2009 Nisan Anneleri

bızde halıyı bahane eder suyla oynardık sonra hasta olurduk tbıkı o suyun ıçınde şıpır şıpır,ne güzel zamanlardı,geçen sene balkonda yıkadık,ben yaptım ınce sosyete mantısı da dıyorlar,ben beğenmedım mıdeye oturuyor ama beğenenler çok bızımkıler sevıyor,bır dene ıstersen sende

ay canım seninkide zormuş birazda bilmediğimizden banada sarılık diyince korkmuştum sonra açıkladılar genelde bebekler olur diye ama ana yüreği laf dinlemiyorki tabi seninki daha zor olmuş ama şükürki kuzlar şuan çok şükür sağlıklı ve yanımızdalar
ben işe başlayınca nasıl bırakacağım diyorum sonra bebeklerini kaybeen anneler geliyor aklıma Allah sağlık vesinde ne yapayım akşam görürüm diyorum
annelerimiz hep der ya anne olunca anlarsın gerçekten o nasıl bir psikoloji kimseye duyulmayan sevgi hassasiyet yeri geiyor herkes siliniyor ama evlat asla
Allahım darda kalanların Allahım sen yetiş diyenlerin yardımcısı olsun , şifalar versin

1 aylık evliydim iş yerinde telefon geldi kız kardeşim hastaneye yatmış 10 yaşındaydı şeker hastalığı dediler hastaneye bi gittim annem babam mahfolmuş kan alıyorlar insülin iğnesine başlattılar günde 4 kez iğne vurunuyor yedikleri hep sınırlı o zaman içim çok sızlamıştı annemi teselli etmek ne mümkün çok zor
Allahım kimseyi evladı ile sınamasın hastalıklardan kazadan beladan korusun inşallah

kayra doğmadan 1 hafta öncede kardeşim şeker komasına girmiş gece bir zıpladık yataktan bizi duymuyor tepki vermiyor biz öldü sandık hepimiz kendimiz kaybettik annem yerlerde evladım öldü diye ama çok şükürki birşey olmadı 1 hafta sonra üzüntüden kayra erken doğdu

Son düzenleme:
ay melek ağlattın benı çok zor çok üzülmüşün sende o kadar ıyı anlıyorumkı senı,ben yanındydım ağlıyordum senı düşünemıyorum aklından neler geçmıştır bızde 19 la yatmıştık dr.da çok korkutmuştu,hasar büyük olur dıye,çoooooook şükür bebeklerımız turp gıbı,rabbım darda zorda bırakmasın kımseyı,dert vermesın,derman aratmasın

off melekcim..neler yaşamışsın canım benim ya!!
allah sağlık versin bak iyileşmiş ne güzel

Amin canım ya sızınkıde çok zormuş,kardeş deyınce burnumun dıreğı sızlar,rabbım dermnsız dert vermesın kımseye

ay herkes çektiğini bilir ne kadar şen şakrak görünüyoruz halbuki neler neler yaşanmış inş.hiç tatsızlıklar olmaz artık.....

melek senin yaşadıkların daha zormuş...
allah hepsinesağlık sıhat versin inş........
:gitme:1 yaşına girecekler artık zaman ne çabuk geçti:gitme:
uyumasalarda,yemeselerde,yaramazlık yapsalar bile canımız onlar.....
senin yazını okuyunca uyuyan kuzuma baktım da onsuzluğa dayanamammm...

mine kardeşin için üzüldüm canım.çeken bilir...
zor tabiii ama allah beterinden saklasın derler ya!!!

egenin çamaşırlarını artık kendi deterjanımızla ve yumuşatıcımızla yıkıyorum,alerji olmadı.
kaçgündür rahatsız olduğum bir konu var!!!
egeyi oturtarak yediremiyorum artık((
ya kaçıyor,ya ağzından atıyor mamayı(
mama sandalyesine kemerliyorum sıkılıp kurtulmaya çalışıyor,ağlıyor..
yatırıncada pütürlülerde tıkanıyor ne yapıcağımı şaşırdım((
siz nasıl yediriyorsunuz....
birdee yastıkla yatırmaya başladınız mı?

idele mutlu huzurlu sağlıklı nice yıllar upuzun bir ömür dilerim

çok teşekkür ederiz...güzel dilekleriniz içinde Allah razıolsun

kıyamam geçmiş olsun ...
bende halı kaldırmam hiç..
evet ya negüsel di..

canım ya neler yaşamışsın...
çok kötü oldum şuan..
Allah sağlık sıhhat versin çocuklarımıza...

geçmiş olsun..
allahım dermansz dert vermesin.
Allah korusun..
amin.
bizim ki hiç oturarak yedemedi kii.. arkasaından doalsıyorum. bi kasık veriyorum..
bi oraya bi oraya.. bişi yiyenekdar çok yorucu..
idil kocaman kız olmuş iyiki doğmuşş

iyiki doğmussun idil..
nice nice yıllara insallah..

canım yatarken yiyemezler artık sanırım boğulurlar..
ben bayadır yastıkta yatırıyorum..
[

ben hiç yatırarak yedirmedim ek gıdaları sadece yatarak beni emiyor.
1 aydır da sözde yastıkla yatıyor. (ben yastığa yatırıyorum ama o nereye yuvarlanırsa artık)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…