pipisnide siliyorum tabi...kaldırıyorum alt kısmınıpişik kremi arada kullanıyorum pudrada döküyorum
siz pipisini temziliyormusunuz anlamadım şirvan
erkek anneleri neler yapıyorsuz
eheheheheekarıya bak gittiği yerden bile yetişiyor..
Internetli tel alda.. Pazardan da bağlan anacım.
Yoklama çekersin.
nasıl cevırıyon kızzzzzzzvallaha ben banyo yaparken suyun ıcınd cevırıyorum kaynanam dedıydı sunnetı kolay oluyormus ama benımkılerın ole pısık enfeksıyon sorunları falan olmadı sukur
ehee yok kananna işte gelınce saygı gıdınce saygı he der gecerım ben eltiii öyle degıl cata pat kavga eder onlar ayrıohhh melek kahveler gezmeler valla bende eltimle çok iyi anlaşırız ama o burda yok
kız bana hep derler iki elti anlaşıyorsa kesin kayınvalide ile anlaşamıyorlardır diye kayınvalide gelinlerinden birini sever anlaşırsa öteki gelin diğer eltisini sevmezmiş pek ama kayınvalide ile anlaşamayan gelinler birbiriyle daha iyi anlaşırlarmış bana derlerde sizde öyle bir şey varmı
ayy ne meraklı oldum böyle ama bana çok sorarlarda acaba doğrumu
arkadaşlar merhabalar.doktordan yeni geldim.
çok şükür gülfemin idrar kültürü temiz çıktı.
kızımın doğum günü elbisesini de aldım ama kolsuz.üşür diye bolero veya bady düşünüyorum ama yakışır mı ki acaba?
elbiseyi ekliyorum bakalım beğenecek misiniz?
ben biraz geçmişe bakayım
işte doğum günü elbisemiz
http://i1003.hizliresim.com/2010/3/26/2394.jpg
güle güle kullanınnBen de dün ayakkabı almıştım,tam da elbisenin renginde.20 no almıştım,o küçük geldi,ben de 22 aldım,yaza ayağı büyür diye,çünkü şimdi yürümüyor,o zamana kadar ayağı büyür dedim.Ama o da şu an için büyük,offfffff altı üstü bebiş ayakkabısı ama kaç şeyi düşünüyoruz,o mu bu mu diye..
Elbiseyi de denedik bugün ayakkabılarla birlikte,çok yakıştı kuzucuğuma)
off gecmiş olsun kıyamammmmmmmmmmmmmheee açılmış ben gırmeyelı,güler bencede kesınlıkle bolero,elbıse çok güzel gülfem güle güle gıysın ınşllah,öğleden sonr ece düştü çok korktum alnının üstüne, dıpdıbe yataklarımız,kendı yatağındn benım yatağa geçmış,bebefon var ama demıştım daha öncede uynınca ağlamıyor,kontrol edıyorum süreklı 3 dk olmmıştı ordanda balıklama taşa,verılmış sadakamız varmış daha yenı yenı kendıme gelıyorum,nedır bu ya hastlık düşme rabbım aratmasın bunları,uyutmdım bır süre kusma,ateş,kasılma olmayınca götürmedım dr.a,rabbım korusun mınıklerımızı
6,30 da uyudu ya sabaj kaçtı kalktıııMiray ın da sabah burnu tıkalı gibiydi,öğlene doğru da akmaya başladı.Hatta ikindileyin 2-3 kere aralıklarla öksürdü.Ped.. şurup aldık,uyutmadan önce içirdim.İnş yarına birşeyciği olmaz.
Dün ben evde yokken annem akşamüstü uykusu diye uyutmuş 6 -6:30 gibi.O da emmek için kalktığının haricinde sabaha kadar öyle uyudu,tabi uyku tulumunu giydirmemişti,acaba ondan mı oldu diyorum.
TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRiyi akşamlar kızlar
gülfemin elbisesi çok güzel iyi günlerde kullansın inşallah
arkadaşlar ben memlekete gideceğim yarın 1 hafta kadar ordayım
İRFAN,MİRAY.DURU,ZEYNEP,ZEREN,GÜNAY EGE,NİSA BEREN,OĞUZ,ELA,GÖKTUĞ KEREM,TOPRAK canlarımızın doğum gününü şimdiden kutlarım erken oldu ama internete giremezsen kutlamakta gecikeceğim erken kutlamayı istedim hep mutlu olursunuz inşallah iyiki varsınız yavrularımız hayatımıza neşe ,sevinç duygusallık, mutluluk ve anne olmanın saygınlığını değerini kattığınız için teşekkürler hepinize nice senelere öpüyorum hepinizi
oğluşum Kayra adınada tüm arkadaşlarının doğum gününü kutluyorum
aynennn egede gıyıyor ama kolayıma karışım gelıyorbızım selen ayrı yemeyı daha cok sevıyo hepsını ayrı yıyo maşallah bayadır ama bazen karısık hazırlamak daha kolayıma gelıyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?