2009 Nisan Anneleri buraya

walla cnm bende şu an için normal doğum istiyorum, inş.becerebilirim ama son anda korkup caymazsam

walla cnm bende şu an için normal doğum istiyorum, inş.becerebilirim ama son anda korkup caymazsam
canım sakın cayma. hele ağrıyı sonuna kadar çekip son anda sakın vazgeçme. ben de bazen kendime güvenemiyorum ama çokrahattı sonrası inan. o acılar hemen unutuluyo

canım sakın cayma. hele ağrıyı sonuna kadar çekip son anda sakın vazgeçme. ben de bazen kendime güvenemiyorum ama çokrahattı sonrası inan. o acılar hemen unutuluyo
inş cnm ya en azından beyin olarak hazırım çocukda herhangi bir terslik olmazsa....

daha drla hiç konuşmadık bile bilmiyorum yani sezaryana mı yakın normale mi ? ctesi sormayı düşünüyorum....

mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim minik bi nedenim vardı...doğum yaptım haber vermek istedim...

Çenem düşüyordu nerdeyse ilk tepki olarak.

Şakacı şey seni!!!

BENDE KORKUYORUM GÜZELİM ÇOK UZUN SAATLER SÜRER DİYE
YANİ SONUÇTA 8-12 SAAT AZ ZAMAN DEĞİL.
BİDE Bİ TERSLİK OLMASINDAN KORKUYORUM.
AMA HERKEZ NORMAL DOĞUM EN RAHATI DİYO.
KİLOLAR BİLE ÇABUK GİDİYORMUŞ ORGANLAR YERİNE ÇABUK TOPARLANIYOMUŞ.
SEZERYANINDA SONRASINDA ACI ÇEKMEK VAR..

AYY KARARSIZIM BEN YA:uhm:

bende şu an normal düşünüyorum bebişin başı aşağıda ama daha yola girmemiş
normal doğum faydası çok
şöyle 3-4 cm açılsa kendiliğinden
sonra epidural takılsa sonrada dayasınlar suni sancıyı hiç umrumda değil :teytey:

april sen haber vermemişsin kocişe ama benim kociş evde yanımdaydı okurken adamcağız benimle birlikte heyecana kapıldı bizimki niye doğmuyoo bizimki nerdeee
diyip durdu şaka olduğunu anlayana kadar demekki olabiliyoo bizimkide gelsin deyip durdu.:roflol:

Allahtan URLA buralarda değilmiş şaka olduğunu anlayana kadar arkasından doğururdu zaten çok aceleci hihoyyyt

Bence mecbur kalmazsanız kesin normal tercih edin kızlar. Düşünsenize sonuçta sezeryan ameliyat. Yani sonrasında sekiz saat değil günlerce dikiş ağrısı olacak.
İçimizde iyileşmesi gereken kaç kat var.kafamçokkarıştı

inş cnm ya en azından beyin olarak hazırım çocukda herhangi bir terslik olmazsa....

daha drla hiç konuşmadık bile bilmiyorum yani sezaryana mı yakın normale mi ? ctesi sormayı düşünüyorum....
dr.un genel yatkınlığını öğren tabi.senin için genelde 37. haftada çatı muayenesinde karar verilir.bana ayın 13.ünde dr.um yapacak:bbo:

tabi canım nasıl geçti gel bize sor. ama inan topu topu o 8-10 saat. sonra dediğin gibi hem kilolar kolay gidiyo.hem her açıdan rahat. ben de bu kadar kararlı konuşuyorum sezryan olurmuşum:) yine de ben Allah tan hayırlısını istiyorum her zaman

oohh ne güzel senaryo valla. Allah gönlüne göre versin canım. olumlu düşünmek önemli valla.
ben epiduralde kararsızım. dr.a sorucam. ama ıkınamamaktan korkuyorum. eğitide anestezi uzmanı bunu doğruladı çünkü. oalbilir dedi. verilen doz ile alakalıymış. yoksa gerçekten rahat olur.

evet bence de normal doğum...
arkadaşım bursa da normal doğum yaptı geçenlerde epidural- normal ve kesinlikle tavsiye ederim diyor.... ben de ööle istiyorum epidural normal... bizim hastanede pahalı ama napiim acı çekmek istemiyom çok

aprillll nasılsın canım yeni evin rahat mı komşular falan nasıl.... sen nasılsın kan durumun ne alemde

hadi kıslar biras az az yaza yaza sayfayı 2000 yapalım sürpriz olsun başta URLA ya MIHTARA:):) tüm nisan analarınaaaa

ben bi yandan tel trafiği bi yandan net trafiği ve bu yoğunlukta bi de sizi okuyo az da olsa katılıyorum...

Bu arada bugünkü kontrolümüzde çok şükür ki iyi geçti. Bebişim aylar sonra ilk kez bize poz verdi, profilden aynı dayısı:))) Kilosu 2400 olmuş, çok şükür herşeyi normal umarım son 5 haftamızıda sağlıkla tamamlarız. (hepimiz) Ben 2,5 kilo almışım:)) 60 olmuşum. Bu hafta kan vericekler Sabahtan beri AB+ kan arıyoruz ama yok şu an için. Akşam bi yerden haber bekliyoruz bulunursa yarın 2 ünite verilecek Umarım doğumuda bu 2 üniteyle çıkarmayı başarırım. Yaşadığım tüm ağrı ve sancılarımı sordum hepsi gebelikle alakalıymış, endişelencek bişi yokmuş yani. Sizlerde korkmayın:) Artık 15 günde 1 gidicez kontrole, heyecan dorukta yani....

iğrenç oldu bööle de kesik kesik ama napiim...
psoedion (inşallah doğru yazmışımdır) akşama yemek düşünmedim ve hiiiiçç canım istemiyo ne yapmak ne de yemek...
ayyy ben çok tembel olduuuummm.....

bencede dr.lar genellikle sezeryan yapayım hiç uğraşmayayaım modunda

hakkımızda hangisi hayılrıysa öyle olsun
olumlu düşün olumlu olsun herşey:hooray:

bence ıkınma hissi gitmez diye düşünüyorum yani illaki ıkınma hissi olur ihtiyaç duyarsın zaten dr. niçin var
seni yönlendirmek için o dicek ıkın ve ya dur diye dr. soğukkanlı olması çok önemli

canım yaa inşallah bi daha gerek kalmaz kana.. bu arada sen kaç kiloyla başladın ve boyun kaç... 60 deyince....

hadi kıslar biras az az yaza yaza sayfayı 2000 yapalım sürpriz olsun başta URLA ya MIHTARA:):) tüm nisan analarınaaaa
destek veriyorum cnm
bu akşam bunu başaracaz inşallah...

oh oh maşallah cnm
ya az kaldı april dayan 5 hafta sonra bu kan işkenceside biticek
inşallah bulunur cnm kan..

heheh bende hep posedion yazrdım ama poseidon du saırım evet
ne anlama geliyor
merak etttim şimdi:uhm:

aprillll nasılsın canım yeni evin rahat mı komşular falan nasıl.... sen nasılsın kan durumun ne alemde

Gedacım teşekkür ederima.s. iyi sayılırım, dökülen saç ve kirpiklerim yaşadığım ağrılar dışında:)) Evim rahat, herşeyden önce büyük olduğu için heryer tıkış tıkış eşya dolu değil ve dolayısıyla haftada 1 temizlik yetebiliyo bu en güzel yanı:) Komşularımdan sadece 2 siyle tanışabildim, hoş insanlar. Burası site ve çok büyük bi alan öyle herkesi tanımam pek mümkün olamadı. Kan durumum kritik canım yazdım az önce bu akşam kan bulursak yarına yine vericeler.
Sende durumlar nasıl. Ben bayadır yazamadığım için geçmişi okuyamadım malum onca sayfayı okumam imkansız. Herkesin iyi olduğunu düşünüyorum, sende iyisindir umarım.
Bu arada Tuğçeyle ilgili bilginiz var mı, pek yazısına rastlamadım iyi dimi?

kontrolünün iyi geçmesine sevindim güzelim:))
nisan annelerinin maşallahı var zaten!!!
sonuna kadar böle problemsiz oluruz inşallah

benim b+ olsa verirdim valla!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…