- Konu Sahibi cicekcicek
-
bana dr korse takma karın kasların güçlenmez daha kötü olur demişti ama bilemiyorum :uhm:
bende doğumda 24(!!!!!!!) kilo aldım, 16 kilosu gitti kaldı 8 kilo..... bugün yarı kırkımız çıktı offf daha çok var kilolara, eski kıyafetlerin içine girmeye
Çiçek bende korse giyiyorum. Akşamları çıkarıyorum ama sıkıyo. Dr.a sordum bi sakıncası yok demişti.
Bu arada 1. haftamızı tamamladık 2 kilo daha gitti yani 55 oldum. kaldı 7 kilo bakalım ne zaman eski halime dönücem. Kilo mühim değil de şu göbeğe uyuz oluyorum-tatlicadiarzu-
çiçek canımcım korseyi bende kullanıyorum ama arada bazı günler çıkarıyorum. kasları hepten korseye emanet etmekte olmaz. 2-3 haftaya kadar aslında kaslar için hareket yapmaya başlamak lazım. Yoksa kilo versekte kemerler kapanmayacak göbek sarkacak.
yemekten kesmekte olmaz o yüzden hareket şart.
ohh ne güsel yaa 55 kilolar falan bana çok uzak
napıcaz dilekim mekik mi çekicez?
bende doğumda 24(!!!!!!!) kilo aldım, 16 kilosu gitti kaldı 8 kilo..... bugün yarı kırkımız çıktı offf daha çok var kilolara, eski kıyafetlerin içine girmeye
Çiçek bende korse giyiyorum. Akşamları çıkarıyorum ama sıkıyo. Dr.a sordum bi sakıncası yok demişti.
Bu arada 1. haftamızı tamamladık 2 kilo daha gitti yani 55 oldum. kaldı 7 kilo bakalım ne zaman eski halime dönücem. Kilo mühim değil de şu göbeğe uyuz oluyorum-tatlicadiarzu-
ne güzel vermişsiniz kiloları,ben 13 kilo almıştım,doğumda 6 kilosu gitti,sonra da ilk günlerde 2 kilo,o kadar takıldı kaldı kilolarım,hem de evde iş de yapıyorum,yatmıyorum yani,sizin nasıl gitti kilolarınız ,diyet de yapılamıyor!:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?