canım ben haftada 1 kez veriyorum ama yeterli görmüyorum.aysun balıkyağını sormuşsun.bizede bu ay doktorumuz verdi.sanki iştahını etkiledi.ama şimdi yani 1 hafta kullandıktan sonra kestim.arkadaşıma doktoru eğer haftada 3 kez balık yedirirseniz balık yağına gerek kalmaz demiş.kızımda balığı yiyo.o yüzden şimdi sık sık balık vericem
evt.canım iyi niyetinize inanarak fotoyu ekledim ve tüm yorumlara açıktım.Selammm
Bu konu kapatılmış ama konuyu ben açtığım ! için ben de birşeyler ekleyeyim istedim.
Öncelikle ben Tuğba ya ne kartsın ne de yaşlısın dedim.Sarı saç herkesi olduğu gibi Tuğba yı da yaşlı gösteriyordu,yeni saçı daha çok yakışmış dedim.Hatta ekledim,sadece faceden fotolarına baktığımda,yüzyüze görüşmeden önceki fikrimdi bu,diye.
Sultan ve Tuğba,siz de benim cümlemi yanlış anlayıp karşı taarruza geçtiğiniz anda başlamış bu muahbbetler.Üstüne birkaç kişi de benim düşüncemi paylaşmış,Tuğba da kendince haklı olarak,22 yaşındayken 28 yaşında gösteriyor olmasına bozulmuş.Ama kendi kırılırken buradaki 29 30 yaşlarında olup da üstüne 55 60 70 kilolarda olan arkadaşlarını düşünmemiş,kırılacakları aklına gelmemiş herhalde..
Valla bu muhabbet geçen Aysun saçını boyattığı zaman da yapılmıştı,ama o birşey dememişti.
yiyor elifcim valla o konuda hiç sıkıntımız olmadı.makarna pilav kaşar peyniri (rendelemesemde küçük parçalar halinde) muzu kendi ısırarak falan büyük insan gibi yiyor.hatta mısır gevreği bile yiyor kıtır kıtır :)
ama ben sebze yesin istiyorum babası gibi olmasın öyle alışmasın eşim de hep böyle kuru şeyler sever.
sebze yemezse sağlıksız olur gibime geliyor.bir de tabi yediklerinin miktarı çok az.
ya bir de bugün 2 kere düştü yürümeye çalışırken çok heyecanlanıyor.kafasını vuruyor çok korkuyorum rabbim korusun meleklerini
Tuğba sanırım bu sıra iştahsızlık hepsinde var.
Ben karnı bahar, pırasa , kereviz veriyorum.
Kıymayı kavuruyorum,sonra soğanı,üstüne rendelediğim havucu ,en son da karnı baharı.Kapağın ağzını kapatıp bunlar biraz yumuşayıncaya kadar pişiriyorum,sonra biraz su ekleyip kaynatıyorum.Ecrin taneli yiyor mu bilmiyorum ama ben hiç blender dan geçirmeden bu şekilde yediriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?