2009 Nisan Anneleri

aysun ege de alışır.sen cesaret edip veriyorsun eline ne güzel ben ödlekim veremiyodum eline ama ecrin ne bulsa kemiriyo :)
ecrin hala uyanmadı gece uykusuna bugece 12den aşağı yatmaz off uykusuzum da

Aysun ben en başından beri hiç blender kullanmadım canım belki ondandır,ama Ege de ısırarak birşeyi yiyorsa alışır demk ki.Yavaş yavaş alıştırırsın.

sinüzit malesef.
bende de var ama temkinli davranıyorum bu aralar.
saçını mutlaka kurut,rüzgarlı havada dışarı çıkma:)))
ama dr.a mutlaka git bunun ağrısına dayanılmaz.
allah korusun migrene ilerlerse feci birşey!!

Tuğba Miray da dün akşam öyle yaptı,5buçukta uyudu ,taaa 9 a kadar,Allahtan çok geçe kalmadan uyudu tekrar.Gece hep aynı saatlerde uyumaya alıştı herhalde.Ama bu saatlerin ileri alınması bizim uyku saatlerini etkiledi,daha ilerilere attı,ama nedense uyanma saati atılmıyor ileri:-((

aysun elinle yedirmeyi denedin mi
gariptir ama ecrin çatal yada kaşıkla yemedikelrini elimden yiyor.menemen yemek suyuna batırılmış ekmek falan elimden birkaç lokma da olsa yiyor ama dediğin gibi kaşık çatal hemen kilitleniyo ağız en fazla 3 lokmadan sonra

yarasın elif hanıma:):):)

Ege nin bisikleti hangisiydi anlamadım ama,güle güle kullansın mutlu neşeli güzel günler geçirsin onunla!
teşekkürler cnm

amin amin

güle güle giysin ecrın
d.kontrol hapıda kiloaldırır diye bılıyorum inşallah verırsın..vermek istıyorsan tabi...delikafaduldendelikafadulden

egede benımm
göbegıme açıpvuruyor sonra yatıyor göbegıme gögsüme kafama nereyı bulursa tak kafa ordaa cok komık
yaprak dökümü başladı ben kaçar byeeeeeee

haftada 3 kez balık yedireceğim için balıkyağını kestim.yoksa başka bir sebebi yok canım.içine kurt düşmesin

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (7 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
urla, şen_ay, eysan, TugbaEcrin, AysunEge, ebalperen, burcu_arda

aysun tesekkurler canim ama benim migrenim ergenlikten beri var canim 9 senedir cekiyorum migreni daha once tedavi goruyodum ama araya hamilelikler girince emzirme hamilelik derken ilerledi 3.dereceye yukseldi malaesef reha memeden kesilene kadar sabredecem napalim

aysun ege de alışır.sen cesaret edip veriyorsun eline ne güzel ben ödlekim veremiyodum eline ama ecrin ne bulsa kemiriyo :)
ecrin hala uyanmadı gece uykusuna bugece 12den aşağı yatmaz off uykusuzum da
tuğba çubuk krakeri yarım kırarak eline veriyorum ısırıp yiyiyor.zaten ağzında yumuşuyor hemen..minicik elleri terleyince çubukta nemleniyor:)))
ama geçen akşam eline salatalık verdim,tıkanmış bir baktım öğürüyor ama morarmış ters çevirip vurdum ama aklımdan neler geçti
bu sıpalar çok tatlı ya)))
Aysun ben en başından beri hiç blender kullanmadım canım belki ondandır,ama Ege de ısırarak birşeyi yiyorsa alışır demk ki.Yavaş yavaş alıştırırsın.

evt benim hatam blendırla işe başlamak.
alışsın diye çorbayla başladım içene arpa şehriye ve kıyma koydum zar zor alıştı..
ama yemek nafile!!
birde iştahsız bir bebek olduğu için yatırıp vermeye çalışıyorum böyle olunca çok tıkanıyor..
ya biz annelerin işi çok zormafoldumben

ben yasminle kilo aldım ve aşırı baş ağrısı siinir yapmıştı.bu sefer dr. yazz diye bir ilaç yazdı.reçetesinde de vücutta su tutulmasını engeller falan yazıyo.

sağol canım beni çok mutlu ettin kocaman öpüyoruz kızcelerle seni ve mirayı

okadar çok şey yazmıştımki zeyno hepsinin içine sı...tı kısaca canım sabahla öğle arası bişey verme dr dedi bize işe yaradı benimkilerde sebze yemiodu şeker koyarak alıştırdık sonra şekeri azaltarak kestik zerende aptamilden başka bişi yemiyodu onuda kestik şimdi çok faydası oldu sadece sabahları bebek sütlü muhallebi yumurta peynir ceviz karışım veriyorum çok seviyo süt içmeyen bebekler için de kalsium ihtiyacı 15 gram peynir ve yarım kupa yoğurtla karşılanıyomuş haberiniz ola valla yazdıklarımdan aklımda kalaanlr bunlar

teşekkür ederiz canım benimmmmmmmmmm
beni çok mutlu ettiniz bugün canlarım neler çektiğimi sizin kadar kimse anlamıyor çevremde muccccccckkkkkssssss
ayrıca mesajını göremediğim cevap vermediğim teyzelerimiz varsa özür diliyor burunlarını sıkıp yanacıklarından öpüyoruz

denedim canım ama yine yemek istemiyor
hatta rengarenk kaşık tkm ları bile aldım aldansın diye..
ben bu konuda çok üzülüyorum
alması gereken gıdaları alamıyor bu şekilde
birde annelik duygusu işte yemeyince aç kaldı diye stres yapıyorum.
ama yediği zamanlarda çok mutluyum..
haftada 3 kez balık yedireceğim için balıkyağını kestim.yoksa başka bir sebebi yok canım.içine kurt düşmesin
ya eşim balık çıkıp alamadığın durumlarda dardanel ver diye eve aldı ama onu verince bazı öğünleri çıkartmak durumunda kalıyorum.
peynir,yoğurt gibi.
balık verdiğiniz günler ne veriyorsunuz bebişlere?

eşimin yeğeninin migreni vardı
bir akşam bize geldi çocuk gitmek gerek dedi bir anda baş ağrısı feci...tmm dedik daha kapıdan çıkarken istifra ama öyle böyle değil..
işiniz zor allah yardımcınız olsun..

aysun sanirim onunki son evre artik ben oralara gelemedim daha insallah gelmeden rehayi sutten keisp tedaviye baslicam

Benim arkadaşımın da var migreni,çok kötü,ondan bildiğim kadarıyla,annemde de vardı,ama uzun zamandır tutmuyor,dah açok stres yaptığında,kafaya birşey taktığında oluyordu.O arkadaşım da hastaneye gidip iğne olmadan geçmiyor ne yazık ki,allah yardımcın olsun Betül.

Mügeeee,siz Fenerli değil miydiniz anacım,ne işi var Demirin Sarı kırmızı salıncakta))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…