2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

60 la hamile kaldım 75 le doğuma girdim eve geldim 68 şimdi 62 ama az daha vermem lazım 2 kılo kadar

sinem tebrik ederim valla,ne güzel!

teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için saolun yalnız şunu belirteyim mügecim yalnışlık olmasın ben ilk kez adet olmadım ben zeynep 41 günlük regl olmaya başladığımda içinde bulunduğum günler itibarıyle regl dönemim ve vucut ödem tutarmış v.s. Yoksa ilk reglimden sonra kilo vermek için bende bekledim ama malesef canım bende olmadı en azından

hamile kaldığımda 54-55 kiloydum.
hamileliğimdede 10 kilo aldım çok fazla yemek yiyemedim ilk zamanlarda.
doğumdan önce 65 kiloydum.
şimdi gene eski kiloma döndüm..
yanlız haftada 2 akşam spor salonuna gidiyorum.
bide cumartesi akşamları latin dans gecesine

anladım sinemcim valla ben anlamam öyle ya da böyle gidecek bu kilolar kocişimde kararlı ailecek kilo vericiğiz sonrada podyumlara çıkıcazkaydirigubbakcemile3

bende 75ten düşe düşe 63 e düştüm
bende hesapladım aynı yerde 57 olmam gerkiyomuş

nerden hesaplıyorsunuz canım....

60 la hamile kaldım 75 le doğuma girdim eve geldim 68 şimdi 62 ama az daha vermem lazım 2 kılo kadar

ay negüsell yaa bende versem keske sütüm azalmasın diye sütlü serbetli tatli yiorum masallah.... tabi kilom da eksilmiyo:)

ben aranıza yeni katılıyorum pek tecrübem yok forum da yavaş yavaş öğreniyorum ve de desteklerinizi bekliyorum ben hamile kaldığımda 56 kiloydum doğuma 80 le girdim sezeryan oldu doğum sonrası 74 ka ldı şu an 65 hem spor yapıyorum hemde özel diyetisyenim var oda olmasa tekrar 56 olacağım inşallah.

sporun faydası varmı yaa zayıflama ve göbek toplanması için

sporun faydası varmı yaa zayıflama ve göbek toplanması için

ben spora ve düzenli beslenmeye başlayalı başlayalı 1 ay oldu vebu sürede 5 kio verdim .Sporun faydası olduğunu düşünüyorum çnk bariz incelme oldu vücut ölçülerimde vede sıkılaşma eşim bile çok fark ettiüğini söylüyor.Zaten sadece yarım saat zamanımıda çok almıyor.benim gittiğim salonun türkiyede şubeleri var ben tavsiye edrim spor yapmayı .

valla sultancım ben bişi kesfettım bu aralar sıkılaşma için şu lahana yağı var onu sutuyorum göbek bölgesine guzelce strecle sarıp korse takıyorum fazla değil 3 saat baya bı değişme oldu bıde hergun 1saat yuruyuş yapıyorum bude şu twester stepper var evde adım atmak için bakalım ondan alıcam kısmetse çünkü seleni bırakıp her gun salona gidemem ama şu an lahana yağı baya fark ettirdi

ölçüm yaptın mı kaç santim incelme olmuş bende denemek isterim lahana yağını aktarlarda mı satılıyor.bide o twester aletinin pek işe yaramadığını duydum ama mekik aletleri çok fayda sağlıyormuş .

canım aktardan aldım mecıt efendı markası yağın valla canım mekık falan 6 aydan önce yapamam malum sezeryan olduk az kaldı gerçi 2 ay ama şimdilik tek yaptığım yuruyuş oda ıyı geliyo kaç cm olduğunu ölçmedim hiç canım ya

hemen alıp deneyeceğim teşekkür ederim bende sezeryan oldum ama benim doktor 2 aydan sonra spor yapabilirsin dedi.ben 4 ayda başladım .bide günde 2,5 litre su iç mutlaka çnk bunu diyetisyenim söyledi 1 saat yürüyüş 180 kolori harcatıyor 2,5 litre suyu vucut dışarı atarken 140 kalori harcıyor

ben çok su içerim zaten canım ondanda fazla kılom kalmadı 2 kılo daha gıtse yeter bana

bide bişey sorcam hani msjlarının altında bebeğini ayını gününü gösteren bir resim varya o nasıl yapılıyor internetten buldum ama bir türlü ekleyemedim

canım profilde boy kılo takıp çizelgesi var hanı en altta oraya yapıştırıyosun

59 la hamile kaldım
73 kiloyla doguma girdim

61 kiloyum

Son düzenleme:
12 kilo alarak doğuma girdim..7 si doğumla gitti..ama ben süt olsun diye 2 kilo doğumdan sonra geri aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…