2009 Nisan Anneleri buraya

Kızlar merhaba
bugün bende hastaneye rapor almaya gittim..
Aldım raporumu
Bebişede baktı doktor
Herşey gayet yolunda..
2 kiloya yaklaşmış benim oğlum maşallah
Artık kontrollere 15 günde bir gideceğim
Bu gittiğimdede nsteye bağlanacağım
Allahım sağlıkla kurtarsın bütün anneleri ...

geçmiş olsun etoprak.....kiviyi hiç ihmal etmeyin kızlar....resmen 3 haftadır gribi erteledim gibi birşey....hafif kırgınlık hissettiğim anda kiviye dayanıyorum sabah kalktığımda hiçbirşey yokmuş gibi oluyor...şiddetle tavsiye ederim

aminnnnnnnnn:Saruboceq:bebişinede maşallah canım

canım bizde dün eşimle çıktık o kendine yeni bi play station oyunu aldı neyse dedimki canım elevit bitti 2 gündür içmedim alalım bugün dedim ne dese beğenirsin yaa şu oyunu oynanamm lazım yarın alırız dedi :) yani tut saçından çarp duvara adamı ama yapmadım boşver bunlar errrrrrrrrrrrrrrrrrrkekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

off Allah hepimizi korusun son günlerimizde canım sen ekstra dikkat et kendine eşinde hemen antibiyotiğe başlasın.

amin canım maşallah kuzucuğunada

evet canım bi de tam mevsimi kiviler lezzetli

Sultan bunu sana söylememe gerek bile yok biliyorum ama şimdi herşeyden önemli olan bebeklerimiz.Onun için rahatsızlığına odaklanmalısın.Evet kocalarımız bazen çok sinir bozucu olabiliyorlar ama konuşup sıkıntılarını belirt tatlım ve lütfen moralini bozma daha fazla.

çok güzel omuş şenaycım sıpacıkların.....................

sağolun kızlara.s.
kocam geldi hastaneye gittik geldik sonuçlar 3 gün sonra antibiyotiğe başladım
kocam pek mahçuptu gönlümü almak için şekilden şekile girdi ama yine işe gitti o ayrı tabi :)
ama mecbur neyse amaaaaaaaaan
siz varsınız ya:1hug::1hug:

merhaba arkadaşlar size birşey sormak istiyorum allahın izniyle az kaldı,ve emzirmeyi çok istiyorum.yanlız emziren herkesin göğüs uçları yara oluyomuş kiminin kanayan bile var buna baştan bi çözüm bulunamıyomu .herkese sağlıklı doğumlar ve bebişer dilerim.

herkesin olduğunu sanmıyorum canım..benim çevremde emziren kimsede yara olmadı ama önceden bi önlem alınabilir mi bilmiyorum

iyi akşamlar kızlar hafta sonu annemdeydim fuara gitim hiç hoşuma gitmedi çünkü tekstil bölümü toptana yönelikti genelde hamileleiğimin ilk günlerinden beri annem ve babamın arası çok fena annem boşanmak istiyor yani ilk günden beri annem bastırılmış bir taraf bugün yeğenimin 3. yaş günüydü ama evde birsürü tartışma çıktı bende evden hemen kaçtım eşimin yanına gittim onu aldım eve geldik zaten tansiyonum yüksek birde onlara üzüldüm eşim doğuma kadar annemlere gitmemei yasakladı velhasıl insanın kendi evi gibisi yooook bu eski kafalı erkeklerden nefret ediyorum yani babamdan annemin ömrünü yedi şte böyle

sevindim cnm tatlıya bağlanmasına arada oluyo ööle bizimde ama dediğin gibi allahtan mahçup olup hatalarını anlıyolar ooof zaten bazen dokunsalar ağlıcak durumda oluyorum o yüzden hiç tartışmasak daha ii...

Çok şeker olmuş.

çok güzel omuş şenaycım sıpacıkların.....................
teşekkür ederiz teyzeciklerra.s.
canım benim yaaa :1hug::teselli:ne söylense boş ama insanız işte herşey bizim için kocan haklı bence gerilmemen lazım Allah anneciğinede sabır versin hayat çok kısa kimsenin kahrını çekmeye değmiyor
havan batmasın ikiz anası:)
o kadarda havamız olsun kız teyzesiiiiiiiiisırnaşık şey

off biliorum bu duyguyu benim annemle babam o durumlardaydı ben yeni evlendiğimde çok kötü şeyler yşadık ama boşanmadılar tabii şiddetli geçimsizlikleri hala devam edio

canım her erkekte oluyo işte naparsn eşinin burcunu merakettm ikizlermi benm eşimde işine çok düşkündr

şenay ve ççiçek varolun arkadsağolun aşlar hayırlısıyla bir doğursaydım üzüntüden erken doğurcam diye korkuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…