2009 Nisan Anneleri

ya fecaye eklemek istemıom öyle güzel rsim degıl....
sizler göresınız diyecektımpc kamerasıyla cektım
msnden gönderılmi o resim acaba..

çiçek eşinin maşallahı varmış cnm hiç göstermiyo diicem sadece yüzünü gördük bişii diyemiyorum ama yüzden göstermiyo :) boyu da uzundur sanırım ondan

annem gitti (
melek www.hızlıresim.com a gir cnm
gözat tan resmi seç
yükleye tıkla
resim yüklenince en altta çıkan linki burdaki cevap bölümüne kopyala
Allah kavuştursun
bende hafta sonu annemlere gideceğim 1 hafta kalacağım
çırak olarak öğrenmişim bende aynısını yazdım ama yükleyi tıkladıktan sonra güncellenmedi dedi Melek ?
tmm ege uyandı 1-2 sat sonravfaceye eklerım

tamam canım

Kızlar civilin sitesine bakıyorum takımlar elbiseler falan çok güzeller.ve fiyatları çok uygun.çıtçıtlı bodylar 3 4 liraya bile var kullanan var mı civil ürünlerini? bizde kolsuz yarım kollu çıtçıtlı body falan hiç yok kıbrıs da çok pahalı alsam mı burdan acaba linkini de vereyim
http://www.civilim.com/catinfo.asp?cid=872

filiz sahin diye birisini taniyan varmi kizlar bizden birisimi face de beni eklemiste ben tanimiyorum

güzelmiş tuğbacım ama mothercare dan toplu alsanda tanesi aynı fiyata gelir sanırım..biz 7 li bdileri 20 küsura almıştık diye hatırlıyorum..

mine ekledim FACEYEEEE
BAKARSIN.^+esw+se:BU Vletten hiç bişeye vakit yok resim ekilirken bile agladı kamerayı ellicekmiş ben kaçtım yemegini yedireyım byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…