güzelim geççmiş olsun portakal mandalinaya saldır
kan gelmesi gerekmio illaki bu arada suyun gelmiş olsa istesende tutamazsın bu çiş gibi değil şarıl şarıl akar valla bizim doğum yapan annelerden duyduklarımıza göre suyu gelip ağrısı olan da var ağrısı hemen olmayan da var. karnında küçülme falan var mı?
canım geçmiş olsun tembel günündeymiş kuzucukun:)
valla bende aynen öle diyom artık kocişin yüzüne bakamaz oldum ağrılardan nasıl nereye yatacağımı şaşırdım,
bende magnezyum kalsiyum ihmal etmiyom ama resmen kemiklerimi emiyo bu bebiş.
ama neden hala küçük benim sıpam senağlama
selam kızlar!
3 günlük tatilden sonra geri döndüm.
merak etmeyin doğurmadım daha:))
niyeti yok benim paşanın çıkmaya:)
yanlız kötüyüm bugün 3 günlük aradan sonra erken kalkmak baya koydu.
geçmişi okuyayaım dedim ama göslerim kapandı!!!!
kıs özledik valla seni geveze hoşgeldin:)
sorma ya gece devamlı dönüyorum aaaaaaaaahhh uhhhhhhhh kocakarı gibiyim adamın yazık sesi çıkmıyo bu arada ben doktoru aradım bu kemik eklem ağrılarından dolayı dediki gece yatarken veya uyandıüında uyku arasında magnezyumu iç ağrımaz dedi dün ööle yaptım gece bacaklarım ağrımadı
canım çok mu ufakki bebeiş hem biliosun bu haftalara göre bebişlerin kilo aralıkları var çok ki,lolu olması gerekmio ki bu kuzular çıkınca sen onu topaç gibi yaparsın annesi yaaaaaaa az kaldı
bana yardımcı olun nolur 34 haftalık hamıleyım yatakta 2 defa altım ıslak uyandım su gelmıs olabılır mı ? BİLEN VARMI ? NASIL ANLASILIR
kızlar aranızda bebek bezi almaya başlayanınız var mı?varsa hangisi daha iyi?bu konuda hiç bi fikrim yok almayı düşünüyorum da..
nihqn sana mesaj yazıcam ama profil mesajında özel mesajında kapalı...
Ben hamile değilim..bebek olmuyo.kendime iyi bi bayan dr arıyorum.ama o hastanedeki dr lardan birine gitmek istiyorum...
su sancıdan öncede gelebilir sonrada.suyu gelip hiç sancısı olmayanda var.herkesin bünyesi farklı.bebeğin suyu bir defada boşalmaz iki üç defa az aralıklarla geliyor.doktoruna sormayı ihmal etme.tıpta ayıp diye birşey yoktur.herşey insan için.
nihan kokusuz ve renksiz bi suysa amniyon sıvısı olabilir ama onun dışında malum hamilelik hepimiz idrar kaçırabilioruz şu sıralar iyi ayırt etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?