2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

ınşallah allah ağzınızdan duyursun,zıra ben 20 kılo aldım nasıl gıder,hoş kuzum çıksında sağ salım gönderırız bı şekılde kıloları,çıçek çok ıı olmuş bu topık

yani yazın gene eski elbiselere girermiyiz?kucağımızda bebekler aynı kıyafetler inanalımaz bi senede neler değişiyo....

Didem maşallah sana yaa.moral oldun valla bize.
Ben 13 kilo aldım bakalım neler olcak doğumdan sonra. Tekrar 34 beden olabilecek miyim? Eski kıyafetlerim nası durucak. Bu göbek toparlanır mı yoksa sarkar mı? Bir sürü soru varşakkıdı

toparlanır canım bi sürü krem var hem toparlayıcı korselerden de takarız daha yaşımızda genç çıtır anne olucaz yaza kadar merak etme:)

evet bende sanslılardanım
59la hamıle kaldım 65le doğum yaptım
doğumdan 58le döndüm şimdi kaçım 15gündür bilmiyorum
darısı başınıza umarım zorlanmazsınız

54le hamile kaldım 76kiloyla doğuma girdim..
eve geldiğim gün tartıldım 70kiloydum..
1hafta geçti şu anda 65kiloyum

aaa nisan anaları süper kilıo verio oleeeeeeeeeyyy bizde vericez fıstık anneler olucaz ohhhhh yaşasıon çırpı bacaklarrrrrrrr

ohh ne güsel yaa nisan annelerine bak sen kimsede bişi kalmamış doğumdan sonra.
zaten önümüzde yaz ohh veririz kiloları inş.

Ben ilk çocuğumda 57 den 70 e çıkıp hastaneden eve geldiğimde 63 e inmiştim. ancak 2 ay içinde yemekten tekrar 70 e çıkmıştım... 2 saatte nasıl yiyordum yemek görseniz... yemezsem elim ayağım kesilip halsiz kalıp düşüyordum.. tansiyonum düşmüş gibi.. yıllar sonra öğrendim reaktif hipoglisemim varmış meğer... o da tesadüfen çıktı ortaya... bakalım 3 hafta sonra sezeryandan sonra ne olacağım. kilo olarak aynıyım ancak doğum sonrası inşallah almam :)

65 kilo ile hamile kaldım. 82 kilo ile doğuma girdim. 76 ile eve döndüm. 5- 6 günlük uykusuzluğun ardından hala 76 kiloyum. nasıl gidecek bu kilolar bakalım.

64 ile hamile kaldım ve 78 ile doğuma girdim.....doğumdan sonra 72 kiloydum.....ve doğumdan 14 gün sonra 66 kiloyum.....

kızlar bu konuda acayip muzdaribim. daha 3 gün oldu doğum yapalı ama şimdiden bu konu bana kafayedireceğe benziyor. 63 le hamile kaldım 79 la doğuma gittim bilin bakalım kaç kiloyla döndüm cevap yine 79 . delircem valla verdiler bana 6 şişe serum ne işe yaradığı belli değil anlamadım gittiğim kiloyla döndüm. bebek nerden geldi sizce. ahhh ahhh ben bidaha ne zaman 60 ları görürüm bilmem.

eminmisin dozkan ya en az 5 kilo vermen gerekirdi bebeğin çıkmasıyla..
halla halla şaşırdım yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…