2009 Nisan Anneleri

bencede sade bişeyler daha mantıklı melek çocuklar sıkılıyo zaten
ama kıyafetleri onlara değilde kendimize alıyoruz :))
resimlerde hatıra kalsın diye sonra çıkarıp eşortmanlara geçicez hemen

kendime kıyafet almaya çıkınca götürmicem maymunu.rezil ediyo beni.
sahi fatma hanımla konuştuk başlamış sanada temizliğe.ben çok memnunum valla kaç ay oldu bi yanlışını görmedim.pasta böreğe yardım etçek bana o günde.altından kalkıcam inşallah onca kalabalığın
2.yaşına sen olursan melis demir ada yeter.

kızım çin takvimine baktım şimdi erkek olması için mayısta hamile kalmam lazım yoksa riskli bi kız bi erkek gidiyo
yapsammı bi çılgınlık yahu yoksa seneye marta kalıcam :)

melekcim sağol
sağol sultancım amin geçmiş olsun keremciğe de
ilaç ismi yazmazsak nasıl paylaşacağız ki ne kullandığımızı :S
özelden yazın

aaa bak sen eemin aynısı heee
pastayı nereye yaptırdın

sinemcim sen bilirsin .benim düşüncelerimi biliyosun.aynı şeyleri söylemim gene:)
hazır ve nazırım diyosan patlat bitane

ya kızlr kım demıştı bır hesplma seneye göre hesaplnıyordu a lrım basmıyor artık kızım sğolsun

ayyy heyecan yaptım valla nisan bitsin hele bi düşüneyim bi daha
hem nasıl olcak yaa daha düzenli adet bile olmuyom

özlem sendemi istiyon
ben nasıl olsa mahvolmuşum bi tane daha olsun hepten tırlatayım diye uğraşıyom
yoksa bi kız daha olsa arkadaş olsa daha mı iyi yaa
Allah bilir tabiki bizimki istek işte..

düşün güzelim iyice düşün.
normale döner artık ilk adımı geçen ay attıydın.yavaş yavaş düzelir bence

arkdaşım hamıle ve pışmn kı çooook ıstemıştı hemen klmyı şımdı zorlnıyorum dıyor peşınden koşamıyorum kucağıma gelmek ıstıyor lmıyorum üzülüyorum dıyor

canım pişman olacağım şeyi yapmamaya çalışırım ama kısmet tabi herşey
onu bende düşündüm kucağa alamam yürümeden olmaz diye ama ben her zaman söyledim arka arkaya istiyom diye bel fıtığı ve adet olmamak ve emzirmek engel oldu belki zamanı gelmemiştir..
bencede mayıs erken biraz daha bekleyeyim ben

ben çıkıyorum .duşa gircem daha.
sinem telefon edeerim yarın.çıkarsan bakarsın yada boşver bi hafta daha beklerim belki gelir klasik bişiler.melisi öp annene selamlar.
herkeze iyi akşamlar

bızım durumlr düzelene kdr düşünmemem gerekıyor,çok rahat geçtı hamılelığım ecede hıç yormdı,ben ıstıyorum 2. çocuk rbbım ızın verırse,kaan bu geldığınde bır krdeş lazım ara vermeyelım fazla dedı nutkum tutuldu ınan,kız erkek farketmez,kız krdeşı olsa çok sevınıırım orsı gerçek

sağol canım sende oğuzu öp benim için
yarın gidermiyim kesin söz vermiim ama gelmeden mutlaka giderim çünkü forum istanbula gitmem lazım orada var. ben gidince ararım seni. öpüyorummmmmmmmmmmmmmmmmm
görüşürüz gene gelene kadar netteyim uğra sende bysssssssss

hayırlısı olsun canım.
bende kız istiyorum ama etraftan oğlun olur inşallah diyolar galiba etkilediler beni biraz
ama tabiki rabbim bilir biz sadece istiyoss işte

Sultan aynı yere,Ülkü ye,52 53 mü ne demişti,ben de konuştuktan sonra ddim,50 mi demiştiniz diye,adam dedi 45 yeter)Ben de nasssı pazarlıkçıyım amaaaa)Hiç anlamam o işten,şekil de görüldüğü gibi.
Elbiseyi 75 den 65 e almıştım,10 kar yaptım derken,kendim için bir şey aldım,az ilerde 10 TL daha az dediler fiyatına:-((

yaşgünü düzenleyecekmisin?bizimki perşembeye geliyo egeninki gibi.cumartesiye çağırıyorum herkezi ama

persembe günü akşamı yapıcam babamızda görsün diyee
günü güne olsun istedım

evde olucak akşam 22 -23 kişi falan oluruz işte aile içi.....

ıyı geceler kızlar bu gece rahat uyuruz ınşallah,kuzum uyuyor benımde ıyıce düştü gözlerım,öpüldünüz,tatlı rüylr görün,aşkı memnuculr sızı ben kurtlrı ızlıyorum :)

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
urla, eftelyasu, oslem1907, sinehas, ceyo16, EDAAAA

iyi geceler bende yatıyorum boynum tutuldu cevırıyorum ama cevırırken agrıyorrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…