2009 Nisan Anneleri

canım ya malesef bizde sarılık geçirdik ama ben şanslıydım galiba odamda tedavi gördü bebişim sürekli yanındaydım çok zor bir durum Allah başka dert vermesin inşallah
egede sabah 6,30 kaltı bende işimi kolayladım üstn yapıom valla temızlıgı ugraşamam ögleden sonra kuafore gıdecegım saclarımı karemel boyatacagım bendeee
ohh yaz geldi bayanlarda değişiklikler başladı bende röfle yaptıracam eşim izin vermiyor saçın yıpranıyor diye :))) resim eklersen bakarız bu arada Egenin resmininde eklemedin saçını kestirdikten sonra

melekcim allah o günleri bir daha göstermesin..
allahım sen bizleri çoçuklarımızda sınama..

egede sabah 6,30 kaltı bende işimi kolayladım üstn yapıom valla temızlıgı ugraşamam ögleden sonra kuafore gıdecegım saclarımı karemel boyatacagım bendeee

aynı saç rengini kullanınca değişiklik yapmak istiyoruz dimi:)))
karamel ve bakır kızılı modaymış.....
ama ben senin faceden resmine baktım hayatım bencede karamel dene...
boyatınca resmini mutlaka ekle :)))

benim saçlarım dalgalı ve röfleden çok bakımsızlaştılar.
uçlarından aldırmıştım boyattığımda ve elseve başladım(sarı kutu,bakım kremiyle)saçlarımın bu kadar kolay taranmasına şaşırdım ve yumuşacık oluyor.inatçı saçları olanlara öneririm......

kızlar emekli tanıdığı olan varsa key ödemeleri yapılıyor internetten bakın nekadar olduğuna.

selam kızlar.
oo buluşmalar falan tam gazsını hene havalarda ısınmaya başladı süper olur gezmeler.
buluşma yapmayı planlıyorum gene bakalım .. ortadamı kalacak mechul...
hadi bakalım .. bol gelen pantolanları bana gönder şeker

aman sen boşver sankim her dak.saçmı boyatıyoruz.
valla ben sene de 1 yada 2 kez röfle yaptırıyorum o kadar.
çok sık saçlarımla oynamam ben. o kadar ceseartim yoktur. çirkin olur , yakışmaz diye korkarım.
esasında benimde bir değişikliğe ihtiyacım var.

herkezde bahar değişikliklerimi var yoksa.
negüzel oh!
annemde dün evi temizlemiş halıları kaldırmış yıkmaya gidecekler.

melek seni çok iyi anlıyprum kayranın da sarılığı 40 gün geçmedi 2 gece hastanede kaldık ağlamaktan harab oldum bende ama bizimkide özel hastane olduğu için makinayı odamıza getirdiler eşimle beraber kaldık istediğim zaman emziriyodum ama onu öyle gözü bantlı gördükçe içim acıyodu.allah korusun çocuklarımızı

bu kadar millet neden toplandıki demiştir keremcik ..

bu arada ne zamana kadar istanbuldasın.

c.tesi bende buluşma olursa sende gelsene .. tabii o zamana kadar istanbuldaysan

çok istiyorum valla sizinle tanışmayı.eşim cumartesi sabah burda olcak.o günü onunla geçiricez.pazar günü maça gideceği için ben boşum o gün ama sizde pazar günü buluşamazsınız.o günde siz eşlerinzle vakit geçirirsiniz :)) ben ataköydeyim ama hafta sonu karsıda olcam belki bi saatliğine uğrayabilirsem olabilir.bana telefonunu gönderebilrmisin özelden.

şirvancım senin evlenirkenki saç rengin güzelmiş bence onu yaptır derim.

özlem kivi alerji yapıyor bazı bebeklerde iyi yapmamış sizde
ben yokken annemler vermış canım bana kalsa vermezdım hııııç hemde,bışey yapmayınca söyledıler bana çok üstüne düşüyormuşum ışte bazen kızıyorum sonra pışman oluyorum,onlrda ıstemez kötü olsun ama ben yok deyıp yapılınca kızıyorum hadı olsaydı ne olacaktı,bıze bulgur alerjı yapıyor ne tuhaf dımı
yok canım niye kızıyim evde buluşmuycaz avm de uzun zamandır msn de görüşüyoruz ilk görüşmede kimse eve gitmez zaten istanbul burası
sıze ıyı sohbetler olsun ınşallah
Valla ya,ama adam ev için birşey yaparken hiç zevk alarak yapmıyor ya,sinir oluyorum,sizinkiler de öyle mi?Evinde çekiç tornavidayla gezen erkeklerden değil benim eşim:-(
benımkı öyle değıl yemekten temızlığe herşeye yardım eder maşallah,buraya geldığındede aynı,ısanın ıçınde olacak ya,annesınden almış çoğu huyunu,bazen sınır oluyorum çok bılmışlığıne öyle herşeyı beğenmez,allahtankı benım yaptıklrımı beğenıyor arda gıcıklığı oluyor ama olsun o kadar dımı
güle güle kullanın canım,öyle olur zaten heves alınana kadar ışte
günaydın ..
sabah sabah 2 tane poğaça yedim. şimdi şiştim. pişman oldum.
ben nasıl zayıflayacam yaa...
çok iradesizim bu konuda..
diyetisyene gitmeden olmayacak anlaşılan.
götür poğaçaları sonra pışman ol,nasıl verecen kıloları,dıyetısyene gıdınce para verıosun dıye yemeyeceksen amenna,tut boğazınıııııı,bende tutmuyorum ama vermem lazımkaydirigubbakcemile2
gülercım ya çayları denedınmı,pasıf konusunda bırşey dıyemem büyük adamı etkılıyor parmak kadar çocuğumu etkılemeyecek
Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, oslem1907, eftelyasu, zeyno5, tugbiş123, NAVRIS+, AysunEge, Esennn+
maşallah maşallah
artık sarılık konusunda ıhtısas yaptık gördüğümüz o olsun,kımseye yaşatmasın bebeğınden ayrı zaman helekı doğum sonrası,bız şanslıymışız sıze göre tekkışılık odadaydık her gıttığımızde kı 3 sefer yattık,anlattıkların tüylerımı dıken dıken yaptı melek,neler yaşayanlar var ya,canım ne üzülmüşündür sende,yaşadıklarımız orda kalsın ınşallah

melek anlıyorum canım seni zor durum,bebeklerimizi o şekilde görmek.
egede fototerapi gördü,gözler bağlı çıplak cildi sıcaktan kurudu ama bizim dr.biberonla verdirdi sütü((
kucağa almak yasaktı
hastane tipi süt sağma makinası nede kuvvetli çekişe sahipti 25 cc süt 1 günde 150 olmuştu sonra 2 saatte bir 300 ama benim oğlum kıymetini bilemedi sütün((
allah başka hastalıklarını göstermesin inş.....

gülşen ıdılın doğum günü kutlu olsun canımalkisalkisalkis,koynunda büyüsün ınşallah,mutlu,huzurlu,sğlıklı,hep sevdıklerıyle güzel günler görsün,öp benım yerımede hihoyyyt

ay çok zor şeyler yaşamıssın geçmiş olsun canım ya.. kıyamam..
benim eşim de ... saçına gölge attırsana.. değişik renk boyatsana.. öyle şeyler söylüyor..
bende kestane kumral sac rengine yakın boyatıyorum ...
beyazım var diye boyatıyorum zaten...

göndereyim canım:) zaten 3tane pantolon aldım.. hep onları giyiyorum:)

aminnn
ayyy o sağma makinası iğrençti benim sütüm gelmedi damla damla kayra emiyor 10 dakka sonra uyanıyor makinayı getirdiler allahım o ne acı öyle göğüslerim taş gibi sert oldu süt geldi dediler ama akmıyor makina canımı acıtıyor hemşire gelip gidip makinayı kullan diyor ama 5 dakka dayanabiliyorum en fazla mamada vermediler kayra ya gelen bir şey söylüyor süt kanalların tıknmıştıri benim bir tanıdığım ameliyatla geçridi zaten canım burnumda herkes bir şey söylüyor sonra doktor ediveni getirdiler sıcak suyu doldurup göğsüme koydular havlular sıcak koyuldu sonra açıldı şükür ama berbattı

Bİzİmkİlerde bİŞey yok.

Esen o beyazlar bende de var ayda bir saçımı boyamam lazım
inanırmısınız öncedende vardı ama ilk düşük yaşadığım esnada 1 ayda saçlarım o kadar çok beyazladıki anlatamam ne kadar üzüldüysem artık

amin,ben emzırıyordum yasak değıldı ama emıp hemen makıneye gırıyordu,gazı mazı çıkmadan
amin yarabbım
negüzel oh!
e daha erken değılmı denız halı kalkmasına yahu ma yerler parkeyse olabılır tbıkı,bızde halı kaldırıyoruz burda malum sıcaktan kokar fakat nerden baksan nısan sonu,alerjısı oln allah yardım etsın malum bahar alerjısı zamanı geldı

bende kuaförde varya mavi su diye ondan kullanıyorum. Banyodan sonra hemencik açılıyor.
Az kalmıştı geçen sipariş verdim. 30 tl .. Ammada pahalı geldi ama aldım . Rahatlık valla.

negüzel oh!
ohhh valla .. Seninkide tam rahatlık şeker.
çoçuk bakılıyor.
Ev temizleniyor, yemek yapılıyor..

yazdım canım .. Adreside verdim her ihtimale karşı
şirvancım senin evlenirkenki saç rengin güzelmiş bence onu yaptır derim.

canım saç rengim gene aynı.. Fakat biraz uzadı.. Sıyahlar var diplerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…