2009 Nisan Anneleri

günadıınnn
bugün annişkomla babişkom geliyor.mis gibi güneş var evim tertemiz güzel bir günn :)
eşim dün arabamızı sattı kıbrısdan başka alıcaz ama ben çok üzüdüm aklıma geldikçe üzülüyorum hiç istemiyodum satmasını ama 2 3 ayda bir gelicez araba yatacak boşuna dedi.gelincede kiralarız burdan dedi ama ben arabamızı çok seviyodum yaa

günaydınllaarrrr

öncelikle AYSUN face de resmine baaktım ve fevkaledenin fevkinde olduğunu söylüyorum
sarı saç insanın yaşını büyük gösteriyo şimdi eski resimlerinle beraber bakınca 5 yaş genç görünüyosun
zaten demiştim sarı saçtn koyu renge dönünce çok gzl oluyo diye güle güle kullan

biz bu gece saat başı kalktık yine demirin ön dişleri gözüktü yarılıyo sanırım
kuzuma rahatsızlık verdi toplam 9 dişimiz oluyo

hava süppeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr tam yaz havası
demir uyansın yemeğini yesn çıkarıcm akşama kdrda girmeyiz herhalde içeri :)))

aynen katılıyorum mügeye Aysun saçların sarıdan çok daha güzel olmuş sarı saç hakikaten solgun gösteriyor koyu renk genç kız havası vermiş güle güle kullan.

çekilişede kimseler katılmamış fark edilmiyor mu topik ne?

günaydın mügee ohhh bizim yerimizede gez canım burdada hava güneşli ama yinede serin eee orası gibi değil

ay bende diyorum tuğba şaşırdımı
sen hala ist.dasın dimi
diyorum kıbrıs bodrumdan daha sıcaktır :))))

istanbuldayım canım kağıtlarımız çalışma bakanlığındaymış onay bekliyo bizde bekliyoruz bi an önce olsada gitsek sımmmsıcak kıbrısaa

hımmmmmmm hakkınızda hayırlısı bencede biran önce
sıcak kııııppprısaaa gidinnnnn oralar soğuktur hihihihihi

günaydın cancağızlarım sonunda zeynebin 4 üncü aydan beri kabarık duran buz dağının ucu göründüüüüüüüüü veeee tuhaf kızım zerende daha köpek dişlerini çıkarmadan sol üstten azıyı patlattı heee bu arada zeynep yürüme ve diş işini beraber halletti henüz bir buçuk adım atıyo ama ilerler tez zamanda

soğuk da güneş yüzünü gösterdimi seviniyoruz işte.biraz güneş gördüm dün hemen temizliğe başladım.annemin geliyor olmasıyla çoooook titiz olmasıyla alakası yok yani tamamen kendi titizliğimden hihihi

hayırlıs olsun şenaycım
demrde köpek dişlerini çıkarmadan azı dişini patlattı

tuğbacım içine temizlik canavarımı kaçtı
bnmde evi temizlemem gerek ama bu havada hiiççç evde durasım yok
kadın tutucm sanırım herh yeri elden geçirsin

ya ben rüyamda yine SULTAN ı gördüm
bize gelmişti bodruma
anneleride başka bi yere gitmişler ben demiri görmeye geldm diyo
diyorum tuğbayla ne güzel arkadaş oldunuz evet yaa muhteşem oldu diyo
demiride getir eceme demir kerem oynarlar diyo
hayırdır inşallaaahhhh hayırdır inşallaahhh :)))

ayyy çiçek başımıza neler geldi anacım facede bi manyak bizi eklemiş denizi beni dileği sultanada istek yollamış biz kk dan sanıp eklemiştik yenilerden heralde diye düşündük sultan uyandı kadın ne çıktı tahmin et

benide eklemk istedi profili hoşuma gitmedi o yüzdn eklemdm

lezbiyen dimiiiii

ay evet yaaaaa bizi bulmuş bula bula delümü neee ben bakmamıştım profile kk dandır diye nebilimmm ay bide üye olduğu gruplarda ne görsem tombul şişman kadın sevenlere üyeeee:))))))))))) dün bide benim faceye bişeyler yazmış delüüü sildim hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…