bizde aynı valla.
dün akşam top oynuyorduk.
paşam yürüyemiyorda.
biz 2 elinden tutup yürüyoruz. oda topa vuracakış..
beceriyoda sıpa..
topcu olacak benim oğlum..
sahaların yeni kralı yetişiyor..
kıs şırvan,durdun durdun yıne bışey buldun ya
kizlar dun yemegim var diye var dediysem bize gore cocuklari disari cikardim oradanda arkadas caya cagirdi 5e kadar oturduk sonra eve geldim esim aradi ekmek lazimmi diye yok dedim sessizden bana sey diyo amcamin oglu gelmiste bizde kalcak yemgin varmiydi birazdan evde olur
GELDE CILDIRMA IYIKI AYDA YILDA BIR DISARI CIKTIM BU KADAR OLMAZ BI DAHA EVI TOPLA TEMIZLE YEMEGIN YANINA BASKA SEYLER HAZIRLA AGLIYCASKTIM NERDEYSE BI GUN RAHT YOK BANA ONDAN ONCEKI GUNDE KAYNIM BIZDEYDI YATILI
offffffffffffffff offfffffffffffffffff
ben bataryaları çıkrdım 2 tlf,1 de kumnda artık ağlayarak yaptırmya çalışıyor ıstedıklerını bırde nasıl oylaycğımızı şaşırdık sızler ne yapıyorsunuz sormsı ayıp,çok çbuk sıkılıyor herşeyden
sirvan allah seni emiiiiiiiiiiiiiiii ama yok benim ablamida ikizleri var tek yumurta olduklarindan hic ama hic benzerlikleri yok biti esmer biri sarisin alakasizlar ama bildigin gibi degil
reha abisine kuyruk o nereye reha oraya karargahlarida masanin alti girip kuduruyolllar reha ceeeeeeeeeeeee yapiyo oradan bize
reha raht valla arada kivirsin diye veriyorum tlf u o kadar yoks aherseyle oynama kapastesine sahip ama en cok tencere tava seviyo
yalniz benimde buyuk oglum cabuk sikilirdi delitirdi beni halada oleeeeee sorun sorun sorun
KENDINE BELLI ETMIYORUM AMA BAZEN COK SIKIYO BENIII
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?