sultan gecmıs olsun keremle sana
hasta bebeklerede geçmiş olsun
mıneyede uzuldum nıye ceza verdılerkı
elıf ecemle mıray aynı olucak desene :) pastayı hepimiz aynı yerde yaptırıcaz bu gıdışle:)bende ulkuyu dusunuyorum
ben annemdeyım selenı götürdüm doktora sukur ayağında bısı çıkması çok sevındım en azından ıcım rahat ettı
sinem sen ne zaman gelırsen haber ver bı buluşma ayarlanır senın ıcınde
günaydın..elanın ateşi 38,5 oldu dün birazda huysuz hep anne anne diyip dudak büküyo(( ama neden çıktı ateş anlamadık..başka bi belirti yokşu an 37,5 ...4. Azı patlamış bu sabah sonunda ondan yapmış olabilir mi daha azının bi parçası çıkmış..hiç bu kadar ateş olmamıştı ya da huysuzluk yapmamıştı..burun tıkanıklığı,öksürük falan yok çok şükür..acaba boğazımı şişti dicem kahvaltısını yaptı sabah oof neden oldu ki yaa hiç keyfi yok bi akıl verin kızlar
kızlar bİkİnİ bakıyorum yaz İÇİn:)
gÖbek hala yerİnde ama olsun gİycem İŞte..
işte böylelerine çok çoçuk neden veriyosun . (allah günah yazmasında)
o kadar hasret içinde çoçuk istiyen varken .. onlara versen olmazmı
canım evde olacağı için belli bir saat yok.. istediğiniz saatte gelebilirsiniz..
bence mahsuru yok. erken gelirseniz yardım edersiniz., geç gelirseniz hazıra konarsınız.
tercih sizin...
canım bende bilmem antep yemeklerini . annem yapar.
canım ikinizide geçmiş olsun.
geçmiş olsun .. istabuldaysan c.tesi bizde toplanıyoruz. hadi atla gel ...
canım sen kaçta işten çıkıyosun.. sorması ayıp ..spor - alışveriş zaman nasıl yetiyor..
ama senin iş ev arası kısadır. bizim gibi 1 -2 saat sürmüyordu.
kovonaz ne alaka anlam veremedim bende..
tam benlik..
ilgi alanlarında koca yokmu?
saol canım.. akşam ne yaptık uyutamadım.
en son çare arabayla dışarı çıkarmaktı..
sonuç olunlu oldu..
giy şekerim ben giydikten sonra senin giymen gayet normal.
ben geçen sene 2 tane indirimden almıştım. tabii içerisine girermiyim bilmiyorum. dememem lazım..
koca memeli ben
bulvarda vardır. canım.. tatil memleketi olmazmı hiç
benim adamda dün tv. 4 üzleri gösteri bana
çok bee dedim...
ne güzel olur dedi..
3 olsun diyor..
sanki ısmarlama..
benim adam takmış..3 çoçuk yapacakmış.. dedim ben bir tane daha yaparım
şansın varsa oda ikiz olursa bilemem...
adam ne derse beğenirsiniz..
iyi yapmazsan yapma ben başkasından yapar getiririm o zaman diyor.
benim koca tam bir sopalık
kızlar bu arada iş değiştirmek istiyorum ama korkuyorum da burda rahatım iyi. ama eve uzak biraz bi de ufak bi yer yükselme falan pek yok. şöle büyük kurumsal bi yere kafayı soksam daha iyi sanki.
heeee heee eşim benden beter.. artık siz bizi düşünün..ayyy Şirvan alemsin çok kafa birisin eşin çok şanslı valla hiç sıkıcı değilsin :hooray:
ayyy anacım .. akşam bir taraflarıma motor takıcam .kız şirvan bu enerjini akşama sakla. yarın ağır misafirlerin var :)))
canım capitolün karşısındakızlar bu arada iş değiştirmek istiyorum ama korkuyorum da burda rahatım iyi. ama eve uzak biraz bi de ufak bi yer yükselme falan pek yok. şöle büyük kurumsal bi yere kafayı soksam daha iyi sanki.
teşekkürler canım :) nisan sonu gibi gelicem canım teyzemin kızı nişanlanıyor ama tam günü belli değil belli olunca haber vericem
heee 2 aşıysa iyiymiş..özelde farklı aşı vurmuyorlar ki kızlar...aynı aşılar...bende aşının içeriğini yazdım şirvana yoksa hepsi teka aşıda yada 2 aşıda toplanıyor...bizdende aşı parası almıyorlar yani.....bizim burdaki sağlık ocağında doktor yokmuş uzun zamandır yalnızca hemşireler var o yüzden neden götüreyim ki...ve her çocuğun bir hekimi olmalı anlayışındayım.....cebi herşeyi var kadının bende her zaman sorarım...
olabilir ne demek..geçmiş olsun canım yaa kıyamam(
canım benimkide 39.5 ateşle çıra gibi yandı bizde soyduk ılık bezle sildik durmadan orasını burasını şimdide grip oldu ortasını tutturmak lazım ateş düşsün diye hasta ettik yeniden
mayo giymeye bile cesaretim yok valla boshayallersmile
olabilir ne zaman nerede ??
tabi ister kızım o mu bakıyo sanki eziyeti çeken biz sevmeye gelince baba haksızlık bu yaa
ah canım ya bu sıkıntısı herkeste var galiba eşimde dün tutturdu istifa edim bebek mağazası açayım bıktım artık diye offf hep sıkıntı hep sıkıntı Allah yardımcın olsun
bizde devamlı tv seyrettiriyouz..
geçmiş olsun..
geçmiş olsun..
geçmiş olsun..
geçmiş olsun..
Allah kolaylık versin canım yaa.. biz 1 taneyle basa çıkamıyoz
kızcelerrr
reklmlrda kıtlenıyor bızımkıde
ah canım ya bu sıkıntısı herkeste var galiba eşimde dün tutturdu istifa edim bebek mağazası açayım bıktım artık diye offf hep sıkıntı hep sıkıntı Allah yardımcın olsun
şirvancım olabilir derken arabasız geldik meloş da hasta hem dışarı çıkıp daha beter yapabilirim hemde diğer bebeleride hasta yapabiliriz anlamında dedim
evin de çok uzak anacım arabasız sana gelmek demek eskişehire gitmek gibi yahu
selen eşimi aradım arkadaş nerde çalışıyor diye..
centim bilişim..
bir bak bakalım. daha olmazsa elden de verebiliriz cvni.
anacım sentim miş...
jetimi gönderip alsam ... olmaz mı ki..
canım sen nerde oturuyosun..
iste istanbul deniyor.. anacım biri ucunda bir ucuna gitmek mesela..
gönüller bir olsun..
valla .. kapım açık herkese.. buyrun gelir.
yasak değilse buaraya açık adresimide yazabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?