aminn cnm yaaay canım seninkide zormuş birazda bilmediğimizden banada sarılık diyince korkmuştum sonra açıkladılar genelde bebekler olur diye ama ana yüreği laf dinlemiyorki tabi seninki daha zor olmuş ama şükürki kuzlar şuan çok şükür sağlıklı ve yanımızdalar
ben işe başlayınca nasıl bırakacağım diyorum sonra bebeklerini kaybeen anneler geliyor aklıma Allah sağlık vesinde ne yapayım akşam görürüm diyorum
annelerimiz hep der ya anne olunca anlarsın gerçekten o nasıl bir psikoloji kimseye duyulmayan sevgi hassasiyet yeri geiyor herkes siliniyor ama evlat asla
Allahım darda kalanların Allahım sen yetiş diyenlerin yardımcısı olsun , şifalar versin
off cok kötü allahım korusunn1 aylık evliydim iş yerinde telefon geldi kız kardeşim hastaneye yatmış 10 yaşındaydı şeker hastalığı dediler hastaneye bi gittim annem babam mahfolmuş kan alıyorlar insülin iğnesine başlattılar günde 4 kez iğne vurunuyor yedikleri hep sınırlı o zaman içim çok sızlamıştı annemi teselli etmek ne mümkün çok zor
Allahım kimseyi evladı ile sınamasın hastalıklardan kazadan beladan korusun inşallah
kayra doğmadan 1 hafta öncede kardeşim şeker komasına girmiş gece bir zıpladık yataktan bizi duymuyor tepki vermiyor biz öldü sandık hepimiz kendimiz kaybettik annem yerlerde evladım öldü diye ama çok şükürki birşey olmadı 1 hafta sonra üzüntüden kayra erken doğdu
bende agladım yazarken hep aglarım aklıma geldikceeeay melek ağlattın benı çok zor çok üzülmüşün sende o kadar ıyı anlıyorumkı senı,ben yanındydım ağlıyordum senı düşünemıyorum aklından neler geçmıştır bızde 19 la yatmıştık dr.da çok korkutmuştu,hasar büyük olur dıye,çoooooook şükür bebeklerımız turp gıbı,rabbım darda zorda bırakmasın kımseyı,dert vermesın,derman aratmasın
evet gözlerde körlük v.s v.sss
şükürrroff melekcim..neler yaşamışsın canım benim ya!!
allah sağlık versin bak iyileşmiş ne güzel
bene izlerım arada uyurken allahım onları korusunmelek senin yaşadıkların daha zormuş...
allah hepsinesağlık sıhat versin inş........
:gitme:1 yaşına girecekler artık zaman ne çabuk geçti:gitme:
uyumasalarda,yemeselerde,yaramazlık yapsalar bile canımız onlar.....
senin yazını okuyunca uyuyan kuzuma baktım da onsuzluğa dayanamammm...
mine kardeşin için üzüldüm canım.çeken bilir...
zor tabiii ama allah beterinden saklasın derler ya!!!
bende yıkıyoum artık kocaman oldularrr allahım yaaa nasılda gecıyor zamanegenin çamaşırlarını artık kendi deterjanımızla ve yumuşatıcımızla yıkıyorum,alerji olmadı.
kaçgündür rahatsız olduğum bir konu var!!!
egeyi oturtarak yediremiyorum artık((
ya kaçıyor,ya ağzından atıyor mamayı(
mama sandalyesine kemerliyorum sıkılıp kurtulmaya çalışıyor,ağlıyor..
yatırıncada pütürlülerde tıkanıyor ne yapıcağımı şaşırdım((
siz nasıl yediriyorsunuz....
birdee yastıkla yatırmaya başladınız mı?
ne bileyim ya efkara geldim yazdım cok uzun oldu ama kusura bakmayın...kız melek neler yaşamısın. hiç anlatmadın bunları bize..
resmen pc başında gözyaşlarım aktı.. iyice duygusal olduk..
aynen şeker..
ben 1-2 aydır bizim çamaşırlarla birlikte yıkıyorum.
pazar yokki . ne pazari var kadıköyde
anlatacak cok seyvarda dökülemiyor içimden ...
maşallahh demirreeeeeslm kızlar bugün hem yorucu hemde süper bigündü
demiri kontorle götürdük 500 gr. almış 9.500 gr boyuda 76.5 cm olmuş
çoooooooooooook mutluyum dr. ayının ölüçülerinde dedi
biraz dr. teyzesiyle oyun oynadı
ordan alışveriş merkezine gittik demire crocs tarzı terlik aldım çok güzller
mayo ve şapkada bakıcktım ama hem biraz zmn geçsin istedm hemde demr durmuyodu
salıncak sipariş ettik
ordanda sahile inip yemek yedik demirickte mamasını yedi
sonra kedilerle köpeklerle oynadı salıncağa bindi çook mutluydu
hava o kdr sıcaktıki mayıştı arabada bayıldı hala uuyuyo
ohh eglenmişte keyıfide yerınd euyus-du
bnde ege oynadımı güldü bende mutlu oluyorum
ege gecen gün amcasıtla cok keyıflıydı agorada havuz var içinde bot dıreksoyou cevırıp dolaştılar botla havuzun içinde cektık videodaya bakalım ne zaman eklerızzz