2009 Nisan Anneleri

bizde oturarak o bana ben ona o babsına ücgen yapıoz o bide yerden degıl havadan atıyorrrr

melek bende şşırmıştım bugün sana kımse gelmedı yada gıtmedın dıye ha,maşallah,eskı apartman gelıyor sen böyle dedıkçe bızde böyleydık hemde evcılık oynr gıbı sbhlrdık balkonda feln

eyşan senınki sülalaeyi topluyor bacına bu ne canımmm
2 cocukla yetışemıyorum istemıyorum deeee konuş ona göre gelmesin insanlar
valla gece oturmasına gelıyorlar gözlerının içine bakıom gitsinler diye düzen bozuluyoe egenın

sirvan allah seni emiiiiiiiiiiiiiiii ama yok benim ablamida ikizleri var tek yumurta olduklarindan hic ama hic benzerlikleri yok biti esmer biri sarisin alakasizlar ama bildigin gibi degil
reha abisine kuyruk o nereye reha oraya karargahlarida masanin alti girip kuduruyolllar reha ceeeeeeeeeeeee yapiyo oradan bize
reha raht valla arada kivirsin diye veriyorum tlf u o kadar yoks aherseyle oynama kapastesine sahip ama en cok tencere tava seviyo
yalniz benimde buyuk oglum cabuk sikilirdi delitirdi beni halada oleeeeee sorun sorun sorun
KENDINE BELLI ETMIYORUM AMA BAZEN COK SIKIYO BENIII

eheheheh özlemm:):):):

egenın altını alayımda gıdeyım byee
muhabetde güzel ama ben kaçar

amannnnnnnnnnnnnn ne dert ediyosun.
gelen yapancı değilki eşinin biri kuzeni , biri kardeşi ..

valla bence çok dert ediyosunuz. ben takmam öyle şeyleri..

valla benim evime hergün birileri gelirdi. şimdi bakmayın hafta içi annemde kalıyorum diye biraz azaldı..
bide daha şark odası kurulmadıya..

merhaba arkadaşlar hayırlı cumalar
geçmişe bakacağım
ela ateşlenmiş geçmiş olsun elamıza

Yok melek bırsey desem kıyamet kopar gene burada ıyı kaynanama gıdınce tatılım mutfakta gecıyo burda haftada 2gelıyolar gen ama benı bunaltan habersız gemelrı ben koyee gıdıncede eslerı yuzume bakmaz heeeee kaynanam degerını bılse oda yetrde yok nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

öğle zamnı herkes yemeğe kçr bende ecenın çorbsını ypıım uynır şımdı mşllh ıyı uyudu,tuğbacım sende grıpmışın tümden tümüklü olduk snırım hemen ıyıleş ınşllah,geçmış olsun,maşallah ne klablığız

canım ben tüm gün evde olmadığımdan akşamları da bi şekilde oyalıyorum. gündüz de hava iyiyse dışarı çıkarıyorlar kesin orda bayağı biş stresini atıyor bizimki. ama gece bile bi dakka yerinde durmuyor. ilgi 2 dakika bir yerde toplanmıyor. bizimki de bozuk kumandaları falan istemiyor anlıyor hemen çalışmadığını.

canım ya seninde kaderin heralde bir kere daha dışarı çıkarmak istedik yine biri gelecekti sanırım

bendede bugün bir mutluluk sormayın yarin memlekete annemlere gideceğiz 1 hafta ordayım kaydirigubbakcemile2
valla tatile gidiyorum kadar seviniyorum hem özlem hemde orda Kayrayı teyzeleri biri alıyor biri bırakıyor 3 teyzesi var ohh bende gezeceğim dinleneceğim

şenay çok güzel kızçelerin elbiseleri....güle güle giysinler kuzucuklar......
bizde aşımızı olduk dün beni ve doktorunu şaşırtacak kadar kilo almış idil saolsun:)) aşı 1 hafta sonra döküntü veya ateş yapabilirmiş yalnızca ateş düşürücü ver endişe etme dedi...diş çürümelerini önleyen flor verdi..kan damlasını artık düzenli kullanman gerekmez dedi ve herşeyi yiyebilir dedi

evet ya,tlf görüntü yok dıye anlıyor,kumandyıda tv ye tutuyor bkıyor değışmıyor attııııı dıyor atıyor yada yere vuruyor,valla ben şşırdım artık ne ypacğımı oyun feln yok tablolrı elıım,lambaya dokunıım,hep muzurluk

dün akşam kayra nın pipisinin ucu kızarmıştı biraz açık beklettik geçmişti şimdi baktım yine hafif kızarıklık var acaba bezimi çok sıktırdım anlamadım

valla kızlar misafir konusunda çok rahatımdır..
isteyen istediği zaman çat kapı gelebillir..

tabiii bu aile ve arkadaşlar için geçerlidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…