2009 Nisan Anneleri

güler kızcenin elbisesi şahane desenine bayıldım tam benlik güle güle giysin içine bişey giydirme bence havası söner

liğht niye verceksinki çocukların bol bol ihtiyaçları var bende labne hiç denemedim ii ki sormuşum saolun ondan alayım bakayım

i geceler kızlar ben çıkıyorum çok yorgunum

Sultan light ürünlerde kalsiyum daha fazla,yağ daha az,ondan kafam karıştı???

pişik kremi arada kullanıyorum pudrada döküyorum
siz pipisini temziliyormusunuz anlamadım şirvan
erkek anneleri neler yapıyorsuz
pipisnide siliyorum tabi...kaldırıyorum alt kısmını

karıya bak gittiği yerden bile yetişiyor..
Internetli tel alda.. Pazardan da bağlan anacım.
Yoklama çekersin.
ehehehehee
vallaha ben banyo yaparken suyun ıcınd cevırıyorum kaynanam dedıydı sunnetı kolay oluyormus ama benımkılerın ole pısık enfeksıyon sorunları falan olmadı sukur
nasıl cevırıyon kızzzzzzz
ehee yok kananna işte gelınce saygı gıdınce saygı he der gecerım ben eltiii öyle degıl cata pat kavga eder onlar ayrı
elti küçük yaşta kaçmış 17 eşi askere gıdınce bu onlarla kalmışşş
afedersınız donla sey gibi onlar he sevmıyor elti onuuuu ama laflarını birbirlerınden esırgemezler pat pat söylerlerrr

grekirse kavga edıp defolurlar

ama benle öyle degıl kaynanan mesafe varr

konuşmam ben kavgada etmem o konuşur konuşur onuşurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

he derım bende ama eltı yorum yapar öle der böyle der

ben sakinim o konudaaa
lavbali olmuyorummm

sevındım ii cıkmasına sonucun elbise harıkaaaaaaaaaaaaaaaaa

ii günlerd giysınn

güle güle kullanınn

off gecmiş olsun kıyamammmmmmmmmmmmm

6,30 da uyudu ya sabaj kaçtı kalktııı
geçmiş olsunn

TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

minee

bızım selen ayrı yemeyı daha cok sevıyo hepsını ayrı yıyo maşallah bayadır ama bazen karısık hazırlamak daha kolayıma gelıyo :)
aynennn egede gıyıyor ama kolayıma karışım gelıyor

iyi gecelerr

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, namem

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
urla, gulshenidil, NAVRIS+

şirvan uyusana kız misafır gelecek yarın
benımde karnım acıktı sen ne yaptın hemen yolla banada offfffff,
gecenın bu vakti ne yersem oturcak mideyeee

bizdende iyi akşamlar...yarın kutlayamam tüm gün hazırlıklar olacak onun için şimdiden canım Mirayımın doğum gününü kutlarım....annesi onun için en güzel sıfatı buldu zaten...."gül yüzlü güzel kızım"....hep gül miray hep gül.....herkese hayırlı akşamlar yarın gece vakitleri resimlerle gelirim...byeeee

kızlar aciiillllll...
eladan idara almamız gerekiyo ama her seferinde torba çıkıyo beze yapıyo nasıl yapıcam (((

aldım idrarı şimdi çok şükür..akşam 40 oldu ateşi eşim panik zaten tek başıma ayakta durmaya çalışıyorum allahım sabırr..daha ne olduğu belli olmadığı için tedaviye başlayamadık gittikçe daha kötü oluyo çocuk o yüzden (

elaya çok geçmiş olsun cnm benim kıyamam ona((

bu arada herkeze günaydın hasta olan tüm bebeklere geçmiş olsun
mirayımızın doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallahh:)))

bende az sonra saçımı boyatmaya gidicem sarıdan iyice sıkıldım bakalım bakır tonları falan yaptırabilirim doğum gununde değişik gözükeyim ecemin birde bugün öğleden sonra fotoğrafçıya gidicez ecem için

mirayın doğum günü kutlu olsun elifcim..
biz aydına drumuza gidiyoruz kızlar gireemem en erken yarına kadar merak edenler olursa diye..

deniz geçmiş olsun canım.iyi haberlerlerini bekliyoruz.

arkadaşlar elbise yorumlarınız için çok teşekkürler.bolero almaya karar verdim.inşallah bulabilirim.
mirayın doğum günü kutlu olsun.Allahım ömrü boyunca neşeden sağlıktan ayırmasın.gülen yüzü hep gülsün.

ben de kahvaltı yapacam.azıcık tarlama sonra da ezele bakacam.annem burdaya takılayım azıcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…