o zaman haklısın canım inşallah şu göbecik gider kısa zamanda o zamancanım kendim rahatsız olduğum için bu göbeğin erimesini istiyorum kiiiii.....
eşim 2.planda geliyor:)))))
kızlar bu bilge göktürk kimmmm?????
ne güzel arkadaş olmuşsunuz:))))
yok mu çorludan nisan annesi????????:))
aslında değişiklik iidir aysun ama röfleli saça alışınca geçmesi çok zor oluyo bide 1 haftada akar büyük ihtimalle boya röfleyi kapatması bayağ zor oluyo bide tek başına boyayabilirmisin saçını?ben bu sabah kestane rengi saç boyası aldım.
saçımdan azcık ayırıp denedim,rengi güzel mi diye rengi bana gitmedi ama inanılmaz yumuşak oldu saçım.
röfle var saçımda ve boyalı saçımla röfleli olan saçım arasında inanılmaz fark var,yumuşacık.
kendi rengine boyatmayı düşünüyorum saçımı ama yazın sarı saçlıları görünce pişman olmam umarım.
bende evlenmeden önce eşimi deli gibi seven biri olarak bu çocuk sahibi olanların hepsi çocuklarını daha çok seviyo eşlerinden bende öyle olabilecek miyim acaba derdim ama eşim için ölsemde çocuk tarif edilmez bişii..sanki bi parçan gibi eşine kız sinirlen küs ama çocuğa olmuyo yaa ne yaparsa yapsın..eşe aşkın nefrete de dönüşebilir bu öyle bi sevgi ama çocuğun ne yaparsa yapsın nefret edemezsin mesela..birde işin garibi ben eşime seni daha çok seviyorum sen daha değerlisin desem adam bana kızar sinir olur kesin o da çocuğu daha değerli olsun ister :)))
kızlar akşam kayranın mamasını hazırlarken oda çekmeceleri çekiyodu herzamanki gibi sonra bi düştü çekmeceye doğru gözümün önünde yüzü çekmecenin köşesine geldi tabi ben koşana kadar düştü allahım ağlamaya başladı ödüm koptu gözüne geldi sandım elim ayağım resmen kesildi baktım tam gözünün kenarı morarmış şişti hemen( gözünü kontrol ettim bişey yok rabbim korumuş melekleri korumuş allahım tüm çocukları koru rabbim... bu arada bende eşimi severek evlendim ama önce evladım derim belki eşim olmadan yaşarım alışırım onsuzluğa bi süre sonra ama oğlumu dünyalara değişmem allahım bize bağışlasın onları
kızlar selammm dün burda yazarken cancan düştü kafasını sehpanın köşesine çarptı anında şişti kafası bi de morardı lasonil sürdüm buz koymama izin vermedi
Bu arada korkmayın bİŞey anlatıcam eŞİmİn yengeİsnİn kardeŞİ 5 ay Önce doĞum yapmıŞtı. Ya kafayı yemİŞ ya gerÇekten doĞruyu sÖylÜyo 3 harflİlerİ gÖrÜyomuŞ evde hatta bebeĞİ bİle kÖtÜ gÖsterİyolarmıŞ bazen bÖÖle kendİ kendİne konuŞmaya baŞlamıŞ.
ay kafayı yicem az önce evi nasıl makineledim biliyomusunuz zeyenp iki bacağıma yapışmış arkamda yürüyo zerende ona yapışmış bende elimde makina gıdım gıdım yürüyüp yaptım bu işi ay çıldırmamak elde değil imdaaaaat diye bağırasım geliyo bide üstüne annem aramazmı kızlarıma henüz 2 saat bile bakmamış olan annem tutturmuş almanyadan teyzen gelecek çocukları kayınvalidene bırak cumaları boşsun nasılsa havaalanına gidip alın diyeee anneeee ben boş değilimmmmmmmm iki çocuğum var benim dedimmm bide bağırıp çağırmazmı hem bana bi yardımın yok hemde isteklerin bitmiyo dedim kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?