2009 Nisan Anneleri

Ben Şımdık bır yemek molası verım dımı..
Sabahtan berı 2 poĞacsnın ÜstÜne bıŞey yemedım.
2 bardak Çay -1 bardak su o kadar

ben 1 aydan fazla oldu saçıma gölge attıralı ben sevıyorum sarı ışıltıları bakır üstüne,memnunum çok bıde kestırdım rahatladım ıyıce,keşke hamıleyken kestıreymışım kısacık ne ınatsa 4 sefer kestırdım hep uçlrından aldırdım

mine benimde çok sertleşmişti ama el pompasıyla denemiştik önce bir işe yaramadı.
sonra kiraladık hastaneden egenin ve benim özel sigorta karşıladı hepsini yoksa çok yüklü tutardı.
eve çıkıncada bol bol anne sütü ver tam geçmedi dedileregede 1-2 dk.emip uyuyunca dışardan kiraladık,biberona alışmıştı... sonra başka satın aldık derken.... bak geçti o günler:))))))

senin saç rengin çikolata kahve mi?

amin cnmmm

melekcim allah o günleri bir daha göstermesin..
allahım sen bizleri çoçuklarımızda sınama..
aminnnnnnnn

canım facede gelinlik resimlerime bak bi ben orda cok begmnıyorum sac rengimiiiii
ama şimdi degışıklık olsun bide röfle cok yıpratıyor artık yaptırmıcam
benım dijital fotograf makinem yok oyuzden yenı yenı resimler ekleyemıyorummmm malesfff

ben görmüyordum sadece sabah 8 -11-3-5 okadar oda bazen emzirme sattlerınde vermıyorlardııı sütünü sag bırak dıyorlardı aglaya aglaya hıckıra hıckıra sagıyordummmmmm allahım yaşatmasın kimseye cok zorr
ne güzel keşke aynı oda olsaaaa

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, eftelyasu, NAVRIS+, AysunEge, oslem1907, roseberry, eysan, gulshenidil, poseidon80+, tugbiş123

halıların hepsini yazın kaldırıyor musunuz??
zor olmuyor mu ki öyle yerler kirlendikçe sil((
halı yine kiri az gösteriyor....
benim halılarım dün geldi tertemiz olmuşlar mis gibi kokuyor....
battaniyelerimi de çamaşırhaneye verdim yumuşacık,bugün açtığımda dolap bile kokuyordu....

benim halılarda kirlendi ama burdaki alı yıkamaları bilmiyorum yaza bende yıkatırım artık aşağıda yıkıyorlar bahçede
aslında zaman olsa banyoda ben bile yıkarım sizler bilirmisiniz bilmem ama bizim bahçelerde kadınlar yıkar önceden yaz gelsede annem halıları yıkasa eğlensek diye beklerdik kardeşimle ve komşu kızları gelirdi eğlenrdik köpükleri çarpıştırırdık yüzümüz bacaklarımız hep köpük ne güzel günlerdi :teytey:

melek o resminde güzel...
ama dediğin gibi yıpranıyor saç ve dipler çıktıkça kuaför yolları görünüyordu:)))

saçını boyatınca pc.kamerası yok mu ordan çek ekle.
ben gecenin 11:30da o şekilde çekip eklemiştim.
benim saç rengim iyice aktı ama altta sarılar vardı diye..

kayrayla zor olur canım halı yıkamak...
evt.annemde kapı önünde yıkardı,dediğin gibi suyla oynamak için yardım ederdik bizde:))))

insan o eski günleri hatırlamak bile istemıyorrr
egecasamba günü dogdu persembe günü öglen ev geldik cuma cumartesi misaır egenınde uyku seti turuncu ve sarı
cocuk sarılık olmuş derecesi 19 biz daha anlamadık
kaynım eşime kızdııı herkes burda anem nerde yaaa
kaynana evınde kim dogum yapmış gelinnnnnnnn
persemvbe gelmişti işte hastaneden eve gelınce o kadar
kaynım kızınca eşim giiti aldı geldi pazar günü bi geldii aa dedi cocuk sarııı
bende dedimki yok ya yarın dedim zaten kan vercez saglık ocagındaa
bakarlar eşim pinpirik gidelim dedi satneye
dokuz eylül araştırma hastansi gıttık doktor dedi sarılık cok yuksek ama izim yatagımız yok behcet uz cocuk hsatnesine gidin gıttık tekrar ordan kan aldılar hemen yatış verdılerr
cıktık yukarı yamaya doktor var bi tane yanında hemşire
emzir cocugu dedıler ve soy bitek bezle kalsın
soydum emzirdim hop kucagımdan aldılar ben kaldım gidiyorlar ben nasıl aglıyorum hıckıra hıckıraa
doktor hemşireye dıyorki ANNELıKKKKKKK işte bu diyor
kapılar tırak tırak diye kapandıııııııııı giriş yasakk
beklemeyın dediler yarın sabah 8de emzirmeye gelin ben dedim gitmemmmmmmmm burdann
sattde akşam üzeri 5

eşim gitti hastane koca bi liste verdi onları almayaa
geldi eve gidelim ne yapcaz burda dedi ben dedim gıtmem ya kacırırlarsa egeyi....

neyse cıktık hastneen arabaya yuyuyoz eşimin amasının eşii
severim kadını aradı beni
melekcim gözünüz aydın dogmuş bebgınız ben nasıl bi aglama cıglık eşime verdim teli
dedim bebegım kucagımda yok nden arıyorlar beni...
eve geldikkk
annem babam kayınpeder eltım kaynım abımler v.s kalabalık evvv
arabadan indimmmm
annem kapıda bıraktık geldik dedim. nasıl aglıyorum annem sarıldıııı
canım sende yattın sarılıktan dediii
bide benım kafm kazınmış o kadar yuksekmiş ynii
bak dedi sen büyüdün kocaman kız oldun anne oldun kızım dedi sarılıyoz herkes komalık aglıyorrrrr

sonra herkes gıttı eşim ve ben kaldık yattık yataga uyuyamıyom bebek aglaması
sabaha kadar uyumadım aglamaktan sabah 6da cıktık yolaa
kaynanada geldiii
eşim aldı onuda benım annem yaşlı bekleyemez orlardaaa
kaynana gençççç
sonra eşim istedi gorsun saat 7de göstermediler o işe gıttı ben o gün orda kaldım kapı önlerınde akşamda teyzemler yakın oraya gıttık kaldık sabahı yenıden geldik
sonra indi sarılıgı 11

3 gün sonra tabi....

ertesi gün kontrole getırdık behcet uza
15 yükselmiş
ben dedim yatırmam makine kiralık 8 gün evde yattı

ŞUAN TEPEMDEE LKUZUM UYANDI ANNESı YER ONU

cok uzun old0u kusu bakmayın içimi dökmek istedim................

idile nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum...hep mutlu olsun inşallah.Allah hiç acı göstermesin..annesine babasına hayırlı evlat olsun.onları bizim yanımızdan bizi onların yanından hiç ayırmasın.kendi ellerimizle büyütelim yavrularımızı..tekrar mutlu yıllar

akşama yalancı mantı yapacağım yufkayla deneyen varmı??
yapıom güzel oluyo

tamam

ohh ne güzel güle güle kirlennnn

İDİLCİL DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNN

ege suan kakasını yapıyor nasıl ıkınıyor suratı dgişti ehehe,he
,ben kaçtım kuaföre gıdecegım byeeeeeeeeee

şirvan yok kız dogum günü temızlıgı haftaa carsamba yapılcakkkkk bu öylesine üsttennn

önceki yzım cokkkk uzun kusura bakmayınn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…