2009 Nisan Anneleri

kızlar bu arada iş değiştirmek istiyorum ama korkuyorum da burda rahatım iyi. ama eve uzak biraz bi de ufak bi yer yükselme falan pek yok. şöle büyük kurumsal bi yere kafayı soksam daha iyi sanki.

teşekkürler canım :) nisan sonu gibi gelicem canım teyzemin kızı nişanlanıyor ama tam günü belli değil belli olunca haber vericem

özelde farklı aşı vurmuyorlar ki kızlar...aynı aşılar...bende aşının içeriğini yazdım şirvana yoksa hepsi teka aşıda yada 2 aşıda toplanıyor...bizdende aşı parası almıyorlar yani.....bizim burdaki sağlık ocağında doktor yokmuş uzun zamandır yalnızca hemşireler var o yüzden neden götüreyim ki...ve her çocuğun bir hekimi olmalı anlayışındayım.....cebi herşeyi var kadının bende her zaman sorarım...

geçmiş olsun canım yaa kıyamam (
canım benimkide 39.5 ateşle çıra gibi yandı bizde soyduk ılık bezle sildik durmadan orasını burasını şimdide grip oldu ortasını tutturmak lazım ateş düşsün diye hasta ettik yeniden

kızlar bİkİnİ bakıyorum yaz İÇİn:)
gÖbek hala yerİnde ama olsun gİycem İŞte..

mayo giymeye bile cesaretim yok valla boshayallersmile

olabilir ne zaman nerede ??

tabi ister kızım o mu bakıyo sanki eziyeti çeken biz sevmeye gelince baba haksızlık bu yaa

kızlar bu arada iş değiştirmek istiyorum ama korkuyorum da burda rahatım iyi. ama eve uzak biraz bi de ufak bi yer yükselme falan pek yok. şöle büyük kurumsal bi yere kafayı soksam daha iyi sanki.

ah canım ya bu sıkıntısı herkeste var galiba eşimde dün tutturdu istifa edim bebek mağazası açayım bıktım artık diye offf hep sıkıntı hep sıkıntı Allah yardımcın olsun

ayyy Şirvan alemsin çok kafa birisin eşin çok şanslı valla hiç sıkıcı değilsin :hooray:
heeee heee eşim benden beter.. artık siz bizi düşünün..
şimdik anladınızmı biizim evde niye misafir eksik olmadığının...

kız şirvan bu enerjini akşama sakla. yarın ağır misafirlerin var :)))
ayyy anacım .. akşam bir taraflarıma motor takıcam .
baran bey müsade ederse tabii.
dün akşamki gibi olursa kızlar dışardan pizza yersiniz söyliyim..

canım capitolün karşısında
üsk iniş taraafında ama..
orda bir bilgisayr firması var. yaa ismi aklıma gelmiyor şimdi. c başlıyor.
bizim bir arkadaş orda çalışıyor. oda bilgisayar müh.
oraya bir cv gönder derim. sanada çok yakın.
teşekkürler canım :) nisan sonu gibi gelicem canım teyzemin kızı nişanlanıyor ama tam günü belli değil belli olunca haber vericem

huuu komşu yarın bizde toplanıyoruz dedim ama ses seda çıkmadı

heee 2 aşıysa iyiymiş..
bende 6 tane sayınca gözlerim açıldı birden ..

olabilir ne demek..
yarın benim evde..

bakmıyorlar anacım.. ben tek başıma yaptım ya

ah canım ya bu sıkıntısı herkeste var galiba eşimde dün tutturdu istifa edim bebek mağazası açayım bıktım artık diye offf hep sıkıntı hep sıkıntı Allah yardımcın olsun

kızlar hepimiz bir olup mağazacılık yapalım..
benim eş bulur malları..
nasılsa türkiye ye yayılmış durumdayız.. her yerde şubemiz olur ne güzel...

geçmiş olsun diyen herkese çoook teşekkürler ..
minecim çok sevindim annenleri göreceksin..
şenay kızlar da süper elbiseleri de sağlıklı günlerde giysinler inşallah..

selen eşimi aradım arkadaş nerde çalışıyor diye..

centim bilişim..
bir bak bakalım. daha olmazsa elden de verebiliriz cvni.

anacım sentim miş...

Son düzenleme:
bizde devamlı tv seyrettiriyouz..

baby tv 7/24 açık valla

geçmiş olsun..

geçmiş olsun..

geçmiş olsun..

geçmiş olsun..

Allah kolaylık versin canım yaa.. biz 1 taneyle basa çıkamıyoz

teşekkürler canım

çoooooook tatlılar

reklmlrda kıtlenıyor bızımkıde

reklamlar olmadan yemek yediremiyorum

bizdede iş sıkıntısı var yaa
kuyruğu kopmuş it gibi ordan oraya gezip duruyosss

şirvancım olabilir derken arabasız geldik meloş da hasta hem dışarı çıkıp daha beter yapabilirim hemde diğer bebeleride hasta yapabiliriz anlamında dedim
evin de çok uzak anacım arabasız sana gelmek demek eskişehire gitmek gibi yahu

jetimi gönderip alsam ... olmaz mı ki..
canım sen nerde oturuyosun..

iste istanbul deniyor.. anacım biri ucunda bir ucuna gitmek mesela..
gönüller bir olsun..

valla .. kapım açık herkese.. buyrun gelir.
yasak değilse buaraya açık adresimide yazabilirim.

selen eşimi aradım arkadaş nerde çalışıyor diye..

centim bilişim..
bir bak bakalım. daha olmazsa elden de verebiliriz cvni.

anacım sentim miş...

sağol kız şirvan iş konusunda bile muhtarlığı elden bırakmıyorsun bi inceleyim bakayım sana haber veririm bişi olursa.

teşekkür ederim canımmmmmmmm
sen özelden yaz istersen adresini yarınki duruma göre bi ayarlama çekmeye çalışırım okişşşş

ateş var ama daha düşük artık..mızmızlığıda azaldı gibi ama gözüü neden sulanıyo onu anlamadım onun dişle ilgisi yok :) hastamı olacak ki ya zaman gösterecek sanırım inşallah olmaz..

slm kızlarrr
hasta bebişlere geçmiş olsunn
denizcim hava değişimindende olabilir ama bence dişten dolayı

geçmişi pek okuyamadm çok konuşulmuş
şenay elbiseler süper olmuşşşşş maşallah

demirinde geceleri burnu tıkanıyo
bugün otribebe aldm
bide okyanus suyu bakalım iyi gelicekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…