2009 Nisan Anneleri

arkadaşlar merhabalar.doktordan yeni geldim.
çok şükür gülfemin idrar kültürü temiz çıktı.
kızımın doğum günü elbisesini de aldım ama kolsuz.üşür diye bolero veya bady düşünüyorum ama yakışır mı ki acaba?
elbiseyi ekliyorum bakalım beğenecek misiniz?
ben biraz geçmişe bakayım

biz gülfeme tv izletmiyoruz ama annem tv yi hiç kapatmıyo.ama şükür alışık olmadığından heralde hiç bakmıyo

kızlar ben kaçtım gülfem hanımın sütü bitmiş alışverişe ideyim bady bakayım inşallah yakışan bişey bulabilrim

Kızçeler güle güle giysin elbiselerini, gülercim elbisesi çok güzel gülfemin bencede içine badi al kapatır elbisenin güzelliğini bolero.....
bizde yarın arkd.buluşuyoruz 2 tane 4 yaş bir biz birde 6 aylık 4 bebiş bakalım nasıl geçecek şimdiden sizlerede iyi eğlenceler.....
başka ne vardı hatırlayamıyorum şirvan sen ne alacaksın barana doğumgününde giymeye ??

Sultan nasıl oldu kerem düzeldi mi bu havalardan çok çocuk hasta ..
akşamları yemek vermeye başladınızmı yoksa hala öğlenlerimi sadece çorba veriyorsunuz ??

ben yavaştan çıkıyorum.
yarın buluşma ile ilgili inşallah bi problem yaşanmaz ama bir sorun olursa bana bildirirsiniz. belki nete giremeyebilirim.

Selammm
Ela ya çok geçmiş olsun,inşallah daha da kötü olmadan bu akdarla atlatır.
Şenay kızların elbiseleri çok güzel olmuş,mutlulukla giysinler!
Güler elbise çok güzelmiş,bence de içine body giyerse boğar ,ya da alacaksan da açık pempe mi gider acaba-ya bence olmaz,ama yine sen bilirsin.Bolero daha şık durur,göğüs hizasında duracağı ve de o bölgede elbisede süs olmadığı için kapatmaz bence.Karasız kaldım,bence sen en iyisi elbiseyi yanında götür,bir boleroyla bir body le dene.

Ben de dün ayakkabı almıştım,tam da elbisenin renginde.20 no almıştım,o küçük geldi,ben de 22 aldım,yaza ayağı büyür diye,çünkü şimdi yürümüyor,o zamana kadar ayağı büyür dedim.Ama o da şu an için büyük,offfffff altı üstü bebiş ayakkabısı ama kaç şeyi düşünüyoruz,o mu bu mu diye..
Elbiseyi de denedik bugün ayakkabılarla birlikte,çok yakıştı kuzucuğuma)

iyi akşamlar
gülercim elbise çok güzelmiş güle güle giysin bence bolero giydir badi biraz basitleştiriyor tabi benim fikrimmm

heee açılmış ben gırmeyelı,güler bencede kesınlıkle bolero,elbıse çok güzel gülfem güle güle gıysın ınşllah,öğleden sonr ece düştü çok korktum alnının üstüne, dıpdıbe yataklarımız,kendı yatağındn benım yatağa geçmış,bebefon var ama demıştım daha öncede uynınca ağlamıyor,kontrol edıyorum süreklı 3 dk olmmıştı ordanda balıklama taşa,verılmış sadakamız varmış daha yenı yenı kendıme gelıyorum,nedır bu ya hastlık düşme rabbım aratmasın bunları,uyutmdım bır süre kusma,ateş,kasılma olmayınca götürmedım dr.a,rabbım korusun mınıklerımızı

sevındım keremınde ıyı olmsına sultan,bızde ıyıydık bugün hafıf geçtı çok şükür,elanın ateşı vardı,azı dışıde yrılmış ama acba üşüttümü dıyordu

Miray ın da sabah burnu tıkalı gibiydi,öğlene doğru da akmaya başladı.Hatta ikindileyin 2-3 kere aralıklarla öksürdü.Ped.. şurup aldık,uyutmadan önce içirdim.ınş yarına birşeyciği olmaz.
Dün ben evde yokken annem akşamüstü uykusu diye uyutmuş 6 -6:30 gibi.O da emmek için kalktığının haricinde sabaha kadar öyle uyudu,tabi uyku tulumunu giydirmemişti,acaba ondan mı oldu diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…