walla cnm bende şu an için normal doğum istiyorum, inş.becerebilirim ama son anda korkup caymazsamvalla canım ben memorial hastanesinde gittim eğitime. bana biraz epidural sezeryanı üstü kapalı övdüler gibi geldi. normal doğum üzerinde çok durmadılar. normal doğumu da epidurale önerdiler. ama ıkınma hissini etkileyebileceğini de eklediler.
ama dedimya dün tam 12 saat arkadaşımın yanındaydım. herşeyi ben doğurmuşum gibi yaşadım. ağrı hariç. bence kendi ağrımızla doğal yoldan nişan su gelerek doğum başlarsa korkulucak bişey yok gibi. arkadaşıma hiçbişey yokken suni sancıyla doğum yaptırdılar. doğuma girip çıkması da 30 dk sürdü. ama yanımıza geldiğinde okadar şeyi o yaşamamış gibiydi. bebeğini çok rahat emzirdi. bence normalin rahatlığı yok sezeryanda bu açıdan bakıldığında
canım sakın cayma. hele ağrıyı sonuna kadar çekip son anda sakın vazgeçme. ben de bazen kendime güvenemiyorum ama çokrahattı sonrası inan. o acılar hemen unutuluyowalla cnm bende şu an için normal doğum istiyorum, inş.becerebilirim ama son anda korkup caymazsam
inş cnm ya en azından beyin olarak hazırım çocukda herhangi bir terslik olmazsa....canım sakın cayma. hele ağrıyı sonuna kadar çekip son anda sakın vazgeçme. ben de bazen kendime güvenemiyorum ama çokrahattı sonrası inan. o acılar hemen unutuluyo
mrb arkadaşlar uzun zamandır giremedim minik bi nedenim vardı...doğum yaptım haber vermek istedim...
kızlar daha fazla uzatamıycam aman allah korusun şaka maka derken gerçek olurda ne yaparım..
doğum yapmadım kızlar ya baktım konuşcak konu bulamıyonuz şaka yapimm dedim heh heeee....
evet 1 aydır giremiyorum ama nedeni maalesef kayınvalidem geldi..gidince yine girmeye deveam etcem inşallah...
valla canım ben memorial hastanesinde gittim eğitime. bana biraz epidural sezeryanı üstü kapalı övdüler gibi geldi. normal doğum üzerinde çok durmadılar. normal doğumu da epidurale önerdiler. ama ıkınma hissini etkileyebileceğini de eklediler.
ama dedimya dün tam 12 saat arkadaşımın yanındaydım. herşeyi ben doğurmuşum gibi yaşadım. ağrı hariç. bence kendi ağrımızla doğal yoldan nişan su gelerek doğum başlarsa korkulucak bişey yok gibi. arkadaşıma hiçbişey yokken suni sancıyla doğum yaptırdılar. doğuma girip çıkması da 30 dk sürdü. ama yanımıza geldiğinde okadar şeyi o yaşamamış gibiydi. bebeğini çok rahat emzirdi. bence normalin rahatlığı yok sezeryanda bu açıdan bakıldığında
Zaten bişeyi çok söylersen olurmuş ya, sürekli aynı muhabbet, herkes erken doğuma takılmış. Yaw niye erken doğuralım baştan beri herşey normalse. Çok olağanüstü bi durum yoksa.
Bu arada az daha eşimi arıyodum ay kızlardan biri doğurmuş diye. Bugün sabahtan beri tek konuştuğumuz konu bu zaten. Diğer topiğede yazdım. Dr.a gittim benimle aynı haftada olan bi gebenin doğumu vardı. Akşamda eşim doğsun artık sevelim diye söyleniyoduAman doğmasınlar vakitleri gelmeden, daha çok minikleeerrrrr:ecrin_bebek:
BENDE KORKUYORUM GÜZELİM ÇOK UZUN SAATLER SÜRER DİYE
YANİ SONUÇTA 8-12 SAAT AZ ZAMAN DEĞİL.
BİDE Bİ TERSLİK OLMASINDAN KORKUYORUM.
AMA HERKEZ NORMAL DOĞUM EN RAHATI DİYO.
KİLOLAR BİLE ÇABUK GİDİYORMUŞ ORGANLAR YERİNE ÇABUK TOPARLANIYOMUŞ.
SEZERYANINDA SONRASINDA ACI ÇEKMEK VAR..
AYY KARARSIZIM BEN YA:uhm:
dr.un genel yatkınlığını öğren tabi.senin için genelde 37. haftada çatı muayenesinde karar verilir.bana ayın 13.ünde dr.um yapacak:bbo:inş cnm ya en azından beyin olarak hazırım çocukda herhangi bir terslik olmazsa....
daha drla hiç konuşmadık bile bilmiyorum yani sezaryana mı yakın normale mi ? ctesi sormayı düşünüyorum....
tabi canım nasıl geçti gel bize sor. ama inan topu topu o 8-10 saat. sonra dediğin gibi hem kilolar kolay gidiyo.hem her açıdan rahat. ben de bu kadar kararlı konuşuyorum sezryan olurmuşum:) yine de ben Allah tan hayırlısını istiyorum her zamanBENDE KORKUYORUM GÜZELİM ÇOK UZUN SAATLER SÜRER DİYE
YANİ SONUÇTA 8-12 SAAT AZ ZAMAN DEĞİL.
BİDE Bİ TERSLİK OLMASINDAN KORKUYORUM.
AMA HERKEZ NORMAL DOĞUM EN RAHATI DİYO.
KİLOLAR BİLE ÇABUK GİDİYORMUŞ ORGANLAR YERİNE ÇABUK TOPARLANIYOMUŞ.
SEZERYANINDA SONRASINDA ACI ÇEKMEK VAR..
AYY KARARSIZIM BEN YA:uhm:
oohh ne güzel senaryo valla. Allah gönlüne göre versin canım. olumlu düşünmek önemli valla.bende şu an normal düşünüyorum bebişin başı aşağıda ama daha yola girmemiş
normal doğum faydası çok
şöyle 3-4 cm açılsa kendiliğinden
sonra epidural takılsa sonrada dayasınlar suni sancıyı hiç umrumda değil :teytey:
bencede dr.lar genellikle sezeryan yapayım hiç uğraşmayayaım modundadr.un genel yatkınlığını öğren tabi.senin için genelde 37. haftada çatı muayenesinde karar verilir.bana ayın 13.ünde dr.um yapacak:bbo:
tabi canım nasıl geçti gel bize sor. ama inan topu topu o 8-10 saat. sonra dediğin gibi hem kilolar kolay gidiyo.hem her açıdan rahat. ben de bu kadar kararlı konuşuyorum sezryan olurmuşum:) yine de ben Allah tan hayırlısını istiyorum her zaman
oohh ne güzel senaryo valla. Allah gönlüne göre versin canım. olumlu düşünmek önemli valla.
ben epiduralde kararsızım. dr.a sorucam. ama ıkınamamaktan korkuyorum. eğitide anestezi uzmanı bunu doğruladı çünkü. oalbilir dedi. verilen doz ile alakalıymış. yoksa gerçekten rahat olur.
Bu arada bugünkü kontrolümüzde çok şükür ki iyi geçti. Bebişim aylar sonra ilk kez bize poz verdi, profilden aynı dayısı:))) Kilosu 2400 olmuş, çok şükür herşeyi normal umarım son 5 haftamızıda sağlıkla tamamlarız. (hepimiz) Ben 2,5 kilo almışım:)) 60 olmuşum. Bu hafta kan vericeklerSabahtan beri AB+ kan arıyoruz ama yok şu an için. Akşam bi yerden haber bekliyoruz bulunursa yarın 2 ünite verilecek Umarım doğumuda bu 2 üniteyle çıkarmayı başarırım. Yaşadığım tüm ağrı ve sancılarımı sordum hepsi gebelikle alakalıymış, endişelencek bişi yokmuş yani. Sizlerde korkmayın:) Artık 15 günde 1 gidicez kontrole, heyecan dorukta yani....
destek veriyorum cnmhadi kıslar biras az az yaza yaza sayfayı 2000 yapalım sürpriz olsun başta URLA ya MIHTARA:):) tüm nisan analarınaaaa
Bu arada bugünkü kontrolümüzde çok şükür ki iyi geçti. Bebişim aylar sonra ilk kez bize poz verdi, profilden aynı dayısı:))) Kilosu 2400 olmuş, çok şükür herşeyi normal umarım son 5 haftamızıda sağlıkla tamamlarız. (hepimiz) Ben 2,5 kilo almışım:)) 60 olmuşum. Bu hafta kan vericeklerSabahtan beri AB+ kan arıyoruz ama yok şu an için. Akşam bi yerden haber bekliyoruz bulunursa yarın 2 ünite verilecek Umarım doğumuda bu 2 üniteyle çıkarmayı başarırım. Yaşadığım tüm ağrı ve sancılarımı sordum hepsi gebelikle alakalıymış, endişelencek bişi yokmuş yani. Sizlerde korkmayın:) Artık 15 günde 1 gidicez kontrole, heyecan dorukta yani....
iğrenç oldu bööle de kesik kesik ama napiim...
psoedion (inşallah doğru yazmışımdır) akşama yemek düşünmedim ve hiiiiçç canım istemiyo ne yapmak ne de yemek...
ayyy ben çok tembel olduuuummm.....
aprillll nasılsın canım yeni evin rahat mı komşular falan nasıl.... sen nasılsın kan durumun ne alemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?