2009 Nisan Anneleri

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, eftelyasu, oslem1907, sinehas, ceyo16, EDAAAA

iyi geceler bende yatıyorum boynum tutuldu cevırıyorum ama cevırırken agrıyorrrrrrr

melek benimde boynum tutuldu bugün hatta eşarpla sarılı şuanda
iyi geceler

eheh alemsin elif ya:))
pastayı nasıl yaptırıyosun resim falan mıı gösterdin

sultan gecmıs olsun keremle sana
hasta bebeklerede geçmiş olsun
mıneyede uzuldum nıye ceza verdılerkı
elıf ecemle mıray aynı olucak desene :) pastayı hepimiz aynı yerde yaptırıcaz bu gıdışle:)bende ulkuyu dusunuyorum
ben annemdeyım selenı götürdüm doktora sukur ayağında bısı çıkması çok sevındım en azından ıcım rahat ettı
sinem sen ne zaman gelırsen haber ver bı buluşma ayarlanır senın ıcınde

Selen e geçmiş olsun canım bişey çıkmadığına sevinndim
off şu kurtlar vadisinden de bıkkınlık geldi bitsede kurtulsak artık

günaydın..elanın ateşi 38,5 oldu dün birazda huysuz hep anne anne diyip dudak büküyo (( ama neden çıktı ateş anlamadık..başka bi belirti yokşu an 37,5 ...4. Azı patlamış bu sabah sonunda ondan yapmış olabilir mi daha azının bi parçası çıkmış..hiç bu kadar ateş olmamıştı ya da huysuzluk yapmamıştı..burun tıkanıklığı,öksürük falan yok çok şükür..acaba boğazımı şişti dicem kahvaltısını yaptı sabah oof neden oldu ki yaa hiç keyfi yok bi akıl verin kızlar

günaydın kızlar.

denizcim çok geçmiş olsun eloşuma,kıyamam ben ona ya yerim o dudaklarını.bizimkide dişten ateşlenmişti.belki ondandır.

dün spordan sonra çaşıdaydım.
doğumgünü süslerini aldım.
ayakkabı aldım irfana.

bugün ablamı arayıp pasta işini halledeceğim.
yarında pantalon gömlek kravat alacağız irfana.
15-20 kişi olcak yaklaşık doğumgünüde.

irfanın kavanoz mamalarının boş kavanozlarını kurdela ile süsleyip işine bonbon şekeri koyup gelenlere vereceğim.

günaydınnnnn
bizde gece uyumak bilmedik. gece 11 de çıktık 1 saat arabayla dolandık. annem ve babamla ..
sonra uyudu geldik.
gece 4 de kalktık . 1 saat oyun oynadık ..
sonra zar zor uyudu..
sabah gene giderken uyanmıştı..

diştenmi yoksa dün hafif bir ateşlenme oldu. ondan mı oldu anlamadım.
ama çok huysuzdu..

güler ve gülşen akşam sizleri andım.
allah yardımcınız olsun..

biz 1 gece böyle olduk.. hemen söylenmeye başladık

canım geçmiş olsun. .
bizde aynı durumdayız..
fakat bizim ateş o kadar değil.. birde bizim ön dişler daha yeni geliyor..
azılarda böyleyse düşünemiyorum bile. .

saolun kızlar ama diş olsa gözleride böyle hafif baygın olur mu ..oyun oynuyo ama çok keyifli değil ..ateşten keyfi yok desem şimdi 37,5 bu ateşle keyifsiz olur mu ..bu hafta yeni anne demeye başladı şimdide anne diye bağırıyo gözler hemen sulanıyo benimde içim gidiyo bişey de yapamıyorum (

saol şenaycım bu 4. azı diğerlerinde gece çok kalktı ama hiç biri ateş yapmamıştı hele bu kadar yüksek ateş dişten hiç olmamıştı..tek dişten olsun hasta olmasında inşallah..

Çok yoruluyorum artık ben ya
ıŞ-spor-akŞam oĞlanla ılgılen evle ılgılen.
sabah yataktan kalkarken bacaklarım acıyo.
bahardamı Çarptı ne ya!

offf ya yerım ben anne dıyen aĞzını.
bızımkıde annıııı dıye yandıryor artık benı.
sÜper bı duygu bu ya

Şırvan sızede geÇmıŞ olsun canım.arabadamı uyuyo baran?

valla bende acaip bahar yorgunluğu var..sen yine sporu bırakmadıın maşallah..ben yataktan kafamı zor kaldırıyorum zaten havalar ısınırken çok ekilenirim ben..

kızlar bıkını bakıyorum yaz ıÇın:)
gÖbek hala yerınde ama olsun gıycem ıŞte..

bak cnm bak benim favorim zeki onada bak kaç para olmuş acaba bu yaz..keşke geçen sezon indirimden alsaydın çok indirim yapıyoo..sezonda çok pahalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…