2009 Nisan Anneleri Doğumdan Sonra Kaç Kilo Verdi?

bende nihayet kilo vermeye başladım.
inşallah devam eder 2 kilo verdim daha 8 kilo falan var.

merhaba arkadaslar bende 40 gun once dogum yaptım 42 kıloyla hamıle kaldım 67kıloyla doguma gırdım suan 53 kıloyum tek sorunum gobek bırazda olsa cok rahatsız edıyo benı eskı kıyafetlerımın ıcıne sıgamıyorum cok sınır bozucu

benimde hala 5kilo var vermem gereken...
62 ile hamile kaldim.
76 ile doğuma gittim suan 67 kiloyum..

3gün oldu işe başlıyalı sabah anneme birakiyorum çok yorucu sanirim benim kilolar yakin zamanda gider diye düsünüyorum tabii belli de olmaz... bugün işe gelmek çok zor geldi. hem bebeğimi birakamıyorum hemde yoruldum daha 3 gün de...

DıĞer topıcde de bahsetmıŞtım bılırsınız ben dıyetısyene baŞladım zaten Çok kılolu hamıle kalmıŞtım (80 kg) doĞuma 103 kılo ıle gıttım doĞumdan sonra da 93 kıloya kadar ındım neyse 93 kıloyla dıyetısyene baŞladım dÜn ılk kontrolÜm vardı 21. GÜndÜ dÜn ve ben 6,5 kılo vermıŞım Çok mutlu oldum anlatamam kendı evımdekı tartıya gÖre 4,5 kılo verdım dıye bahsetmıŞtım dıĞer topıcde regl dÖnemınde olduĞunuz ıÇın vucut Ödem tutar dedı yaklaŞık 1 - 1,5 kıloda Öle varmıŞ 7,5 kılo cıvarında bır zayıflama sÖz konusu dedı ve kendıde beĞendı ...... Aynen devam edıyoruz dedı verılecek Çok kılo var 70 kıloya kadar yola devam ....

sinemcim tbr ederim umarım diğer kilolarınıda rahatlıkla verirsin bi hekimle zayıflamak daha sağlıklı bu arada 2 gün sonra evlilik yıldönümümüz ve eşim bana koşu bandı almış ilk önce bozulur gibi oldum ama sonra hamileliğimde bunu istediğimi hatırlatınca adamada hak verdim sağolsun beni düşünmüş kocişiimmm ben yarım kilo daha verdm
sinemcim senin söylemene göre regli olduktan sonra 1,1.5 kilo daha vereceksem süper olurrrr henüz daha regli olmadım bennnn

iyi günlerde kullan mı desem mügecim?
iyi günlerde zayıfla mı desem bilemedim.
senin fazlan acıcıkkk.
benimde göbeğim var ama sezeryan olanlar sanırım 1 sene sonra spor salonuna başlıyormuş.
yani yaza kadar böle kalıcam.

55 le hamile kaldım 75 e çıktım şimdi 64 üm daha 9 kilo fazlam var her gün eski kıyafetlerimi acaba bugün olcakmıyımm diye denemekten sıkıldım gidiyosa gitsinler ofdelikafadulden

Bu arada ben de hamile kaldığımı öğrenmeden önce 54,5 idim.Doğumdan eve geldiğimizde 63 tüm,şimdi 58,5 lardayım,bazı günler sabahtan 57 leri görüyorum.Yukarda Acı çehreyle hesapladım da benim ideal kilom 56 imiş,yani bu durumda 2 kg versem iyi olacak.Ben de dün geçenseneki pantolonlarımdan birini denedim,uzun süredir giymiyordum moralim bozulmasın diye,ama oldu,çok sevindim.

Sultan orada yaş da önemli ya,yanılmıyorsam senin boyun uzun,benim 1,63 ama yaştan kurtarıyorum ben,yoksa aramızda 1 kg farketmezdi hihiihihhhiiii

Sultan orada yaş da önemli ya,yanılmıyorsam senin boyun uzun,benim 1,63 ama yaştan kurtarıyorum ben,yoksa aramızda 1 kg farketmezdi hihiihihhhiiii

ya anacım sende çok yaşlıymışsın gibi anlatıyorsun
benim boyum 169 ama göbeğimi ve yanlarımdaki bıngıl bıngıl yağlarımı saklayamıyorki

kızlar bende 58 le hamile kaldım 72 yle doğuma gittim
şimdi 62 yim ama daha hiç diyet spor yapmadım ve tam tersi ne biçim yemek yedim artık yemek görmek istemiyorum hamileliğinden beri ve halada yiyorum umut için....emzirmek zayıflatmıyo ama ne kadar yesende kilo almıyosun süper... sporada vakit bulamıyorum inşallah ramazamdan sonra başlıycam bi 4 kilo versem ok...:lepi:

aferin çiçenk bişey kullandınmı bişeyler yaptınmı kilo vermek için
göbiş ne durumda
yaaa kimse bahsetmiyor göbek ve yanlarındaki yağlardan bbir tek bende mi kaldı yani ühühüsenağlama

Bariz bir göbeğim yok ama,dümdüz de değil yani,zaten hiç dümdüz olmamıştı benim,yemek yiyince hemen pırtlayıveren bir göbeeeeeeem vardır benim.

çiçek sen yine büyük ara farkla eve gelmişsin ben doğumdan sonra bi tartıldım 3 kilom gitmiş çocuk çıktı 2.790 yuh dedimbu ne kalacak sandım ama ilerleyen günlerde hergün 1 kilo verdim

62 ile hamle kaldım 75 le doğurdum 68 le eve geldim şimdi 62 63 arası gidip gelom

masallah çiçek ya eski kilona dönmüssün... vücüdün toparlandı mi pekii... eski görünümündemisin yaniii... mesela kardesimle ayni kilodayiz boyumuzda aynı ama ben daha kilolu duruyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…