2009 Nisan Anneleri buraya

saol canım. kocişim gidip marketten portakal elma almış az önce getirdi sağolsun bakalım iyi gelecekmi. (ben eşimle aynı şirkette çalışıyorumda :))

sorma ya gece devamlı dönüyorum aaaaaaaaahhh uhhhhhhhh kocakarı gibiyim adamın yazık sesi çıkmıyo bu arada ben doktoru aradım bu kemik eklem ağrılarından dolayı dediki gece yatarken veya uyandıüında uyku arasında magnezyumu iç ağrımaz dedi dün ööle yaptım gece bacaklarım ağrımadı

canım çok mu ufakki bebeiş hem biliosun bu haftalara göre bebişlerin kilo aralıkları var çok ki,lolu olması gerekmio ki bu kuzular çıkınca sen onu topaç gibi yaparsın annesi yaaaaaaa az kaldı

selam kızlar!
3 günlük tatilden sonra geri döndüm.
merak etmeyin doğurmadım daha:))
niyeti yok benim paşanın çıkmaya:)
yanlız kötüyüm bugün 3 günlük aradan sonra erken kalkmak baya koydu.
geçmişi okuyayaım dedim ama göslerim kapandı!!!!

kıs özledik valla seni geveze hoşgeldin:)

benim tosuncuk dün itibariyle doktor amcasının takvimiyle 35. haftasında ve 2500 gr
tombul kuş arabaya koş:)
sağlığı yerindeymiş.
kafası yukardaydı aşağıya inmiş.doğum pozisyonunu almaya başlamı.
roket ateşlemeye hazır yörüngeye girmiş yani:))
ayyy amann benim doktorda kararlı beni normal doğurtturcakkk.
dünden beri normal doğum bilgileri okuyorumm.

nihqn sana mesaj yazıcam ama profil mesajında özel mesajında kapalı...
ben hamile değilim..bebek olmuyo.kendime iyi bi bayan dr arıyorum.ama o hastanedeki dr lardan birine gitmek istiyorum...

kıs özledik valla seni geveze hoşgeldin:)

hoşbulduk fuar güzeli!!!
bende ösledim valla sizi..
yani yaşamımın bir parçası haline gelmişsiniz..
fuar gezmişin bende tv de izledim...
ayyy ayaklarım çok şişti benim çiçek ya..
haftadan haftaya o kadar çok farkediyorum ki
şaşırtıcı değişimler yaşıyorummmm..
artık yol yürüyemyorummm
çokk şiştimm çokkk:çok üzgünüm:

öğlen içiyorum ama gecedemi içmek lazım :1shok:
ilaç manyağı oldum iyice..
çok küçük değil ama az kilo alıyo şuan 1700 gr ama dr son ay kilo almayabilir dedi ne alırsa şimdilerde alacak yani..tiroit çıkınca bebek kilo alamıyo

kızlar aranızda bebek bezi almaya başlayanınız var mı?varsa hangisi daha iyi?bu konuda hiç bi fikrim yok almayı düşünüyorum da..

bana yardımcı olun nolur 34 haftalık hamıleyım yatakta 2 defa altım ıslak uyandım su gelmıs olabılır mı ? BİLEN VARMI ? NASIL ANLASILIR

su sancıdan öncede gelebilir sonrada.suyu gelip hiç sancısı olmayanda var.herkesin bünyesi farklı.bebeğin suyu bir defada boşalmaz iki üç defa az aralıklarla geliyor.doktoruna sormayı ihmal etme.tıpta ayıp diye birşey yoktur.herşey insan için.

kızlar aranızda bebek bezi almaya başlayanınız var mı?varsa hangisi daha iyi?bu konuda hiç bi fikrim yok almayı düşünüyorum da..

benimde hiç fikrim yok canım ama prima aldım 1 ve 2 numarasından bakalım doğsun elbet alırız daha şimdiden stok yapmayı felan düşünmüyorum.marketlerde bezden bol bişey yok hoşuna giden hangisiyse onu al derim..

Konuyu Toplam 13 Kullanıcı okuyor. (11 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
sinehas, ayem2007, ceyo16, cicekcicek, dinozzo, Esennn, lana01, meral_83, nihqn, nix, şen_ay

waww az kaldı doğuma belli oluyo sabah sabah enerjiye bakın...

nihqn sana mesaj yazıcam ama profil mesajında özel mesajında kapalı...
Ben hamile değilim..bebek olmuyo.kendime iyi bi bayan dr arıyorum.ama o hastanedeki dr lardan birine gitmek istiyorum...

ayarlarımda var bısey burdan yazısalım olmazmı ?

cok merak ettım cunku bosalma gıbı olmadı ama ilginç doktoru aradım degerlendırmek lazım dedı ...bu haftalarda olabılır mı acaba boyle seyler ?sen kac haftalıksın

geceleri hiç uyuyamıyorum artık. dön dön dur.. bide midem boğazım çok yanıyor.. gece neredeyse çıkartıcaktım çok kötüü... simdide işteyim hiç halim yok, nefes almamda baya engelleniyo bebek tarafından az kaldıı amaa bayaa zor oluyo.... evde olsam yine arada dinlenebilirim belkii, neyazıkki 2nisana kadar çalışacağımmmsenağlama

nihan kokusuz ve renksiz bi suysa amniyon sıvısı olabilir ama onun dışında malum hamilelik hepimiz idrar kaçırabilioruz şu sıralar iyi ayırt etmek lazım

canım cok tsk ederım vaktını ayırdıgın ıcın doktorumla konustum degerlendırmek gerek dedı gıdıcem simdi.. Ya gelen suysa nolur acaba ? Sen kac haftalıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…