2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

dilek serumlar ödem olarak kalıo bazen bol su iç canım.

62 ile hamile kaldım 75 le dourdum hastaneden 70 le geldm bakalım nolacak

dilek serumlar ödem olarak kalıo bazen bol su iç canım.

62 ile hamile kaldım 75 le dourdum hastaneden 70 le geldm bakalım nolacak

sorma ya çok kötü ayaklarım balon gibi.bütüngün su içiyorum . umarım atarım ödemi.
doktora gittim iğne yapacaktı onuda istemedim bebeği etkiler diye. bakalım ne kadar dayanacağım.

56 ile hamile kaldım,79 ile doğuma girdim,eve geldiğimde 63 tüm,13 günlüğüz şimdi,61 kiloyum.Kendimi çok zayıf hissediyordum,ta ki eski pantolonumu giydiğimde düğmesi kapanmadığında gördüm ki daha çok vermem gerekecek.:jeyyar:

6 nisanda doğuma giderken 72 kg ciktim..2 gün sonra eve geldim 68 buçuk tum..biraz önce yine baktım 66 olmuşum...inşallah bu kiloları vericez kızlar korkmayın..valla şu anda sadece oğlumla ilğileniyorum hiiiçç bi iş yapmıyorum bu kadar kilo kaybettim..kayınvalidem gidince ev işleride bana kalıcak eee kilo milo da kalmıycak:sm_cool:

48 le hamile kaldım, 62 ile doğuma girdim hastaneden çıkarken 57 kilo idim ama bana çok anlamsız geldi zaten bebek 3350 5 kilo vermek çok az sanırım serumladan ödem oldu bende de. kilo giderde göbek gider mi bilmem?-tatlicadiarzu-

doğumdan bu yana 25 kilo gitti ancaaaaaaaaaaak daha çok var biliyosunuz yani bi orta şeker hamile daha çıkarırı kalan kilolar ama her gün biraz daha gidiyolar bide ödemlerim henüz inmedi birazzda öyle gider diye ümit ediyorum

ohhh maşallah 25 kilomu süper:hooray::lepi:

ayy ne güzel 25 kilo,süper ya!

Kızlar bugün yeniden tartılmaya cesaret ettim.serumların azizliğiyüzünden 79 la doğuma girip 79 la çıkmıştım. bugün 9.gün ve 6 kilo gitmiş. 73 kiloya düşmüşüm.tabi bu gidenler kilo değil ödemdi.
bakalım bundan sonrası da hızlı gidecek dmi.63 kiloya 10 kilo var daha. ohooooooooooo

56 kiloyla hamile kaldım 68 le bitirdim 14 günlüğüz şu an 59 kiloyum :)) aman sütüm azalmasında kilolar umurumda değil şu an hiç bu arada şenay süpersin valla maşallah

bende doğum yapalı 9 gün oldu 62 ile hamile kalmıştım 75 le doğuma gittim 70 le hastaneden çıkmıştım şimdi 68 im bakalım geri kalanlar nasıl gidecek

bende korse almak istiyorum ama doktora danışmadım henüz..
bir zararı olurmu bilemiyorum 18gün oldu doğum yapalı...
ne tip korse aldın acaba? birde sakıncası yoksa marka söyleyebilirmisin?

bende doğumda 24(!!!!!!!) kilo aldım, 16 kilosu gitti kaldı 8 kilo..... bugün yarı kırkımız çıktı offf daha çok var kilolara, eski kıyafetlerin içine girmeye

kızlar ben korse takmaya başladım benden başka takan var mı?
iç dikişlere falan zarar verir mi acaba ?

Çiçek bende korse giyiyorum. Akşamları çıkarıyorum ama sıkıyo. Dr.a sordum bi sakıncası yok demişti.
Bu arada 1. haftamızı tamamladık 2 kilo daha gitti yani 55 oldum. kaldı 7 kilo bakalım ne zaman eski halime dönücem. Kilo mühim değil de şu göbeğe uyuz oluyorum-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…