Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, eftelyasu, oslem1907, sinehas, ceyo16, EDAAAA
iyi geceler bende yatıyorum boynum tutuldu cevırıyorum ama cevırırken agrıyorrrrrrr
Sultan aynı yere,Ülkü ye,52 53 mü ne demişti,ben de konuştuktan sonra ddim,50 mi demiştiniz diye,adam dedi 45 yeter)Ben de nasssı pazarlıkçıyım amaaaa )Hiç anlamam o işten,şekil de görüldüğü gibi.
Elbiseyi 75 den 65 e almıştım,10 kar yaptım derken,kendim için bir şey aldım,az ilerde 10 TL daha az dediler fiyatına:-((
sultan gecmıs olsun keremle sana
hasta bebeklerede geçmiş olsun
mıneyede uzuldum nıye ceza verdılerkı
elıf ecemle mıray aynı olucak desene :) pastayı hepimiz aynı yerde yaptırıcaz bu gıdışle:)bende ulkuyu dusunuyorum
ben annemdeyım selenı götürdüm doktora sukur ayağında bısı çıkması çok sevındım en azından ıcım rahat ettı
sinem sen ne zaman gelırsen haber ver bı buluşma ayarlanır senın ıcınde
günaydın..elanın ateşi 38,5 oldu dün birazda huysuz hep anne anne diyip dudak büküyo(( ama neden çıktı ateş anlamadık..başka bi belirti yokşu an 37,5 ...4. Azı patlamış bu sabah sonunda ondan yapmış olabilir mi daha azının bi parçası çıkmış..hiç bu kadar ateş olmamıştı ya da huysuzluk yapmamıştı..burun tıkanıklığı,öksürük falan yok çok şükür..acaba boğazımı şişti dicem kahvaltısını yaptı sabah oof neden oldu ki yaa hiç keyfi yok bi akıl verin kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?