- Konu Sahibi cicekcicek
-
sinemcim tbr ederim umarım diğer kilolarınıda rahatlıkla verirsin bi hekimle zayıflamak daha sağlıklı bu arada 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz ve eşim bana koşu bandı almış ilk önce bozulur gibi oldum ama sonra hamileliğimde bunu istediğimi hatırlatınca adamada hak verdim sağolsun beni düşünmüş kocişiimmm ben yarım kilo daha verdm
sinemcim senin söylemene göre regli olduktan sonra 1,1.5 kilo daha vereceksem süper olurrrr henüz daha regli olmadım bennnn
sinem tebrik ederim valla,ne güzel!
bende 75ten düşe düşe 63 e düştüm
bende hesapladım aynı yerde 57 olmam gerkiyomuş
60 la hamile kaldım 75 le doğuma girdim eve geldim 68 şimdi 62 ama az daha vermem lazım 2 kılo kadar
ben aranıza yeni katılıyorum pek tecrübem yok forum da yavaş yavaş öğreniyorum ve de desteklerinizi bekliyorum ben hamile kaldığımda 56 kiloydum doğuma 80 le girdim sezeryan oldu doğum sonrası 74 ka ldı şu an 65 hem spor yapıyorum hemde özel diyetisyenim var oda olmasa tekrar 56 olacağım inşallah.
sporun faydası varmı yaa zayıflama ve göbek toplanması için
valla sultancım ben bişi kesfettım bu aralar sıkılaşma için şu lahana yağı var onu sutuyorum göbek bölgesine guzelce strecle sarıp korse takıyorum fazla değil 3 saat baya bı değişme oldu bıde hergun 1saat yuruyuş yapıyorum bude şu twester stepper var evde adım atmak için bakalım ondan alıcam kısmetse çünkü seleni bırakıp her gun salona gidemem ama şu an lahana yağı baya fark ettirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?