2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

63 kilo ile hamile kaldım 74 le tamamladım eve geldiğimde 69 kiloydum şimdi 61 kiloyum o kadar hareketliki peşinde koşmaktan dahada veriyorum..:))

OF BU KıLOLAR YAPIŞTI...
53le başladım 71le doğuma girdim hala 60-62 gidip geliyom ama henüz hiç bi çabam yok vermek için... emiyo diye fil gibi yiyom.... bakalım emzirme bitince nolcak....

51 ıle hamıle kaldım

74 ıle doguma gırdım

dogumdan sonra 64 e takıldım

bayagı ugraŞarak Şuandakı kılom 55

ben kış geldi diye rejimi bırakştım ama 2 gündr geri başldımm çünkü mayıs ta 2 tane düğün varr kilo vermeliyim en az 2 3 kilo
sabah aç karnına sıcak su içiyorum ardından biberiye çiçegini kaynamş suda demleyip içiyorum sonra kahvaltı yapıyorum kahvaltıdan sonra bi bitki var adını unuttm şimdi bagırsakları çalştrıyo onu içiyorum öglenn haff bişeyler atıştryorum dogadan form çay içiyorum ve 6 dan sonra hiç bişey yeyip içmiyorum su hariç baklım nasıl sonç verecekk

nasıl verdn canmmm anlat baklım guclubacismile

canım senin listede iyiyimiş ama sende çözmüşşün yemicen abicim tutucan bogazı başka türlü gitmiyo ama ben ender saraçın 5.1arada çayını aksatmadan içtim bu süre zarfında işe yarıyor gerçekten bence o otlara ara verip bide bunu dene ama ayrı ayrı al bitkileri işe yarar inş.

Boyum 1.76

76 Kilo ile hamile kaldım
100 Kilo ile Doğuma gittim
95 kilo ile eve döndüm(oğlum 3.520 gr doğdu)
Şu an 83 kiloyum

Anneler,
Zaten Doğum Sonrası kilolar için bir topicimiz var.Oradan devam etmenizi rica ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...sonrasi-kilolarindan-birlikte-kurtulalim.html
Sizleri anlıyorum birlikte çıktığınız bu yolda birlikte devam etmek istiyorsunuz ama sizinle birlikte her aşamadaki anneler bunu yaparsa alt yapımız izin vermeyecek bir yerde tıkanacaktır.Mesela benim kızım 1.5 yaşında.Bende açmak isterim mesela bir topic:))
Müsadenizle konunuzu kapatıp sizi o linke davet ediyor,kilolardan da kurtulmanızı diliyorum.:a.s.:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…