2009 Nisan Anneleri

cin gibiler maşallah kablo kumanda düşkünü hepsi ne anlıyorlar bilmem ellerinden alıyoruz yasak olduğunu düşünüp cazir mi geliyor acaba

şenay bişey soracağım ama yanlış anlama
ben hep merak etmişimdir.
benim şimdi bir tane olduğu için anlamıyorum.

sevgi acısından ayırım oluyormu..
kız ben seni yanlış anlarmıyım hiç doğduklarında anneme söylediğim ilk şey o oldu hayatım boyunca kardeşlerim için onları daha çok seviyosun diye arıza yapmışımdır doğurunca anneme ayrılmıyomuş evlat anne dedim kimse kimsenin üstüne geçemiyomuş kızlar ikincileri doğurunca anlıcaksınız ayırtedilmiyo

ay yok allahtan bizim hastanede doğan ilk ve tek ikiz bunlar o yüzden halen çok meşhuruz hastanede sıra falan beklemiyoruz hizmetlisinden banko görevlisine herkes peşimizde

valla öğlen olmuş ve ben hiç çalışmadım bugün ne güzel dimi..
ama genede kovmuyorlar anacım...

selın sen bıze ykındın dımı cevahıre doğru ynı benmı öyle htırlıyorum
bizemi derken başkanım kaana demek istedin herhalde..
mersin uzak kaçar çünkü ....

iş yeri mecidiyeköyde.. evi fıstıkağacında(üsk) bana yakın...

Sırvancım ıkı cocukla haftada ıkı gece yatılı mısafır agırlayınca ve bu genelde her hafta olunca bırde habersız valla ben raht degıl sınır oluyorum haklı olarak bu konuyu abarrtıgımıda dusunmuyorum

ohhh maşallah idil hanıma..
canım birin yaşında hangi aşı oluyordu..
ben bu arada hiç kan damlası kullanmadım .ferrum falan vermedi dr.
yaşında kan değerine bakacakmış . ondansonra dedi..

dün akşam kayra nın pipisinin ucu kızarmıştı biraz açık beklettik geçmişti şimdi baktım yine hafif kızarıklık var acaba bezimi çok sıktırdım anlamadım

canım pipisini hareket ettiriyomusun. aşağı yukarı diye..
onun temizlenmesi gerekir dikkat et. bazen beyaz peynirimsi bi şeyler olabirmişş.
tıkayabilirmiş
benim yiğenim öyle olmuştu. iltihap kapmış. iyileşince sünnet yaptırman gerekyor demişlerdi. onlarda kestirdiler.

hareket ediyor canım akşam eşimde baktı bişey yok dedi ama bilmiyorumki nasıl temzileniyor ya hiç doktorda söylemedi ama doktor içini sıyırmayın demişti onu hatırlıyorum dış deri kızarmış içinde işey yok

Kabakulak, Kızamık, Kızamıkçık, Pnömokok, Hepatit A, Suçiçeği Aşısı oluyorlar şirvancım...bizde 2 aydır kullanıyoruz zaten bende kullanmamıştım o ana dek...dün kan tahlili yapardım ama 2 ay önce yaptık herşey güzeldi şimdi canını yakmaya gerek yok dedi saolsun

[sıze="2"]kaç tane öyleeee...

Anacım olmadı aylardır. şimdi yükleme mi yapıyorlar
[/sıze]

ohh iyi gez dinlem bakalım

maşallah idilleee

aynn şimdi dedesi zili ögrettii zilli gösterıyor dışardaykennn

dün akşam kayra nın pipisinin ucu kızarmıştı biraz açık beklettik geçmişti şimdi baktım yine hafif kızarıklık var acaba bezimi çok sıktırdım anlamadım
pişik kremi sürr
6 tene İnanmıyorummm

ben dayanamam ... Yavrum nasıl dayansın
off evet egede 7 nisanda olacakkkk
bakalımmm

ben eltideyim size bakayım dedimmm

kahve içtik oturuyozzz

egede nehirle oynuyor byeeeeeee
az sonrada dolaşmaya cıkıcaz hep birlikte akşama gelırım cok konuşmayın byeeeeeee

pişik kremi arada kullanıyorum pudrada döküyorum
siz pipisini temziliyormusunuz anlamadım şirvan
erkek anneleri neler yapıyorsuz

Ben dun yaptırdım ıkı tane yaptılar ıstersenız ozellerde var ama bız onları pek onermıyoruz dedıler ıkı bacagından yaptılar ben ozelde falan baska ası yaptırmayıda dusunmuyorum 4 asıyı depo olarak ıkı asıda toplamıslar 5de olabılır tam ısımlerınıbılemedım sımdı

karıya bak gittiği yerden bile yetişiyor..
Internetli tel alda.. Pazardan da bağlan anacım.
Yoklama çekersin.

vallaha ben banyo yaparken suyun ıcınd cevırıyorum kaynanam dedıydı sunnetı kolay oluyormus ama benımkılerın ole pısık enfeksıyon sorunları falan olmadı sukur

ohhh melek kahveler gezmeler valla bende eltimle çok iyi anlaşırız ama o burda yok
kız bana hep derler iki elti anlaşıyorsa kesin kayınvalide ile anlaşamıyorlardır diye kayınvalide gelinlerinden birini sever anlaşırsa öteki gelin diğer eltisini sevmezmiş pek ama kayınvalide ile anlaşamayan gelinler birbiriyle daha iyi anlaşırlarmış bana derlerde sizde öyle bir şey varmı
ayy ne meraklı oldum böyle ama bana çok sorarlarda acaba doğrumu

valla ben aklıam geldikçe geri çekip bırakıyorum.
Kardeşim yaşadığı için dedim canım..

Pudra kullanmıyorum artık..
Pişik kremlerinden kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…