2009 Nisan Anneleri buraya

şenay ve ççiçek varolun arkadsağolun aşlar hayırlısıyla bir doğursaydım üzüntüden erken doğurcam diye korkuyorm

aman roseberry dikkat et kendine.......yanlış hatırlamıyorsam protein atımı gibi bir sorunun vardı olmasada son zamanlara yaklaştık sen kendine ve evladına bak....annen babann tabiki kafana takıyorsundur mutlaka ama işin içinde evlat olunca iş değişir......sıkma canını bebişine konsantre ol...

kızlar aynada göbişime baktım gerçekten aşağı inmiş görünüyo

benimde öle görünüyor gibisenağlama

iyi akşamlar kızlar bu saatee iyisiniz valla forum boş değil bişey sorcam biz hast.çantasını yarın hazırlıycaz da en var en yok listeler vardı hastaneye neler gidecek yazıyodu biyerlerde bulamıyom yardım edin bana eksik olmasın

bişey daha farkettim az önce bende aynaya baktım avatarımın tıpkısıyım anneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

hahahahahaha bende bi avatar buliim kendime koca göbekli:) süper yaaaaaaa ben çok solgun görünüorum bugün inşallah hasta olmam

bugün bebeğim çok korkottu beni.gün içinde 4 defa hissettim sadece.doktorlar diyor ya hani 10 defa say hareketini 10 defa olmazsa acil gel.stresli bekleyişten sonra anca bu saatte kendini hissettirdi.bütün gün tedirgindim.can sıkıntısıda cabası.

canım her erkekte oluyo işte naparsn eşinin burcunu merakettm ikizlermi benm eşimde işine çok düşkündr
terazi cnm benimkisi

sultannnn üzüldüğüne değmedi bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gönünü almış

evet cnm işte ne zamandır ağlamamıştım açıldım dermişiimm:))

seni anlıyorum roseberyy
şu an senin durumun normal değil zaten
böyle stresli ortamlardan uzak durmalısın cnm
sende gitme birdaha annenlere
benimkilerde eskiden çok tartışırlardı bende çok üzülürdüm
sen kendini üzmemeye bak cnm
takmıcan boşver

günaydınnnnnnnnn kimse yokmu uykucularrrrrrrrr

günaydın güzeller ve onların minik melekleri ;

dün akşam oğlum bana çiçek almış,,, ama babasıyla göndermiş,,,
oğlumdan ilk hediyemi aldım....

canım geçmiş olsun tembel günündeymiş kuzucukun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…