bizdende iyi akşamlar...yarın kutlayamam tüm gün hazırlıklar olacak onun için şimdiden canım Mirayımın doğum gününü kutlarım....annesi onun için en güzel sıfatı buldu zaten...."gül yüzlü güzel kızım"....hep gül miray hep gül.....herkese hayırlı akşamlar yarın gece vakitleri resimlerle gelirim...byeeee
kızlar aciiillllll...
eladan idara almamız gerekiyo ama her seferinde torba çıkıyo beze yapıyo nasıl yapıcam(((
aldım idrarı şimdi çok şükür..akşam 40 oldu ateşi eşim panik zaten tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum allahım sabırr..daha ne olduğu belli olmadığı için tedaviye başlayamadık gittikçe daha kötü oluyo çocuk o yüzden(
sende degıştırıyorsun he sacını hadi akalım inşallah içine sinerrelaya çok geçmiş olsun cnm benim kıyamam ona((
bu arada herkeze günaydın hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun
mirayımızın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallahh:)))
bende az sonra saçımı boyatmaya gidicem sarıdan iyice sıkıldım bakalım bakır tonları falan yaptırabilirim doğum gununde değişik gözükeyim ecemin birde bugün öğleden sonra fotoğrafçıya gidicez ecem için
iyi habele dönün...mirayın doğum günü kutlu olsun elifcim..
biz aydına drumuza gidiyoruz kızlar gireemem en erken yarına kadar merak edenler olursa diye..
Çiçennkkkkkkkkkk
Uyan hadi,sabah oldu)
Şu çekilişi yapıver,sırf çekiliş için girdim bu saatte
Melek kaçta uyandı diye sormuşsun,sabah 5 miydi,5:30 muydu ne:-((
Eşim bana Miray ı 22:30 a kadar uyutmuyorum diye söylenirdi,erken yatır diye.O sabah şikayet ediyor erken kalktı diye çocuk,eee dedim bide bana erken yatır diyorsun,nasılmış?Diyor ben bilseydim böyle olacağını 12 ye kadar tut derdim diyor eheheheheeeee
2-3 gecedir Miray çok sık uyanıyordu,üst ön dişler de iyice kabarıktı,bu sabah baktım 2 si birden çıkmış,altlar da aynı anda 2 si çıkmıştı,ama şimdi iyi çok şükür.
Melek bide sen Ege kucağında yazıyorsun diye mi ben senin yazdığın cümlelerin çoğunu anlayamıyorum,düşük cümleler hep???
canım acıl şıfalar olsun dualarım sızınlealdım idrarı şimdi çok şükür..akşam 40 oldu ateşi eşim panik zaten tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum allahım sabırr..daha ne olduğu belli olmadığı için tedaviye başlayamadık gittikçe daha kötü oluyo çocuk o yüzden(
alıye evelsı gün geçmış olsun dıleğıne yazacaktımkı çıktın çook teşekkür ederım canım geçtı çok şükür :)ben gelemiyorum malum ustalardan dolayı
sen dün mıneye ılk kutlayan sen oldun deyınce karıştı galıba bende hemen baktım 29 u,olsun bolbol kutlayalım ıyıkı doğumuş mıray,ıyıkı doğumuş kuzucuklarımızÇok duygulandım Gülşencim sağol.
Ben görene kadar almışsın zaten,ben hiç kendim almaım,ama hastanede hemşire bile 2-3 denemede alabilmişti.İnşallah uzun sürmez hemen geçer,kötü birşeyi yoktur Elacığımın.Rüyamda da seni görmüştüm Deniz,Ela yı da gördüm ama onu nasıl gördüğümü hatırlamıyorumSen çok zayıftın,diyorum ne rejimi ))
Kızlar d.günü kutlamalarınız için teşekkür ediyorum ama 29 Mart Pzt günü d.günümüz.Kutlamayı yarın yapacağız.Gülşen yoğun olurum giremem diye önceden kutlamış sağolsun.Yine de çok tşk ediyorum,Pazartesi bir daha kutlayıverirsiniz)))Aha Aha ahaaaaaa
teşekkürler melek teyzesı çok korkuttu ece dün bızı ama ıyı şımdı,ne şaklabanlıklar yapıyolar dımı aşıkım ben resmen aşıkkızlar ege gayet net annii anne gel diyorr yaa ne kadar güzel
dil cıkartıyor bana.....
hani burnun diyoruz bana uzatıyor burnunuuuu
cnm doktora götürmedinizmi ya acil şifalaraldım idrarı şimdi çok şükür..akşam 40 oldu ateşi eşim panik zaten tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum allahım sabırr..daha ne olduğu belli olmadığı için tedaviye başlayamadık gittikçe daha kötü oluyo çocuk o yüzden(
elaya çok geçmiş olsun cnm benim kıyamam ona((
bu arada herkeze günaydın hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun
mirayımızın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallahh:)))
bende az sonra saçımı boyatmaya gidicem sarıdan iyice sıkıldım bakalım bakır tonları falan yaptırabilirim doğum gununde değişik gözükeyim ecemin birde bugün öğleden sonra fotoğrafçıya gidicez ecem için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?