öhöm öhöömmm çok mersi hayatımMügeeeeeeeeeee, göbek fotosu koymuşsun ,ben göremedimmm,dümdüz bir karın gördüm orada ben)
Miray bu akşam bana sardı,ağlıyor durmadan,kucağıma alıyorum susuyor,yere oturtacağım zaman ağlıyor,ama kucağımda oturunca susuyor,yani beni halının dışına çıkartmıyor,anlamadım neden?
aysuncum belki egede demir gibi sulu şeyleri seviyodurne güzel yaaa
ege bu şekilde yemiyormafoldumben
eline verdiğim şeyleri ısırıp yiyiyor ama konu yemek olunca kaşıktaki yemeği yiyemiyor
çatalla ezip suyuyla karışık veriyorum
Mügeeee,siz Fenerli değil miydiniz anacım,ne işi var Demirin Sarı kırmızı salıncakta))
hangi sitede ?Ben geçen bir arkadaşın oğlunda bir pantolon gömlek beğenmiştim,markası bu Tuğbanın aldığı markadanmış.O siteyi incelemedim de,erkekler için de çok güzel kıyafetler var ya,öyle demeyin.
geçmiş olsun bende migren yok ama 2-3 gün geçmeye a ağrılarım varfiyatlarda cok uygun ama erkekler icin o kadarda carpici birseyler yokkkkk dogrusu
kizlar benim yikaninca acaip basim sakaklarim ve burnum agriyor acaba sinuzitmidir doktorada gidesim yok ama mecburen gidecegim sanirim cunku cok agriyo dayanamiyorum doktorlardan hastanelerden biktim kendimi bildim bilelei oralardayim allahtan cocuklarim bana cekmedi umarim daha sonrada cekecekleri ttutmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?