fiyatlarda cok uygun ama erkekler icin o kadarda carpici birseyler yokkkkk dogrusu
kizlar benim yikaninca acaip basim sakaklarim ve burnum agriyor acaba sinuzitmidir doktorada gidesim yok ama mecburen gidecegim sanirim cunku cok agriyo dayanamiyorum doktorlardan hastanelerden biktim kendimi bildim bilelei oralardayim allahtan cocuklarim bana cekmedi umarim daha sonrada cekecekleri ttutmaz
yarasın elif hanıma:):):)Miray da süt içmiyor hiç.Dün dr. büyük ihtimalle emdiği içindir dedi.İlla ki süt vermek şart değil,süt ürünleri,sütlü tatlılar ,yoğurt ,peynir de bu ihtiyacı karşılar dedi.Ben sütü çok seviyorum,suyu sevmem,kışın su yerine süt içerim,o kadar yani.
teşekkürler cnmEge nin bisikleti hangisiydi anlamadım ama,güle güle kullansın mutlu neşeli güzel günler geçirsin onunla!
amin aminyiyor elifcim valla o konuda hiç sıkıntımız olmadı.makarna pilav kaşar peyniri (rendelemesemde küçük parçalar halinde) muzu kendi ısırarak falan büyük insan gibi yiyor.hatta mısır gevreği bile yiyor kıtır kıtır :)
ama ben sebze yesin istiyorum babası gibi olmasın öyle alışmasın eşim de hep böyle kuru şeyler sever.
sebze yemezse sağlıksız olur gibime geliyor.bir de tabi yediklerinin miktarı çok az.
ya bir de bugün 2 kere düştü yürümeye çalışırken çok heyecanlanıyor.kafasını vuruyor çok korkuyorum rabbim korusun meleklerini
güle güle giysin ecrınecrin uyurken aklımdakileri yazayım.o uyanıkken sadece okuyabiliyorum kk açık ecrin yorulup oturduğunda bende okuyorum burayı.
ben bugün kızıma 2 elbise aldım doğumgününi çekirdek aile olarak kutlarız ama yine de prensesler gibi olsun istedim.elbisenin birini kopya çektik
idilciğimin elbisesinden aldık tammm zevkimize göre bir de başka aldım linkleri kopyalayayım da fikirlerinizi belirtin.
http://www.cocukkiyafetleri.com//Urunler/Cichlid/0-3-Yas-Dokuma-Kiz-Bebek-Giyim/1403/Dokuma-Kiz-Elbise-Beyaz.aspx
http://www.cocukkiyafetleri.com/Urunler/Cichlid/0-3-Yas-Dokuma-Kiz-Bebek-Giyim/1788/Dokuma-Kiz-Elbise-Beyaz.aspx
tuğba çubuk krakeri yarım kırarak eline veriyorum ısırıp yiyiyor.zaten ağzında yumuşuyor hemen..minicik elleri terleyince çubukta nemleniyor:)))aysun ege de alışır.sen cesaret edip veriyorsun eline ne güzel ben ödlekim veremiyodum eline ama ecrin ne bulsa kemiriyo :)
ecrin hala uyanmadı gece uykusuna bugece 12den aşağı yatmaz off uykusuzum da
Aysun ben en başından beri hiç blender kullanmadım canım belki ondandır,ama Ege de ısırarak birşeyi yiyorsa alışır demk ki.Yavaş yavaş alıştırırsın.
sağol canım beni çok mutlu ettin kocaman öpüyoruz kızcelerle seni ve mirayıŞenay benim için de Zeynep ve Zeren in yeri ayrı burada,hem tek ikizlerimiz olukları hem de,senin hamileliğinde hepimizden güç durumlar yaşadığını bildiğim için.Tekrar d.günlerini kutluyorum güzel kızlarının!
okadar çok şey yazmıştımki zeyno hepsinin içine sı...tı kısaca canım sabahla öğle arası bişey verme dr dedi bize işe yaradı benimkilerde sebze yemiodu şeker koyarak alıştırdık sonra şekeri azaltarak kestik zerende aptamilden başka bişi yemiyodu onuda kestik şimdi çok faydası oldu sadece sabahları bebek sütlü muhallebi yumurta peynir ceviz karışım veriyorum çok seviyo süt içmeyen bebekler için de kalsium ihtiyacı 15 gram peynir ve yarım kupa yoğurtla karşılanıyomuş haberiniz ola valla yazdıklarımdan aklımda kalaanlr bunlarkızlar ben kafayı yemeden bana bi akıl verin.
ecrin sebze olarak hiçbirşey yemiyor.bizim yemeklerimizden vermeye çalışıyorum zaten kendisine yaptığım tuzsuz salçasızları ağzına sürmüyor.bizim yediklerimizide merak edip en fazla 3 4 lokma yiyor.ama aptamil ve pınar bebek sütüne hayır demiyor asla.
sizin bebişler sebze olarak ne seviyor nasıl pişiriyorsunuz belki bi fikir olur bana da.
dün balkabaklı muhallebi yaptım 4 kaşık (tatlı kaşığı ucuyla)
bugün makarna yaptım kaşar rendeledim 4 5 kaşık (tatlı kaşığına en fazla 4 5 boncuk makarna olarak) yedi.ama günde 2 kez pınar süt 2 kerede aptamil içiyor.sebze falan yemeden olur mu yaa
üstüne düşme düzelir diyorlar ama sabiha paktuna da 0 3 yaşda alışkanlıklar edinilir bu dönemde düzgün bir beslenme alışkanlıpı olmayan çocuktan birdaha iyi bir beslenme alışkanlığı beklemeyin diyor.
ne yapsam bi akıl verin şu kardeşinize
teşekkür ederiz canım benimmmmmmmmmmtugba elbiseleriniz coooooooooooook tatli ama ilki daha tatli iyi gunlerde giysin kuzucun
SENAAAAAAAAAAAAAAAAAY NICE NICE DUBBLE GUZEL HEYACANLI TATLI YILLARA ARKADASIM RABBIM SANA KAT KAT DAHA FAZLA SABIR VE SAGLIK VERSINKI KIZCELERINE SIKILMADAN BAK NUYUT INSALLAH
beni çok mutlu ettiniz bugün canlarım neler çektiğimi sizin kadar kimse anlamıyor çevremde muccccccckkkkksssssssağol betülcüm.ne yapim idilin üstünde görünce aşık oldum elbiseye ama burda marifet idilde çok güzel taşımış eheheh
bugün kızçelerin doğum günü dimi ya geçen sene bugün pc başında haber beklemiştik.doktor yolda kalmıştı falan :)
allahım hayırlı ve uzun ömürler versin güzel yazılar yazsın melekleri eksik etmesin yanlarından.anneleri 2 kat cennetlik iyi ki doğurmuş nisan bebişlerinin tek ikiz fıstıklarımızı
denedim canım ama yine yemek istemiyoraysun elinle yedirmeyi denedin mi
gariptir ama ecrin çatal yada kaşıkla yemedikelrini elimden yiyor.menemen yemek suyuna batırılmış ekmek falan elimden birkaç lokma da olsa yiyor ama dediğin gibi kaşık çatal hemen kilitleniyo ağız en fazla 3 lokmadan sonra
ya eşim balık çıkıp alamadığın durumlarda dardanel ver diye eve aldı ama onu verince bazı öğünleri çıkartmak durumunda kalıyorum.haftada 3 kez balık yedireceğim için balıkyağını kestim.yoksa başka bir sebebi yok canım.içine kurt düşmesin
aysun tesekkurler canim ama benim migrenim ergenlikten beri var canim 9 senedir cekiyorum migreni daha once tedavi goruyodum ama araya hamilelikler girince emzirme hamilelik derken ilerledi 3.dereceye yukseldi malaesef reha memeden kesilene kadar sabredecem napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?