işte böylelerine çok çoçuk neden veriyosun . (allah günah yazmasında)pazara gıttık geldik ege uyudu
ya kızlar pazardan cıkıyoz ufacık bi bebek kızz
kaç aylık ddım 3 ama 3 aylık gibi durmuyor daha ufak duruyorr
kadın bebek arabasınaa
bi 2 yaşındafalan kız bındırdı üzerinede o bbegi yatırdı bebek nasıl aglıyor nasıl aglıyorrrrrrrrrr
eltim ddiki bak o öyle baatık olurrr
yok olmaz bişey dedıııı
sonra onlar önden biz arkadan yürüyoz bebk daha devam aglamaya ben içimden sabır diyorummmmmmmmm
bi müddet yürüdüük bebek devammm
yanında 8 yaşında bi kız bide kadın var
o bebegi aldı 8 yaşındaki kıza verdi o kız onu top gibi taşıyor kafası bay bat tutamıyor bebek
kızbaşladı koşmaya evlerıne dogruu tanıyoruz kadınııı öyle konuşmuyoruz öyle samımı degılızz
o kız koştura koştura ötürüyon kadında gayet normal yanındaki arkadşıyla arkadan sallana sallana gelıyor etraftaki insanlarda balkıyor o küçük kıza top tutuyor sanki elindeeee
mahhalenın kuaforuyle konuştuk herkes hayretlerdeee
o kadına saldırasım geldiiiiiiiiii
belki diyeceksiniz sanananneee ama içim sızladı o bebege agladıkkcaaaaaaa
canım evde olacağı için belli bir saat yok.. istediğiniz saatte gelebilirsiniz..kızlar c.tesi kaçta buluşacaksınızzzz
canım bende bilmem antep yemeklerini . annem yapar.öncelikle kereme geçmiş olsun sultan kendini hiiç suçlama kayra bütün kış evdeydi ama sürekli hastaydı o yüzden dışarıyla ilgisi yok canım .ohh doğum günü hazırlıkları başlamış bende bu hafta start veriyorum haftaya kadın gelicek temizliğe hafta sonu süs olayını falanda halledicem menü için saolsun annem ablam yardım edicekler kıyafetimiz zaten hazırdı.şirvan biz seninle hemşeriymişiz ama ben o kadar antep yemeği bilmiyorum annem süper yapar içli köfteyi eliyle oyar babamın da çiğköftesi meşhurdur .başka ne ler avr unuttum valla
canım ikinizide geçmiş olsun.annemle konuştuk msndende kerem hasta deyince babamla gelmişler nasıl mutlu oldum ya
giremedim sonra bidaha
kerem efendi soğuk algınlığı geçiriyomuş
peditus verdi 1 saat kadar önce verdim hertarafa kustu
şurup içemiyo ya hemen kuusyo ne yapçam bilmem
benim içinde yediklerine dikkat ediyomusun dedi
vitaminsizlikten olmuş dedi vitamin verdi
geçmiş olsun .. istabuldaysan c.tesi bizde toplanıyoruz. hadi atla gel ...selam kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun
melis naz da hasta(
sümüklerden ne uyku uyuyabiliyo ne yemek yiyiyo yediğinide kusuyo
tonimer aldım şimdi deniz suyu aferin veriyorum bide ıhlamur inşallah iyileşir bebişler
canım sen kaçta işten çıkıyosun.. sorması ayıp ..spor - alışveriş zaman nasıl yetiyor..dün spordan sonra çaşıdaydım.
doğumgünü süslerini aldım.
ayakkabı aldım irfana.
bugün ablamı arayıp pasta işini halledeceğim.
yarında pantalon gömlek kravat alacağız irfana.
15-20 kişi olcak yaklaşık doğumgünüde.
irfanın kavanoz mamalarının boş kavanozlarını kurdela ile süsleyip işine bonbon şekeri koyup gelenlere vereceğim.
tam benlik..dr.programında kayınvalde gelin ilişkisi var:)))
ilgi alanlarında koca yokmu?Çok yoruluyorum artık ben ya
ıŞ-spor-akŞam oĞlanla ılgılen evle ılgılen.
sabah yataktan kalkarken bacaklarım acıyo.
bahardamı Çarptı ne ya!
saol canım.. akşam ne yaptık uyutamadım.offf ya yerım ben anne dıyen aĞzını.
bızımkıde annıııı dıye yandıryor artık benı.
sÜper bı duygu bu ya
Şırvan sızede geÇmıŞ olsun canım.arabadamı uyuyo baran?
giy şekerim ben giydikten sonra senin giymen gayet normal.kızlar bıkını bakıyorum yaz ıÇın:)
gÖbek hala yerınde ama olsun gıycem ıŞte..
ben geçen sene 2 tane indirimden almıştım. tabii içerisine girermiyim bilmiyorum. dememem lazım..bak cnm bak benim favorim zeki onada bak kaç para olmuş acaba bu yaz..keşke geçen sezon indirimden alsaydın çok indirim yapıyoo..sezonda çok pahalı..
bulvarda vardır. canım.. tatil memleketi olmazmı hiçaklın yolu bır denızcım zekının sıtes,ndeyım.bende Çok severım zekıyı geÇen ne alırsan 65 yapmıŞ bıkınılerı gel gÖrkı aydında nerde bu zekı?
gecmiş olsun diştendır canım ege baygın bagın hep bakardı kafasını omzuma koyardı ama neşsi yerınde olurdu bazende mız mızz duş aldır ibufen ver kıyamammmgünaydın..elanın ateşi 38,5 oldu dün birazda huysuz hep anne anne diyip dudak büküyo(( ama neden çıktı ateş anlamadık..başka bi belirti yokşu an 37,5 ...4. Azı patlamış bu sabah sonunda ondan yapmış olabilir mi daha azının bi parçası çıkmış..hiç bu kadar ateş olmamıştı ya da huysuzluk yapmamıştı..burun tıkanıklığı,öksürük falan yok çok şükür..acaba boğazımı şişti dicem kahvaltısını yaptı sabah oof neden oldu ki yaa hiç keyfi yok bi akıl verin kızlar
gecmiş olsun cnm yaaagünaydınnnnn
bizde gece uyumak bilmedik. gece 11 de çıktık 1 saat arabayla dolandık. annem ve babamla ..
sonra uyudu geldik.
gece 4 de kalktık . 1 saat oyun oynadık ..
sonra zar zor uyudu..
sabah gene giderken uyanmıştı..
diştenmi yoksa dün hafif bir ateşlenme oldu. ondan mı oldu anlamadım.
ama çok huysuzdu..
güler ve gülşen akşam sizleri andım.
allah yardımcınız olsun..
biz 1 gece böyle olduk.. hemen söylenmeye başladık
bizim 7 gün 24 saat trt 4 cocuk kanalı yada cd takılı akşamları işte bize ait tvdr.programında kayınvalde gelin ilişkisi var:)))
evet süper bi duyguu suan memememe iye dolanıyoo anni. anni egede aynııofff ya yerİm ben anne dİyen aĞzını.
bİzİmkİde annİİİİ dİye yandıryor artık benİ.
sÜper bİ duygu bu ya
Şİrvan sİzede geÇmİŞ olsun canım.arabadamı uyuyo baran?
giy anacım kimler giyşoooo senmi giymicennnnkızlar bİkİnİ bakıyorum yaz İÇİn:)
gÖbek hala yerİnde ama olsun gİycem İŞte..
gecmiş olsun diştendır canım ege baygın bagın hep bakardı kafasını omzuma koyardı ama neşsi yerınde olurdu bazende mız mızz duş aldır ibufen ver kıyamammm
gecmiş olsun cnm yaaa
bizim 7 gün 24 saat trt 4 cocuk kanalı yada cd takılı akşamları işte bize ait tv
evet süper bi duyguu suan memememe iye dolanıyoo anni. anni egede aynıı
giy anacım kimler giyşoooo senmi giymicennnn
kimler derken üstüme alınsam mı ...
suan butayı okumak için egenın önüne evi yıgdımmm
ojeler kremler lambalar oyuncakları suan cekmece deşiyorr offffffffffffffffffffff
günaydınnnnnnnnnlarrrr
sabah baktım site hata verıyorduuu
ege flüt calıyor üfluyorrr ses cıkıyor ya ne kadar sevıyorr kahkaha atıyorr
nehirle dün flüt aldık onlaraaa
nehir daha cok calıyor yüksek ses tabi bizimki onu istıyor onu verıoz tai o cok calamıyor delırıorr
kavga edıyor nehiri nasıl yoluyorr
nehır sıkıyor onu öpmek için
oyuncak kavgasııı
egeye ne alınırsa oda istıyorr
bizimkide istıyorda istemeye kaşmayıp kapıyorrrrrrrrrrrr
benımki nasıl bişey anlamadm
eltımgecenlerde 2 gün burda degıldii annanesindeydii
kız bu ne degışmış traş olmuş hareketler tavralar bagırmalar kavga ediyor insanlarla allah sana kolaylık versin dediii
dedigini istedıgını aglayarak yaptırıyorrrrrrrrrr
http://www.bgstore.com.tr/
bu adreste mağazalar kısmında adresler var.
en yakın hangisiyse.burdaki şubesi kapandı.çok güzel modeller var burda
ela beni dünden beri iki kez ısırdı yaa şok oldum..omzumdan ısırdı çok acıdı ama alışkanlık yapmasa bari..bişii olmamış gibi davrandım ama çok mu canı yanıyo ne beni hiç ısırmamıştı şimdiye kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?