2009 Nisan Anneleri buraya

bana yardımcı olun nolur 34 haftalık hamıleyım yatakta 2 defa altım ıslak uyandım su gelmıs olabılır mı ? BİLEN VARMI ? NASIL ANLASILIR

herkese günaydın kızlar..dün akşam bebeğim aşağı indi doğuruyo muyum muhabbeti olmuş :)) benim spor akademisinde okuyan bi arkadaşım vardı o söölemişti sanırım derste falan görüyolarmış..ne kadar doğru bilemem ama eğer göğsünüzün 4 parmak altına kadar indiyse bebek doğuma çok az kaldı demekmiş.bi de yere bacaklarınızı düz uzatarak oturduğunuzda artık ayaklarınızı kaldıramıyosanız bugün yarın doğurcanız demekmiş..ben de daha hiç denemedim ama benim kız göğsümün tam altında zaten aşağı inesi yok hiç :))

kabul eder sanırım ben ilk zamanlar pek ilgilenmiyo diye dert yanıyodum ama şu an hak verdim iyi bi dr.ilk zamanlar biz biraz huysuzduk sanırım malum hormonlar.normal doğumcu bi dr ama neden almasınki yeni duydum sizi dr umdan memnun değildim felan dersin.sen surp pırgiç e gidiyordun sanırım hafızamı yitirmediysem
ben bi kere deneyeyim dedim orasını 1 saat kuyruk bekledim sonra aman Allah etmesin doğumada almaz bunlar diye vazgeçtim.ssk lılara orada ilgi yok ama çapada bi sorun yaşamazsın,en uygun yer orası bu civarlarda.

günaydın herkeseeee... iyişsiniz maşallah..
selam verip kaçıyom:) uykucu beeennnn...

nihqn hoşgeldin aramıza... soruna yard olamıcam.... ama bizimkilere havale ediyom onlardan biri mutlaka bilir:)
şimdşşkik hoşçakalın kısssslaaaarrr öptüm...

hosbulduk canım tesekkur ederim cok telaslıyım ya

canım bu yere bacaklarınızı uzatıp bacak bacak üstüne atamıosan ertesi gün doğurma olayını bende duydum ve denenmiş doğru bişey :)

nihan kokusuz ve renksiz bi suysa amniyon sıvısı olabilir ama onun dışında malum hamilelik hepimiz idrar kaçırabilioruz şu sıralar iyi ayırt etmek lazım

Günaydın hanımlar
çok kötüyüm nezle olmuşum. kendimi pek iyi hissetmiyorum. nerden çıktı şimdi bu ne güzel 7,5 ay boyunca nezle, grip olmamıştım. Neyse düzelirim inşallah.

nihqncım hoş geldin. inanki bilgim yok. aslında nu tarz soruları geçensenenin nisan annelerine sorsak yardımcı olabilirler belkide. sonuçta tecrübleri var. ama yinede bence doktorunu ara telefonda sor. bir aksilik olmasın sonra. doktorun sana ceevap vermek zorunda sonuç itibariyle.

benim gibi çalışanlara iyi çalışmalar ve kolaylık diliyorum, izne çıkanlara iyi uykular :)

canım su gelmiş olabilir nasıl bi ıslaklıktı bu idrar olmadığından emin misin bi de renksiz bi suysa doktorunu ara

anlayamadım ki ilk gebeliğim tecrubesizimde .. Su gelırken kontrol edebılınırmı ne bılım tutma gıbı mesela... Yada geldıkten snr sancı agrı?? Ama kan gelmedı bastan oyle olurmus ya .. Doktora gıtmeyede cekındım şimdi su renksızdı ..ama tutamama gıbı bı akma olmadı

güzelim geççmiş olsun portakal mandalinaya saldır

kan gelmesi gerekmio illaki bu arada suyun gelmiş olsa istesende tutamazsın bu çiş gibi değil şarıl şarıl akar valla bizim doğum yapan annelerden duyduklarımıza göre suyu gelip ağrısı olan da var ağrısı hemen olmayan da var. karnında küçülme falan var mı?

çiçek ne oldu sana dicem ama bende senden aşağı kalmıyom bu tansiyon terleme bunalma durumlarından.
geçmiş olsun yorma kendini yat sürekli çarpıntı iyi değil yoruyo adamı canımcım
bu arada gene öğlen oldu sandım günaydın demeyi unuttum günaydın !

bursasucum benim kocişte terazi hiç çekilmiyolar valla
dayak istiyo bizim kocalar klava:
rumelili canımcım eğer gerçekten normal doğum istiyosan benim dr u kaçırma ayrıca gecede geliyo sancılanırsan
ben baştan konuşmuştum,bebek ters dönmemişse yada kalp atışları durmak üzere değilse 5 kiloda olsa bebişin normal doğumdan kurtulamazsın..
istersen bi muayeneye git aklına yatar belki..

sinemcim bende anlamıyorum geçen hafta bulantılarım vardı hatırlıosan bu haftada bulantılar azaldı üstüne bu çarpıntılar eklendi bakalım haftaya hangi sürprüzle karşılaşıcam:) sanada günaydın bu arada

küçülme yok ? Renksız ve kokusuz ama şar şar akmadı..ayy ne bılım ya en ıyısı doktora sorım dımı ..bıde idrar kacırma falansa dıye cekınıyorum doktorumda erkek :)

küçülme yok ? Renksız ve kokusuz ama şar şar akmadı..ayy ne bılım ya en ıyısı doktora sorım dımı ..bıde idrar kacırma falansa dıye cekınıyorum doktorumda erkek :)

ne çekineceksin ayol adam hergün senin gibi onlarca görüyo boşver sor dr a ne olur ne olmaz risk yapma
hoşgeldin bu aradaa.s.

valla bende aynen öle diyom artık kocişin yüzüne bakamaz oldum ağrılardan nasıl nereye yatacağımı şaşırdım,
bende magnezyum kalsiyum ihmal etmiyom ama resmen kemiklerimi emiyo bu bebiş.
ama neden hala küçük benim sıpam senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…