canım ya malesef bizde sarılık geçirdik ama ben şanslıydım galiba odamda tedavi gördü bebişim sürekli yanındaydım çok zor bir durum Allah başka dert vermesin inşallahgecmiş olsun cnm kıyamam gülfeme
ah ah özlem osaılıgı bizde yaşadık ve oglum hastqnede yattı
göstermıyorlardı bazı sattalerde emzrme satınde 15 dk
bazı emzırme sattlerınde vermıyorlardı ışıkda kalmasın için geceler koyuyordu cocuk aglamsı kulagımda
ve şimdi ögrenıyorumki....
agızları bantlananlarmı arasınsın agızna pamuk yıkayanlarmı
gece 12 den sonra doktırlar yapıyorlarmış ah diyorum kendi kendime nasıl bıraktım kuzumu oralardaaaaaaaaa
sonra eve makina kıraladık
günlügü 150
8 gün makineyle evde kaldı
allahım kimseye yaşatmasın
cocugum dogdu ve kolarımda degıldi........
hastane bahcelerınde o soguklarda yagmur yagar dikişli ben rezil olmuştum oralardaaaaaaa
hatta şirvana aramıştımm
ilk sultanı aramıştım acmamaıştı
iyi günlerde kullanınnnnnnnnnnnnnn
mecbur gidecegşz
bizimkide nisan sonu mayıs başı yapıcakmış mevlüttt evde okuma olsun diyeeeee
tıpış tıpış gidecegızzz
aslında o benım gelin mevlüdümde ve bebek mevlüdüde el gibi geldi el gibi gıttıı
12de gelıp 4-5de kactııı
benımde öyle yapmam gere ama yapamam tabi...
sabahın köründe eşim bırakırrr yardım ederim
ohh yaz geldi bayanlarda değişiklikler başladı bende röfle yaptıracam eşim izin vermiyor saçın yıpranıyor diye :))) resim eklersen bakarız bu arada Egenin resmininde eklemedin saçını kestirdikten sonraegede sabah 6,30 kaltı bende işimi kolayladım üstn yapıom valla temızlıgı ugraşamam ögleden sonra kuafore gıdecegım saclarımı karemel boyatacagım bendeee
egede sabah 6,30 kaltı bende işimi kolayladım üstn yapıom valla temızlıgı ugraşamam ögleden sonra kuafore gıdecegım saclarımı karemel boyatacagım bendeee
buluşma yapmayı planlıyorum gene bakalım .. ortadamı kalacak mechul...selam kızlar.
oo buluşmalar falan tam gazsını hene havalarda ısınmaya başladı süper olur gezmeler.
hadi bakalım .. bol gelen pantolanları bana gönder şekerolsun canım ama verecen negüselll...
olsun 65 in altına inmmiştim..
2cm de gitti pantolon bol gelmeye basladı.. ohhhhh..
negüsel fotolar var mı eklesene canım.. ikramları nasıl yaptın çocuk seni istiyomuş..
canım ya malesef bizde sarılık geçirdik ama ben şanslıydım galiba odamda tedavi gördü bebişim sürekli yanındaydım çok zor bir durum Allah başka dert vermesin inşallah
ohh yaz geldi bayanlarda değişiklikler başladı bende röfle yaptıracam eşim izin vermiyor saçın yıpranıyor diye :))) resim eklersen bakarız bu arada Egenin resmininde eklemedin saçını kestirdikten sonra
kızlar emekli tanıdığı olan varsa key ödemeleri yapılıyor internetten bakın nekadar olduğuna.
bu kadar millet neden toplandıki demiştir keremcik ..
bu arada ne zamana kadar istanbuldasın.
c.tesi bende buluşma olursa sende gelsene .. tabii o zamana kadar istanbuldaysan
ben yokken annemler vermış canım bana kalsa vermezdım hııııç hemde,bışey yapmayınca söyledıler bana çok üstüne düşüyormuşum ışte bazen kızıyorum sonra pışman oluyorum,onlrda ıstemez kötü olsun ama ben yok deyıp yapılınca kızıyorum hadı olsaydı ne olacaktı,bıze bulgur alerjı yapıyor ne tuhaf dımıözlem kivi alerji yapıyor bazı bebeklerde iyi yapmamış sizde
sıze ıyı sohbetler olsun ınşallahyok canım niye kızıyim evde buluşmuycaz avm de uzun zamandır msn de görüşüyoruz ilk görüşmede kimse eve gitmez zaten istanbul burası
benımkı öyle değıl yemekten temızlığe herşeye yardım eder maşallah,buraya geldığındede aynı,ısanın ıçınde olacak ya,annesınden almış çoğu huyunu,bazen sınır oluyorum çok bılmışlığıne öyle herşeyı beğenmez,allahtankı benım yaptıklrımı beğenıyor arda gıcıklığı oluyor ama olsun o kadar dımıValla ya,ama adam ev için birşey yaparken hiç zevk alarak yapmıyor ya,sinir oluyorum,sizinkiler de öyle mi?Evinde çekiç tornavidayla gezen erkeklerden değil benim eşim:-(
güle güle kullanın canım,öyle olur zaten heves alınana kadar ışteBendende nisan analarının en güzel bebişlerinin güzel annelerine günaydınnnn
bizde dün akşam portmanto ve yüklük yaptırmıştık onun parasını ödedik dönerken bisikletçi gördük 60 TL ye aldık çok güzel orada bindi evde yüzüne bakmıyor inş.sever kornasında hayvan sesleri var emniyeti filan herşeyi var, geçmişi okuyayım bende...
götür poğaçaları sonra pışman ol,nasıl verecen kıloları,dıyetısyene gıdınce para verıosun dıye yemeyeceksen amenna,tut boğazınıııııı,bende tutmuyorum ama vermem lazımkaydirigubbakcemile2günaydın ..
sabah sabah 2 tane poğaça yedim. şimdi şiştim. pişman oldum.
ben nasıl zayıflayacam yaa...
çok iradesizim bu konuda..
diyetisyene gitmeden olmayacak anlaşılan.
gülercım ya çayları denedınmı,pasıf konusunda bırşey dıyemem büyük adamı etkılıyor parmak kadar çocuğumu etkılemeyecekkızlar dün gece yazmıştım ama yeniden yazayım doktor gülfemin uykusu ve ağlamaları için passiflora şurup verdi ama ben kullanmak istemiyorum.minnacık çocuğa uyusun diye ilaç vermek doğru mu sizce.ne yapmalıyım
maşallah maşallahKonuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, oslem1907, eftelyasu, zeyno5, tugbiş123, NAVRIS+, AysunEge, Esennn+
gecmiş olsun cnm kıyamam gülfeme
ah ah özlem osaılıgı bizde yaşadık ve oglum hastqnede yattı
göstermıyorlardı bazı sattalerde emzrme satınde 15 dk
bazı emzırme sattlerınde vermıyorlardı ışıkda kalmasın için geceler koyuyordu cocuk aglamsı kulagımda
ve şimdi ögrenıyorumki....
agızları bantlananlarmı arasınsın agızna pamuk yıkayanlarmı
gece 12 den sonra doktırlar yapıyorlarmış ah diyorum kendi kendime nasıl bıraktım kuzumu oralardaaaaaaaaa
sonra eve makina kıraladık
günlügü 150
8 gün makineyle evde kaldı
allahım kimseye yaşatmasın
cocugum dogdu ve kolarımda degıldi........
hastane bahcelerınde o soguklarda yagmur yagar dikişli ben rezil olmuştum oralardaaaaaaa
hatta şirvana aramıştımm
ilk sultanı aramıştım acmamaıştı
iyi günlerde kullanınnnnnnnnnnnnnn
mecbur gidecegşz
bizimkide nisan sonu mayıs başı yapıcakmış mevlüttt evde okuma olsun diyeeeee
tıpış tıpış gidecegızzz
aslında o benım gelin mevlüdümde ve bebek mevlüdüde el gibi geldi el gibi gıttıı
12de gelıp 4-5de kactııı
benımde öyle yapmam gere ama yapamam tabi...
sabahın köründe eşim bırakırrr yardım ederim
benim eşim de ... saçına gölge attırsana.. değişik renk boyatsana.. öyle şeyler söylüyor..canım ya malesef bizde sarılık geçirdik ama ben şanslıydım galiba odamda tedavi gördü bebişim sürekli yanındaydım çok zor bir durum Allah başka dert vermesin inşallah
ohh yaz geldi bayanlarda değişiklikler başladı bende röfle yaptıracam eşim izin vermiyor saçın yıpranıyor diye :))) resim eklersen bakarız bu arada Egenin resmininde eklemedin saçını kestirdikten sonra
buluşma yapmayı planlıyorum gene bakalım .. ortadamı kalacak mechul...
hadi bakalım .. bol gelen pantolanları bana gönder şeker
aman sen boşver sankim her dak.saçmı boyatıyoruz.
valla ben sene de 1 yada 2 kez röfle yaptırıyorum o kadar.
çok sık saçlarımla oynamam ben. o kadar ceseartim yoktur. çirkin olur , yakışmaz diye korkarım.
esasında benimde bir değişikliğe ihtiyacım var.
aminnnmelekcim allah o günleri bir daha göstermesin..
allahım sen bizleri çoçuklarımızda sınama..
ayyy o sağma makinası iğrençti benim sütüm gelmedi damla damla kayra emiyor 10 dakka sonra uyanıyor makinayı getirdiler allahım o ne acı öyle göğüslerim taş gibi sert oldu süt geldi dediler ama akmıyor makina canımı acıtıyor hemşire gelip gidip makinayı kullan diyor ama 5 dakka dayanabiliyorum en fazla mamada vermediler kayra ya gelen bir şey söylüyor süt kanalların tıknmıştıri benim bir tanıdığım ameliyatla geçridi zaten canım burnumda herkes bir şey söylüyor sonra doktor ediveni getirdiler sıcak suyu doldurup göğsüme koydular havlular sıcak koyuldu sonra açıldı şükür ama berbattımelek anlıyorum canım seni zor durum,bebeklerimizi o şekilde görmek.
egede fototerapi gördü,gözler bağlı çıplak cildi sıcaktan kuruduama bizim dr.biberonla verdirdi sütü ((
kucağa almak yasaktı
hastane tipi süt sağma makinası nede kuvvetli çekişe sahipti 25 cc süt 1 günde 150 olmuştu sonra 2 saatte bir 300 ama benim oğlum kıymetini bilemedi sütün((
allah başka hastalıklarını göstermesin inş.....
Bİzİmkİlerde bİŞey yok.
amin,ben emzırıyordum yasak değıldı ama emıp hemen makıneye gırıyordu,gazı mazı çıkmadanmelek anlıyorum canım seni zor durum,bebeklerimizi o şekilde görmek.
egede fototerapi gördü,gözler bağlı çıplak cildi sıcaktan kuruduama bizim dr.biberonla verdirdi sütü ((
kucağa almak yasaktı
hastane tipi süt sağma makinası nede kuvvetli çekişe sahipti 25 cc süt 1 günde 150 olmuştu sonra 2 saatte bir 300 ama benim oğlum kıymetini bilemedi sütün((
allah başka hastalıklarını göstermesin inş.....
amin yarabbımmelekcim allah o günleri bir daha göstermesin..
allahım sen bizleri çoçuklarımızda sınama..
e daha erken değılmı denız halı kalkmasına yahu ma yerler parkeyse olabılır tbıkı,bızde halı kaldırıyoruz burda malum sıcaktan kokar fakat nerden baksan nısan sonu,alerjısı oln allah yardım etsın malum bahar alerjısı zamanı geldıherkezde bahar değişikliklerimi var yoksa.
negüzel oh!
annemde dün evi temizlemiş halıları kaldırmış yıkmaya gidecekler.
bende kuaförde varya mavi su diye ondan kullanıyorum. Banyodan sonra hemencik açılıyor.aynı saç rengini kullanınca değişiklik yapmak istiyoruz dimi:)))
karamel ve bakır kızılı modaymış.....
Ama ben senin faceden resmine baktım hayatım bencede karamel dene...
Boyatınca resmini mutlaka ekle :)))
benim saçlarım dalgalı ve röfleden çok bakımsızlaştılar.
Uçlarından aldırmıştım boyattığımda ve elseve başladım(sarı kutu,bakım kremiyle)saçlarımın bu kadar kolay taranmasına şaşırdım ve yumuşacık oluyor.inatçı saçları olanlara öneririm......
ohhh valla .. Seninkide tam rahatlık şeker.herkezde bahar değişikliklerimi var yoksa.
negüzel oh!
annemde dün evi temizlemiş halıları kaldırmış yıkmaya gidecekler.
yazdım canım .. Adreside verdim her ihtimale karşıçok istiyorum valla sizinle tanışmayı.eşim cumartesi sabah burda olcak.o günü onunla geçiricez.pazar günü maça gideceği için ben boşum o gün ama sizde pazar günü buluşamazsınız.o günde siz eşlerinzle vakit geçirirsiniz :)) ben ataköydeyim ama hafta sonu karsıda olcam belki bi saatliğine uğrayabilirsem olabilir.bana telefonunu gönderebilrmisin özelden.
şirvancım senin evlenirkenki saç rengin güzelmiş bence onu yaptır derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?