günaydınnn
şirvancım yarın kaçta buluşuyorsunuzz birde semt olarak nerdeydi evinn puf çok gelmek istiyorum ama eşime bağlıyım bakalım getirebilirsee ben anca 2 den sonra evden çıkabilirim çokmu geç kalırım
evt sirvan ama sinirlerim lackalasti artik buyuduklerindede psikologlarda gezerim herhalde hem ben buyuyupte rahat edende gormedim SIRVAN valla komsularima annemlere bakiyorumda hep ayni buyuyuncede amman dersi okulu psikolojisi ustu basi ergenligi ne bileyim yaaaaa sanki cok erken aldim ben bu sorumluluklari omur boyu cocuk pesinde
zaten suda verki beni asil bunaltan buyuk oglum reha masallah cok rahat bi bebek
tek hayali0m sole kocamla elele sakin kafayla yuruslere cikabilecegim gunlere kavusmak hayirlisiyla biz onu sadece 1yil yasayabildik ozzluyorum o gunleri
geçmiş olsun..annemle konuştuk msndende kerem hasta deyince babamla gelmişler nasıl mutlu oldum ya
giremedim sonra bidaha
kerem efendi soğuk algınlığı geçiriyomuş
peditus verdi 1 saat kadar önce verdim hertarafa kustu
şurup içemiyo ya hemen kuusyo ne yapçam bilmem
benim içinde yediklerine dikkat ediyomusun dedi
vitaminsizlikten olmuş dedi vitamin verdi
geçmiş olsun..selam kızlar hasta bebişlere geçmiş olsun
melis naz da hasta(
sümüklerden ne uyku uyuyabiliyo ne yemek yiyiyo yediğinide kusuyo
tonimer aldım şimdi deniz suyu aferin veriyorum bide ıhlamur inşallah iyileşir bebişler
geçmiş olsun..günaydın..elanın ateşi 38,5 oldu dün birazda huysuz hep anne anne diyip dudak büküyo(( ama neden çıktı ateş anlamadık..başka bi belirti yokşu an 37,5 ...4. Azı patlamış bu sabah sonunda ondan yapmış olabilir mi daha azının bi parçası çıkmış..hiç bu kadar ateş olmamıştı ya da huysuzluk yapmamıştı..burun tıkanıklığı,öksürük falan yok çok şükür..acaba boğazımı şişti dicem kahvaltısını yaptı sabah oof neden oldu ki yaa hiç keyfi yok bi akıl verin kızlar
geçmiş olsun..günaydınnnnn
bizde gece uyumak bilmedik. gece 11 de çıktık 1 saat arabayla dolandık. annem ve babamla ..
sonra uyudu geldik.
gece 4 de kalktık . 1 saat oyun oynadık ..
sonra zar zor uyudu..
sabah gene giderken uyanmıştı..
diştenmi yoksa dün hafif bir ateşlenme oldu. ondan mı oldu anlamadım.
ama çok huysuzdu..
güler ve gülşen akşam sizleri andım.
allah yardımcınız olsun..
biz 1 gece böyle olduk.. hemen söylenmeye başladık
Allah kolaylık versin canım yaa.. biz 1 taneyle basa çıkamıyozkızlar çözdük teknolojiyi geliyo resimler bu arada biri memede uyutuluyo biri ayakta:)))))
eheheh be sana diyorum adamı sıkı tut diyeeeeeeeeeee:lepi:benim adamda dün tv. 4 üzleri gösteri bana
çok bee dedim...
ne güzel olur dedi..
3 olsun diyor..
sanki ısmarlama..
benim adam takmış..3 çoçuk yapacakmış.. dedim ben bir tane daha yaparım
şansın varsa oda ikiz olursa bilemem...
adam ne derse beğenirsiniz..
iyi yapmazsan yapma ben başkasından yapar getiririm o zaman diyor.
benim koca tam bir sopalık
obüyünce rahat dersin lafını geccekler bencee büyünce dahada zor okulu dersi sorumluluk büyüyorrrrevt sirvan ama sinirlerim lackalasti artik buyuduklerindede psikologlarda gezerim herhalde hem ben buyuyupte rahat edende gormedim SIRVAN valla komsularima annemlere bakiyorumda hep ayni buyuyuncede amman dersi okulu psikolojisi ustu basi ergenligi ne bileyim yaaaaa sanki cok erken aldim ben bu sorumluluklari omur boyu cocuk pesinde
zaten suda verki beni asil bunaltan buyuk oglum reha masallah cok rahat bi bebek
tek hayali0m sole kocamla elele sakin kafayla yuruslere cikabilecegim gunlere kavusmak hayirlisiyla biz onu sadece 1yil yasayabildik ozzluyorum o gunleri
benimki zaten ilk dogum yaptım bi kaç gün sonra bi daha dogurursan seni BOŞARIM demişti şaka tabideeeee her şakanın altında bir gercek yatar ehehehehehhebenımkı selenden dolayı gözu korktu sanırım bı tane yeter demeye basladı:)
aman allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmkızlar çözdük teknolojiyi geliyo resimler bu arada biri memede uyutuluyo biri ayakta:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?