2009 Nisan Anneleri

hiim demekki bizim bebişler daha hazır değil
ayrı yemeğe :)

ben cicibebe ve aliminyuma sarılı olan hiçbişeyi vermiyorum artık
zararlıymış o yüzden
bende demire kahvaltısına
ceviz
peynir
2 bıldırcın yumurtası
3 petibör
1ekmek içi
pekmez
tereyağ
ve süt işte bunları yediriyorum

Sağolun arkadaşlar,bu mevsim geçişlerini sağlıklı bir şekilde atlatırız inş.

Sultan ben istifa ettim farmdan)Hiç girip bakmak bile gelmiyor içimden.

Mine size de iyi yolculuklar,sağol d.günümüzü kutladığın için,ilk kutlayan sen oldun hehehheeee

sözde 11 yaşına kadar bılmezlermış neyı sevıp sevmedıklerını bende eceye ne zmn yumurt versem tükürür kı tadını almasına ımkan yok dersın,yemıyor ışte neler denedım,şımdılık vermıyorum yoksa dığerlerınıde yemıyor,mınecım tatlı rüyalar gör,yolunuz açık olsun ınşallah,yarasın tatıl

Dediğiniz gibi ayrı ayrı vermek daha zaman alıyor,hem daha fazla şey yemiş oluyorlar,ama ben haftasonları ayrı vermeyi tercih ediyorum,herşeyin tadını alsın ve kahvaltı bilinci oluşsun diye.Peyniri sevmiyor Miray,ne labne,ne de Sü...ş ın peynirini.Onu verince ağzını buruşturuyor,ekşi mi geliyor ne.

müge daha ne vereceksın zten canım,bızımkıde parmağını sokuyor boğazına kadar bıde dıkkat çekmek ıçın yapıyor bellı öğürüp aaaaa dıyor cadı,çok şükür kusmadı hıç

bızım selen ayrı yemeyı daha cok sevıyo hepsını ayrı yıyo maşallah bayadır ama bazen karısık hazırlamak daha kolayıma gelıyo :)

yumurtayı kokusundan dolayı sevemzlermişş
ay birazcıkta bizim işimize geliyo sanırım hihihihi

ben yatıyrum kızlar size iyi gecelerrrr

bütün bebişler sabaha kdr hiç uyanmadan uyusunlar inş...

ben nefret ederım yumurtadan küçükkende annem zorla yedırırdı ağlardım yememek ıçın ama eceye her şeklını denedım olmadı önünde belkı anlar dıye lafını bıle etmıyorum böğğğğğğ,hıç yemıyor değılım ama hep karışık sade yemem yanı

Miray da tam tersi yımırtayı seviyor.Cevizi yımırtanın içine koyduğumda pek sevmiyor gibi geliyordu.Ben de artık ekmeği pekmeze batırıyorum,sonra da cevize,böyle bir ceviz rendesini yiyor.

labne tuzlu değilmi nasıl alıyorsunuz tuzunu bende p.narın kutudaki peynirlerinden alıyorum kesip suya koyuyorum akşamdan

bu saatte maşallah kalabalık burası ben halk ekmeğin altın ekmeğini kullanıyorum kahvaltıda hem fındık kuru üzüm var zerdeçal da varmış ben zaten hiç bebe bisküvisi kullnmadım............

söze maşallah diye başlıyim salı günü 6 anne ve bebekleriyle tanıştık bebeklerin 3 tanesi yusuftan biri 1 yaş diğerleri 6 ay büyüktü benim yavru kuşum onlardan uzun ve kiloluydu bayıldılar yusufa insan hastası benim tosunum gerçekten ben artık şuna inanıyorum benm oğlum benim sevgimle büyüyor az yesede maşallah iyi gelişti arkadaşların bebeklerini görünce buna inandım........

Pınr ın kutu peynirini hiç farketmemişim ben,o daha mı güzeldir ki,peynir bitmişti,yarın ondan aldırayım bari.Light olanı daha az yağlı ve daha çok kalsiyumlu,hangisini kullanmalı sizce?

lıght al elıfıcım bende onu kullanıyorum
ben kaçar herkese ıyı geceler selen ağlayıp durur sallamaya gıdıyorum bu gece uzun olucak pöfffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…