wenicede cok indiim var biz gecen gün egeye ayakkabı aldık ortebedik 22 tl harıkaaabi nişantaşı havası alayım geleyim. nişantaşında çocuk kıyafeti satan bir sürü fabrika satış mağazası var .wenice falan bi sürü bebek kıyafetleri var.
eheheh okurken güldüm:):):)):geçmişi okudum duygusalım bu aralar zaten((
bende saçını boyayanlar kervanına katıldım ama sadece sıkıntıdan ve eşim bile byadığımı zor anlar hatta akşama gelsin farketmez bile..hem yakın bi renge boyadım hem bu ara odun azıcık kendisi şakkıdı..ben patlamaya hazır bi bomba o da odun olunca çatışma kaçılnılmaz oluyo tabi Çok üzgünüm çoook ..neyse..haftasonu kayınvalideye gidiyoruz zaten..o sevindiğim bi iş vardı o da suya düşmek üzere...annemde gidiyo artık( zaten yeni regl oldum.. deli gibi bağırıp bağırıp delikafadulden sonrada bi güzel ağlasam geçer mi ki
ee sen yine caydın demişti şirvan 20sindemi diye cevapda vermedin buluşmadan gideceksin tühhhallaaah oku oku bitmedi.
selamlar en çıtır anneler.
pamuk idilimin doğum günü kutlu olsun iyi ki doğurmuş onu anasııı
melek valla ağlattın beni bugün pasaportun tarihini uzatmak için vesikalık çektirecem die özene bezene makyaj yapmıştım aktı rimeller
saçlarını boyatanlar güle güle uzasınlar bende kısa zaman önce siyah yapmıştım.
buluşma varmış şirvancım bizim kağıtlar çalışma bakanlığından bugün çıkıor ve biz ya cumartesi ya pazar kesin gidiyoruz.arabayı sattık gelmem mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?