2009 Nisan Anneleri

allaaah oku oku bitmedi.
selamlar en çıtır anneler.
pamuk idilimin doğum günü kutlu olsun iyi ki doğurmuş onu anasııı
melek valla ağlattın beni bugün pasaportun tarihini uzatmak için vesikalık çektirecem die özene bezene makyaj yapmıştım aktı rimeller
saçlarını boyatanlar güle güle uzasınlar bende kısa zaman önce siyah yapmıştım.
buluşma varmış şirvancım bizim kağıtlar çalışma bakanlığından bugün çıkıor ve biz ya cumartesi ya pazar kesin gidiyoruz.arabayı sattık gelmem mümkün değil

bi nişantaşı havası alayım geleyim. nişantaşında çocuk kıyafeti satan bir sürü fabrika satış mağazası var .wenice falan bi sürü bebek kıyafetleri var.
wenicede cok indiim var biz gecen gün egeye ayakkabı aldık ortebedik 22 tl harıkaaa
eheheh okurken güldüm:):):)):

depresyondayım misali....

ee sen yine caydın demişti şirvan 20sindemi diye cevapda vermedin buluşmadan gideceksin tühhh
vende hep aglıyom aklımagelikceeeee

u buraya resim eklicem imagesk hata verıyor başka nerden yükleyebilirim

yok kız kaç kere yazdım bizim belli değil gitme tarihi ben belirleyemem buluşma tarihini diye.çünkü orda bize 1 en geç 2 hafta dediler ama seçim oldu orda o yüzden yavaşladı işlemler.ama buhafta halledilecek kesin.

Bilen varsa yardımcı olabilir mi
indirdiğim videolar kenarları siyah ekranda küçük bir şekilde gözüküyor ve ses durdur vs butonu yok nasıl ayarlayabilirim bilen varmı

maşallah demire boyu posu ne güzelde gelişmiş bu ay, benimde çıkma saatime dk kaldı .....
TuğbaCım kıbrısda inş.herşey gönlünce olur ve hiç pişman olmazsınız....

çiçekcim ctesi şirvanda buluşuluyor senide andı şirvan ama mesaisi bitti sanırım çıktı....

hızlı resim .comdan gözattan bulup eklıyorum ama yükle butonu güncellemden duruorr

sevgicim çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.ben de hep Allahım pişman etme bizi diyorum.işler yolunda giderse ordan dönmeyi düşünmem.bakalım zaman ne gösterecek şimdilik 3 yıllık bir proje.

biri adapazarına gidiyormuş hafasonları kim ki aklımda kalmadı.ben de adapazarlıyım ya ilgimi çekti :)

ecrin son 2 haftada gülşenin deyimiyle resmen level atladı.sıralıyor emekliyor çok yaramaz bıdıbdı konuşuyor devamlı.bambaşka bi ecrin oldu
dün de kapaklı poposilleri açınca minik bi koruma bandı olurya onu söküp ağzına atmış.babası fark etmemiş ben mutfaktaydım.öğürüyor kıpkırmızı oldu.eşime dedim çocuk gidiyo kustu da rahatladı kağıdı görmesem çıkardıklarının arasında asla aklıma gelmezdi onu sökebileceği.
rabbim sakınsın meleklerini onların acısını göstermesin

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, cicekcicek, tugbiş123, eftelyasu, TugbaEcrin, galatea79+, demirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…