selam kızlar.....bu hafta işyerinde son haftam olduğu için işlerimi,görevlerimi devretmekle meşgulüm....bu hafta içi çok paylaşımda bulunamasamda gün içinde haber veririm doğurmadığımıkaydirigubbakcemile3
evet artık iyiden iyiye az kaldı ben elimden geldiğince haberdar etmeye çalışırım sizi....bu arada özel çapaya gittiğini söylemişsin başka bir başlıkta....altay bey sanırım doktorun....ben cumartesi günü olacak kontrolümden sonra doktor değiştime fikrinde olursam beni kabul eder mi bu haftadan sonra onu merak ediyorum sinem....ben normal doğum istiyorum
ebrartubanın işleri azdı melekcim,haftada bir uğruyordu eskiden ame belki işyerleri kapanmış olabilir diye tahmin ediyorum bende....
bana yardımcı olun nolur 34 haftalık hamıleyım yatakta 2 defa altım ıslak uyandım su gelmıs olabılır mı ? BİLEN VARMI ? NASIL ANLASILIR
günaydın herkeseeee... Iyişsiniz maşallah..
Selam verip kaçıyom:) uykucu beeennnn...
Nihqn hoşgeldin aramıza... Soruna yard olamıcam.... Ama bizimkilere havale ediyom onlardan biri mutlaka bilir:)
şimdşşkik hoşçakalın kısssslaaaarrr öptüm...
herkese günaydın kızlar..dün akşam bebeğim aşağı indi doğuruyo muyum muhabbeti olmuş :)) benim spor akademisinde okuyan bi arkadaşım vardı o söölemişti sanırım derste falan görüyolarmış..ne kadar doğru bilemem ama eğer göğsünüzün 4 parmak altına kadar indiyse bebek doğuma çok az kaldı demekmiş.bi de yere bacaklarınızı düz uzatarak oturduğunuzda artık ayaklarınızı kaldıramıyosanız bugün yarın doğurcanız demekmiş..ben de daha hiç denemedim ama benim kız göğsümün tam altında zaten aşağı inesi yok hiç :))
canım su gelmiş olabilir nasıl bi ıslaklıktı bu idrar olmadığından emin misin bi de renksiz bi suysa doktorunu ara
Günaydın hanımlar
çok kötüyüm nezle olmuşum. kendimi pek iyi hissetmiyorum. nerden çıktı şimdi bu ne güzel 7,5 ay boyunca nezle, grip olmamıştım. Neyse düzelirim inşallah.
nihqncım hoş geldin. inanki bilgim yok. aslında nu tarz soruları geçensenenin nisan annelerine sorsak yardımcı olabilirler belkide. sonuçta tecrübleri var. ama yinede bence doktorunu ara telefonda sor. bir aksilik olmasın sonra. doktorun sana ceevap vermek zorunda sonuç itibariyle.
benim gibi çalışanlara iyi çalışmalar ve kolaylık diliyorum, izne çıkanlara iyi uykular :)
anlayamadım ki ilk gebeliğim tecrubesizimde .. Su gelırken kontrol edebılınırmı ne bılım tutma gıbı mesela... Yada geldıkten snr sancı agrı?? Ama kan gelmedı bastan oyle olurmus ya .. Doktora gıtmeyede cekındım şimdi su renksızdı ..ama tutamama gıbı bı akma olmadı
çiçek ne oldu sana dicem ama bende senden aşağı kalmıyom bu tansiyon terleme bunalma durumlarından.
geçmiş olsun yorma kendini yat sürekli çarpıntı iyi değil yoruyo adamı canımcım
bu arada gene öğlen oldu sandım günaydın demeyi unuttum günaydın !
güzelim geççmiş olsun portakal mandalinaya saldır
kan gelmesi gerekmio illaki bu arada suyun gelmiş olsa istesende tutamazsın bu çiş gibi değil şarıl şarıl akar valla bizim doğum yapan annelerden duyduklarımıza göre suyu gelip ağrısı olan da var ağrısı hemen olmayan da var. Karnında küçülme falan var mı?
küçülme yok ? Renksız ve kokusuz ama şar şar akmadı..ayy ne bılım ya en ıyısı doktora sorım dımı ..bıde idrar kacırma falansa dıye cekınıyorum doktorumda erkek :)
sinemcim bende anlamıyorum geçen hafta bulantılarım vardı hatırlıosan bu haftada bulantılar azaldı üstüne bu çarpıntılar eklendi bakalım haftaya hangi sürprüzle karşılaşıcam:) sanada günaydın bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?