selam kızlar biz.hala istanbuldayız.
bi kaç kere girmeyi denedim siteye olmadı bi türlü.
cumartesi günü keremin doğumgününü yaptık.çok kalabalıktı.kerem bi dakka bile inmedi kucagımdam.neyseki pastasını üflerken (daha doğrusu ben üfleyip o bakarken ) ağlamadı.çok güzel bi gündü.
geçmişe bakayım bari.uzun ama
yok anacım . Gitmeyi çok istedim ama olmadı.gunaydin millet muhabbetiniz bol olsun
sitenin duzelmesine cok sevindim ama ben dun giremedim pek habersiz misafirim geldi 1saat icinde ona hazirlandim geldiler yedik istik guzeldi yaniii
bugun ben bi tuhafim sanki ustumden kamyon gecmis gibi cok halsiz ve yorgunum
kizlar reha gecen abisiyle babasi oynarken hapsirmayi ogrenmis hemde tam anlamiyla
ha ha ha hapsuuuuuuuuu dıyo gozlerını kırpıp bıde kafasını egıyo kameraya cektık ızledıkce guluyoruz
umarım anneler ve bebeleride iyidir
bulusmaya benide ekleyin evde olursam msn den gorusuruz insallah seherde adresim var tabi arzularsaniz
sirvani da bursalara transfer ettik hadi hayirlisi
merhaba herkese,
erkek kalktık güya her yer duruyor kayra bey bırakmıyorki iş yapım mız mız ağlıyor gece yine uykusuzluk off gece 1 de yattı kaç kez de kalktı sabah da 6.30 da uyandı 1 saat salladın anca uyudu 8 de ayaktaydı dinlenemiyorumki hiç ne yaparız bilmem
alp demir bisikletini güle güle kullansız,
şirvan afiyet olsun puğaçaları götürmüşsüz
seherde hazırlıklara başlamış ohh çarşamba ziyafet var yine
gecmiş olsun cnm kıyamam gülfemeiyi akşamlar arkadaşlar.bugün gülfemin kontrolü vardı.
malesef hiç kilo almamışız.bu yemeyle ne bekliyordum ki sanki.
tekrar kültür istedi doktor.vajinada yapışıklık var dedi bu da akıntıdan kaynaklı olabilir dedi çok canım sıkıldı.yarın alabilirsek verecez inşallah.
uyumamasının nedenlerinden biri seninle çok vakit geçirmesi ve sana aşırı düşkünlüğü olabilir dedi.
diş bu kadar huzursuz edip ağlamasına neden olamazmış.biraz da huyu bu dedi malesef.
uykusu için passiflora verdi ama ben kullanıp kullanmama konusunda kararsızım.bitkisel diyolar ama içi alkol dolu.
uzattım kusura bakmayın.ama bizden haberler böyle.
ah ah özlem osaılıgı bizde yaşadık ve oglum hastqnede yattıoh çok şükür güler,nasıl rahatladım etkısını gösterdı deyınce sen,bılmedığımız neler var dımı rabbım bıldırtmesın kötü olnlarıda,bız sarılık olduğumuzda kı 3 günlüktük ılk öğrendığımızde hıçbışey bılmıyorum tabı bırde dr.çok korkuttu değerlerımızı yüksek bulunca (bıızm sarılığımız 4.ay da bıttı)ben hemen kendımı suçlamıştım o psıkolojıyle nasıl ağlıyorum bır taraftanda çaktırmamaya çalışıyorum kımse üzülmesın dıye,kaan yok,tuvalet,banyo yalnız kalacağım neresı varsa kaçıyordum ece uyurken,hastanede 2.bebeğını doğurmuş bır kız vardı bana nasıl yardımcı oldu anlatamam,benım suçum olmadığını nerdeyse çoğu bebeğın yaşadığını,üstelık değerlerın çokta yüksek olmadığını ve sonra benım bunları burukta olsa bır tebessümle anacığımı,allah razı olsun,şımdı düşünüyorumda o benım duymak ıstedığım şeylerı söylemış ama doğru söylemış,ınsan yaşarken farkında olmuyor bazen ama yıpranıyor yıpratıyor,zaman herşeye çare,sabredebılene tabıkı,nerden nereye geldım yıne ya,çok sevındım arkadaşım gülfemın ıyı olmasına,kültürde temız çıkacak hııııç.merak etme
burcucum güle güle kullan saçlarını,sıhatler olsun
iyi günlerde kullanınnnnnnnnnnnnnnBendende nisan analarının en güzel bebişlerinin güzel annelerine günaydınnnn
bizde dün akşam portmanto ve yüklük yaptırmıştık onun parasını ödedik dönerken bisikletçi gördük 60 TL ye aldık çok güzel orada bindi evde yüzüne bakmıyor inş.sever kornasında hayvan sesleri var emniyeti filan herşeyi var, geçmişi okuyayım bende...
mecbur gidecegşzben bu çarşamba ne güzel bursaya gitmek istiyordum.
olmadı...
dedim arkadaşıma giderim. ev görmeye annemlerle birllikte anemin günü varmış .
oda olmadı.
akşam kayınvalidem aradı . çarşamba mevlüt yapacakmış. ümreye gitmeden bir dua okunsun istiyormuş.
annenide alır gelirsin dedi. annemin işi var dedim . ama ben kurtulamadım.
mecburen oraya gideceğim. (servis yapmaya adam arıyor. ama benim çoçuğum var yapamamki....)
allah günah yazmasın hiç gitmek istemiyorum.
gündüz git akşamda kesinorda olurz. eşim gelir. 11 gibi eve geliriz artık.
gün p...ç olur gider.
cumartesi günü keremin doğumgününü yaptık.çok kalabalıktı.kerem bi dakka bile inmedi kucagımdam.neyseki pastasını üflerken (daha doğrusu ben üfleyip o bakarken ) ağlamadı.çok güzel bi gündü.
egede sabah 6,30 kaltı bende işimi kolayladım üstn yapıom valla temızlıgı ugraşamam ögleden sonra kuafore gıdecegım saclarımı karemel boyatacagım bendeee
slm......
ege gece sürekli kalktı şimdi uyudu şükür biraz kafamı dinleyeyim:)))
erken kutlama , tedirgin olmuştur kalabalıktan resim eklersen bakarız doğum günün kutlu olsun keremcik bende erkenden kutlayım
gecmiş olsun cnm kıyamam gülfeme
ah ah özlem osaılıgı bizde yaşadık ve oglum hastqnede yattı
göstermıyorlardı bazı sattalerde emzrme satınde 15 dk
bazı emzırme sattlerınde vermıyorlardı ışıkda kalmasın için geceler koyuyordu cocuk aglamsı kulagımda
ve şimdi ögrenıyorumki....
agızları bantlananlarmı arasınsın agızna pamuk yıkayanlarmı
gece 12 den sonra doktırlar yapıyorlarmış ah diyorum kendi kendime nasıl bıraktım kuzumu oralardaaaaaaaaa
sonra eve makina kıraladık
günlügü 150
8 gün makineyle evde kaldı
allahım kimseye yaşatmasın
cocugum dogdu ve kolarımda degıldi........
hastane bahcelerınde o soguklarda yagmur yagar dikişli ben rezil olmuştum oralardaaaaaaa
hatta şirvana aramıştımm
ilk sultanı aramıştım acmamaıştı
iyi günlerde kullanınnnnnnnnnnnnnn
mecbur gidecegşz
bizimkide nisan sonu mayıs başı yapıcakmış mevlüttt evde okuma olsun diyeeeee
tıpış tıpış gidecegızzz
aslında o benım gelin mevlüdümde ve bebek mevlüdüde el gibi geldi el gibi gıttıı
12de gelıp 4-5de kactııı
benımde öyle yapmam gere ama yapamam tabi...
sabahın köründe eşim bırakırrr yardım ederim
olsun canım ama verecen negüselll...ben de bugün diyetisyen kontrolüne gidiyorum bakalım hayırlısı
çok veremedim sanki bu hafta göreceğiz
amannnn ne kadarda çok vermiş..
100 gr vermiş sevindirik olmuş.
he dur bacımşöyle 1-2 kilo verde öyle sevin..
canım fazla yorma kendinii, gelenler yabancı değil...
bendeki bu boğaz olduktan sonra ben biraz zor veriririm.
canım çok geçmiş olsun. bende ilj defa duydum..
özlemin dediği gibi daha bilmediğimiz ne rahatsılzar var . rabbim herkese şifa versin.
tahlil sonuçlarında da bişey çıkmaz inş.
ben verme derim. anası için ağlıyormuş. başka şey için değil..
aynen şeker.. göğüs ve göbek var maşallah kocaman..
heee birde suratımı unutmamak lazım .. kocaman..kafamçokkarıştınaniknanik
hadi bakalım sen nekadardan vermişsin..
emeklerin boşa gitmemiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?