2009 Nisan Anneleri

ben bu sabah kestane rengi saç boyası aldım.
saçımdan azcık ayırıp denedim,rengi güzel mi diye rengi bana gitmedi ama inanılmaz yumuşak oldu saçım.
röfle var saçımda ve boyalı saçımla röfleli olan saçım arasında inanılmaz fark var,yumuşacık.
kendi rengine boyatmayı düşünüyorum saçımı ama yazın sarı saçlıları görünce pişman olmam umarım.

aslında değişiklik iidir aysun ama röfleli saça alışınca geçmesi çok zor oluyo bide 1 haftada akar büyük ihtimalle boya röfleyi kapatması bayağ zor oluyo bide tek başına boyayabilirmisin saçını?

bilge göktürk denen kişiyi eklemeyin burdan değil tekin papuçta hiç değil banada ark.telkif göndermiş kabul etmedim hatta şenay ve dozkan dilek burdan biri diye kabul etmişler şeneyada sildirttim dileğide aradı o da sildi eklemeyin sakın

göbişlerden herkes dertlı anlaşılan :))
aysuncum röfleden sonra normal boyaya alışman zor olur gıbı gwlıyo banada canım

Çok güzel görünüyorlar,ellerine sağlık!

Benim için de aynen kızım önce gelir herşeyden!

Çok geçmiş olsun,büyüdükçe bu kazalar kaçınılmaz oluyor malesef:-(

kızlar selammm dün burda yazarken cancan düştü kafasını sehpanın köşesine çarptı anında şişti kafası bi de morardı lasonil sürdüm buz koymama izin vermedi

CanCan a da çok geçmiş olsun,çiçek kendini suçlama,bazen çok yakınında olsak da koruyamayabiliyoruz.

Çok korktum bileeeeeeeee

Hay allahım ya,bari dese ki bana getir kızları da ben bakayım.Zaten kayınvaliden bakmıyor mu çocuklara bütün gün..

bütün camları sildimm..öldüm valla 3 tanede balkon yıkadım ama rahatladım bu iş bitti en azından :)
geçmişi okudum hep kalça göbek :))

Çekiliş miiiiiiiiiiiiiii nerdeeeeeeeeeeeeeeee
Ben katılıyorum,ama d.günleri geçti bile bazılarının,yetişecekl miiiii

Bugün okula gitmedim,annem sabahtan geldi,Miray a bakarken eşimle dr. a gittik.ığne vurdular 1 tane,eve gelince uyudum terlemişim,2 de hap verdi dr.,biraz daha iyiyim şimdi,keşke dünden okula gitmeseymiş,bu kadar kötü atlatmazdım.
Eczaneden maske almış eşim,taktım,Miray onu kafamda tutar mı,habire açmaya çalışıyor yüzümü,Mezdeke gibi oldum hihihiiii

Yemekteyiz deki adamı gördünüz müüüüüüüü
675 m2 lik evi,125 m2 lik salonnnn
Bir de gece su içmek için mutfakları varmışşşşşş

Bide bu adam napmışşşşşş
Salondaki koltuktaki kırlentlerin fiyat etiketleri hala üstünde duruyormuş,kadın kucağına koymak için aldı,veeee ayağına barkodlar sallandıııııııı
Ohaaaaa oldum yaniiiiiiii
Anlatırken babam bunun ıngiltereden özel getirtti,şu şu kadara bu bu kadaraaaa
Görgüsüzlüğün bukadarına da pesssssssssssss

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
denizela, ceyo16+

selamm güzel anneler..
canım çıktı cam sildim halı sildim yemek yaptım çamaşır astım 3 posta kendime şaşırıyorum bugün
birazcık dinlenip ecrin nur'umu yıkıcam yarın annanesi ve dedesi gelecek mis gibi olsun.
dinlenirken geçmişe bakayım biraz

çekiliş varmış ben düşünüyordum hep d.günleri gelince yapılır kesin katılıcam die ama kıbrısda olursak katılamam.çünkü oraya kargo çok daha pahalı gidiyor bana çıkan arkadaşıma külfetli olur.yine resimlere bakmakla yetinicez yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…