teşekkürler özlemcim....zeynep bekliyoruz keremin resimlerini
teşekkürler özlemcim....zeynep bekliyoruz keremin resimlerini
amin cnmmmcanım ya malesef bizde sarılık geçirdik ama ben şanslıydım galiba odamda tedavi gördü bebişim sürekli yanındaydım çok zor bir durum Allah başka dert vermesin inşallah
ohh yaz geldi bayanlarda değişiklikler başladı bende röfle yaptıracam eşim izin vermiyor saçın yıpranıyor diye :))) resim eklersen bakarız bu arada Egenin resmininde eklemedin saçını kestirdikten sonra
aminnnnnnnnmelekcim allah o günleri bir daha göstermesin..
allahım sen bizleri çoçuklarımızda sınama..
canım facede gelinlik resimlerime bak bi ben orda cok begmnıyorum sac rengimiiiiiaynı saç rengini kullanınca değişiklik yapmak istiyoruz dimi:)))
karamel ve bakır kızılı modaymış.....
ama ben senin faceden resmine baktım hayatım bencede karamel dene...
boyatınca resmini mutlaka ekle :)))
benim saçlarım dalgalı ve röfleden çok bakımsızlaştılar.
uçlarından aldırmıştım boyattığımda ve elseve başladım(sarı kutu,bakım kremiyle)saçlarımın bu kadar kolay taranmasına şaşırdım ve yumuşacık oluyor.inatçı saçları olanlara öneririm......
ben görmüyordum sadece sabah 8 -11-3-5 okadar oda bazen emzirme sattlerınde vermıyorlardııı sütünü sag bırak dıyorlardı aglaya aglaya hıckıra hıckıra sagıyordummmmmm allahım yaşatmasın kimseye cok zorrmelek seni çok iyi anlıyprum kayranın da sarılığı 40 gün geçmedi 2 gece hastanede kaldık ağlamaktan harab oldum bende ama bizimkide özel hastane olduğu için makinayı odamıza getirdiler eşimle beraber kaldık istediğim zaman emziriyodum ama onu öyle gözü bantlı gördükçe içim acıyodu.allah korusun çocuklarımızı
ne güzel keşke aynı oda olsaaaaben yokken annemler vermış canım bana kalsa vermezdım hııııç hemde,bışey yapmayınca söyledıler bana çok üstüne düşüyormuşum ışte bazen kızıyorum sonra pışman oluyorum,onlrda ıstemez kötü olsun ama ben yok deyıp yapılınca kızıyorum hadı olsaydı ne olacaktı,bıze bulgur alerjı yapıyor ne tuhaf dımı
sıze ıyı sohbetler olsun ınşallah
benımkı öyle değıl yemekten temızlığe herşeye yardım eder maşallah,buraya geldığındede aynı,ısanın ıçınde olacak ya,annesınden almış çoğu huyunu,bazen sınır oluyorum çok bılmışlığıne öyle herşeyı beğenmez,allahtankı benım yaptıklrımı beğenıyor arda gıcıklığı oluyor ama olsun o kadar dımı
güle güle kullanın canım,öyle olur zaten heves alınana kadar ışte
götür poğaçaları sonra pışman ol,nasıl verecen kıloları,dıyetısyene gıdınce para verıosun dıye yemeyeceksen amenna,tut boğazınıııııı,bende tutmuyorum ama vermem lazımkaydirigubbakcemile2
gülercım ya çayları denedınmı,pasıf konusunda bırşey dıyemem büyük adamı etkılıyor parmak kadar çocuğumu etkılemeyecek
maşallah maşallah
artık sarılık konusunda ıhtısas yaptık gördüğümüz o olsun,kımseye yaşatmasın bebeğınden ayrı zaman helekı doğum sonrası,bız şanslıymışız sıze göre tekkışılık odadaydık her gıttığımızde kı 3 sefer yattık,anlattıkların tüylerımı dıken dıken yaptı melek,neler yaşayanlar var ya,canım ne üzülmüşündür sende,yaşadıklarımız orda kalsın ınşallah
halıların hepsini yazın kaldırıyor musunuz??
zor olmuyor mu ki öyle yerler kirlendikçe sil((
halı yine kiri az gösteriyor....
benim halılarım dün geldi tertemiz olmuşlar mis gibi kokuyor....
battaniyelerimi de çamaşırhaneye verdim yumuşacık,bugün açtığımda dolap bile kokuyordu....
mutlu yıllar idil. Mutlu yıllar sana...
doğum günü kutlu olsun idil in
benim halılarda kirlendi ama burdaki alı yıkamaları bilmiyorum yaza bende yıkatırım artık aşağıda yıkıyorlar bahçede
aslında zaman olsa banyoda ben bile yıkarım sizler bilirmisiniz bilmem ama bizim bahçelerde kadınlar yıkar önceden yaz gelsede annem halıları yıkasa eğlensek diye beklerdik kardeşimle ve komşu kızları gelirdi eğlenrdik köpükleri çarpıştırırdık yüzümüz bacaklarımız hep köpük ne güzel günlerdi :teytey:
yapıom güzel oluyoakşama yalancı mantı yapacağım yufkayla deneyen varmı??
tamammelek o resminde güzel...
ama dediğin gibi yıpranıyor saç ve dipler çıktıkça kuaför yolları görünüyordu:)))
saçını boyatınca pc.kamerası yok mu ordan çek ekle.
ben gecenin 11:30da o şekilde çekip eklemiştim.
benim saç rengim iyice aktı ama altta sarılar vardı diye..
ohh ne güzel güle güle kirlennnnhalıların hepsini yazın kaldırıyor musunuz??
zor olmuyor mu ki öyle yerler kirlendikçe sil((
halı yine kiri az gösteriyor....
benim halılarım dün geldi tertemiz olmuşlar mis gibi kokuyor....
battaniyelerimi de çamaşırhaneye verdim yumuşacık,bugün açtığımda dolap bile kokuyordu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?