2009 Nisan Anneleri buraya

maşallah o tosuncuğa ayrıca aferin girsin yörüngeye delirtmesin bizi:)

bak bizim bi ablamız var 5 ay önce dopum yaptı korkunç şişmişti artık yürürken ayakları acıodu o kadar şişti yani düşün. o pirinç lapası diyeti yaptı emzirirken yaptı hemde sütü hiç azalmadı. ödem attıran pirinç lapası diyeti var doğumdan sonra onu yaparsın o acaip ödem söktürüo üzülme hem emzirirkende yiyebiliosun pirinç lapasını. her hafta bi gün sadece pirinç lapası yiyosun o gün bol su içiosun o deli gibi ödem söktürüyo vücuttan

Son düzenleme:
biraz işleri toparlayayım ben kıslar..
burası biraz gergin bugün..
geri dönerimm..

canım cok tsk ederım vaktını ayırdıgın ıcın doktorumla konustum degerlendırmek gerek dedı gıdıcem simdi.. Ya gelen suysa nolur acaba ? Sen kac haftalıksın

canım gelen suysa ve hala bebek içerideyse çok kötü olur.hemen doktorunun yanına git.

ayolllll daha 4 parmak diil ölçtüm ama ben yere öle yatsam kalkama öle doğururum valla
idrar yaparken tutabilirsin ama su gelirken tutamazsın bence istemsiz gelen bişey sonuçta bide hep su şar şar gelecekmiş gibi düşünüyoruz ama kese en zayıf yerinden yırtılırmış yani yukardan falan açılırsa sızıntı şeklinde gelebilirmiş bu durumda kontrollerde amniyon sıvısının zalmasının gözlenmesi ile teşhiş edilebiliyormuşşşşşş
kızlar bugün 03.03.09 güzel bi günmüş doğuran yokmulaelaelaelaelae
dur kız delügaruuuuuuuuuuuuuu:mymeka:

aman ona maşallahhhhhhhhhh nazar değmesin inşallahhhhhhh
kızlar aranızda bebek bezi almaya başlayanınız var mı?varsa hangisi daha iyi?bu konuda hiç bi fikrim yok almayı düşünüyorum da..
molfiksin yeni doğanını aldık sonrası içinde huggıs aldık

Günaydın kızlar
dün gece yine sancım vardı çok kötü baskı vardı hiç uyumadım tam uyumuşum rüya gördüm imdatttttt diye bağırırken eşim uyandırdı beni hırsız girmiş eve ay yarabbim rüyamda bile rahat yok bana :)

bu pirinç lapasını geçen sene diyet yaparken ayda 2 gün adet günlerinde yapıyodum ve her seferinde 1 kilo veriyodum gerçekten ödem atıyodu ama lapa yerken o gün başka bişey yemememk gerekiyor. emzirirken o kadarını yapamayız sanırım kaydirigubbakcemile2

Hafta sonu canım öykünün yatağını bide dolabını aldık ama henüz gelmedi 14 martta gelecek tabi o zamana kadar kızım gelmezse :)
doktorumu aradım sabah hemen gel dedi off bıktım yine doktor yolu göründü bana

güzelim bıkma şurda kaç kere gidicez daha doktora:)

bu arda hayırlı olsun bebişin eşyaları ayrıca gelmez annesi o kadar erken merak etme

güzelim bıkma şurda kaç kere gidicez daha doktora:)

bu arda hayırlı olsun bebişin eşyaları ayrıca gelmez annesi o kadar erken merak etme

sağol canım çiçek evet az kaldı ama inan haftada 2 3 gün doktordayım
inş vaktinde gelir bebeğim
kızlar birşey soracam 36 haftadan sonraki bebekler erken doğuma girmiyor değilmi ben öyle biliyorum

Günaydıııııııııııınnnnnnnnn
bu geceöyle güzel uyumuşum ki 10'a doğru kalktım.Çok iyi geldi bu deliksiz uyku.ğlumla kahvaltımızı yaptık geldik.

bana yardımcı olun nolur 34 haftalık hamıleyım yatakta 2 defa altım ıslak uyandım su gelmıs olabılır mı ? BİLEN VARMI ? NASIL ANLASILIR

Hoşgeldin.Ben yazana kadar arkadaşlar sana yardımcı olmuşlar zaten.Ben de yazılanlar dışında birşey bilmiyorum ama doktoruna git ence hemen.

Canım geçmiş olsun.Bol c bvtamini başka çare yok biliyorsun:)

Kızının cicileri hayırlı olsun.

kızlar birşey soracam 36 haftadan sonraki bebekler erken doğuma girmiyor değilmi ben öyle biliyorum

evet tatlım 36. haftada doğan bebekler normal bebek olarak karşılıyo artık doktorlar
hatta benim doktorum 34. haftada doğarsa küveze gerek kalmaz büyük ihtimalle demişti
eğer 36da gelirse bırak gelsin sıkılmış demektir annesi dedi :icecream:

canım yaaa uyurken olumlu şeyler düşün tamam mı?

günaydınlarr göbüşlü anneler
bisde kızımla kahvaltımızı yaptık evde pinekleme günü başladı :))

ohhh bende bi cd almıştım anne karnında bebişe dinletilen klasik müzikler var içinde onu koydum oğluşa müzik dinletiorum bi de arada okşuyorum onu sevindirik olsun diye

ya en kötü biraz deiştirrsin diyeti bişey olmaz haftada 1 gün sonuçta

slm kızlar nasılsınız bu gün,,,

suyu gelen arkadaşım daha sıcak,kokusuz ve beyaz oluyo su 1 su bardağından fazlaysa acil gitmen gerekiyo ztn........................hayırlısı bakalım.............................

grip olanlar geçmiş olsun bende hala atlatamadım...................

bu arada geçmişi okudum ama benim alıntı yapılan buton kaybolmuş teşekkürlerden sonra bide buda kaybolursa nasıl yazışırız bilmiyom......................

valla öyle yaparız değişiklikler neler üretcez bakalım o günlere geldiğimizde kaydirigubbakcemile5 diyet tecrübeli bi hatun olarak tüyolar veririm size kaydirigubbakcemile3

bende kızıma müzik dinletiyorum elimde göbüşte kımıl kımıl geziniyo içimde göbüşlü kızım kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar.nisan bebişleri umarım hepiniz iyisinizdir.ben hala çalışmaya devam ediyorum.ayaklarım şişmesin diye kocişim varis çorabı aldı.özellikle doğum sonrası daha da lazım olacak.göbeğim kocaman oldu.bebeşim 2000 gr.işten martın sonunda ayrılıyorum.rüyamda da erken doğum yaptığımı gördüm.inşallah öyle olmaz.zamanında gel kuzucuğum...

kızlar rahatsızlananlar kimler ben blg basında pek oturamadıgımdan dolayı pek giremiyorum takip edemiyorum
bende cok rahatsızım dakka bası lavobadayım
azıcık otursam hemen sancılanıyorum
krampları hiç söylemiyorum
günde 3hapım var birde kapsül içmeyince sancılar baslıyor
allah herkesin yardımcısı olsun
bu arada burda özel hastane 250milyona normal doğum yaptırıyor oraya gidecegim ilk doğumumu yaptıgım hastane kapanmış diğer 2doğum hastenesinede ben gitmem neyse istanbula göre benimki bedava sayılır zaten

yok hayatım sen bitir 36 haftanı sonra miadını doldurmuş oluo bebiş zaten

valla bende rüyamda doğuruorum hep aklımızda hep bu düşünce var snaırım o yüzden bööle rüyalar görüoruz

eysan sende il doğuracaklardansın sanrıım di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…