2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

maşallah size ne güzel verdiniz kiloları maşallah darısı başımıza :) bi çıkarsak sıpaları vermeye de başlıycaz :ecrin_bebek:

çiçek canımcım korseyi bende kullanıyorum ama arada bazı günler çıkarıyorum. kasları hepten korseye emanet etmekte olmaz. 2-3 haftaya kadar aslında kaslar için hareket yapmaya başlamak lazım. Yoksa kilo versekte kemerler kapanmayacak göbek sarkacak.
yemekten kesmekte olmaz o yüzden hareket şart.

bana dr korse takma karın kasların güçlenmez daha kötü olur demişti ama bilemiyorum :uhm:

aaaaaaaa mantıklı araştırmak lazım off ya gitsin bu göbkkk

bende doğumda 24(!!!!!!!) kilo aldım, 16 kilosu gitti kaldı 8 kilo..... bugün yarı kırkımız çıktı offf daha çok var kilolara, eski kıyafetlerin içine girmeye

canım 20 günde 16 kilo vermişsin söylenme hiç bnce:)

ohh ne güsel yaa 55 kilolar falan bana çok uzak

napıcaz dilekim mekik mi çekicez?

ohh ne güsel yaa 55 kilolar falan bana çok uzak

napıcaz dilekim mekik mi çekicez?

aslında başta bebişleri pusete koyup yürüyüşe çıkarak başlarız.
bakarız internetten neler yapılabilir ona göre yaparız bişeyler.
İhmal etmemek lazım şekercim.

bende doğumda 24(!!!!!!!) kilo aldım, 16 kilosu gitti kaldı 8 kilo..... bugün yarı kırkımız çıktı offf daha çok var kilolara, eski kıyafetlerin içine girmeye

ne güzel vermişsiniz kiloları,ben 13 kilo almıştım,doğumda 6 kilosu gitti,sonra da ilk günlerde 2 kilo,o kadar takıldı kaldı kilolarım,hem de evde iş de yapıyorum,yatmıyorum yani,sizin nasıl gitti kilolarınız ,diyet de yapılamıyor!:1no2:

ben de senin gibiyim okuduğuma göre emzirirken ayda 2 kilo kendiliğinden gidrmiş gıdayı abartmazsak eğer. günlk emziren anneler 500 cal fazladan yakarlarmış bunun 300 ü o gün yenilenlerden 200 kalorisi ise gebelikte biriken yağ depolarından gelirmiş

valla ben 91 kılo gırdım doğuma hatta sıze doğuma gırerken doğum hane kapısındakı fotomuda eklıım ıçerdekıler ıkızmı üçüzmü dıye sordu bayağı gülüştük şenay geldı aklıma dırek,84 kıloydum eve döndüğümde tartıldım göbışım sarkmış olmasa canımı sıkmayacamda neyse

özi sen yazınca cesaret geldi hadi bende yazayım merak etiğiniz kilomu :)))))
88 le hamile kaldım ben 130 oldum gebelikte şimdi 105 im bi haftadır vermedim kilo ama dr da artık yavaşlar ama merak etme 3-4 ay içinde gidecek dedi özi bu arada banada benzemişin hamileliğinde hee:)))))))))))))

54,4 kilo ile hamile kalmıştım ..... 64 ile doğuma gittim sezeryan oldum şimdi 57,5 kiloyum .15 gün önce doğum yaptım

kizlar do[umdan sonra kilo alanlaraa topik varmi ben hamileli[im boyunca sadece 7kilo aldim do[umdan eve geldim 7diside gitmis ama istahim bi acildi 2kilo aldim bu ay napcaz bilmem

ben galiba yorgunluktan kilo veryorum bu sabah 64,5 çıktım ama sevinemedim sütüm yok iştahım yok et görünce bile midem kalkıo offff napıcam.

çiçekçim sütün mü gitti cnm ya çok üzüldüm inanki bak e bebekte vita matlttı sanırım bi içeçek var şişesi bira şişsesi gini anne sütünü artttırıcı onlardan al ben içtim o günü fgeldi Allah yardımcın olsun cnm

bende 75le ggirdim doğuma şu an 68 im yorgunluktan veriliyor kilşo bu arada sezeryanlı arkadaşalar korse takıyormusunuz
ben takıyorum doktor takabilirsin dedi
dikiler acıyınca çıkarıyorum ama fayda ettti acayip göbeğim vardı dahada ver gerçi inş. ggidecek sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…