kızım senden bir tane daha varsa ; benim küçük kaynıma alım ..2 pas pas çırpıyom gelıyorum okuyorum
bulaşık makinesi yerleştırıyorum gelıp okuyorum
soba kovasını doldurdum geldim okudum....
?????????????????yok canım cekınılmedı fazla helr brn hı cekemedım bıle
kızcelerrr
:))))))))))
egede izliyor devamlı tv acıkkkbizde devamlı tv seyrettiriyouz..
eheehe 2. yap hadi özlemmmmmmmmmnerdeyse menepoz a gırecekmışın demeyın sakın bızımkı arayı fzla açmayalımk dıyor zten 2.ıçın tutuldum kldım öyle deyınce
harıkalarrrrrrrrrrkızcelerrr
egede izliyor devamlı tv acıkkk
eheehe 2. yap hadi özlemmmmmmmmm
harıkalarrrrrrrrrr
boy aynası bizdede var hergün silmekten gına geldii
aynıyız yai...
ALLAH seni emiiii guldurdun beni bu sinirimle ama ikinciyi dusunuyosan ayrla 3yas olsun aralarinda gecincede erken oluncada zor benceamaaan eysn ya geç olsydıda keşke erken olsydı derdın hep öyle olur bak bana 32 de doğurdum ama 30 da evlendım kaan dürtmese daha evlenmezdım opuyorumnanaktan
kizzzzzzzzzz neren yasli anacim fistik gibisin sen beni gorsen simdiden saftim kaydi vallaha adam duymasinda gerciiii duysa ne goruyocanım sen kocaya erken gitmişsin. bizim gibi 26 yaşında evlensydin 30 da doğururdun
ama inan oda zor bazen kafam kaldırmıyor, gücüm kalmıyormuş gibi hissediyorum.
yaşlanıyorum ya o yüzden bunalıma girdim.
sirvan yazi icin tesekkurler canim abisiyle izliyodu azicik ama bundan sonra iyice dikkat eder kisitlarim artikbizde devamlı tv seyrettiriyouz..
sizi siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiyok canım cekınılmedı fazla helr brn hı cekemedım bıle
ehehheemasallah kızcelere senay
aynen melek boşarım demıyoda sa nırım bı tanede kalsak ıyı olur dıyo:) rahatınada duskundur bıraz adamın rahatı kaçtı 1 senedır
söyle kaynınaaaa gelsin kumaaaaaaaaaaaaaaaaakızım senden bir tane daha varsa ; benim küçük kaynıma alım ..
tam benim kaynananın istediği gelinsin .
hamarat , evlenir evlenmez çoçuk yapan. senin gibini arıyo haberin ola..
?????????????????
kocaman emzik :)))
uyuyan hangisi popomu gel ısır dermiş gibi..
maşllah yaaa. zaman ne çabuk geçiyor.
geçen sen bu zamnalar nasıldı..
şanay doğurdu ha dğourmadı..
bak üstesinden 1 sene geçmiş..
harıkalarrr :):):):))))))))))
ben eyüpte oturuyorum şirvan epey uzağım yani ehliyet alıcam koydum kafaya olmuyor böyle yaaaa
benim 2 telefonumu bozdu..biz tv hiç izletmiyoruz biz izlerken arada reklamlara bakıyor.
bir ara cep telefonu manyağı olmuştu ona da yasak geldi (benim tarafımdan) şimdi öyle çok istemiyor. eskiden vermeyince kıyamet kopardı. çok zararlı kızlar cep telefonu siz de uzak tutmaya çalışın.
teşekküyyy edeyizzzzuyuyan zeren birbirlerine bırakın ikiz olmayı kardeş olcak kadar bile benzemiyo sıpalar
teşekküyyy edeyizzzzuyuyan zeren birbirlerine bırakın ikiz olmayı kardeş olcak kadar bile benzemiyo sıpalar
ben bataryaları çıkrdım 2 tlf,1 de kumnda artık ağlayarak yaptırmya çalışıyor ıstedıklerını bırde nasıl oylaycğımızı şaşırdık sızler ne yapıyorsunuz sormsı ayıp,çok çbuk sıkılıyor herşeyden
ben bataryaları çıkrdım 2 tlf,1 de kumnda artık ağlayarak yaptırmya çalışıyor ıstedıklerını bırde nasıl oylaycğımızı şaşırdık sızler ne yapıyorsunuz sormsı ayıp,çok çbuk sıkılıyor herşeyden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?