2009 nisan anneleri hadi şimdide sağlıklı beslenmek ve daha fazla kilo alamamak için

bi dilim kızarmış ekmek-peynir-domates-çay
şimdi: pizza şu hani pastanelerde satılan küçük şeyler

ya bende hergün yumurta yemekten gıdaklıcam hee..ama son 20 gündür acaip dikkat ediyorum çok zor oluyo ama .çünkü son gittiğimde dr 2 kilo fazlam var diye demediğini bırakmadı.20 günde 800 gr almışım fena değil galiba..

kızarmış ekmek-peynır-yumurta-zaytın-recel-1 bardak cay

biraz önce bir bardak süt

şimdide portakal...........

çorba-fırında tavuk-pilav-salata

türk kahvesi.

canım çikolata istiyor ama yok maalesef(

akşam:yoğurtlu makarna.
sabah:biraz simit-biraz kek

inanmıyacaksınız ama iştahım kesildi....

dün biraz yemek biraz meyve yedim çok az ama.
normalde abur cubur yerdim.
zaten uyuyp kalmışım tv nin kaşısında.

sabah domates salatalık kaşar peyniri 2 dilim köy ekmeği. çay içmiorum artık süt içiorum sabahları
11 de 1 elma. öğlen de canım mantı istio ama yok ne yazıkki bende ona benzeyen kıymalı makarna yapcam o yüzden

sabah peynir kepek ekmek elma
ara 1 portakal
öğlen 1 sandviç,1 halley

midem bulanmıyo ya bugün 3 tabak süzme mercimek çorbası içtim hemde içine deli gbi ekmek doğradım şimdi şişmiş bi şekilde oturuorum:)

midem bulanmıyo ya bugün 3 tabak süzme mercimek çorbası içtim hemde içine deli gbi ekmek doğradım şimdi şişmiş bi şekilde oturuorum:)

afiyet olsun tatlım!sevindim bulantının geçmesine çok feci bişey çünkü nefret ederim mide bulantısı kusma falan..
süzme mercimek çorbası nedir ki?

bugün r.efe ne yedi:))
ezogelin çorbası-kereviz-makarna-yoğurt

şimdide çikolata:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…