röfleli saç güzel duruyor bence ama saçlarım çok çabuk uzuyor ve dipler koyu koyu göründükçe kızıyorum.aslında değişiklik iidir aysun ama röfleli saça alışınca geçmesi çok zor oluyo bide 1 haftada akar büyük ihtimalle boya röfleyi kapatması bayağ zor oluyo bide tek başına boyayabilirmisin saçını?
bende kabul etmeden duvarına baktım kızın,midem bulandı ya!!!bilge göktürk denen kişiyi eklemeyin burdan değil tekin papuçta hiç değil banada ark.telkif göndermiş kabul etmedim hatta şenay ve dozkan dilek burdan biri diye kabul etmişler şeneyada sildirttim dileğide aradı o da sildi eklemeyin sakın
alıştım bile seher:)))göbişlerden herkes dertlı anlaşılan :))
aysuncum röfleden sonra normal boyaya alışman zor olur gıbı gwlıyo banada canım
deniz o 3 balkon bende de var!!bütün camları sildimm..öldüm valla 3 tanede balkon yıkadım ama rahatladım bu iş bitti en azından :)
geçmişi okudum hep kalça göbek :))
Benim de göbeeeeem var:-((
Ve yok etmek için de hiçbirşey yapmıyorum:-((
ben bu sabah kestane rengi saç boyası aldım.
saçımdan azcık ayırıp denedim,rengi güzel mi diye rengi bana gitmedi ama inanılmaz yumuşak oldu saçım.
röfle var saçımda ve boyalı saçımla röfleli olan saçım arasında inanılmaz fark var,yumuşacık.
kendi rengine boyatmayı düşünüyorum saçımı ama yazın sarı saçlıları görünce pişman olmam umarım.
valla en rahatiniz benim tesettuelu olmak ise yariyor bazen ama su aaaaaaaa kilo almissin aaaaaaaaaaaa kendini salmissin diyenlere bende deli oluyorum ulan 2cocuk dogurdum 4duvar arasinda napiyim heralde alcam bide bunu soleyenler sanki 0bedenmüge bana gelen arkadaşlarım en son bekarken görüştüğüm arkadaşlarımdı.
eeee 4 yıl geçtiii!!!!!!anne oldum:)))
göbeğin var dediler birde salmışsın kendini dediler.
bekarken bütün zamanlar benimdi şimdi egenin.
offf offffffff
aman cok gecmis olsun canimooo alıntı yapıcaktım ama korktum çok kaynatmıssınz:))
bugun sabahtan nasıl fenaydım kızla anlatamam annemı aradım hemen gel dıye saolsun geldi 2 saat uyudum nasıl sıtmalanıyorum anlatmam kolum kalkmıyo şimdi bıraz daha ıyıyım ama erken yatıcam sanıyorum grip oluyorum((hepinizi optum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?