocam yokmu
varsa yoksa iş güç
tamam onun işinde dertleri problemleri olabilir ama benim de şu an birine eşime ihtiyacım var(
kızlar,
az önce eşim aradı..virütük bi salgın varmış, hastanelerde bir sürü insan varmış bu yüzden..bizimde bi arkadaş cuma gelmemişti işe,bugünde gelmeyince merak edip aradık..tüm haftasonunu hastanede geçirmiş, serum veriyorlarmış..hastalık belirtisi olarak boğazda gıcık gibi bi his ve kuru öksürükle başlıyomuş..sonra yüksek ateş yapıyomuş,burun akıntısı vs..aynı belirtiler eşimde de var şuanda, iş yerinde 5 kişiyiz eşimde dahil 3 ü hasta şuanda..dikkat edin diye yazıyorum..kimseye yaklaşmayın,çok ağır geçen bi rahatsızlık...son haftalara geldik,şurda doğuma bişey kalmadı..
size söylüyorum ama bakalım ben nasıl başa çıkıcam(( allahım inşallah bana bulaşmaz, arkadaşın annesi (hastanede hemşire) eşime "dikkat et, sakın bulaştırma, serap kaldıramayabilir bu haldeyken " demiş!! uff çok canım sıkıldı..
Kızlar merhaba
Aldım raporumu
Bebişede baktı doktor
Herşey gayet yolunda..
geçmiş olsun etoprak.....kiviyi hiç ihmal etmeyin kızlar....resmen 3 haftadır gribi erteledim gibi birşey....hafif kırgınlık hissettiğim anda kiviye dayanıyorum sabah kalktığımda hiçbirşey yokmuş gibi oluyor...şiddetle tavsiye ederim
tetanoz oldum 2.dozu
idrar tahili yapıldı
çok sinirlendim
varsa yoksa iş güç
yeni tickerım nasıl kızlar
merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum allahın izniyle az kaldı,ve emzirmeyi çok istiyorum.yanlız emziren herkesin göğüs uçları yara oluyomuş kiminin kanayan bile var buna baştan bi çözüm bulunamıyomu .herkese sağlıklı doğumlar ve bebişer dilerim.
sağolun kızlara.s.
kocam geldi hastaneye gittik geldik sonuçlar 3 gün sonra antibiyotiğe başladım
kocam pek mahçuptu gönlümü almak için şekilden şekile girdi ama yine işe gitti o ayrı tabi :)
ama mecbur neyse amaaaaaaaaan
siz varsınız ya:1hug::1hug:
Çok şeker olmuş.
teşekkür ederiz teyzeciklerra.s.çok güzel omuş şenaycım sıpacıkların.....................
canım benim yaaa :1hug::teselli:ne söylense boş ama insanız işte herşey bizim için kocan haklı bence gerilmemen lazım Allah anneciğinede sabır versin hayat çok kısa kimsenin kahrını çekmeye değmiyoriyi akşamlar kızlar hafta sonu annemdeydim fuara gitim hiç hoşuma gitmedi çünkü tekstil bölümü toptana yönelikti genelde hamileleiğimin ilk günlerinden beri annem ve babamın arası çok fena annem boşanmak istiyor yani ilk günden beri annem bastırılmış bir taraf bugün yeğenimin 3. yaş günüydü ama evde birsürü tartışma çıktı bende evden hemen kaçtım eşimin yanına gittim onu aldım eve geldik zaten tansiyonum yüksek birde onlara üzüldüm eşim doğuma kadar annemlere gitmemei yasakladı velhasıl insanın kendi evi gibisi yooook bu eski kafalı erkeklerden nefret ediyorum yani babamdan annemin ömrünü yedi şte böyle
o kadarda havamız olsun kız teyzesiiiiiiiiisırnaşık şeyhavan batmasın ikiz anası:)
iyi akşamlar kızlar hafta sonu annemdeydim fuara gitim hiç hoşuma gitmedi çünkü tekstil bölümü toptana yönelikti genelde hamileleiğimin ilk günlerinden beri annem ve babamın arası çok fena annem boşanmak istiyor yani ilk günden beri annem bastırılmış bir taraf bugün yeğenimin 3. yaş günüydü ama evde birsürü tartışma çıktı bende evden hemen kaçtım eşimin yanına gittim onu aldım eve geldik zaten tansiyonum yüksek birde onlara üzüldüm eşim doğuma kadar annemlere gitmemei yasakladı velhasıl insanın kendi evi gibisi yooook bu eski kafalı erkeklerden nefret ediyorum yani babamdan annemin ömrünü yedi şte böyle
tetanoz oldum 2.dozu
idrar tahili yapıldı
çok sinirlendim
varsa yoksa iş güç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?