şenay ve ççiçek varolun arkadsağolun aşlar hayırlısıyla bir doğursaydım üzüntüden erken doğurcam diye korkuyorm
kızlar aynada göbişime baktım gerçekten aşağı inmiş görünüyo
anacım doğurcazmı yoksa iyice tırstım ben
kızlar aynada göbişime baktım gerçekten aşağı inmiş görünüyo
terazi cnm benimkisicanım her erkekte oluyo işte naparsn eşinin burcunu merakettm ikizlermi benm eşimde işine çok düşkündr
sultannnn üzüldüğüne değmedi bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk gönünü almış
iyi akşamlar kızlar hafta sonu annemdeydim fuara gitim hiç hoşuma gitmedi çünkü tekstil bölümü toptana yönelikti genelde hamileleiğimin ilk günlerinden beri annem ve babamın arası çok fena annem boşanmak istiyor yani ilk günden beri annem bastırılmış bir taraf bugün yeğenimin 3. yaş günüydü ama evde birsürü tartışma çıktı bende evden hemen kaçtım eşimin yanına gittim onu aldım eve geldik zaten tansiyonum yüksek birde onlara üzüldüm eşim doğuma kadar annemlere gitmemei yasakladı velhasıl insanın kendi evi gibisi yooook bu eski kafalı erkeklerden nefret ediyorum yani babamdan annemin ömrünü yedi şte böyle
günaydın güzeller ve onların minik melekleri ;
dün akşam oğlum bana çiçek almış,,, ama babasıyla göndermiş,,,
oğlumdan ilk hediyemi aldım....
bugün bebeğim çok korkottu beni.gün içinde 4 defa hissettim sadece.doktorlar diyor ya hani 10 defa say hareketini 10 defa olmazsa acil gel.stresli bekleyişten sonra anca bu saatte kendini hissettirdi.bütün gün tedirgindim.can sıkıntısıda cabası.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?