2009 Nisan Anneleri

yiyor elifcim valla o konuda hiç sıkıntımız olmadı.makarna pilav kaşar peyniri (rendelemesemde küçük parçalar halinde) muzu kendi ısırarak falan büyük insan gibi yiyor.hatta mısır gevreği bile yiyor kıtır kıtır :)
ama ben sebze yesin istiyorum babası gibi olmasın öyle alışmasın eşim de hep böyle kuru şeyler sever.

sebze yemezse sağlıksız olur gibime geliyor.bir de tabi yediklerinin miktarı çok az.

ya bir de bugün 2 kere düştü yürümeye çalışırken çok heyecanlanıyor.kafasını vuruyor çok korkuyorum rabbim korusun meleklerini

bende bu konu hakkında birşeyler yazmak istyorum ama yazmıycam benim örnek olmam lazım dimi:jeyyar:

ecrin uyurken aklımdakileri yazayım.o uyanıkken sadece okuyabiliyorum kk açık ecrin yorulup oturduğunda bende okuyorum burayı.
ben bugün kızıma 2 elbise aldım doğumgününi çekirdek aile olarak kutlarız ama yine de prensesler gibi olsun istedim.elbisenin birini kopya çektik
idilciğimin elbisesinden aldık tammm zevkimize göre bir de başka aldım linkleri kopyalayayım da fikirlerinizi belirtin.

http://www.cocukkiyafetleri.com//Urunler/Cichlid/0-3-Yas-Dokuma-Kiz-Bebek-Giyim/1403/Dokuma-Kiz-Elbise-Beyaz.aspx

http://www.cocukkiyafetleri.com/Urunler/Cichlid/0-3-Yas-Dokuma-Kiz-Bebek-Giyim/1788/Dokuma-Kiz-Elbise-Beyaz.aspx

saçıma fön çektim makyaj yaptımm ohh kocişte yoldaymışşş oğlumda 2-3 adım atıyooo cıstak cıstak

tugba elif sutten bahsetmisiniz de benim buyuk oglumda emerken pek icmiyodu nasil sutten kestim likir likir icti simdi gunde 1kilo versem banamisin demez ya zararli oldugundan 3bardaktan fazla vermiyorum ben reha da ayni abisi o simdilik icmiyor ama kesince icer diye zorlamiyorum

Mügeeeeeeeeeee, göbek fotosu koymuşsun ,ben göremedimmm,dümdüz bir karın gördüm orada ben)

Miray bu akşam bana sardı,ağlıyor durmadan,kucağıma alıyorum susuyor,yere oturtacağım zaman ağlıyor,ama kucağımda oturunca susuyor,yani beni halının dışına çıkartmıyor,anlamadım neden?

ben 2 haftadır yerlerdeyim elif :) yürüdüğü zaman peşinde yorulup yere oturunca yerde yanında.yoksa üstüme tırmanıyor.yerde o oynarken bende alıyorum mouse elime uzaktan okuyorum face e bakıyorum.sayfanın boyutunu bile büyüttüm görmüyorum anacım miyopum napim :)

Eysan dr. da aynısını dedi işte.

Tuğba iki elbise de çok güzel,ama hangisini giydireyim diyorsan ıdil le aynı olanı derim ben.

Gülşen bunu okur musun bilmiem de ,sen bu markayı mağazasından mı alıorsun,yoksa bu net sitesinden mi?
Bizim burada bir dükkanda vardı bu marka,ama kapanmış.
Bizim buraya giyim pazarı kuruluyor,orada da oluyor ama her model olmuyordur tabi.Gördüğüm kadarıyla çok kaliteli ürünler.

tugba elbiseleriniz coooooooooooook tatli ama ilki daha tatli iyi gunlerde giysin kuzucun
SENAAAAAAAAAAAAAAAAAY NICE NICE DUBBLE GUZEL HEYACANLI TATLI YILLARA ARKADASIM RABBIM SANA KAT KAT DAHA FAZLA SABIR VE SAGLIK VERSINKI KIZCELERINE SIKILMADAN BAK NUYUT INSALLAH

evet onu giydiricem elif çook hoşuma gitti.
gülşene sordupun sorunun cevabını biliyorum eheheh
mağazasından alıyor çünkü ben bugün beğendiklerimi ona gösterdim o da kumaşları hakında falan bilgi verdi.hemen hemen aynı şeyleri beğenmişiz ve beğendiklerime bakmış mağazasında.ama ben gidemem diye bu int. adresini verdi sağolsn

Ama Tuğba,dibinde oturuyorum zaten,ağlıyor o zaman,kucağıma alıp oturduğumuzda susuyor.

sağol betülcüm.ne yapim idilin üstünde görünce aşık oldum elbiseye ama burda marifet idilde çok güzel taşımış eheheh

bugün kızçelerin doğum günü dimi ya geçen sene bugün pc başında haber beklemiştik.doktor yolda kalmıştı falan :)

allahım hayırlı ve uzun ömürler versin güzel yazılar yazsın melekleri eksik etmesin yanlarından.anneleri 2 kat cennetlik iyi ki doğurmuş nisan bebişlerinin tek ikiz fıstıklarımızı

özlemiş annesi sende ayırma kucağından mis gibi anne kokusuna doysun kuzuu

kızlar ben d.kontrol hapına başladım 4 gün önce.henüz bir baş ağrısı asabiyet vs. belirtisi yok.kilo verdirecek dedi dr.

canım ben haftada 1 kez veriyorum ama yeterli görmüyorum.
dr.umuza danışıp başlamak isticem.
anlamadım neden balık yağını bıraktınız?
evt.canım iyi niyetinize inanarak fotoyu ekledim ve tüm yorumlara açıktım.
ben yeliz adına bugün üzüldüm ama bunu yazmadan geçemicem..

maşallah canım bu şekilde alışmış olması süper...
egede pütürlü yiyiyor ama tıkandığı da sık oluyor.
çiğnemeye alışması için yanımdayken sürekli eline birşeyler veriyorum.

evet netten aldım eşime gösterdim siteyi hmm kendileri yapmış mırın kırın bişiler sölendi ama sonra al bakalım dedi benden de günah gitti :)

fiyatlarda cok uygun ama erkekler icin o kadarda carpici birseyler yokkkkk dogrusu
kizlar benim yikaninca acaip basim sakaklarim ve burnum agriyor acaba sinuzitmidir doktorada gidesim yok ama mecburen gidecegim sanirim cunku cok agriyo dayanamiyorum doktorlardan hastanelerden biktim kendimi bildim bilelei oralardayim allahtan cocuklarim bana cekmedi umarim daha sonrada cekecekleri ttutmaz

ne güzel yaaa
ege bu şekilde yemiyormafoldumben
eline verdiğim şeyleri ısırıp yiyiyor ama konu yemek olunca kaşıktaki yemeği yiyemiyor
çatalla ezip suyuyla karışık veriyorum

Ben geçen bir arkadaşın oğlunda bir pantolon gömlek beğenmiştim,markası bu Tuğbanın aldığı markadanmış.O siteyi incelemedim de,erkekler için de çok güzel kıyafetler var ya,öyle demeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…