her ayki resimlerinden yapmak ta iyi fikirmiş canımhanitakvim demiştiniz yaa..az önce eşim geldidee..bi takvim getirmişş bebek resimlerinden oluşuyoo çok tatlılar yaaa..ben yapıcam oğluşumaaa..her ay resminden 12 sayfalık yapıcammm..doğum günüzmüzde dağıtırızz..
çok güzel olmuşş aliyecimm..maşallah seleneee..:))
çook güsel olmşağacımızı sizinle paylaşmak istedim :))
http://i0912.hizliresim.com/2009/12/15/2633.jpg
dene bence ben gördm faydasınıınagihan sen söylemiştin sanırım saat 6 dan sonra uytmamayı deniycemm..böyle hiç dayanılacak gibi değil..inşallah bi düzene girerrrrrrrrrrrrr..
kıızz valla nazar degckk kaşık bi yerleriniibide kızlar gece uyumadıkk dedim yaa..eşim yazık sabah okula gidioo sen yat canım dedimm..oda uyudu..sabah uyanmışş..mutfakta oyuncaklar oturma odasında yastık battaniyeee heryeri öyle görünce üzümüşş aşkımmm..hep buralarda oyalanmışlar diee..bana not yazmışş..sizi çok seviomm..sabah kahvaltı alıp gelicm diee..12 de geldi..çayıda yapmış beni uyandırıooo..canım benim yaa...
maşşallh yaa ama sanki boyuna göre kilosu az olsn canm saglıklıosnlardaaman nazar değmesin bis bu durumları geçeli çok oldu.bu arada kayganam bebişimi doktora götürmüşş 78 cm boy 8,70 kg nassı kızlar sizce??
sanırım ciger kan yapıyoo ben severim zeynebede yediriyorum ama biz nasıl yiyosak onada öle yediriyorum:)))))))) saol kuzummm ya bişiy kafamı karıştırdı doktor demişki tavuk çiğeri alıp haşlayın bebeğe yedirinn ne faydası varki sormamışda.aranızda vereniniz varmı??
akşama ne yemek yapıyımm yaaa...dün çorba makarna salata yedikk..siz ne yapcaksınız hanımlarr..fikir olsunn.....
Çoook güzellll,hayran kaldım.
maşallah selen ' e
merhaba kızlar herkes gibi bende sayfayı açınca şaşkına döndüm hatta bakıyorum son sayfa 5 tekrar açıyorum yanlış açtım galiba diye niye bir açıklama yapılmamış anlamadım aslında zelden mesaj atıp sormak gerek merak ettim valla
diğerleride çok çok güzel olmuşşş aliyecimm..selene bayılıyorumm..esmer güzeli bi fıstık olcak vallaaa..
sağol canımmaşallah selene çok güzel poz vermiş harikaa
evde ne var ayşe yapabileceğin
valla ben yapmıuyom hiç.selene çorbasını zor yapıyom. eşimde hep 10-11 de gelir.kimse yemek yapmıycakmı beaaa???
neysee canımm bizde market yapcakmışızzz..dışarda yirizz belkiii..obur ben verdiğim kiloları hızla alıomm..
ay kıyamam ben o güzel elaya.selen d benden başkasını pek görmüyo ama sosyal bi çocuk olcak galiba bizim ki. herkese hemen gülüyo. hiç yabancılamaz.maşallah selen e akılllı kız nasıl güzel pozlar vermiş ela olsa bi düşürür dudağını ben bu resim çeken adamı tanımıyom diye bütün fotolar ağlamaklı çıkar hehe...saol elifçim inşallah...
biz de ona bittik ya. sağol canım.son eklediklerinden ortada olana bittim aliye....çok çok masum yavrum benim Allah size bağışlasın
sağol nagehancım.hepsine maşallah.çook güsel olmş
dene bence ben gördm faydasınıı
kıızz valla nazar degckk kaşık bi yerlerinii
maşşallh yaa ama sanki boyuna göre kilosu az olsn canm saglıklıosnlarda
sanırım ciger kan yapıyoo ben severim zeynebede yediriyorum ama biz nasıl yiyosak onada öle yediriyorum
]
valla ben çorba etli patates pilav çaçık yapcmm
aliyecim kuzuna maşşallh yaa çookk şekerrr çok tatlı çıkmş binlercekez maşallhh
aman allahım süperolmuş yaa
selenin resimleri bakalım olmuşmu
bu sefer ben katılamayacağımSizden farklı olarak 2 tane alt pijama giydiriyoruzm ben Deniz.
Sultan sen katılmıyor musun çekilişe,yazmamışsın galiba adını??
ayn ben aldım 2 dene dantellii hhihiikırmızı don alcam daha ya..
bunlar da diğerleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?