2009 Nisan Anneleri

Çok duygulandım Gülşencim sağol.

kızlar aciiillllll...
eladan idara almamız gerekiyo ama her seferinde torba çıkıyo beze yapıyo nasıl yapıcam (((

Ben görene kadar almışsın zaten,ben hiç kendim almaım,ama hastanede hemşire bile 2-3 denemede alabilmişti.İnşallah uzun sürmez hemen geçer,kötü birşeyi yoktur Elacığımın.Rüyamda da seni görmüştüm Deniz,Ela yı da gördüm ama onu nasıl gördüğümü hatırlamıyorumSen çok zayıftın,diyorum ne rejimi))

Kızlar d.günü kutlamalarınız için teşekkür ediyorum ama 29 Mart Pzt günü d.günümüz.Kutlamayı yarın yapacağız.Gülşen yoğun olurum giremem diye önceden kutlamış sağolsun.Yine de çok tşk ediyorum,Pazartesi bir daha kutlayıverirsiniz)))Aha Aha ahaaaaaa

Güler,bolero Zara da ve Zeylan da görmüştüm ben,Zeyland dakilerin göğüs kısmında oyalı gibiydi örgüden,oymalı falandı yani.Zara dakiler düzdü,sade.

Çiçennkkkkkkkkkk
Uyan hadi,sabah oldu)
Şu çekilişi yapıver,sırf çekiliş için girdim bu saatte

Melek kaçta uyandı diye sormuşsun,sabah 5 miydi,5:30 muydu ne:-((
Eşim bana Miray ı 22:30 a kadar uyutmuyorum diye söylenirdi,erken yatır diye.O sabah şikayet ediyor erken kalktı diye çocuk,eee dedim bide bana erken yatır diyorsun,nasılmış?Diyor ben bilseydim böyle olacağını 12 ye kadar tut derdim diyor eheheheheeeee

2-3 gecedir Miray çok sık uyanıyordu,üst ön dişler de iyice kabarıktı,bu sabah baktım 2 si birden çıkmış,altlar da aynı anda 2 si çıkmıştı,ama şimdi iyi çok şükür.

Melek bide sen Ege kucağında yazıyorsun diye mi ben senin yazdığın cümlelerin çoğunu anlayamıyorum,düşük cümleler hep???

sende degıştırıyorsun he sacını hadi akalım inşallah içine sinerr

mirayın doğum günü kutlu olsun elifcim..
biz aydına drumuza gidiyoruz kızlar gireemem en erken yarına kadar merak edenler olursa diye..
iyi habele dönün...

günaydın.....

MİRAY kuzum dogum günün kutlu olsun:):):)

sarı kızım benım inşallah hayatın boyunca tüm güzellikler seninle olurr.....

elif genelde evet suan bile kolumdan cekıştırıryor maus bile onun elinde bi eliylede klavyeyı mincikliyor.......

kızlar ege gayet net annii anne gel diyorr yaa ne kadar güzel

dil cıkartıyor bana.....
hani burnun diyoruz bana uzatıyor burnunuuuu

Miray da burnunu,ağzını,kulağını gösteriyor.arada hedef şaşabiliyor tabi )

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, EDAAAA, TugbaEcrin

günaydınlar
elaaya geçmiş olsun umarım ciddi bişy değildir

mirayın doğum günü kutlu olsuunnnn

canım acıl şıfalar olsun dualarım sızınle
ben gelemiyorum malum ustalardan dolayı
alıye evelsı gün geçmış olsun dıleğıne yazacaktımkı çıktın çook teşekkür ederım canım geçtı çok şükür :)
sen dün mıneye ılk kutlayan sen oldun deyınce karıştı galıba bende hemen baktım 29 u,olsun bolbol kutlayalım ıyıkı doğumuş mıray,ıyıkı doğumuş kuzucuklarımız
kızlar ege gayet net annii anne gel diyorr yaa ne kadar güzel

dil cıkartıyor bana.....
hani burnun diyoruz bana uzatıyor burnunuuuu
teşekkürler melek teyzesı çok korkuttu ece dün bızı ama ıyı şımdı,ne şaklabanlıklar yapıyolar dımı aşıkım ben resmen aşık

irfanın doğum günü yarın mirayınkide 29 unda benide şaşırttınız bugün daha 27 si ayol kutlamadım geç kaldım sandım

günaydın şenaycım teşekkürler geçmış olsun dıleklerın ıçın canım,bız ıyıyız uyuyor ecede senıde öpüyoruz kocaman kızçelerıde

tuğba sende hastaydın nasıl oldun ıyımısın ben zaten kendı hastalığımı unuttum ıyıleştım bıle bu arada

cnm doktora götürmedinizmi ya acil şifalar

oo cesarete bak güzele ne yakşmaz dimi ama

Miray ın doğum günü kutlu ve mutlu olsun iyi ki doğdun Miraaaaaaaaaaaaaayy:)hihoyyyt

9-12 ay arası Bu aylarda bebeğiniz geceleri 10-12 saat ve gündüz iki kez 1.5-2 saat uyur. Bebeğinizin yeterince uyuyup uykusunu aldığından emin olmalısınız çünkü uyku bebeğinizin gelişimi için çok önemlidir. Sabit uyku düzenine ve bebeğinizi hemen hemen hep aynı saatlerde uyutmaya özen gösterin. Eğer bu düzeni kaydırırsanız gece uykuya dalması güçleşip daha sık uyanabilir. Daha önceki aylar için de söylediğimiz gibi banyo yaptırmak, masal okumak, sessiz bir oyun oynamak gibi. Her gece aynı rutini aynı sırayla yaptığınızdan emin olun. Bebekler düzenden hoşlanır ve sırda ne olduğunu bilmek onları mutlu eder. Eğer banyo yapmaktan hiç hoşlanmıyorsa bu aktiviteyi başa koyup ilk önce onu tamamlayabilirsiniz. Masal sevmiyorsa ona şarkı mırıldanabilirsiniz.

Bebeğinizin gece uykusu düzeni gibi gündüz aktivitelerini de düzene sokarsanız bebeğiniz gece rutinini daha kolay kabullenir. Eğer hep aynı saatlerde yer, oynar, uyur ve aynı anda yatağa giderse daha rahat uyur. Bebeğinize pek çok yeteneği kazanmasında yardımcı olduğunuz gibi uykuya kendi kendine dalması konusunda da yardımcı olabilirsiniz.

bilginizeeeeeee:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…