cin gibiler maşallah kablo kumanda düşkünü hepsi ne anlıyorlar bilmem ellerinden alıyoruz yasak olduğunu düşünüp cazir mi geliyor acabaevet ya,tlf görüntü yok dıye anlıyor,kumandyıda tv ye tutuyor bkıyor değışmıyor attııııı dıyor atıyor yada yere vuruyor,valla ben şşırdım artık ne ypacğımı oyun feln yok tablolrı elıım,lambaya dokunıım,hep muzurluk
kız ben seni yanlış anlarmıyım hiç doğduklarında anneme söylediğim ilk şey o oldu hayatım boyunca kardeşlerim için onları daha çok seviyosun diye arıza yapmışımdır doğurunca anneme ayrılmıyomuş evlat anne dedim kimse kimsenin üstüne geçemiyomuş kızlar ikincileri doğurunca anlıcaksınız ayırtedilmiyoşenay bişey soracağım ama yanlış anlama
ben hep merak etmişimdir.
benim şimdi bir tane olduğu için anlamıyorum.
sevgi acısından ayırım oluyormu..
ay yok allahtan bizim hastanede doğan ilk ve tek ikiz bunlar o yüzden halen çok meşhuruz hastanede sıra falan beklemiyoruz hizmetlisinden banko görevlisine herkes peşimizdehastanede karıştırmadılar dimi
türk film lerinde olurya
o hastanede bir tane daha ikiz varmış karışmış. seneler sonra karşılaıp seviyorlar birbirlerini
hayır yavrum evlenemezsin o senin kardeşinnnnnnnnn
valla öğlen olmuş ve ben hiç çalışmadım bugün ne güzel dimi..öğle zamnı herkes yemeğe kçr bende ecenın çorbsını ypıım uynır şımdı mşllh ıyı uyudu,tuğbacım sende grıpmışın tümden tümüklü olduk snırım hemen ıyıleş ınşllah,geçmış olsun,maşallah ne klablığız
bizemi derken başkanım kaana demek istedin herhalde..selın sen bıze ykındın dımı cevahıre doğru ynı benmı öyle htırlıyorum
Herkese selamlar ,annem bizde kaynvalidemde gelicek
canım ya seninde kaderin heralde bir kere daha dışarı çıkarmak istedik yine biri gelecekti sanırım
ohhh maşallah idil hanıma..şenay çok güzel kızçelerin elbiseleri....güle güle giysinler kuzucuklar......
bizde aşımızı olduk dün beni ve doktorunu şaşırtacak kadar kilo almış idil saolsun:)) aşı 1 hafta sonra döküntü veya ateş yapabilirmiş yalnızca ateş düşürücü ver endişe etme dedi...diş çürümelerini önleyen flor verdi..kan damlasını artık düzenli kullanman gerekmez dedi ve herşeyi yiyebilir dedi
dün akşam kayra nın pipisinin ucu kızarmıştı biraz açık beklettik geçmişti şimdi baktım yine hafif kızarıklık var acaba bezimi çok sıktırdım anlamadım
ohhh maşallah idil hanıma..
canım birin yaşında hangi aşı oluyordu..
ben bu arada hiç kan damlası kullanmadım .ferrum falan vermedi dr.
yaşında kan değerine bakacakmış . ondansonra dedi..
canım pipisini hareket ettiriyomusun. aşağı yukarı diye..
onun temizlenmesi gerekir dikkat et. bazen beyaz peynirimsi bi şeyler olabirmişş.
tıkayabilirmiş
benim yiğenim öyle olmuştu. iltihap kapmış. iyileşince sünnet yaptırman gerekyor demişlerdi. onlarda kestirdiler.
ohhh maşallah idil hanıma..
canım birin yaşında hangi aşı oluyordu..
ben bu arada hiç kan damlası kullanmadım .ferrum falan vermedi dr.
yaşında kan değerine bakacakmış . ondansonra dedi..
canım pipisini hareket ettiriyomusun. aşağı yukarı diye..
onun temizlenmesi gerekir dikkat et. bazen beyaz peynirimsi bi şeyler olabirmişş.
tıkayabilirmiş
benim yiğenim öyle olmuştu. iltihap kapmış. iyileşince sünnet yaptırman gerekyor demişlerdi. onlarda kestirdiler.
kabakulak, kızamık, kızamıkçık, pnömokok, hepatit a, suçiçeği aşısı oluyorlar şirvancım...bizde 2 aydır kullanıyoruz zaten bende kullanmamıştım o ana dek...dün kan tahlili yapardım ama 2 ay önce yaptık herşey güzeldi şimdi canını yakmaya gerek yok dedi saolsun
ohh iyi gez dinlem bakalımbendede bugün bir mutluluk sormayın yarin memlekete annemlere gideceğiz 1 hafta ordayım kaydirigubbakcemile2
valla tatile gidiyorum kadar seviniyorum hem özlem hemde orda Kayrayı teyzeleri biri alıyor biri bırakıyor 3 teyzesi var ohh bende gezeceğim dinleneceğim
maşallah idilleeeşenay çok güzel kızçelerin elbiseleri....güle güle giysinler kuzucuklar......
bizde aşımızı olduk dün beni ve doktorunu şaşırtacak kadar kilo almış idil saolsun:)) aşı 1 hafta sonra döküntü veya ateş yapabilirmiş yalnızca ateş düşürücü ver endişe etme dedi...diş çürümelerini önleyen flor verdi..kan damlasını artık düzenli kullanman gerekmez dedi ve herşeyi yiyebilir dedi
aynn şimdi dedesi zili ögrettii zilli gösterıyor dışardaykennnevet ya,tlf görüntü yok dıye anlıyor,kumandyıda tv ye tutuyor bkıyor değışmıyor attııııı dıyor atıyor yada yere vuruyor,valla ben şşırdım artık ne ypacğımı oyun feln yok tablolrı elıım,lambaya dokunıım,hep muzurluk
pişik kremi sürrdün akşam kayra nın pipisinin ucu kızarmıştı biraz açık beklettik geçmişti şimdi baktım yine hafif kızarıklık var acaba bezimi çok sıktırdım anlamadım
off evet egede 7 nisanda olacakkkk6 tene İnanmıyorummm
ben dayanamam ... Yavrum nasıl dayansın
ohh iyi gez dinlem bakalım
maşallah idilleee
aynn şimdi dedesi zili ögrettii zilli gösterıyor dışardaykennn
pişik kremi sürr
off evet egede 7 nisanda olacakkkk
bakalımmm
ben eltideyim size bakayım dedimmm
kahve içtik oturuyozzz
egede nehirle oynuyor byeeeeeee
az sonrada dolaşmaya cıkıcaz hep birlikte akşama gelırım cok konuşmayın byeeeeeee
vallaha ben banyo yaparken suyun ıcınd cevırıyorum kaynanam dedıydı sunnetı kolay oluyormus ama benımkılerın ole pısık enfeksıyon sorunları falan olmadı sukurpişik kremi arada kullanıyorum pudrada döküyorum
siz pipisini temziliyormusunuz anlamadım şirvan
erkek anneleri neler yapıyorsuz
pişik kremi arada kullanıyorum pudrada döküyorum
siz pipisini temziliyormusunuz anlamadım şirvan
erkek anneleri neler yapıyorsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?