2009 Nisan Anneleri

Benim de göbeeeeem var:-((
Ve yok etmek için de hiçbirşey yapmıyorum:-((

ay giderken göbek vardı
hala göbek gidiyo hihihihihi

ayyy ben evde durmaya dayanamadım çıktım dışarı
havada çoook güzelmiş bende soğuk sanıyodum oohhh misss gittik hava aldık geldik
o bile yettiii

Son düzenleme:
ya demir bugün 2 dir kusuyo yemek yerken neden acaba
babasından hastalık geçmemiştir inş.
gerçi şuanda afacanlığı üstünde tırmanıyo yiner her yere
hasta değildir dimi kızlaarrrr????

slm arkadaşlarrr..

çookkk sıkıcı günler geçiriyorumm..derss derss bittimm..

özledim sizleriiii.bahar geldii ne güzelll ama ben heppp evdeyimmm..tabii kağanda evdee..

şu nisan bi gelseydiii..

bu arada sanırım benim gıcık kayınvalidemm doğumgünümüzee gelecekk..sinirr...

birde..
bu sabah beni bebelactan aradılarrr..azz kalsınnn reklamm bebeee oluyoduu kağannn..

aradılar bi proje başlatmışlar ve çekiliş sonucunda k maraşa gelmeye karar vermişlerr..

emir kağan ve sizi ziyaret etmek istiyoruzz dedilerrr..bendee buyrunn dedimm..

ama ben merkezdee deilim ilçedeyim didiimm..onlarr biz ile gelicez ilçe çok uzakmıı dedilerr..

bende 2.5 saat dedimm..kusura bakmayın ilçede oldduğunuzu gözdfen kaçırmışız dedilerrr..

oluşumm ünlüü olacaktııı az kalsınnn hihihihiiii...:))

ayşecim belkide doğru değildir dolandırıcılar çok
dikkat et herkesi eve davet etmemek gerekkk

yok canım ya....kadın kanıtladıı..siteye girdiğim bi kaç özel bilgiyi açıkladı..bende güvenmem yoksaaa..korkarımm..

röfleli saç güzel duruyor bence ama saçlarım çok çabuk uzuyor ve dipler koyu koyu göründükçe kızıyorum.
eşim 17:30 da gelince eve ,kuaföre gittim boyattım bile saçımı:)))
sarıdan sonra koyu renk alışması zor gibi ama kendi saç rengimi kullanıcam biraz:)))
canım kuaförüm de yıkandıkça rengi açılır saçının röfleden dolayıda dedi.ama daha güzel birrenk olur dedi bakalım:))
yok hayatım ben sabah boya alıp küçük bir saçıma uyguladım ama beğenmedim tonu attım çöpe:)
kuaförüm işinin ehli boya işini ona bırakırım ben...
bende kabul etmeden duvarına baktım kızın,midem bulandı ya!!!
kim ki bu hepimize gönderdi.
göbişlerden herkes dertlı anlaşılan :))
aysuncum röfleden sonra normal boyaya alışman zor olur gıbı gwlıyo banada canım
alıştım bile seher:)))
daha yumuşak ve parlak artık saçlarım:))
yarın yeğenimin doğum günü var orda foto çekinince eklerim:))

bütün camları sildimm..öldüm valla 3 tanede balkon yıkadım ama rahatladım bu iş bitti en azından :)
geçmişi okudum hep kalça göbek :))
deniz o 3 balkon bende de var!!
temiz olmayınca içim rahat etmiyor.
yıkayınca da arkasından yağmur rüzgar batırıyor((

aysun resim ekleeeeeee :)
merak ettim sarıdan koyu saça dönünce güzel oluyo yaaa

aysun güle güle kullan canım bende bi dönem hep röfleliydim ama sıktı şimdi değiştiriyorum çikolata kahveyim şimdi kızıl denesemmi diye düşünüyorum.müge haklı resim isteriz

sağolun kızlar...
eklemeye çalışıcam foto:)))
ben zamanında çikolata kahve yaptırdım canım ama bana oda gitmedi.
aslında içinde kızıllık olan renklerle pek barışık değilim ben.
kuaförüm sağolsun beni anladı ve küllü kestaneye boyadı.
aydınlık yerde hafif sarı parlamaları var şimdi:))))

Benim de göbeeeeem var:-((
Ve yok etmek için de hiçbirşey yapmıyorum:-((

seninmi göbekmi ben niye görmedim elif şu göbeğini öyle dediğine bakmayın yalan valla göbek möbek yok:))

ay ben röfleden sonra başka renge cesaret edemıyorum aslında bir değişiklik istıyorum ama olmuyo işte güle güle kullan cnm umarım güzel olmustur

ooo alıntı yapıcaktım ama korktum çok kaynatmıssınz:))

bugun sabahtan nasıl fenaydım kızla anlatamam annemı aradım hemen gel dıye saolsun geldi 2 saat uyudum nasıl sıtmalanıyorum anlatmam kolum kalkmıyo şimdi bıraz daha ıyıyım ama erken yatıcam sanıyorum grip oluyorum((hepinizi optum

valla en rahatiniz benim tesettuelu olmak ise yariyor bazen ama su aaaaaaaa kilo almissin aaaaaaaaaaaa kendini salmissin diyenlere bende deli oluyorum ulan 2cocuk dogurdum 4duvar arasinda napiyim heralde alcam bide bunu soleyenler sanki 0beden
bu yaz eski komsularimi gormeye gitmistim 4yil sonra orarda deli ettiler 2 senede 2hamilelik ne saniyolar ki beni bilmem
aman cok gecmis olsun canim
offf bi suru yazcaktim unuttum heee kafam pek yerinde degilde sinusler azdi benim bas agrisindan duramaiyorum
neyse hanimlar size eyiiiiiiiiiiiiii geceler

siskoyum mutluyum gelecekten umutluyum
gobegimi sevmesemde onunla yasiyorum
hehehe

günaydın
tek başımayım veeee akşam bişii yazmamışsınız..
ben 10 da uyudum hem kaç günün uykusuzluğu hem temizlik 8 de uyuyacaktım nerdeyse eladan önce :))
ama kızım 2 kere kalkarak annesini dinlendirdi çok şükür inşallah son azının acısıda geçmiştir artık yaa..
neyse biz kahvaltı yapalım bugünde temizliğe devam ama bakarım yine buraya..

günaydın herkesee uff kayra sabah 9 a kadar uyurdu deliksiz olmasa 9 a kadar en azından yata kalka idare ederdik 2 gündür 7 de ayakta saat geçmek bilmiyo.nedense hiç keyfim yok böyle herşeye ağlayasım geliyo bugun kuzenime gidicem 1 haftadır evden çıktığım yok.aşağda eşimin annanesi var kayrayı çok seviyo bi yere gittiğimde hasta edicen çocuğu diyo bende deli oluyorum sinir oluyorum bi gün terslicem o olcuk artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…