bende demire ayakkabı aldım ama 21 numara aldm şimdi 20 giyiyo her 3 ayda 1 numara büyürmüş bebişlerin ayağı ama mirayın ayağına şimdi 20 olmuyosa 22 yi rahat giyerben de dün ayakkabı almıştım,tam da elbisenin renginde.20 no almıştım,o küçük geldi,ben de 22 aldım,yaza ayağı büyür diye,çünkü şimdi yürümüyor,o zamana kadar ayağı büyür dedim.ama o da şu an için büyük,offfffff altı üstü bebiş ayakkabısı ama kaç şeyi düşünüyoruz,o mu bu mu diye..
Elbiseyi de denedik bugün ayakkabılarla birlikte,çok yakıştı kuzucuğuma)
heee açılmış ben gırmeyelı,güler bencede kesınlıkle bolero,elbıse çok güzel gülfem güle güle gıysın ınşllah,öğleden sonr ece düştü çok korktum alnının üstüne, dıpdıbe yataklarımız,kendı yatağındn benım yatağa geçmış,bebefon var ama demıştım daha öncede uynınca ağlamıyor,kontrol edıyorum süreklı 3 dk olmmıştı ordanda balıklama taşa,verılmış sadakamız varmış daha yenı yenı kendıme gelıyorum,nedır bu ya hastlık düşme rabbım aratmasın bunları,uyutmdım bır süre kusma,ateş,kasılma olmayınca götürmedım dr.a,rabbım korusun mınıklerımızı
mınecım güle güle gıt gel ınşallah bol bol dınlen eğlen
mine hayırlı yolculuklar..
seher muhallebi yiyince nedense arada kusuyor şurup içince kesin çıkartıyor
hem nasıl ağzından burnundan
kerem de kahvaltısında 1,5-2 ciciebebe ekmeği penyir yumurta saırısı pekmez ceviziçi ve 1 kaşk tereyağ yemiş oluyo bunların hepsini 120 cc süte karştırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?